17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато няма ефективен контрол, глоби, санкции ще продължаваме да бъдем на 1 во място по смърни случаи от ПТП та. Кат е най-бездействащата институция и докато това е така ще виждаме такива индивиди все по-често. Културата и възпитанието също е важно, но когато те очевидно липсват и не се прилага контрол от съответните органи, положенито няма да се подобри.

БОЙКО ЦЕЦО И ЦЕЦА КАК СТАНАХА СИНИ ДЕМОКРАТИ

казваш ,умопомрачителна маневра от лява лента към десен завой, а...?

Нали затова техните последователи са предимно умопомрачени!

Полицията няма ли да се самосезира? То всичко е Очевадно!

Това обяснява всичко за случващото се по пътищата. Пълно е с такива безмозъчни същества в тази измислена държава.

Менда Стоянова дали е гледала клипчето и дали ще продължава да защитава новите си идеи за главозамайващо увеличаване за застраховката гражданска отговорност, а може би точно заради съгражданина си ги увеличава толкова?

Такива случаи като този показват , че много хора взимат книжки без да карат курс , нямат си никаква идея от правила , знаци и маркировки ! Също и пълна липса на контрол !

не е въпроса с курсове, а просто елементарна култура и спазване на закона. Те идея за правилата си имат, но нямат идея за тяхното спазване.

Шумахер му е братовчед

и аз на такъв олигофрен , трябва да плащам обезщетенията на близките му !!!!!

Помачорите винаг така са си карали. В Пловдив са известни като родопски говеда. Алах ги пази защото вярват. А вярват защото така са научени. Корана на български го няма а те турски не знаят...

На всяко кръстовище в Пловдив, включително и на заснетото, има работещи видео-камери. И ко от тва????

Не са ви снимали просто. Но и това ще стане. Видеорегистраторите ще станат задължителни.

Да, излиза,че ако изпревариш 5 коли и то по тротоара, ще спестиш 1-2 минути ?! Що за шофьор е този малоумник и кой му даде книжката ?! АЗ ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ ПЪТ ВЪВ ФОРУМИТЕ ДА СИ КУПИМ ВСИЧКИ "ВИДЕО-РЕГИСТРАТОРИ" - (НЯМА ДА СЕ ОХАРЧИМ МНОГО) - И ДА ПОДАВАМЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ СРЕЩУ ТАКИВА ЗЛОСТОРНИЦИ НА КАТ И ТВ !! ПРИ НОВИЯ ЗАКОН ТАКИВА КАТО ТОЗИ ЩЕ ПЛАЩАТ 400% ПО-ВИСОК ДАНЪК !! ПОХВАЛНО Е, ЧЕ ИМА СЪЗНАТЕЛНИ ГРАЖДАНИ-ШОФЬОРИ КАТО ТОЗИ ЧОВЕК И НЕКА НЕ СЕ ПРИМИРЯВАМЕ С ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЗАЧИТАТ НИКОЙ !!

Да ама съгласно българският ЗАКОН записът требе да е "процесуално направен" иначе не важи...И само от БЛАГОВОЛЕНИЕТО на съдията зависи дали ще го вземе под внимание....Тъй са "решили" 240-те законотворци.....Дето се скъсват да измислят правни абсурди.....

"Господари на ефира" как работи ? С публично изобличаване в ТВ и пресата ! Така ще бъде и с видеорегистраторите, а дебелогъзите законотворци да си помислят как ще отсъдят престъпниците на закона ?! Лошото у нас - българите е, че сме се примирили робски и търпим стоически гаврата и унижението на много гадове, които се държат като "онбашии" (полицейски началници) по турско време !! Нека, нека ги видят всички агресивни автопрестъпници !! И ДРУГО: - ПЛЕДИРАМ ЗА КРАЙНИ МЕРКИ ЗА НАКАЗАНИЕ НА НАРКОЗАВИСИМИТЕ ШОФЬОРИ !! ТОВА Е СТРАШНО - СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ !!

Доста елегантно и изобретателно, признавам. Сега елегантно да му се отнеме книжката на МАЛОУМНИКА с пушещата като комин щайга.

На такива пушилници КАТ трябва да им сваля номерата на място. Ако си зад такъв в задръстване може да умреш от задушаване...

му се отнеме книжката ще спре ли кара?

ама верно голям пушиляк излиза от ауспуха му

Rodnite chengeta papkat banichki i se praviat che ne vijdat.

Личен опит на това кръстовище – дълги години и точно в тази лента, продължавам направо. Този е луд, но много точен в преценката си какво прави. Той е на червено когато качва тротоара , но знае, че ще излезе след тротоара на дясното платно на зелено и ще бъде в потока коли пропуснати от това зелено, не от следващото. Оттам нататък е лесно, защото макар и рядко се случва кола да завие от дясна лента наляво.Най много да те засече кола от средна лента минаваща направо.

А да знаеш значението на думичката "закон"? Да те подсетя, не става дума за кон-е...

Не знам защо, но повечето постове са, че видите ли селяните карали безобразно. Ами не е така- най-големите селяндури са градските тарикати - те не спазват знаци и закони, те са над всички и карат както си искат. А виж, човек от село с кола в града спазва всички правила и кара много внимателно, защото не е свикнал с анархията по улиците в града.

Ела да видиш като свикнат какво става. Клипа е достатъчно показателен.

От къде разбра, че е от село?

И къде на село си виждал дори сфетофар бе? Продали по една нова,купили по един таралясник и вече велики.Яси карай трактора из нивите,и не се прави на врлик шофьор!.

Нито съм продал "нова", нито се правя на "врлк". А мога да пиша разбрано.

Абе защо ни говориш глупости. На село я имате я нямате 2 улици на кръст и нито светофари, нито градски транспорт, нито нищо и като дойдете в града и се почва Ау много коли бе, к'во е това светофар, А специално за София; К'ъв е тоя трен на средата на улицата ( става дума за трамвая). Това последното важи и за всички, които не са от София и идват за първи път. Да не говорим, че на някой такъв като му кажеш, че трябва да спира на пешеходни пътеки и той седи и се чуди за какво му говориш.

Ти луд ли си на всеки курс се учи какво е светофар. Ама доста от гражданите без светофар въобще не знаете кой е с предимство. И стига се правихте на много важни софиянци, преди 100 години сте били още 5-цифрено число! Разбирам да кажеш Рим, Париж, Лондон... то София.

Schilo

Тоя си заслужава "бонус-тоягус" Ама здраво.

ПЛовдив е като София преди 15-тина години. Рязко с епълни с разни салтаци и все още има разни мазни местни "велможи". Точно так абеше и през началото на 21 век в София. Сега вече не е.

Прав си - сега в София е друго. Не че не се правят такива неща - напротив. Но просто няма смисъл - на следващия светофар пак си в тапата. Иначе - като направи един такова нещо - и не остава единствен - още 5-6 са след него. Но в крайна сметка пак спира колоната и няма оправяне. Добре, че на повече хора им дойде наум да се качат на метрото. Иначе..

То и метрото е доста претъпкано. Сутрин посока центъра не можеш да се качиш от 8:10 до 8:30 е ужас.

Бъзрзал е човека. Акало му се е.

Камери, камери трябват и после без изключение ---тлъсти глоби, и като не ги плати до един месец ---да се вземе книжката. А ако кара без книжка -- затвор ....

Трябва ама тия дето мислят законите д-р Радева им е забранила да плащат глоби и затова се ослушват.

Както в белите държави.

Пловдив се напълни с тъпи селяни и всякаква малоумна нискообразована сган . За съжаление става все по-лошо - града е брутално презасторен, а на ония цървули в общината начело с най-голямия ТЪПАК Тотев изобщо не ги интересува.

За да стане ясно и на селяндурите - селянин е човек, който живее на село и няма нищо общо със селяндурите, като горепишещия!

Здравей, скапаняко. Нахрани ли кокошките и отмириса ли се от кравите преди да си тупнеш дебелия селски гъз пред компа? Ооо извинявай! Ти вече си "гражданче" и отдавна забрави за селото и нивите, обаче тъпия ти селски манталитет винаги ще е с теб.

Този цървулан май се засегна. Сигурно се припозна в горенаписаното.

Споко в София е така от 20-тина години. Ще свикнете. А и повечето рано или късно ще се научат. Ще трябва да има и малко кютек де. тъй като карам всеки ден по работа и по лични причини, мога веднага да ти кажа кой е дошъл наскоро в София и кой кара отдавна тука. Това че регистрацията е от другаде не е задължително скоро да е дошъл. Та така ще е и Плодив.

По-големи селяндури от живеещите в града няма!

И после ей такива идват в София и правят тъпотиите!

100% възмутения свидетел е драскач и в този сайт - иначе не виждам причина подобна глупост да намира място сред топ новините. Изобщо в новините...

Майненска работа уж са град, пък само салтащини... То и в Сифя е така де. Нали е пълна с какви ли не.

Ако не беше в България, щеше да е умопомрачително. У нас си е стандарт.

На тоя боклук да му вземат книжката и колата до живот и да го глобят поне 2-3 хилки да му дойде овчия акъл.

Този направи само на това клипче достатъчно нарушения да му се вземе книжката. Но друго искам да кажа - това е едно от най- натоварените кръстовища - сигурно 1/2 от града минава от там всеки ден. И вместо да ползват многото празно място (пада се вляво на клипчето) мислят да строят мол до него - на терена на бившата Сточна гара.

Правилникът за движение по пътищата чели ли са го, въобще, тези хора?

Ще те питат на майненски в отговор; "К'о речи"

Баничарките са по-лоши от бьенветата :D

Селяка си е селяк...

Драги приятели, трябва да сме по-толерантни към шофЕра, много ви моля!

Към дата 08/11/2018 МПС с ДКН PB9156KH и номер на рама KMJWVH7FP1U252012 няма активна гранична застраховка "Гражданска отговорност"

Каква е тази "гранична" застраховка, в каква система проверяваш? В сайта на Гаранционния фонд МПС-то има валидна ГО до 06/05/2019 23:59.

Някакъв толерантно настроен, евролиберал го пусна да се включи, иначе щеше да Фане още 4 светофара.

Е па тва си е ежедневие. Няма по-слаб, недисциплиниран и некъдърен шофер от българския.

...от пловдивския !

По-добре КАТ да не измисля специални наказания за 2 в 1 или 3 в 1, защото така нарушителите ще могат да искат отстъпки за количества, пък току виж на КАТ им хрумнало да обявят промоция.

Пловдивчани карат като диваци. Никога няма да станат нормални шофери, манталитета им е комплексарски.

Не само пловдивчани. Селяндурите по-принцип са си тъпи парчета. Взел книжка на село и дошъл в големия град на гастроли. Кара като на село-от коневръза до кръчмата на две гуми.

За по-неуките - селянин - човек, който живее на село. Селяндур - простак. Не всички селяндури са от село...

Тоя селтак освен, че прави безумна маневра, която застрашава всички останали участници в движението се вижда и че държи телефон на ухото си. Да му приберат книжката ако изобщо има такава заедно с буса за назидание.

Пловдив е гард с официално под 400 000 население. Само това кръстовище в 8:30 сутринта отнема около 20 минити, идвайки от юг.

И като отнема 20 минути дайте да минаваме през тротоарите ли?

БЪРЗАТЕ!!!-ЗА къде?-НАЙ бързо и съвсем неочаквано се стига до ОТВЪДНОТО.

Пловдив се напълни и пропищя вече от помаците от родопската яка. Не си мислете, че само в София се пренаселихте ЕЛА да видиш в Кичука каква СГАН дойде от РОДОПИТЕ

В София е същото - сган от цала България и селяните правят най-големите и нагли нарушения.

Най-големите селяндури не са от село.

Най- невъзпитаните и най-нетолерантни шофьори са от Пловдив, затова водим по брой на загинали и ранени. Безогледно каране!

И от Враца карат доста агресивно!

Бързате! Нещо извънаредно се е случило за да се реши водачът на тази маневра. Колко е било наложително за да се направи такова драстично нарушение на Правилата за движение може да установят компетентните органи. Нека изчакаме.

Да, бе, да - комуноидните робовладелци са раздавали извунредно и неотлоцно безплатно кебабче и 4 лв на зомбирани путеноиди, ха...ха...ха., затова е бързал към Позитано ха...хаа...ха.... Надценяващ чувството ми за хумор. ха...ха...ха...

Ей гашляк. какви кумуноиди те тресат па тебе бе лайно миризливо?

Уникално лайно си да знаеш

Я педераста Щерев пак е тук.

Бърза за..... гробищата дай боже.

pregomi@

Дори и да е вложен пълен сарказъм в тези думи, аз ги подкрепям. 1. Бусът спира, освобождава спирачките и за момент изчаква в крайна дясна лента без видим мигач. 2. "Факсът", който получава (според думите на свидетеля) вероятно е телефонно обаждане или "информация", която предизвиква рязка смяна посоката на движение - обратен завой. 3. Съвсем елегантно качва бордюра ("с мръсната газ" приемам само в буквален смисъл - замърсява въздуха при потегляне) и заобикаля паркиран в дясно от него бус. 4. Изчаква червената вълна (минувача след него не проявява никаква изумителна реакция) и се включва съвсем елегантно с ляв мигач, непосредствено след тежкотоварния камион (и двете му ръце са на волана, дори и да държи мобилен телефон). Има много несъответсвия и друг вид нарушения, които забелязах до самото кръстовище, които в столицата са "обезпечени", като Синя зона ... явно всеки град има различни "условия" за ПРАВИЛНО паркиране. За всички изминали години зад волана се нагледах на хиляди фрапиращи ситуации, макар и опашките да не бяха "километрични" и водачите на МПС-та да не бяха невротици, но в преобладаващите случаи "изненадващите маневри" имаха ОСНОВАТЕЛНА причина. Гледам тук "съдиите" преобладават, но за да са обективни, следва да са добре запознати с конкретната ситуация, което в това "безгласно любителско клипче" не е налично, нито възможно. ... лека и безаварийна на всички

Този путеноид много го е сърбял задника, нямал ли е друга работа, освен по цял ден да снима изнвервени трудещи се шофьори? ха...ха...ха... Нарочно го е снимал, от яд че на омдусманката Маичето и зеха държавната лемузина! ха...ха...ха... Маичето е накарала от гняв червения матриял да снима до откат... А бе ващо ботоксово жуже на високи токчета не прави ли грешки бе, путеноидска паплач? ха..ха..ха.. То е най-голяматаа грешка на природата. ха...ха...ха.

Gal1974

Хапчетата, Щерев, хапчетата...

велик си щерев

Явно и теб те сърби задника за нещо. Само кажи и ще те оправим....

А бе като толкова те влече мъжкото, защо не отиде вчера на големия гей-парад послучай 7.11 в Масква? ха..хаа...ха... На снимките имаше сочни голобради "мадами" с игриви очи и задници. ха..ха..ха... И яки автомати като за теб. ха..ха...ха... Точно като теб и ващо жуже. ха...ха...ха...

Ти психично болен педал. С отрязана патка.

Защо сподели диагнозата си пред цяла България бе путеноид? ха...ха...ха... Пропусна да добавиш към биполярната си психоза и симптома, че скачаш на високи токчета като идолката си Жужина, и носиш под бялата си рокля жартери . а под буклите си воали ха..ха...ха.... тук всичи путеноиди си падате по спинясали мужици . ха..ха/./ха....

Я как следиш какво е имало в Москва. Че и на руски се пробваш да пишеш. Стар педал си ти Щерев. ама краката ти миришат служебно.

Този путеноид много го е сърбял задника, нямал ли е друга работа, освен по цял ден да снима изнвервени трудещи се шофьори? ха...ха...ха... Нарочно го е снимал, от яд че на омдусманката Маичето и зеха държавната лемузина! ха...ха...ха... Маичето е накарала от гняв червения матриял да снима до откат... А бе ващо ботоксово жуже на високи токчета не прави ли грешки бе, путеноидска паплач? ха..ха..ха.. То е най-голяматаа грешка на природата. ха...ха...ха.

Новина за 2 000 лева застраховка.

Селяния до шия! Стойте си на село че в столицата не можем да ви изхраним!

говори по телефона :)

ДЪНОТО!

Селяния,амакато няма санкции...

Пожелавам на всички от институциите , политици и подобни от които зависят процесите в държавата все по често да се срещат с подобни хора с бусове ....И не смао те а и семействата им.