Ултрамодерна наркооранжерия бълвала марихуана в покрайнините на Ботевград

Служители на ОДМВР-София иззеха множество торове, чували със земна маса, кварцови лампи, стръкове от рода на конопа, както и суха зелена тревиста маса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думи като "ултрамодерна","високотехнологична ",само описват некадърността на "журналиста" ,написал тази глупост !

Търсенето определя ПРЕДЛАГАНЕТО.

Ба, то и татулът уж мори бързо , ама никой ,,не се евтназира,, с него ....БЕЗПЛАТНО.

Да ти унищожат Бизнеса за минути!?

Да не са сменили шефа на МВР в града и той да е ударил бизнесът на старият.

Високотехнологична (да се разбира много скъпа, т.е. бая пари са инвестирани) наркооранжерия в Ботевград, където всички се познават от деца и повечето са роднини или приятели. И никой не е чул, видял, предположил строителството, оборудването, производството и дистрибуцията на продукцията?!?!? Абе вие май взимате читателите за олигофрени? Киро, нали корупцията щеше да бориш? Ами тя обикновено е пряко свързана с престъпността. И по специално с проституцията, наркобизнеса, големи измамни схеми, трафик на хора, това не сте ли го учили в Харварда. Некадърници, освободете местата си за по-кадърни хора, които знаят, могат и искат да работят а България.

Съсипахте бизнеса на бедните `орица! Веднага жалба в Страсбург!(за по сигурно и в Хелзинки)

Някой не си е платил по веригата или не е искал да плаща на Дамаджан и ПП след смяната на властта.

Тия от герб ще да са.

Районното управление сигурно е помагало за развитието на този бизнес,щом толкова голяма и модерна сграда никой ни чул, ни видял…. Не е поникнала за един -два часа, нали.?????Не знам дали нещо скоро ще се промени, но със сигурност резултатите са по лоши и от преди.Пълно безхаберие и защита на крадците….

И само пресичаш границите ни с било то Гърция, Македония или Румъния и тези модерни "нарко оранжерий" вече не са такива ,а се развъждат и правят бизнес и лекарства и държавите им печелят и пари влизат в хазните им…..

Докато не я легализирате ще е така. А и да го духат Севлиевски и Кошлуков!

да се плашиш! Тези чичковци само така приличат на... Ще повикаме истински, да ги арестуват и завържат! Хайде сега спинкай.....

От статията разбрах, че реализацията на високотехнологична оранжерия за отглеждане на марихуана е осъществена от служители на криминална и икономическа полиция в ОДМВР-София и колегите им от РУ-Ботевград.