17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първото съобщение, с точно тази снимка е от ... 15:49•19/08/2010 ... в гръцки сайт. И се започва - всяка година около средата на ноември минава по гръцките сайтове същата картинка. През 2019 г също се е завъртяла. Олигофрените сега са я рефрешнали, а най-умните в света, шести по красота, четвърти на футбол, и т.н. и т.н за пореден път коментират.

Ако е тази на снимката е смешна като размер. Каква е тази "гигантска" новина ?! Една голяма бяла акула например е 5-6 метра и над 2 тона. Тази няма и 3 метра.

"200 кг. акула изяде бългаче на остров Тасос"

tonk11

Абе вие що си мислите, че някой в дир се е заел да издири истинската снимка та коментирате размера на акулата от нея? Отделен е въпроса колко истинска е тая новина.

ми то сом бе

акулите не са риби, нали? ;)))

Ей такива като хвана пет шест за стръв и излизам на риболов.

Аз пък и две ми стигат , и пращам жената за бира - Не за друго ами толкова ми е брашното !

Тази от снимката нито е над 5м.,нито е 400кг.!

върната в мосрска среда...журналистите не оставиха жива риба

Хайде посмали, манго. Акулата е дълга по-малко от 2 пъти ръста на рибаря до нея. Освен той да е висок 3 метра, че тогава акулата да е 5. И за каква гигантска акула говориш бе, журнальорке? Знаеш ли какво е гигантска акула?

Нищо общо с гигантски акули, не го и прочетох до края.

вече е на пържоли

Гигантските акули като вид нямат НИЩО общо с тази на снимката. Дълги са по 10-12 метра, а теглото им може да достигне до 18-19 тона. Хранят се главно с планктон или различни дребни организми, предимно ракообразни. И най-важното-изключително миролюбиви са и никога не нападат хора! Това, което са снимали, си е най-обикновена средиземноморска акула, като този екземпляр даже не е кой знае колко голям. Жалък опит за евтина сензация...

Тези акули, дълги 12 метра и тежки 19 тона, за които си писал, да не са от юрския период? Или имаш предвид китовите акули? Китовите акули наистина се хранят с планктон.

В Гърция има доста акули от вида Морски ангел, но не са опасни за щастие. Миналото лято бяхме с лодка до Керамоти и до нас хванаха няколко акули дойки, които също не нападали хора, но никога не се срещали из гръцките географски ширини, което може да ви наведе на мисълта, че и други видове акули може да са се заселили насам... Така че имайте едно наум...

Акули дойки??? От кога акулите станаха бозайници?

Аааа, още по-голям улов ще има от гигантски акули , ако започнат да стрелят и по гуменяците на навлеците ...не само в Егейско , ами в цялото Средиземно море .

ми то това прилича повече на сом отколкото на акула такива сомове по Дунава дал господ даже и по големи особено около Козлодуй дето е централата

Купувайте препарати срещу акули или свирки срещу акули и се надявайте тази акула да не е глуха, защото по гръцките плажове няма мрежи срещу акулите.

тъй, тъй! Не стъпвайте в Гърция, идвайте на лайноморието!

климята се затопля с ускорение няма зима но тук ни в москва пожари невиждани в австралия ледниците намалават с една четвърт и на полюсита а в хшмараите и в гленрандия а откъде ще дойде хлад ако не от тях затова и акули има вече с такива розмера в средиземно море-тенджерата ври и кипи и жабита в нея не го осъзнават но скэро щи се сварят и те

Големи глупости сте наръсили. Лошото е, че заради такива като вас ще плащаме милиарди за този дето духа. Вече го ядохме големия със зелената златна енергия. Някои хора милионери станаха, други плащаме скъп ток като попове

Пич... Не си ли чувал за правопис? А за препинателни знаци?

"Няма търговска стойност" - какъв късмет! Който китовете и много други видове акули и животни, за съжаление, нямат..

Уау - удивително създание на природата - красота, уникално животно... Е, нищо - ние го заклахме...

Кои сте вие и защо сте го заклали?

По капанчетата в Несебър, Стария град, панирана на шайби... и малко солчица, малко пиперче, малко свежи зеленуци, смятай как ще върви.

вие освен че сте кибик, данеби да сте и идиот

Едното е следствие на другото

Не са бе, споконо! Все пак още няма чума по акулите.