17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората искат обяснение, ето едно : Вертикален откос на изкопа на строежа, неукрепен и без набити пилоти откъм улицата. Липсва на укрепване на изкопа по вина на строителя , а дъжда само е сопомогнал да стане по бързо свличането на земни маси в изкопа. Но къде е РДНСК с глобите и полицията с наказателното производство за длъжностно престъпление. Къде е плана за безопастност и здраве и какво съдържа? Кой е разрешил вертикален изкоп около 6 метра , до улица без укрепван ? Може би един главен архитект и един надзор на база допълнителна частна такса въведена от тях и платена им от строителя. Лошото е че сега няма да има виновни, наказани, дело и всички щети ще се платят от общината която ще възстанови улицата.

Дира ми изтрил коментарчето. Не му харесало, че писах за блоковете на кмето. Добре, изтривам и аз дира от посещаваните сайтове.

Пореднят лош и неработещ закон, поредните престъпни печалбари, поредното престъпно нехайство на институциите. Този народ ще измре и ще дойде на негово място по-добър.

не се надай на такива работа потурчен масур къдрав довлякъл се от другата страна на Средиземно море да трови и краде народа ми. Ще ядеш дедовия и тоя век.

няма да я имате тая земя и правата върху нея и каквото още сте си наумили, независимо от договорчетата, схемите и сичките ви масурски мурафетии. Скоро мутрите сдават багажа и приключва вашата.

Де да бяхте такива юнаци на живо, а не само във форума! Видяхте, индивидуализмът, докъде докара аржентинският отбор. Е, ние сме същите.

чудите ли се ,а защо като къртици разкопахте и застроихте де що може.алчни хора моля се тая земя да се разтърси и да погълне всичко и всички на какво се превърнахме че да не ми се излиза на улицата нямам сили да гледам в какво се превърна този град който преди 30 г беше образцов

що кълнеш? явно строителите не знаят как да строят, а и явно държавата не знае как да възлага и аконтролира. Ела да видиш в моята държава как се маха небостъргач и се появява нов зза 5-6 месеца нез никой да разбере, нез да падат улици и без да разбереш даже...

stankow

Знаем я "вашата" страна. И целта на тази дописка е точно тази - да се даде възможност да се изкажете колко е страхотна "вашата" страна. Само дето не си мислете, че заради тъпа грешка на строителите, каквито с хиляди стават и във "вашата" страна, ще почнем да хулим нашата, ваша бивша страна !