Уличните лампи в община Аврен може да угаснат заради скъпия ток

Опасността селата да останат на тъмно от 24 часа до 6 сутринта е реална

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви лампи, какво чудо. Последната лампа в Приселци, къдеот живея е в двата края на улицата. При нас няма улични лампи, тълно като в рог. В самото село може да се убиеш вечер из дупките! Лампите едни жълти, едва се вижда. Не знам какъв ток плащат, ама на кой са платили за такива калпави лампи... Иначе кмета го слушах - хем щели да спират осветленито, хем нямало да го спират. Колкото до кражбите, всички крадат - от всички партии - не винете само 1 партия. Обаче всички са готови да съдействат за краденето, ако и те се облажат с нещо. Затова не са виновни само кметовете, а всички в тая държава! Не може да се оплакваш от корупция, а после да бутнеш едни 1000 лева да ти свършат работата по-бързо!

Която до скоро, в продължение на 5 години плащаше тока за частните имоти на един евродепутат и един общински съветник във Варна. , Гербаджии естествено Оправданието - сметки за ток за неработеща от години хижа Естествено преди това същата община им продала 10 декара апетитен имот за смешни пари Крадене, крадене, крадене Дори и от мижави бедни общини Крадене до дупка, по герберодепесарски

Спирайте ги през деня, нека светят нощем.

който е бил на гости ще се връща с колата, за да не ходи пеша по тъмнато. На няколко ракии, което разбира се не трябва в никой случай да се прави. Икономията няма да доведе до нищо хубаво.