Юлия Андонова: Конвенцията пази жертвите на насилие

С много голяма тъга прочетох декларацията на митрополитите, твърди Юлия Андонова

Обратно в новината

Коментари - Юлия Андонова: Конвенцията пази жертвите на насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чрез насилие -физическо и психическо човекът се превръща в нечовек-еничар,джендър или друг социален пол ,който не вижда и не чува Божията воля ,а само тази на сатанисти и ционисти ,за които той е роб и марионетка . един човек,който вярва истински в Бога не мисли(упражнява) за насилие над други лица. изглежда ,че атеизмът на комунистите е направил повечето хора да вярват повече в резолюции и конвенции ,чрез които сатанистите печелят много пари ,но преди всичко целят да унищожат вярата ни в Бога !за съжаление ,вижда се ,че се справят блестящо !

БСП предложи конкретни законодателни промени, но разните фондации останаха глухи за предложенията. Защо ли? Самата конвенция изисква харчене на огромен финансов ресурс за създаване на неопределени на брой органи за мониторинг, изпълнение на целите, събиране на информация и координация и не знам си още какво..

коя е тая- поредното слугиче че и тъпо

Нека оставят така наречената инстамбулска конвенция - само за борба срещу насилието над жени -тогава всички ще бъдат "за". Да се изведе отделна конвенция за третия пол и да се обсъди отделно, а не да се пришива зад други каузи!

Тази мома, кога за последно е правила любов...с мъж?

Прозорецът на Овертон в действие!!! Трябва ли Ви "конвенция", за да промените законите?! Ако Ви трябва, значи нищо не чините и чао!!! Голяма шумотевица, вижда се, че хората не я искат, само някои незадоволени и обратни се натискат да я приемат !!!

Аз пък се питам кой болен мозък , разбира се след като е прочел конвенцията пусна този караконджул "Трети пол" , та уплаши толкова много наивните!

Няма нищо опасно да се подпише конвенцията от НРБ! От кремъл разрешават , само където името е могло да бъде московска конференция , а не истамбулска! Така по лесно ще се приеме от някои хора и полемиката ще е нулева!

Тази жена лъже - в интервюто казва неистини относно позициите на другите и въвежда в заблуждение - или просто не е информирана. Няма противник на конвенцията, който да одобрява насилието над жени - ФАКТ - get it!

За да се разбере нещо първо трябва да се прочете , да се осмисли ако може и чак тогава да даваме оценки! А към момента първо говорим , а после размишляваме по нещо което и понятие си нямаме!

във тази фондация добре хранят ,като те гледам!!ще започне да капе мазнина от теб като те гледам !!не се крий зад насилието на жени и деца,теб няма кой да те насили ,джендър мазен !!!

Абе ,момиче като те гледам конвенцията ти е наи-малкия проблем .

Който плаща, той поръчва музиката. Затова, кой финансира фондация П.У.Л.С.? Какво означава съкращението?

Заменете "пол" със "секс". Изключете от конвенцията "нестереотипните роли" на пола и нещата ще си дойдат на мястото. Апропо, скоро друг форумец беше задал един въпрос, сега искам ти да му отговориш. Въпроса е: "Германия като е ратифицирала конвенцията, как това защити насилваните по-миналата Нова година жени в Кьолн". Германското правителство направи всичко необходимо, да се неглижира и потули случая, а не да се открият и накажат виновните.

ВСИЧКИ ФОНДАЦИИ И СДРУЖЕНИЯ СА НА "ВЪНШНА" ХРАНИЛКА - НАПЪЛНИЛИ ГУШАТА ТЕ САМО ЛАЯТ!

По принцип защитата на жените първо трябва да се извършва от закона и съответните наказания да бъдат силно завишени , а след това от разни конвенции.Ако конвенцията 1% процент защитава жените , то 99% пробутва ,тихо и незабелязано разни "Джендъри", и други видове генетични отклонения

Правата на жените и децата в България са гарантирани от Конституцията на РБ,от Наказателният Закон на РБ и от редица други инструменти на държавата. С т.н. Истанбулска Конвенция насилствено се налага присъствието на клинични случаи на полово "самоопределение"и административното им толеринане. Никой не ви пречи и сега да защитавате правата на жените и децата.Но моля ви,не ми навирайте в очите сексуалната си извратеност.Не ме интересува какво правите под чаршафите,стига това да не засяга детето ми и финансите ми.

Конвенцията, слушайки английската "скъпа" гостенка на "дискусията", която не беше никаква дискусия, оказва услуги на пострадалите. А всички тези "жени"- боркини и "научни" работнички явно котаят на това поприще от мерак за силни усещания и трохите, дето им ги подхвърлят.

Уважаеми сънародници, запазете спокойствие! 1.Ако приемем,че по- невероятен късмет премине конвенцията през парламента.....Радев на момента и налага ЗАКОННО ВЕТО и я слага в коша за боклук! 2. След повторното гласуване за, или против Истанбулската Конвенция в парламента, на симпатизантите на сициалния-джендър пол, вече няма да са им нужни 120 гласа за да отворят вратите на Ада, каот приемат конвенцията, а 121 гласа, и то от депутати, които са присъстващи в залата...тези които не са били там , няма да им се смята гласа! (ТРУДНО БИ СЕ ПРИЕЛА, ДА НЕ КАЖА НЕВЪЗМОЖНО, АКО БЪДЕ НАЛОЖЕНО ВЕТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА) 3.50 депутати на Герб са признали, пред журналисти на 24 часа, че не подкрепят дяволската Истанбулска Конвенция, но ги е страх да го разкрият, защото БАЙ ХУЙХ ще ги уволни.. 4. Георги Марков, и Вежди Рашидов-без да се притесняват ( Депутати на Герб) се обявиха против техния лидер Боко Тъпото(ВИНЕТУ) , защото и двамата мразят конвенцията и са против! Но да не забравяме, двамата са стари личности и не им пука, за разлика от по-младите депутати на Герб, които са против, ама ги е страх от Великия Банкяснки вожд Винету, Надупен на Ердиганаааа!!! 5, Лично мое мнение, тази конвенция не е минала в 11 страни от Ес...Тук в България е още по невъзможно да мине- Българите сме умен народ, за ралика от западните, които 3 държави от тях се самоубиха вече!

Щом тази конвенция ,г-жо те пази от насилие ,заври си я на това място ,което искаш да опазиш !

В нашето общество не са на дневен ред проблемите на ДЖЕНДЪРНАТА идентичност. Интелектуалните напъни на лесбийката Джудит Бътлър не могат да станат предмет на законотворчество в държавата България. Те описват един смахнат модел на общество, в който мъжете и жените са сексуални ФАНТОМИ. Остава един много важен въпрос- ЗАЩО джендър-идеолгията на Джудит Бътлър е имплантирана в Истанбулската конвенция?

Написаните от Бътлер (слуга, прислужник) на англиски публикации звучат, като оправдание за липса на сигурност и убеждение в собствената си сексуална индентичност. От което следва прехвърлянае на проблема върху външни фактори, а не лични, генетични или психологични проблеми. По нейната логика ако заек се самоопредели ,като мечка гората е длъжна да трепери. от wiki "За Бътлър полът не е предзададена анатомична даденост, а дискурсивно произведена материалност. Според нея анатомическите различия между половете са социално конструирани, а наличието на два отделни пола е продукт на определени социални норми и възприятия. Биологичните основания на пола и сексуалността са социално предзададени и организирани и в този процес ключово е значението на хетеронормативността като организиращ принцип. За Бътлър полът е перформативен конституиран от повторение на актове, чрез които субектът се реализира като принадлежащ към определени бинарни полови категории. Чрез тези актове субектът не изразява принадлежността си към определена полова категория, а допринася за възпроизвеждането на илюзията за съществуването им. За Бътлър полът не предхожда индивидуалните действия, а е техен ефект. Перформативните актове консолидират впечатленията за принадлежност към определена полова категори" Слугата Butler казва накрато така" "Няма не искам ние ще ви кажем кой какъв е"

Думата gender e включена в текста на Истанбулската конвенция, за да се имплантира там джендър-идеологията на смахнатата лесбийка Джудит Бътлър. Ако под sex (пол) всички разбираме мъжка или женска сексуална идентичност; под Gender, според идеологията на Джудит Бътлър, в Ню Йорк разбират 31 джендър идентичности: Bi-gendered/ Cross-dresser/Drag King/Drag Queen/ Femme Queen/Female-to-Male/FTM/ Gender Bender/Genderqueer/Male-to-Female/MTF/Non-Op/HIJRA/ Pangender/Transexual/Transsexual/ Trans Person/Woman/Man/Butch/ Two-Spirit/Trans/Agender/Third Sex/ Gender Fluid/Non-Binary Transgender/ Androgyne/Gender Gifted/Gender Blender/Femme/Person of Transgender Experience/ Androgynous. Being gender identities, New York City residents can simply choose their identity, without ever having to show proof of gender. И всичко това- без никакво доказателство за джендъра, който си избрал. Tой е флуиден. Бътлър призовава към един "еротичен хаос", подривен спрямо съществуващия ред. Най-коварният инструмент на джендър-идеологията на Джудит Бътлър, е че иска да смени чипа на малките деца в детските градини. Сексуалното обучение в детските градини има за цел да РАЗКЪСА връзката между тялото на детето и неговото самоусещане като момче или момиче. Използуват се дървени пениси и плюшени вагини, към които и момчетата, и момичетата да биватт приучвани да докосват, да си играят с тях. Целта е един ден детето да не се самоусеща нито като момче, нито като момиче. А на десет години да каже- искам да си сменя пола.

Фондация П.У.Л.С. През 2013 година фондацията започна работа по проект, който се финансира от Европейската комисия. Кой плаща той поръчва музиката.

Лицето на Barnevernet в България било пухкаво.

неведуми са пътищата

Защо да не я подпишем , и Мая Манолова каза че няма никакъв риск! Шефа на ПЕС също , а те знаят много по добре нещата от драскащите глупости тук!!!

подписана е вече, говорим за ратификация, но все тая не си в час

Шефа на ПЕС не е юрист,а Мая Манолова предлага тълкувателни декларации, което значи, че има проблем. А ти си кух трол!

Никого няма да пази, а ще оправдава насилниците! Преди няколко дни по някаква си телевизия показаха един джендър, дето денем бил момченце, а вечер момиченце. И като го питаха, по какви си пада, отговори По хетеросексуални мъже. Те това им е целта с тая конвенция, да налазят чистата част от обществото, като започнат психологически, (а може би и друг) терор на хората още от детската градина. И по тая конвенция, те ще са в правото си да безчинстват и жертвите няма да имат право да се защитят.

и пирамидки правим нещо модерно е

Явно пухчето от снимката страда от комплекси като жена и поради това е заела тази позиция, или е представителка на някое продажно НПО, от което си получава заплатата. Ако и аз имах подобни килца, вероятно и аз бип имал комплекси.

Обикновенно тези дебелини не са от ядене, а заболяване и много често -психическо заболяване. Приемането на някои лекарства- против алкохолизъм води до бързо повишаване на теглото.

Според библейската конвенция, Бог сътвори човека по Свой образ и подобие. МЪЖ и ЖЕНА ги сътвори. Богоборците не могат да сътворяват, но могат да разрушават сътвореното. По Божие допущение. Кого всъщност защитава "конвенцията" и от кого?

Скъпа пухкавелке, конвенцията няма да те запази, ще те запазят законите. И десет конвенции да има, след като не се спазват, няма да те запазят. И в момента има закони срещу домашното насилие има и закон за защито на детето. Бедата е не, че няма закони, а че не се спазват. Дано мозъчето ти, което вероятно също е пухкаво проумее, че трябва да се бориш, не за приемане на това и онова, а за съблюдаване на това, което е налично и ако е необподимо, то да се усъвълшенства, иначе става бълвоч в самата законова система.

Разстрел за курвата Цачева 24.01.2018 23:28 ( нерегистриран ) Разстрел за курвата Свинетка 24.01.2018 23:26 ( нерегистриран ) Разстрел за курвата Бойко 24.01.2018 23:24 ( нерегистриран ) Разстрел за курвата Фандъкова 24.01.2018 23:12 ( нерегистриран ) Разкарай се от хоризонта, бе курво! Взимай си турската КУРвенция и си я наври отзад! Като си избършеш задника добре, я изяж цялата! Ако още ти се иска, се хвърли от черната скала със задника нагоре! А ако долу успееш да разбиеш някоя скала, ще го преживеем.

"Quo Vadis, Bulgaria?"

никой не може да коментира мнението на светия синод, то е закон за православните християни

Тази очевидно не е християнка. Едва ли знае какво е пост.

Приемете турската КУРвенция, моля ви. После благодарение на нея ще се регистрирам като транс некрофил и ще мога безнаказано да ви отстрелям по списък, да ви нарежа на парчета и да ви претопя с нажежени винкели. Като почна от ГРОБ, ДКЕВР, БХК, всички НПОта дето навремето преподаваха политикономия, история на БКП, после цялата енергийна мафия, фондациите. Джихадистите ще ви се сторят като Апостоли на Исус в сравнение с това което ще ви докарам, копелета проклети гнусни! А пък с децата ви какво ще направя.... Щом въвеждате кръвен данък за децата ни, аз ще въведа данък органи за вашите, данък кръв и плазма и много други!

Пълни глупости. Тая дебелана няма работа да се прави на полиция, прокуратура и съд. Има закони за насилието, тази се вре по семействата за да получава пари. На колко организации ще плащаме да ни защитават, че сега и Конвенция? Тази конвенция е само и единствено да се учат децста да стават обратни.

миналата година имаше случаи в които жени убиха мъжете си с коварство особено един случай много нашумя, тия дни има случай в който деца са убили бездомник, но фондациите си премълчават удобно

Какво е правила тази жена и нейната организация през всичките години, за да пребори насилието? Не разбирам, защо изведнъж ЛГБТ и феминистки организации скочиха за бързото ратифициране на Истанбулската конвенция? Тя ли е "Месията", която ще ни спаси? Що не направихте нищо за намаляването на насилието досега?

като не си я чел какво правиш във форума бе