Премиерът на Крим: Путин – пожизнен президент

Премиерът на Крим Сергей Аксьонов каза, че Владимир Путин трябва да е президент за цял живот.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът на Крим: Путин – пожизнен президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожизнен, ама за още 2-3 години! Хихихихихихихихи!

Ха пожизнен президент и този е от рабфака, Путин е по-достоен за император самодържец всерусийски, ама като става император поне да направи и останалите руснаци крепостни и дворяни та току виж Русия си върнала величието:) Най-важното е да забранят на крепостните всякакво свободно движение и да им спрат противозачатъчните; интернета и образованието за да остане някакво население все пак:)

Най-демократичният жест, за който съм чувал !

Може ли да има въобще премиер на Крим. По-скоро губернатор на заграбена губерня.

Каквото и да квичиш, Крим си е там , където му е мястото, в Русия. А Путин не само, че е президент на РФ, но и на света.

Крим е руски колкото Македония е сръбска.... но безродниците и Македония подарихте на друга държава

Не само пожизнен а на всекда трябва да бъде президент Путин . Като пукне ще го напълнят със слама и ще го поставят в хладилника при другия изруд .

"Церемонията по анексията се състоя в Кремъл" Ей това изречени изкърти Фсички миФки, сифони и друга водопроводна арматура.

ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТ МЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕ ТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИ АВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.Референдумът в Крим е противоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикват референдуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът е факт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, се неглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашата конституция, също има забрана за подобно питане на народа!

Колко по местни да бъдат жителите на Крим бе тъпчо?

И после-в мавзолея при сифилистика Уланов. Да са си дружинка!

Ще разкарат мумията и че ударят една баданарка на стените да е готов за новият "обитател"

Баси трагедията са тия. Примитиви с претенции да управляват света, а на собствената им територия хората живеят като скотове. Руский мир.

Не е като нас европейците нали. Сторим пътища и мостове с 16 милиарда заем и бнасяме талибани. Всичко е ок, горди сме Еврогейци. Размиваме граници, народност и култура. Иначе руснаците били зле...

български русофил=омраза,злоба .враждебиост ,примитивизъм,мафия! норманният руски гражданин е патриот,не парадира със нациноналността си,културни и човечни хора са за разликата от заселените в българия руснаци! аз правя разлика межди нормален руски гражданин и български русофил!

Това колко ще управлява зависи от самия него. До сега се справя перфектно. И може би именно заради това соросоидите квичат. Болят ги ду.петата?

една държава, която разчита само на един човек пък бил той и путин, е обречена на гибел! също като ссср!

Мисля, че много руснаци биха се обидили от мнението ви, че само от един човек зависи, кой ще е начело на страната им. Това значи, че управлява не свободни граждани, а крепостни.

либерастки вой е заради мераците на нато/сащ да направят Севастопол тяхна база. Има ли нормален човек на тази земя който би си помислил само, че това някога ще стане? С Русия шега не бива!!!

Базата на НАТО ще е в Одеса и Путин късий нищо не може да направи!

Може, ще направи референдум и в Одеса и ще присъедини и Одеска област към РФ.

човека с свърши работата добре , а това че на някои не имхаресва , чже в москлва няма геи парад , е съвсем отделен въпрос . в чечня воина няма , в осетuя и грузuя им показа кои е господар , без дая гръмне пушка върна крим ,защити славяните - рускоезични , наточи армuята , показа зъби ,отиде в сирuя , вйоръжи иран , придърпа сърбuя и турцuя на своя страна . какво повече искате от него ?

Технологията на присъединяването на Крим към Русия е аналогична на присъединяването на Източна Румелия към Княжество България. По логиката гейевропейчета следва, че Тракия е окупирана от България !!????

Ако беше така, Русия щеше да е била подвластна на Украина.

Ех имперски амбиции....

Не, нема лабаво:))))

Защо света не протестира преди години когато Крим беше даден на Украйна, а сега че народа на Крим иска да се махне от Украйна и присъедини към Русия става голям проблем и се говори за анексия. Хей помнете историята и я четете не вярвайте на купени медии

е на кримските татари.

Крим е там където трябва, в състава на РФ.

Тук има предложения за издигане на Путьо - от пожизнен президент до Цар. Аз пък ще наддавам още - защо не направо Бог. Ама не какъв да е там някакъв си Бог, ами Върховен Бог на всичките Богове. Интересно е руското общество. Някога преди 1953 по същия начин са боготворяли Сталин. Но след смъртта на Сталин, кой знае защо любовта преминава към селяндура Хрушчов. След свалянето на Хрушчов от власт любовта автоматично преминава към полуидиота Брежнев. И т.н. Който е на власт него си обичат. Вярно, когато умре му се подиграват, ама такъв им е адета - азиатски. Средноазиатски. Путьо не е безсмъртен. И той ще умре. Но преди това ще го хване склерозата или инсулта. И ще умре в собствените си лайна.

Също като Брежнев ли? С памперс на трибуната? Хайде бе, руснаците поне знаят за какво става дума!

В туркия -салтан, в рассията цар...има повече прилики между азиатските кочини, отколкото разлики...

Патриархът им е колега на Путин, полковник от КГБ. Не вярвам да откаже на колега да го ръкоположи за ЦАР....

Да си го назначат! Вижте му снажната татарска осанка на Путин и хитрите монголски очички. Направо нов Чингиз хан ;)))

Ако осигури достатъчно битова химия за къркане, мужиците може и за Президент на Галактиката да си го изберат ;))

"Премиерът на Крим: Путин пожизнен президент"! Да се пукат от яд нещастниците от нато, :)))))))

Някой помни ли анексията на Австрия!? Тогава никой не протестира - целият Запад беше ЗА и подкрепи Хитлер. Защо? Защото искаше да го тласне към война със СССР. Някой помни ли Косово!? Тогава никой не протестира - целият Запад беше ЗА и подкрепи албанците, макар че даже нямаше референдум. Защо? Защото искаше да разруши Сърбия на Милошевич, който беше съюзник на Русия.. Всички позиция на Запада се диктуват от ИНТЕРЕСИ. Никой не се интересува от "принципи, демокрация или от мнението на народите". Просто ЦИНИЧНА ПОЛИТИКА.

И за това ли Хитлер и Сталин станаха съюзници и си поделиха Полша, а руснаците анексираха Прибалтика и се пазаряха и за България?

Браво, Паисий! Много обективен анализ и напълно верен извод.

ПХ/който и да си кретен,скрил се зад това свидно за всеки българин име/,след като си написал това за Австрия,можеш ли да размърдаш гладкия си мозък и да направиш асоциацията между Хитлер и Путин. Или да ти го кажа простичко- кажи има ли прилики между двата изрода?Защото,когато Хитлер е анексирал - света е мълчал,както и сега.

Какъв пожизнен президент!? Той си е Царь и великий Государь всея Руси: Велика, Мала и Бяла!

Нямат място тука за заселване ни руснаци, ни турци, ни мигранти! Българският народ не е канил никого! Но руснаците извън Москва, сред мъртвите сибирски полета и безкрайните неразорани целини, дават мило и драго да се заселят в България, особено край морето. Преди няколко дни видяхме по Босфор ТВ две русначета на по 11-12г., братчета, трениращи бокс в "Черно море" Варна. За 1 минута поне 3 пъти едното русначе, понаучило вече български, натърти, че тука, в България, е много по-хубаво отколкото в Русия! Същите думи ми повтарят и разни мигранти орки от на майната си! Това не ми харесва! Чужденци в масови размери тук не искам!

ами тогава се бори против мюсюлманските нашественици от Азия и Африка.

Дружба от векове за векове!

В един далечен руски град, далеч на север, един известен като "Древарх", за това твърдение беше вкаран в лудницата. Но той е единствен. Много хора със същото твърдение политическа кариера градят!

Т.е. руснаците страдат от липса на лидерски карди?? Не могат да намерят втори умник сред тях, който да е на ниво. Какво ще стане ако утре го удари инфаркт, потоп и обратно по блатата?

какво да кажем за САЩ и Германия? Там бъка от лидерски кадри, нали?

Там ще продължите да ходите само с визи!

странното е това, че в България се явяват "новини" за които в Русия никой дори не е чул.

Лъжливи ,,новини" на соросоидните глупаци

Лъжливи, колко да са лъжливи? На практика е така. Сметни коко годни един достоен политик управлява Русия, друг достоен няма. Дори и след като почти преполови доходите на нацията, след като извърши нарушения а договори, подписани от държавата, дори и след като излъга нацията стотици пъти, изхарчи парите й за хибридна война, която самият отй общеа преди 2-3 години... Та лъжливи... колко да са лъжливи, като си е точно така. Култ към личността и потъване на нацията. Изобщо не е лъжа, ами си е самата действителност. Свестнтие се изнасят от Русия, обцете блеят по новините, според които те са най-великите на света и то благодарение на Путин. Разминаването, че пиянството е позорно голямо, бедността настъпва все по-вече и че интелигенцията отиде за процъфтяването на други нации - това е малко и незначително рзминаване. Руснакът отново си има Сталин. Няма значение, че малко повече прилича на Хитлер, все едно. Както споменахме, разминаванията са незначителни. Важното е, че с указ намали минималните цени на водката и днес пият още по-евтин алкохол.

... това, че рашките не са чули изказванията на Сергей Аксьонов, тъй нареченият руски "премиер" на украинския Крим, може да се дължи на боярищника, но самият Аксьонов първоначално обяви, че за рашките най-добре ще е да живеят в монархия, а впоследствие продължи с пожизненото управление на м-р Путин. Като се обединят двете предложения, се получава цар/император Путин А понеже наскоро в Московията вдигнаха монументален паметник на Киевския Владимир.... може м-р Путин да се обяви за Владимир III - ако се отчете и присъствието на Владимир Ленин в руската история...))))))

Българският народ споделя радостта на кримските граждани. Това е добър пример

Най-великото събитие в историята на Крим е завръщането в състава на РФ ЗАВИНАГИ. Крим повече никога няма да е разменна монета. Крим е РУСКИ

Какво търсиш тук?

По-добре руснаците да дойдат в България. Сега са само на 500 км от нас

'Премиерът на Крим Сергей Аксьонов каза, че Владимир Путин трябва да е президент за цял живот". Звучи оптимистично!!!

ХА-ХА-ХА-ХА (това, което сам си причиняваш, друг няма да може)

Стига са ги мъчили тези руснаци с разни сложни за тяхните кратуни неща като избори и демокрация. Ще им се пръснат кратуните от напъване.Разделение на властите, публичност, гражданско общество, мандатност, опозиция , избори, права, всички тези неща от западното ежедневие са непосилно тежко бреме за хора свикнали единствено с господар -бащица и процедурата поклон, ласкателство и доброволна надяване на хомота. По -лесно циганин с основно образование ще научи да решава интегрални уравнения, щото няма грешно знание в коетп е убеден, а само трябва да научи как става. При руснакът демокрацията и изборите се иска да прави обратното на това , което е живял столетия и води до непоносимо за крепостно-колхозно-ватническата му глава напрежемие и предпочита да е слуга само да се отърве от този товар да има общество вземе живота си в ръце.

е пръсната, щом такива бълвочи сътворяваш, малоумник

Кримските граждани са радостни и щастливи след завръщането си в РФ. Празникът за тригодишнината от това закономерно събитие се превърна във всенародно тържество. Радостта бе споделена от хиляди чуждестранни посетители и туристи. Концерти, масови шествия под руското знаме и всенароден патриотичен подем белязаха големия празник. РЕШИТЕЛНОСТТА И МЪДРОСТТА НА РУСКИЯ ПЕЗИДЕНТ БЕ В ОСНОВАТА НА ТОВА ЗНАМЕНАТЕЛНО СЪБИТИЕ. Путин заслужи признателността на кримския народ.

Желаю харошее настроение! С БОЯРИШНИКА!

"Концерти, масови шествия под руското знаме и всенароден патриотичен подем белязаха големия празник"..............явно руснаците вече така празнуват,с военни учения на няколко рода войски а народа гледа в захлас и се весели......Хитлер пасти да яде

Завиждам на руснаците, които с право се гордеят, че имат такъв велик президент. А ние доскоро имахме прецедент.

Може да се реши. Куфар ,гара,Руспия . Няма да търпиш НАТО,ЕС,България!!

Грешно решение. По скоро решението е отново на Дунав с хляб и сол да ги посрещнем братушките за трети път да ни освободят.

Те имат ли друга опция освен да се гордеят. Там е правена обратна селекция /оцеляване на най-гнилото/ с 62 милиона жертви и всяка проява на храктер и самостоятелен разум се наказва с ликвидация , позор и присвояване на всичко включително и биографията и името от палачите според ситуацията.

искам да питам соросите, верно ли некво джудже, не повече от 30 санта, ги било таковало лошо с Крим, и даже било назначило Президентът на най- великата държава Ю ЕС ЕЙ ?

Направо газ пикаят сороспиите от злоба и безсилие.

нещо с назначението на тръмпи май замълчахте отдавна но ти явно не си бил на последните събрания......точно този с перчема когото назначавахте ще ви го завре до гушката но може и да ви няма вече на този свят

Баба Ванга ми каза от отвъдното, че скоро в мавзолея на Крассная площадь ще има нова мумия!

да е президент за цял живот. ...ха.ха а аз си мислих че и след смъртта ще управлява..ха.ха .Не остана много тогава..ха.ха И Крим скоро ще е свободен от руска окупация.

Крим сега е свободен от фашагите в Киев

Лошото е, че все още има руски земи под украинска окупация.

Твърдо ЗА! След всеки сатрап, управлявал тази страна следва мощен период на упадък. Путьо - да вземе да изкара още един мандат, да харчи пари като побъркан за оръжие и безсмислени войни! Та да доликвидира икономиката на рашата. Тия след него ще обявят поредното "разведряване", ще има последващ разпад на скапаната им държавица.

Не се притеснявай за руската икономика - тя се развива добре. Русия - износител на пшеница на второ място в света

Колкото по-вече русия-толкова по-малко България!

Постиженията на джуджето-По оценке главного экономиста Внешэкономбанка Андрея Клепача, падение реальных доходов и зарплат населения в России стало беспрецедентным. Мы с 90-х годов такого шока не имели, отмечал он 14 марта.

Да иляди и честито на руснаците!

Все едно , че могат да си го сменят! Той си прави квото си иска и властва неограничено а18 години, такъв мандат няма никъде. Типично за руските мъжлета вместо да го поставят на място , те като слабоволни женички му се лигавят, мазнят , ласкаят и му се предлагат без да си иска. И така цялата им история представлява травестирането на мужика в ролята на сгодна женичка на господаря. Неслучайно много мразят Кончита Вурст, твърде мъжествена, еманципирана и освободена им идва за травестити като тях и им напомня , че нямат ташаци , пък ползват панталони.

хазарите от РОССИЙСКИЙ ЮДЕЙСКИ КАГАНАТ Владимир Шаломов Ебщайн - Владимир Владимирович Путин и Давид Ааронович Менахем Мендел - Дмитрий Медведев?

Къв хаганат , тези са ученици на Чингис хан и са Господар и низки робове от Александър Невски като минеш през цялата романова династия , комунизма и до днес. Кви евреите те гонят, те се показват едва при комунизма и действат в рамките на наследената система на насилие и подчинение . Семинаристът Сталин , който задмина всички рекорди по насилие с параноята си, ли е евреин? Евреи управляват и САЩ, но там такава източна сатрапия никога не е имало.я

Българите приемат Путин и за свой президент

ЕСТЕСВЕНО Е, ВСЕ ЕДНО АНГЛОСАКСОНЕЦ ДА ПРИЕМА АМЕРИКАНЕЦ

Естествено, че го приемат. Всеки нормален българин първо е българофил а после русофил

Значи ти си от ненормалниците..хха.ха.ха

Българин окичил се с руското знаме......един ден ще има разплата с вас предатели мръсни,моли се да не го доживееш

Руснаците са в грешка. Путин не може да бъде цар. Като гледам публикациите както наши така и чужди има безбройни свидетелства, че Путин е БОГ. Блажени са руснаците, че ги управлява и се грижи за тях Бог.

Патриархът , който му е колега от кгб, го обяви за божие чудо. Човек чудо ще рече различно нещо от действие чудо. Човек чудо значи постоянно съсредоточие на божията енергия, която да го държи чудо, а не моментно проявление и действие на Бога. По православному енергиите на Бога са неотделими от самия Бог , те са бог в действие, без да са същността му. Следователно макар и не бог по същност , Путин е бог в действие. Дължи му се пълно подчинение от вярващи и невярващи и неверници, които искат да не бъдат погубени в този и онзи свят. Тук кгб, патриархът , скотската религия и пропагандата в Русия са единни. Яко блажат от това , другите могат да гинат от бояршник и спин и да нямат храна , подслон и лекар, но православните скотове, силоваците и пропагандата са винаги оаядени , а руснаците видиотени и нравствено пропаднали с такива водачи.

За българите освен Бог, се грижи и Господ българина. Затова мужиците и ние гяурите сме на днешното дередже. Аз обаче съм обнадежден, виждам как "палачинката" е вече надигната и предстои да бъде обърната /скоро, до края на тази година, според моите очаквания/. Тоест, последните да са първи в следващите 2018-2030 години. Матей 19 23 Тогава Исус се обърна към учениците си: "Истина ви казвам: трудно ще бъде за богатия да влезе в небесното царство". 24 Да, казвам ви: по-лесно е камила да мине през иглено ухо, отколкото богат човек да влезе в Божието царство.

минуси ми туриха. Да братлета, царството небесно е в СЪСТОЯНИЕТО НА ДУХА, а не в състоянието на банковата ти сметка.

1530 коментара за новина, в която е споменато името на президента на РФ В.В. Путин! И после разправяйте, че хората не се вълнуват от личността му и са безразлични към Путин...

Поздравлението на Руския Президент към Кримските граждани е много силно и вълнуващо. Предизвиква положителни емоции и за това Аксьонов предлага Путин да е пожизнен президент

Каквото и да си говорим факт е, че Тръм спечели изборите за президент на САЩ защото опонентите му казаха, че е човек на Путин.

"Каквото и да си говорим факт е, че Тръм спечели изборите за президент на САЩ защото", ... Киларито е рептил убиец-нереализиран на дело. Тя щеше като президентка да взриви планетата, а Господ българина вече Каза: "НЯМА ДА ДОПУСНА ВТОРА ПЛАНЕТА (след Фаетон), ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА В СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА!" И нещата се "задвижиха" в полза на избирането на бай Дончо.

Депутати от Европарламента и даже от украинската Рада/Опозиционен блок/ са уважили празниците на кримчани по повод присъединяването към РФ. Пристигнали са гости от Чехия, Сърбия, Бразилия, Франция, Великобритания, Италия ... и още 50 държави. Имало е и български журналисти. Празмикът в Крим е станал международен

Дори в Китай вече сменят лидерите. Но Масква е друга Азия, тук става дума за побратимите и наследниците на държавата и културата на Чингис хан. Къв мандат и смяна на чингизиди, това става само след кръвопролитна война.

Лидери сменят в цял свят. "Когато отбора печели, не се правят смени"

Българите с удоволствие биха признали Путин и за свой Президент

тези от тях които обичат робството, поп кръстювците, прадажниците

Тези от тях които обичат робството, се наричат робовладелци.

Това е вярно, но дали Путин би искал да е Президент на Българите ?

името на това нагло джудже говори ясно на истинските българи и те не биха поискали путьо за президент

Ами да си направим един референдум ?