Оперен певец убит на фронта в Източна Украйна

Украински оперен певец, бил се като доброволец срещу проруските бунтовници, е убит на фронта в Източна Украйна, съобщи АПФ.

Обратно в новината

Коментари - Оперен певец убит на фронта в Източна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В отсрещния блок има една оперна певица, като почне да вие и аз ако имам снайпер, ще реша проблема тутакси!

Обуй си Speedо банските и тя ще замлъкне, захласната по теб.

Какъв фронт,след като има премирие.Или новината е ,че един украински човек,изглеждайки нормален,имал даже и нормална и платена работа във Франция,нещо му е прещракало и от 2014г напуснал операта,брибрал се в Украйна и на финала е загинал като мародер?

голяма новина , оперен певец ? кой го знае този певец в България ? колко хора са умрели ... колко са убити от хунтата в Украйна? колко хора е убил този оперен певец ? Да бе мирно сидяло , не би чудо видяло .... намерили са с какво да ни хранят нашите журналисти

С този перчем и шалче ми прилича на терорист отколкото на герои, явно и за това са го думнали! За такива разстрел и след разстрела червей!

Едно време комунистите и комсомолците като някои наши политици сега - а сега "демократи" бяха герои, сега пък на терористите, крадците и престъпниците им казват герои.....е а стига де, не са ли ни малко в повече героите вече, писна ни да ги храниме такива крадци и мошеници!

Този на снимката ми прилича на Хитлер на младини....е, заслужил си е убийството тогава! Смърта е единственото спасение за такива фашисти!

Жалко, хубав перчем има-прилича на един друг с такива възгледи от Бавария!

Заблудени има във всички професии-даже и при "оперните певци! А какво е търсел там да се бие за хунтата против народа си?????

Ако беше пял вместо да убива , щеше да е жив! Подобно ако убиец стане певец , рискува да го...освиркат !

Ултранационалистическо движение"Десен сектор" - единствената полувоенна украинска формация. На полувоенните (или паравоенни) неправителствени организации не им ли се викаше ТЕРОРИСТИЧНИ? През това десетгодишно пребиваване във Франция, тя ли го е подготвяла за тази си военна патриотична дейност или оперното изкуство го е надъхало към Вагнеров героизъм? Толкоз ли е бил наивен, че като културтрегер не би било вероятно неговите хора да го принесат в жертва, заради търсен обществен отзвук и антируска пропаганда? В края накрайщата търсел си го е- герой на безмислената известност и маша на чужди интереси!

тъпанар! Тръгнал да брани но какво?

На война като на война. Убит е защото е воювал, не защото е пял.

оне лесс фег

Какъв герой може да бъде този убиец???

Само така, още глави трябва да бъдат отстреляни,като тази зелка!

Това което е търсил, го е намерил на 100%! Никаква жалост към такива уроди!

Този с прическа "а ла Хитлер" ли представят за "герой"?! Смешници!!

Не това е един от героите им, останалите са същите издънки като него!

Какъв герой може да бъде този боклук, кой знае и той колко народ е изтрепал от засада....за такива изроди смърт!

Тоя има вид на терорист, а не на герой! Ако всичките им герои са такива, то би трябвало да ги отстрелват като дивеч!

Е това вече ме кефи, челото му е било като таргет...браво един фашист по-малко на този свят! Такива трябва да се изтребват още като проплачат!

Каквото правил на другите, това получил!

Слава на героите!

Патриот, защитаващ родината си! Слава на героите!

dsco@

На фронта хохала не е пял, а е бил снайперист. Просто руския "отпускар" е бил по-добър.

Моито скромно мнение че украйнци и руснаци са братя, както са и наши братя, православни християни. Не трябва да има между тези православни братя. Виновни за войната са алчните циониски мърши на Родшилд и компания. Народите трябва да осъзнаят тази проста истина и да спрат да се самоизбиват, а да се обърнат срещу общия враг-господата Родшилд, Джи ПИ Морган, Рокфелер, Сорос.

Колко платиха тези четиримата на Путин да нападне Украйна, че ги обвинявате?

... който сбъдна мечтата си...ще пее на най- високата сцена

Не ще пее, а ще му пеят на ушенце девици в бели премени...ай сиктир бе, за такива олово в челото и нищо друго!

Между впрочем,както казват самите украинци: Одеса,велик УКРАИНСКИ град, основан от Екатерина Велика!А ако погледнем по-надълбоко-цяла украйна-окраина- без отделни зап.земи,които през вековете са минавали ту тук-ту там, си е била руска земя,независимо дали ни харесва или не.А щом търсим все исторически доводи- сАЩ първи трябва да се самозаличат и да си върнат континента на индианците.Де такъв късмет!Така че престанета с Крим.Крим е руски,до Хрушчов,но тагава в СССР това е без значение.  

С руснсците сме БРАТЯ!!! С останалите надупени " съюзници".

...и защо сомо него???

Къв глас извадило фашисткото прасе га фърлило къча! Роско нещастен от 3 деня ридае.

А какво правят американските войници все по чужди територии? Например Черно море да не би да граничи със САЩ, че АМЕРИКАНСКИЯ ФЛОТ се подвизава от десетки години наоколо?

Един пидирас по-малко:)

може ли такова турбо тъпо заглавие.Като е оперен певец,не е ли човек или като е оперен певец ,нещо повече ли е от останалите убити.Нямате връзка с главните си мозъци.

В този конфликт загинаха над 12 000 човека. Повечето избити точно от такива "доброволци" с характерни прически и луд поглед. Тъй че - като си тръгнал доброволно да убиваш хора, трябва да си готов и на перфорация на каската от друг луд доброволец от отсрещната страна.

Как наричат руските власти чеченците, които воюват срещу руската армия? Терористи, нали. Я да видим какви са тогава руснаците, които по същия начин се бият срещу украинската армия. Терористи, нали. Поне според руснаците. Нещо повече. За разлика от Чечня, ъдето има само чеченски партизани и някой друг муджехидин, в Източна Украйна има сериозно присъствие на руски военни. Според Москва - отпускари, които вместо да си карат отпуската в Сочи, решили да повоюват малко в Източна Украйна. А иначе чиста проба Спецназ. Няма кой друг , някакъв случаен, готвач да речем, да завладее танк и да започне да води война с него. Няма как човек без специална подготвока да овладее ЗРК и да започен да води бойна работа с него. Това го може само Спецназ. За такова са ги обучавали. А военни части без опознавателни знаци не са нищо друго освен терористи. И всякаквъ опит да се замести руската агресия в Украйна с нещо по-благовидно е несъстоятелен. Приказка за мали деца. От детската градина.

Кухите лейки не ги разбират тези работи. Не се хабете!

Игра на думи. Много е просто - терористи са тези които убиват жени, деца, старци, туристи въобще всякакви неподготвени хора. Диверсанти са тези, които дават отпор на военни. Ако в Донецк и Луганск се бият руснаци изпратени там на мисия, то това са диверсанти. Ако там се бият руски доброволци, то те са си такива. Местните са опълченци. Границата обаче е тънка, когато се употребява насилие над мирно население, това си е тероризъм и е практикуван, от турци, руснаци, НАТО, САЩ, Украйна, Израел и много други, ако желаете примери, ще предоставя.

Десен сектор значи, частна армия, която не спазва Минските споразумения и дава повод да се поддържа войната... МДАМ какво да кометираме повече. Западните подлоги от Десен Сектор, още воюват въпреки споразумението....

Абсолютно манипулативно заглавие на една скалъпена новина! Оказва се, че е убит ВОЙНИК и то на фронта! И къде точно е новинката?!? Или щото днес е дошъл шоколадовия укрофашист, та.....да сме в крак с глупостите на чехльо!

Много правилно. "Новината" е чиста пропаганда. Честито на Дир-а.

Един украйнски боклук по-малко!!!!!!!!!!!!!!!

"...украинско ултранационалистическо движение срещу проруските бунтовници в ...".Ако на някой не му е ясно кой стои зад този портал,да се вгледа в тези две прилагателни: "ултранационалистическо" и "проруски".Ми как иначе след като русия на два пъти е "освобождавала" БГ.А през осемдесете години инспирираха "прехода" в БГ.

На мустак не го е докарал "адолфчо"иначе си е хитлер на 20-25 години!!!!!!!!!!!!!!!!!

УРАИНА НЕ Е ДЪРЖАВА - АКО ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ - Порошенко не може да командва правия сектор (защото те смятът че са взели власта и всичко което правят е правелно ! Правия сектор сега пак иска воина защото (както свъши воината няма какво да правят - те вече немгат да работат и просто така да си дадът автоматите с които се хранят(рекитьори)!И естественно ТЕ правия сектор отиват в донбас ане обратното !!!!!!! нека си седът в къщи и никого няма да убиват !!!!!!!

То пъ Русия ква държава е, щом свали гащи пред Ердоган!

Нещо си се объркал, пич. Не Русия, а Ердоган свали гащите, и то не само пред Русия.

Това руско-съветската пасмина няма спирка. И за нея патриотизъм значи само едно - да защитаваш интересите на Русия. Независимо дали си българин, украинец или сомалиец. А СЛУЧАЯТ Е ПРОСТ. Човекът е дошъл от майна си Райна за да се бие за Родината си. Нарушил сие рахатлъка, за да зашитава Украйна. Работа, която преди 2 години и кусур трябваше да свършат офицерите от ъкраинската армия. А те половината с еоказаха руско-съветски мекерета. Вместо да се бият се предаоха. Ама то опира до възпитание - като са те възпитали да си руско- съветско мекере си оставаш такъв за цял живот Я ДА ПОМИСЛИМ КАВО Е НАПРАВИЛ БОТЕВ. Май същото, а. Само дето не се е бил срещу Русия. А срещу Турция. И затова родните комуняги не го считат з апредател. Ако беше се изправил сега срещу Русия+Турция (при затоплянето на отношенията и това е възможно), със сигурност би бил обявен за предател. А при един конфликт България-Русия (не дай Боже) тия червени боклуци първи биха притичали да целуват смарадливи руски ботуш. ТОЛКОВА ИМ Е НА ТЯХ "ПАТРИОТИЗМЗА"

Ако толкова му се искаше да се бие за родината си, защо не се записал в регуларни войска? "Десен сектор" - бандитско ,нерегламентирано формирование, като е използвано от господа от типа на Коломойски за решаване на нечисти поръчки.

Не им обръщай внимание на хашистите като щерева, кгб и други миндили

Всеки сам избира как да се бие за Родината си. Ето, например през ВСВ съветските партизани не са били част от редовната армия. Но са се били за родината си. Вярно, те са били няколо десетки хиляди, докато близо 5 млн. са се предали в плен на германците (главно поради пълния идиотизъм на съветското омандване), ама това не се брои. Странни екземпяри са рускос-ъветските мекерета. Когато става дума за чеченците които се борят за свободата си те са терористи, а когато става дума за палестинските терористи (които са подкрепяни от Русия, но не е ясно какво точно скат освен унищожаването на Израел), изведнаж стават борци за свобода. Или по стар болшевишки обичай, който е с нас е борец за свобода, който е против нас - най-големия гад. Е, понякога се случват и конфузни ситуации ато с другаря Хитлер. Да, да в продължение на блозо 2 години (а п-точно година и 10 месеца) Сталин и Хитлер са били неразделни другари. И не само за окупацията на Полша, ами и след това. Хитлер окупира де що има на Запад, а Сталин - на Изток. Вярно, той нарича окупацията "освобождение", ама във Финландия най-добре ще ви обяснят от кого са ги освобождавали. Може би от Дядо Мраз. Или от тежкото иго на елена Рудолф. И после изведнаж..... 22юни 1941. И изведнаж др. Хитлер става гад. Най-големия гад. По-голям гад от самия Гад Зееви. И изведнаж всички комуняги за един ден стават антифашисти. Най-големите антифашисти в цялата Галактика. А до вчера гуш-муш с другаря Хитлер. Жалка работа!

Нали, както сте написали е отишъл на фронта. Не мисля, че е било с мирни намерения.

чии го дърви там,да окупира чужди територии.

Дали е пеел или е играл " Умиращия лебед"... Каквото е търсил си го е намерил.

Търсили си го е със свещ. Е, намерил го е, глупака му с Глупак.

Кво майкината си е търсил там?!

каквото е търсил е намерил.

Нали уж там няма вече престрелки, всичко се изнесе и е ОК. Какво правят ОССЕ, а по новините с месеци не се говори за въоръжени конфликти.

Един глупак по-малко.