Крим се появи на нова руска банкнота

В Русия влизат в обръщение нови банкноти от 200 и 2000 рубли. На купюрата от 200 рубли е изобразен Крим, който Москва анексира приз 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Крим се появи на нова руска банкнота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20000000 рубли - 1 евро

Сега Западът да си прави сметката, да не се появи банкнота и с Берлин. Имаше хубаво стихотворение: "Медаль за город Вашингтон".

А дали стават за тоалетна хартия

Като минимум използването на термина "анексия" не е коректен, защото той означава насилствено присъединяване. Но насилие нямаше, нямаше убити.

Значи, когато се използва оръжие не е насилствено отнемане, така ли? Типично руска псевдоимперска логика.

Е, Княжество България като анексира Източна Румелия го нарекохте Съединението...

Сега Русия държи цяла Европа на мушка от Крим. А без присъединяването това щеше да го прави САЩ. Хаха!

ЗА ВСИЧКИ !! !ИМА МЕЖ-НО МНЕНИЕ НА ЮРИСТИ ОТ ЦЯД СВЯТ НО БЕЗ РУСИЯ КОИТО СТИГНАХА ДО ИЗВОДА Л И НА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРИМ ИМА ПРАВО ДА РУСКИ ЗАЩОТО НЕ Е НАРУШИЛ НИКАКВИ ЗАКОНИ НА КРИМСКАТА АВ-НА РЕП-КА - НА УК-НА И МЕЖ-ТО ПРАВО НА ООН ТОВА Е В НЕТА И МИЛОШ НЕМАН ГО ДОКАЗА ВЧЕРА В СТРАСБУРК

Напишете си на г.лу.па.ви.те глави, че Крим НЕ Е АНЕКСИРАН, А ВЪРНАТ НА РУСИЯ!!!!!

Мурзилке, Крим е на Украйна според междудържавните договори. Няма сериозна държава в света признала това потъпкване на суверенитета на Украйна. Нито на Крим, нито на Донбас. Окупацията на Крим няма признание.

Кой договор?

Но Севастопол продължава да си е руски, а НЕ АМЕРИКАНСКИ.

Ха ха! Тази година банкнота от 2000 рубли, догодина банкнота от 200 000 рубли, с която гражданите на Крим ще могат да си купят 1 хляб, ако не е разпродаден още в 4 часа сутринта!

Е това н трябваше ли да се случи преди 2 години???? :))

Не, ще се случва бавно. Обезценката ще става плавно а обедняването и разликите в стандарта ще си проличат след двадесет години. Крим ще върви надолу а Украйна нагоре.

Скоро и Аляска! :))

Кога пипнете Аляска се превръщате в радиоактивна пепел на мига.

Тя сама ще изяви желание да се върне... :))

ИМАШ МНОГО ДЪЛЪК ВРАТ И ЗАТОВА ТРУДНО ТИ СТИГА ДО МОЗЪКА.ИДИ ДА ПАСЕШ ПАТКИ С ТАКЪВ МОЗЪК

ЕСТЕСТВЕННО ТОВА Е РЕПЛИКА НА ФИЛИП МАРЛОУ 21:33

Ха ха ха...има и 2000 рубльока. Догодина 10 хил.с Новоросия...

Като гледам накъде отива руската икономика под "мъдрото" ръководство на бащицата Путя, скоро ще имаме и номинал от 200 000 рубли. Въпросът е обаче какво ще може да се купи с една банкнота - вероятно бутилчица "Боярищник" за утеха.

я нарекат 1 хохол

Ало редакторите стига с евтините втълпявания! Анексираш чужда територия. Отидете в Крим и питайте хората (нека да е на украински) те какви се чувстват. Та там никой не знае украински камо ли да се чувства такъв. Чуйте какво ще Ви кажат. Крим не е даден на Украйна чрез референдум-подарен е.. Така че там имаше референдум, хората си избраха къде искат да живеят. Това стана по време на преврат в Киев. Въпросът е решен. Няма нужда повече да ни набивате мантрата за анексията...!

Банкнотата е хубава, особено от 2000 номинал. А иначе за кримския проблем- най-културното и цивилизовано решение е размяна на територии между Украйна и Русия. Украйна се отказва от претенции към Крим , а Русия възмездява Украйна със земи около бившия ГУЛАГ, където украинците да изпратят на заслужен отдих сегашната си политическа олигокаста.....

Към авторите а ГДР КАК И НА КАКВО ЮРЕДИЧЕСКО ПРАВО СЕ ПРИСЪЕДЕНИ С ГФР! А ИМАШЕ И ЕДНИ ХОРА ЖИВЕЕЕЩИ НА ФОЛКЛЕНСКИТЕ ОСТОРОВИ- КОИТО КАЗАХА ЧЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДЕНЯТ КЪМ ВЕЛ-Я !!!НА КОЕТО ВСИЧКИТЕ ОТ ВЪРХЪТ НА АН-Я КАЗА- ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ НА ФОЛ -ТЕ ОСТРОВИ !!!!!!!!!!! А КРИМ В КОИТО ЖИВЕЯТ67 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПОЛ-ВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА СЪЩАТА ГЛЕДНА ТОЧКА !!! ПОД ДУЛОТО НА 100 АВТОМАТА НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КАК АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛ В УРНАТА- И ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ НО СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ С МОКЪР ПАРЦАЛ

не може референдума да е законен когато участват окупаторите на Крим и нито един местен.

ИМАШ МНОГО ДЪЛЪК ВРАТ И ЗАТОВА ТРУДНО ТИ СТИГА ДО МОЗЪКА.ИДИ ДА ПАСЕШ ПАТКИ С ТАКЪВ МОЗЪК

то и в Македония се появи паметник на Кирил и Методий. случват се грешки

"...Крим бе анексиран от Москва през 2014 година след окупирането на полуострова от руски части и референдум, определен като незаконен от Киев и западните страни..." Хайде сега да спазим хронологията, за да разобличим опита за манипулация в горния текст: 1. Крим се ползва с автономия и има собствен законодателен орган в състава на Украйна. 2. В Крим беше проведен референдум след като в Киев беше извършен държавен преврат и беше потъпкана конституцията на Украйна. 3.Въз основа на резултата от референдума Крим се обърна с молба към РФ да бъде приет в състава на РФ. 4.Двете камари на руския парламент приеха молбата на Крим и гласуваха за приемането му в състава на РФ. 5.Въз основа на решението Путин обяви Крим за част от състава на РФ. Сега усетихте ли евтиния опит за манипулация????? :))

Айде сега Крим,догодина украйна,литва , латвия и т.н.,всичко трябва да си дойде на мястото.

дойде, когато РФ последва СССР и Руската империя в небитието. Такава е съдбата на всички империи - колкото и да са могъщи се разпадат.

Анексиран?Че как може да анексираш своя собственост?Нещо пак сте се объркали пичове

Крим е толкова окупиран колкото и Източна Румелия беше окупирина от България след съединението!

да се появи на на нова руска банкнота пак 1 рубла ще е 3 стотинки :))))))

Крим не е руски.... Окупиран е преди 200г и местните жители мразят руските окупатори.

Абе Щерев, то горе долу тогава и Англия окупира Северна Америка и местните жители ги мразят .... та какво мислиш по въпроса.

гоооляма грешка..ха.ха ти тази глупост от Москва ли ти диктуват. Истината е че Америка е заселена от европейци .....даже и руснаци...Нещо против моята теза..ха.ха

Дрънкаш глупости,ти още малко ще кажеш,че и украйна не е Руска.

Ти още малка ще кажеш че Москва не е на българска територия..ха.ха.ха Москва е Създадена от Царя на Волжките Българи Ахад Мосха(1061-1076) и носи Неговото Име ! Какво е това Руснак ? Да не е Порода БЪЛГАРСКИ Добитък развъждан Предимно около Българския Обор МОСХА(МОСКВА) Основан 1068 г. от Българския Цар Ахад Мосха(1061-1076) ? Край Москва е била Резиденцията на Ахад МОСХА, там Българите са Отглеждали Добитъка-Овце, Свине,Коне,Кокошки...а Руските Дегенерати си Направиха от Българския Обор Столица. Ми то Говедото си е Говедо... ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско Говедо и Хазарска Педерастка Свиня кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !

А каталуния кой я анексира?

Анексирала след референдум т е пряка демокрация!!!!!!!!!

ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТ МЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕ ТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИ АВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.Референдумът в Крим е противоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикват референдуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът е факт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, се неглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашата конституция, също има забрана за подобно питане на народа!Може ли руски туристи закупили апартаменти в България да отцепват територия от България и да я обявяват за руска,А?????

Да са живи и здрави братчетата и да дадат сигнал- кога българите да се дигнем и да изколим говедата в базите им.

Аз също ще се включа - наскоро купих руски моторен трион "Триумф". Ще режа говежди кратуни кат зелки.

И мен ме пиши в групата. Тяхната мама, излъгаха цял народ, ама ще си платят. С вилица ще ги трепя!

Не се пише така ! Сериозни работи са ! Защото наистина може много да се объркат нещата. Американците няма да се поколебаят да излязат от базите си и да отидат до София, за да защитят интересите на американските компании. Нали затова са тук ! Та като видите Абрамсите по жълтите павета резачките няма да ви помогнат. Трябва бавно, трябва умно, трябва безкръвно. Да се изчака историческия момент. Може да се направи както през 1989-та, а може да стане и както през 1953-та в Унгария. Та по-кротко и по-умно, без такива призиви. Няма да е лесно и няма да е скоро.

Е, и?

Окупиран е когато там навлезне чужда войска. Там обаче реално винаги е имало руска такава. Дори когато са им подарили Крим и после при разпада на СССР, там е било договорено, че Крим е вид автономия и може да има до някъде 42 000 руски войници. Да не говорим, че местното население основно е от руснаци. Тях няма как да се счита за окупатори. По-правилният въпрос е, защо Украйна излезна така, след като не е влизала така в СССР? От гледани карти, така и не видях преди СССР някого Украйна да е достигала изобщо Черно море?

Има разлика между "анексира" и "се обедини". Щото иначе ще трябва да осъдим и анексията на ГДР от ФРГ.

(номинална стойност 3 лв) по много различни причини животът няма да е дълъг. Но както и да е. Русия може да изобразява каквото си иска на банкнотите си. Дори полови органи. Народът ще приеме и това. На първите СЪВЕТСКИ банкноти е имало изобразена СВАСТИКА, родна, съветска. И то много преди другарят Хитлер да се сети за този индуски символ. Ха-ха.

Коментара ти е чиста Сороска пропаганда. Двеста рубли не са три лева, а двойно повече. Крим не е анексиран от никого, а е самостоятелна република, след проведен референдум. И Русия ще го защити, ако стане нещо подобно на Каталуния. Впрочем, Сорос плаща не само на теб, а и на новинарските сайтове, телевизии и вестници. Като сте го заповтаряли това "анексиране", никой не споменава как шиптърите анексираха Косово, притова с Американска военна намеса. Без референдуми и без глезотии, само с бомбандировки.

Александр Невзоров - CTPАНА ХОЛУЕВ И ДEБИЛOB OБPEЧЕНА! имаш Youtube в крайна сметка.

Свастика има и в бъргарската история. И в будистките храмове. И дори при евреите! При последните завъртяна с точки отстрани. Май е свързано с празник на Слънцето.

И изказването ти е стил, САЩ са ползвали петолъчката, преди комунистите. Та даже на военните им е червена. Имат я по самолети и дори на Холивудски филми като Капитан Америка. ;) Да не говорим за знамето им и на ЕС. Като и по много американски символи.

не Ротшилдовата фамилия. За САЩ разбирам. Евреите са играли (и играят) съществена роля. Но защо я възприемат комунистите? Май и те имат нещо общо с Ротшилдовци. И понеже те произхождат от Франкфурт, а от немски ротшилд може да се преведе като червен щит...

Аз за 200 рубли купувам 6 литра бензин , а ти богаташа чираклииски колко си купуваш? Мноо тъп чирак си ве!мбухахаха

тровиш с Боярщик? Пий бензин щом е толкова евтин. Аз си правя ракия, пия си я и колата си карам с нея. Не ми струва нищо. Понял?

Хе, хе " ... Крим, който Москва анексира приз 2014". Едно изречение- две грешки. Едната сами си я намерете, но втората е е годината на анексирането на Крим, не е 2014 г., а 1783 г.