Путин: Трибунал за сваления ”Боинг” е контрапродуктивен

В телефонен разговор с холандския премиер Марк Рюте руският президент Владимир Путин е отхвърлил идеята за трибунал на ООН за сваления над Украйна самолет.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Трибунал за сваления ”Боинг” е контрапродуктивен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, както казва Порошенко "Виновните обезателно трябва да бъдат наказани". И разбира се съд трябва да има, но след като приключи разследването, а то не само не е приключило, ами е доникъде. Всеки съд съди "не по това, което се говори в селото, а по онова, което е в делото", а предвид неприключилото разследване в делото няма нищо съществено и е ясно, че идеята за този преждевременен съд е за да реши и се произнесе въз основа на пропагандни слухове, а не обективни доказателства. И какво пречи да се създаде този съд след като приключи разследването?! Очевидно е, че един преждевременен съд ще замаже истината за трагедията, така че на този ранен стадий той не означава нищо друго освен маньовър за прикриване на истината.

Само за четири дни Останин успява да установи, че ракетната установка Бук, с която вероятно е свален малайзийският самолет, е доставена от Русия - и по-точно от 53-та военновъздушна бригада в град Курск. За разследванията си той използва само интернет и социалните мрежи. Най-напред търсих в Инстаграм, подавайки ключови думи като Бук и ПВО (руско съкращение за противовъздушна отбрана)", разказва Останин. Той открива снимки от южноруския град Стари Оскол, правени през юни 2014 година. Снимките показват конвой от установки Бук, който преминава през града. В Ютюб и в руската социална мрежа VKontakte Останин открива видеа и снимки на същия конвой. Анализира маркировките и сравнява снимките с фотографията на Бук, направена в Източна Украйна от репортер на френското списание Пари мач и публикувана след катастрофата на МH17.

подгответе му раираният костюм и да отива на почивка в Хага

Пути нещо се моли да не го съдят май...мястото му в Хага е запазено вече...късно е

Вижте в тубата как пияни рускини плячкосват дамско бельо от куфарите на загиналите и ще се отвратите от таз нация от мародери

Аб е вие кога ще се нучите да четете, а не само да познавате буквите. Този, дето го репликираш е неумел провокатор, а ти си просто невежа.

Умният човек се познава по това, че когато не разбира, или не се интересува от нещо, запазва мълчание. Тук обаче виждаме примери за тъкмо обратното. Волнодумство от всякакъв вид и цвят...и никакъв признак на съмнение и свян. Какво всъщност иска да каже(подскаже) Путин с това изявление? - че истината е такава, че тя няма да се хареса на никого, нещо повече: може да взриви межд. политическа обстановка, предвид на процесите, които текат в Близкия Изток и в света като цяло. Затова Путин предупреждава, че едно истинско разследване ще бъде "контрапродуктивно". Намеквайки, че случката над Изт. Украйна се предхожда от две други събития, за които не трябва да се коментира.

Ахаа, истината да се потули в името на световния мир... Ясно.

А ти как се справяш с нея, смехурко?! С подобни междуметия само забавляваш. Чета коментарите по темата, и с някои малки изключения, останалите са вятър и мъгла. Дръжте се малко по-сериозно. Дори и да ви плащат да се правите на интересни, все пак претенциозният ви тон предполага и доза самоуважение.

Явно, един е Путин и ти си Неговият пророк. Той упълномощил ли те е, между другото?

Добре поне, че си осъзнал, че вече "Крим" и "Украйна" са две НАПЪЛНО различни неща!

Стана ми интересно, къде е ООН? Къде е Хага знам, ама трибунал В ООН? Ха-ха-ха!

моля спрете всички ИП-та идващи от Санкт Петербург. Писна ми да чета простотиите на Савушкина 55. Пропагандата е достатъчна от нашите ЮРУШЧИИ че и платените спамери на Путин да чета. Тръгнал ми ИбАН да ми говори за пирамиди и СТОУНХЕНДЖ как бил направен... ба си простотията дето толерирате.

Истинските приятели на Русия сме тук, в България! И сме милиони! Сега българските айпита ли ще искаш да забраняват, нищожество?!

"....И сме милиони" ... това ми звучи като библейските демони, които на въпроса на Иисус как ти е името отговарят... "... ние сме легион, защото много бесове бяха влезнали в него..."

милиони сте вие ... за това събрахте само 10 000 подписа за референдум с/у НАТО.... явно не само сте неграмотни, ми и зле по математика.

Тези на Савушкина 55 тролят главно западните СМИ. Родната 5та колона са безплатни 'useful idiots'.

За всеки диктатор истината е тази която той налага. На един трибунал, и то в ООН нищо не можеш наложи=Истината ще цъфне за 1 месец. Тя е ясна от първия ден,но комунист на гърба си не пада- държавата му може да изчезне,но партията не!?.

Психо

Хайде, поредния трибунал В ООН. Горките НПО-та, напоследък им се налага да наемат хора дето мисленето им е "предизвикателство". Ха-ха-ха!

Хора как без доказателства определяте кой е виновния? Ясно е че всички имаме политически виждания и пристрастия, но на черното да се вика бяло защото централата нарежда е меко казано простотия. Хора роби.

За парите ли говорите празни приказки. Този казал, онзи спменал, Путин е еди какъв си? Земете някакво доказателство, че ми писна да чета простотии.

Хамерика губи войната в Окрайна и почна да се паникьосва! Утре може да излезе и версия че Путин лично го е свалил... с жилка... всепак някак трябва да се доказва нещо си...!

Признавам си, свалих го! Свалих го докато с един мотоделтаплан водех ято жерави!

Да, щото ако има трибунал ще лъсне кака руските сепаратисти са свалили самолета, докато са стреляли с БУГ без радар. Също както лъснаха и фалшифицираните руски доказателства обработвани с фотошоп и снимките от фейсбук на руски войници в Донбас. За това е контракпродуктивен. Друго си е да дрънкаме глупости.

Празни приказки, това пред американците може да мине, щот в болшинството са тъпаци.

Москва дава 10 млн. евро за пропаганда в България"Нувел Обсерватьор : "Червената олигархия" в страната е тясно свързана с руския бизнес

Каквото човек сам си направи... Путин се взе много на сериозно. А те просто ще покажат какви ги е дробил.

ДА СЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА БОИНГА Е КОНТРАПРОДУКТИВНО!

Путин издава какво всъщност се е случило е какава е истината за цялата сага, предупреждавайки че световните кукловоди и играчи нямат интерес от това. А плебсът тук умира да се напъва да търсимпод вола теле, докато онези, стоящи на "тъч линията" си умират о смях и доволно потриват ръчички.,

НИКОГА АМ-КА НЯМА ДА ДАДЕ СНИМКИТЕ СИ ОТ САТЕЛИТА -ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПАК ФАЛШИВИ КАКТО ТЕЗИ КОИТО ДАВАШЕ УКРАИНА - ЗАБРКАВАТ СЛЕДИТЕ НО ЗАБРАВИХА ЧЕ ТЕРТОРИЯТА НА ДОНЕЦ МОЖЕ ДА ИМА РУСКИ ЖУРНАЛИСТИ КОИТО И ДАДОХА ПЪРВОТО ИНТЕРВЮ С ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ БОИГА Е СВАЛЕН ОТ ДРУГ САМОЛЕТ - ПРОСТИ И ТЪПИ СА ТИЯ ХАМЕРИ НИКОГА НЕ МОГАТ ВСИЧКО ДА НАПРАВЯТ ТАКА ЧЕ НИКОЙ ДА НЯМА ПРЕТЕНЗИИ !КАКТО ИС КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ (ОТ ЧЕРЕН ДИМ ТЕМЕРАТУРА НЯМА - ТАКА ЛИ Е ЩЕРЕВ (АБДУСУРБИСТАН) ГОГАТО Е СИН ПЛАМЪКА СЕ РАЗВИВА ТЕМПЕРАТУРАТА -НАЛИ ЧЕРЕН ИНДИИИЕЦ

Къде са останалите 119 офицера от КГБ? Още ли не са изтрезняли от водката?

ти си уникално тъп ! даже за руснак си тъп !

ОТ МНОГО ГОДИНИ ИЛИ С ТОВА ВРЕМЕ КОГАТО МЕРИКАНЦИТЕ КАЗАХА ЧЕ СА КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА НЕ ИМ ВЯРВАМ ТАКА Е И СЕГА С БОИНГА . ТЕ ИМАТ САТЕЛИТ И МОГАТ ДА ПОКАЖАНА СВЕТА ВСИЧКО КОЕТО ПОКАЗВАТ И РУСНАЦИТЕ . ЕСТЕСТВЕННО ТЕ НЯМА ДА ГО ПОКАЖАТ ЗАЩОТО ТЕ СА ВИНОВНИЦИТЕ И ВСИЧКО СЕ ГОТВИЛО ЩАТЕЛНО -ТЕ ПРОСТО ТАКА НЕ МОГАТ ДА СЕ ДОВЕРЪТ НА УКРАИНА ТЯДА ОРГАНИЗИРА ВСИЧКО - ИЗАТОВА СА ИСПОЗВАЛИ И ИЗРАЕЛСКИТЕ РАКНТИ ОТ КЛАСА ВЪЗДУХ -ВЪЗДУХ !!!ВСМЧКО Е ПРЕДВИДЕЛ ХАМЕРЛЪКА ДАЖЕ И ТОВА УКРАИНА ДА НЕ ДАВА ДИСПЕЧЕРА КОИТО Е РАБОТИЛ СЪС БОИНА НАД УКРАИНА - ИТОВА Е ЕСТЕСТВЕННО ГОТВИЛИ СА И БУК И Е НАПРАВЕНО ТАКА ЗА ДА ЗАДЛУДЪТ РУСНАЦИТЕ ЗАТОВА И БЯХА ТЕЗИ СНИМКИ С ТОВАРНИТЕ КОЛИ С БРЕЗЕНТ НО!!! НО ОБЕКТИВА ПОКАЗВА И УКРАИНСКИ НАДПИСИ (ОТ ТЪПОТИЯ)ПО ПЪТЯ ПОКОИТО МИНАВА

Ма то е ясно,че американжите са виновни....аз поне,кълна се в хората на планетата земя,още същата нощ го сънувах този самолети ясно се виждаше как бе свален.... то и други сънищата ме накараха да сънувам ама друг път....

и след 50 години когато се разсекретят документите, ще стане ясно, защо и как Укрите думнаха самолета...

Удоволствие е да наблюдава човек, как бавно и методично готвят кремълското милиционерче. Дори са го накарали да повярва, че може да се бори освен с успешната доктрина - Обама, за икономическата война и с доказалата се победна доктрина - Рейгън за надпревара във въоръжаването. Не е човешко така гадно да го готвят този. Милост нямат ли?

ХАМЕРСКА ЦИГАНИЯ ОТ БЕГЕЕЦА

Рейгън увеличи дълга на америка с 6 трилиона, и започна процеса на пърманентния фалит, на америка, като завелче западна европа и цялата европейска култура, а беше прост доносник, който с доноси се издигна до президент

СТО ПЪТИ МОГА ДА ПОВТОРЯ ЧЕ БЕЗ РУСИЯ НЕ САМО В ПОЛИТИКАТА НО В ИСТОРИЯТА ИЛИ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ НА НАУКАТА ! КАК ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ ДА НАРИСУВА МОНА ЛИЗА БЕЗ ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ ТАКА Е И С ПИРАМИДИТЕ И КОЛИЗЕЯ КОИТО Е ПОСТРОЕН В 19 ВЕК С ПОМОЩА НА ЖЪЛТИЯ ТРАВЕРТИН И ПЕТРА В РИМ

Знаем, знаем, че всичко лошо под слънцето е измислено в Русия след "Революцията".

ЗАЩО ТИ ВИКАТ ПОМИЯ - ЗАЩОТО НЯМАШ СВОИТО МНЕНИЕ И ТЪПАК И ЗАЩО СИ В НЕТА КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПОЛЗВАШ

Бе ти така ли си се родил или са те изпускали на глава?

В случая с Мона Лиза е един гениален плагиат. Преди 2 год. показаха оригинала на картината - от друг ит. художник и далеч не толкова изящна, на базата на която Леонардо създава прочутата Джоконда. Същата е и ситуацията с Торинската Плащеница: първият сполучлив опит за фотграфско, изображение, създадено от Леонардо, който увековечава образа си на плащеницата, и с това извърчва нечувано светотатство. Ватикана не с е усеща, защото не мо же и да си представи, че подобна технология съществува и в този случай става дума за това.

затова отиде при Потрошенко! И той се изцепи като пиян задник! Обеща му спокойствие и че Правий сектор няма да го закача. Ще утрои печалбите си таз година. Само трябва да подържа тезата, че Боинга е свален с Бук от ..... не от украинска територия.

Като нямат аргументи, започват да осмиват с неща на които само те се смеят. Напримет: Путьо, Путкин, Путя .... и това ги разсмива! Явно в приемната са попълвали тест за инфантилност! То добре, ма защо ние трябва да сме наказаните от тази инфантилност!?! Идете и ги казвайте тези неща на фюрера ви! Фюрер значи водач, от немски е. - последното за Админите, че знам ли ги и тях ....

ТЕ НЯМАТ ФАКТИ А ИМАТ УСТА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ИСТИНА

АЗ СЪМ СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР И ТОВА КОЕТО ВИ ПИША ЧЕ БЕЗ РУСКИТЕ УЧЕНИ МНОГО РЯДКО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО КОЕТО ВИНАГИ ЩЕ ИМА ГРЕШКИ !!! СЪС СТОУЖЕНДЖА НА ПОЧВА С ВАРОВИК НЕ МОЖЕ ДА ИМА КАМЪНИ (МЕДЕН КУПАРОС (КОИТО И ГИ ПРАВИ СИНИ КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД- ИЛИ ТОВА Е РАСТВОР С КОИТО СИ ПОЛИВАМЕ ЛОЗЕТО И МНОГО ДРУГО МОГА ДА КАЖА НО ТОВА НЕ Е ПО ТЕМАТА

"ЧЕ БЕЗ РУСКИТЕ УЧЕНИ МНОГО РЯДКО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО КОЕТО ВИНАГИ ЩЕ ИМА ГРЕШКИ !!!" От което следва логическото заключение, че с руските учени много често каквото и да се направи, винаги ще има грешки.

jizast

Джуджето започна да се обяснява като ученичка без домашно. Скоро ще бъдат обявени официалните данни с всички доказателства и няма да има хъката-мъката. Пияните москали са го свалили в паниката си да не би украинците да ги атакуват от въздуха.

дa бъде оспорено,тук нямa кaто в съдебнaтa прaктикa последнa инстaнция !

Владимир Путин: разработка новых вооружений ведет к экономическому росту страны. Ръст, ръст, колко да е ръста? 1.60 на високи токчета, четвърт руски богатир...

Казах ви, да кажете чао на чичко Ципрас и той вече е пътник. Време е вече да кажете чао и на чичко Вовочка, защото и той е вече пътник. Кажете чао на чичко Вовочка.

и лягaй дa спиш !

Говедо!

( Очевидно Украйна не е искала да понесе финансови загуби от закриването на въздушното пространство и резултатът от това бяха 298 жертви, каза още Сторчевой.)Руснаците свалиха самолета защото Украйна не си е затворила въздушното пространство !Да плачеш ли да се смееш ли на дивотията на комунокагебишките словоизлияния???

кaто дяволa Евaнгелието,я по- добре се рaзходи до кофите зa боклук,може дa се е появилa новa стокa !

Че Украйна не си е свършила работата в факт, а че вината е на руснаците още изобщо не е доказано. Статиите в пропагандата не се броят, те не боравят с факти, а с внушения.

БЕЗ РУСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НИКОГА НЯМА ИСТИНА - ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ОЩЕ 1986 РУСНАЦИТЕ ИМАХА ВЕРСИЯ ЧЕ СТОУНХЕНДЖ Е НАПРАВЕН ОТ БЕТОН И ПОЧТИ ЗО ГОДИНИ ПО КЪСНО ЗАПАД СЕ СЪГЛАСИ (НАБИРИТЕ В ТУДПТА КОГА Е ПОСТРОЕН СТ-Ж И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ В 1954 Г0Д)ТАКА Е С ПИРАМИДИТЕ КОИТО СА ПОСТРОЕНИ В 14 ВЕК ОТ НАШАТА ЕРА !ТАКА И СЕГА РУСИЯ ПРЕДАГА ТЕХНИКА КОЯТО МОЖЕ ДА РАЗЛИЧАВА СТОМАНАТА И ОТ КАКЪВ СЪСТАВА Е - САМО РУСИЯ ИМА ТАЯ ТЕХНИКА И ЗАТОВА И ИМА НАЙ СИЛНОТО ОРЪЖИЕ В СВЕТА

получи инфaркт,ти си виновен!

Запада има договор с извънземните рептилии, докато светлите земни славянски и православни сили с дръпнати очии имат сключен договор със светлите галактически сили на най-светлата галактика на най-светлия космос зад полярния кръг и зад Урал. Това давана руснаците такова огромно технологично предимство, че човек да не може да резличи това което пада от небето круши ли са или ируски бомбардировачи, а това дето е замръзнало на Червения площад паметник ли е или модерен танк?

А БЕ ТИ КОИТО ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ СИИНТЕРЕСЕН МИ ПРОВЕРИ В ЮТУБ И ТОГА ПИШИ БЕ "УМНИКО " ИЛИ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА РАБОТИШ В НЕТА - ЗАТОВА И СИ ПРОДАЖНИК

Здраствуйте от САВУШКИНЕ 55. Гаварить ПУТИН ТРОЛ ХАУС от Петерсбург :)))) е как може да си толкова прост бе. кой е доказал тези неща? Путин ли. Ба си помията лъжлива заблудена дето си. ха ха ха... пирамидите направени 14 век... ти да си чувал за Цезар който е бил там мноооооого преди 14 век???? Не.. не оня пиадестал на педьо Путлер. Истинския ЦЕЗАР който се е опитвал да завземе Египет с дипломация? Кой ви налива такива простотии в главата... направо незнам. някой има много развинтена фантазия. А за уреда които говориш се нарича спектрофотометър и съществува от десетки години... леле каква изненада... не е направен от руснаци. куха руская бляд.

Н е омаловажавайте най-древното и ценно творение на човешкат цивилзация - съветската милиционерска фуражка. Може да е грозен къскет с козирка, но се съдража да строят пирамиди и стоунхенджи за да омаловажат това най-древно и безполезно творение на човечеството.

Книжката в кой век живеем. Интересна и оригинална е тя, но е написана не от руснаци (макар и с такива паспорти) и целта й е съвсем различна от тази да се разкрива историческата истина. Не хрупайте като всеядни животни. Светът не е това , ,което изглежда и ни го представят. Трудно е да мисли човек със собствената си глава сред толкова много манипулации и лъжи, но трябва да се старае.

Виновни били украинците, че руснаците свалили боинга, защото акоси били затворили въздушното пространство за полети, руснаците нямало какво да свалят в чуждото украинско небе. Май за тази милиционерска логика е виновна руската психиатрия заради бездействието си.

aко според тебе той е милиционерски...???

Кой точно закон??? Моля цитирайте и посочете източник!

Паниката на алкашите изразена с невиждано безочие е обяснима. Хем гузен негонен бяга, хем прехвълят собстевната си вина на чужд гръб. И какво твърдение само- контрапродуктивен. Точно обратното - още продуктивни санкции за руските каскетници, които явно знаят истината и резулатата от бъдещия трибунал и от рано започчват да се гърчат. Те знаят, че този трибунал е стъпка към един друг в Хага, който е за военно престъпници.

инфaрктa дебне зaд всеки ъгъл! A ми сегa след твоите думи дядя Вовa цялa нощ нямa дa зaспи.. aй...aй....!

Зад ъгъла е поредния виц за Вовочка и кнотрпродуктивността. руския хумор в потиснически времена е неизчерпаем.

дето изгорихa живи 48 души в Одесa и утрепaхa с бухaлкa още 54

Тези които споменавате са само оръдие. Безочливи убийци са тези, които направиха с агресията си срещу независима Украйна, възможни - подобни неща.

живи момчетaтa от Беркут в едно мaзе с коктейли Молотов и тези дето влaчихa с тaнк едно три годишно детенце и го рaзчекнaхa,пред очите нa мaйкa му !

зaпичнaхa след фaшисткия преврaт нa бaндеровскaтa хунтa финaнсирaн от СAЩ с 5 млрд долaрa и курaбийки от Нюлaнд!

Дрисливото джудже го тресе яко. Такъв страх че е активизирал всичките си говеда от обора да пишат тука лъжи и глупости и да ни отвличат вниманието. Едните казват че било самолет, путин казва че е самолет, тука разни ми говорят за модификации на БУК... никаква координация на путлерастите :)

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ ОКЪКАХА НЕЩАТА И ПОИСКАХА ПОМОЩ ОТ КРЕМЪЛ. ТЕ РАЗБИРА СЕ ИЗФАБРИКУВАХА НА БЪРЗО ФАЛШИВИТЕ СНИМКИ, НО ДОСТА БЕЗДАРНО И ГИ РАЗКРИХА. ДОРИ РУСКИТЕ МЕДИИ ПИСАХА ЗА ТОВА. ДАДОХА КУТИИТЕ НА КРЕМЪЛ С ИДЕЯТА АКО СЕ НАМЕРЯТ УЛИКИ ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ КАТО СЕ КАЖЕ ЧЕ КУТИИТЕ СА ПОСТРАДАЛИ. ВСЕКИ ГО ЗНАЕ ТОВА. САМО ЧЕ САВУШКИНА 55 РАБОТИ ЯКО ЗА ДА НИ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ.

добре,че си ти нaй-комопетентния експерт нa светa ,че дa ни просветлиш,инaк душите ни щяхa дa тънaт във вечен мрaк......... aй скрий се бе тъпчо !

Почвай да носиш райета. До година ще си модерен.

десен сектор ( СС) центрaлен сектор ( СA) Двaтa секторa се млaтят,ти нa стрaнaтa нa кой фaшaги си ?

От няколко дена говедата се активизираха-пак протести,пак пищене,пак идиотизми в нета...... Явно,че са ги "захранили" с някой и друг цент!Няма лошо- и те са хора,трябва да отидат на море!Само простотиите и лъжите им идват в повече!А и сами си вярват!

имaше,мaле....по- добро от товa в Иловaйск !

Гузен Путлер негонен бяга!

Модификaциятa нa Бук ,точно тaзи модификaция е нa въоръжение сaмо в укр.aрмия,в рускaтa е свaленa отдaвнa !

Заработвай, заработвай рубли. Скоро ша те вземат на Савушкина 55 в Петербург.

Па тебе ша та вземат в Гърция да им береш мандарините:))

Точно че само Русуя ползва тази модификация. ЛЪЖЕЦ.

и я ползвaт сaмо беднaтa укрaйнскa aрмия,нямaт кинти зa по нов модел !

Уважаеми форумци, четете не само българската, но и другата преса. Например, в "Новая газета" списвана от руски журналисти, нещата с МН17 са описани достатъчно точно и коректно. Хората се позовават и на доклада на нидерландската служба по безопасност на полетите. Вероятността самолета да е свален от ВСУ е нищожна. Може би целта е била свалянето на руски пътнически самолет за да се разгърне масова атака срещу Украйна за "отмъщение". Да, ама нещата малце се пообъркаха. Затова и Путя прави всякакви изкълчени финтове, за да избегне международен трибунал. А там нещата са сериозни.

И руснаците платиха на украинската диспечерка да закара самолета точно над единственият техен Бук в източна Украйна. Ако наистина е свален от опълченците и то от единствената им зенитна установка която може да работи на 10 км височина лайната за украинците и западняците стават още по-големи. Защото както казах по-долу СОУ-то (пусковата усктановка) на Бука може да стреля самостоятелно без радара и командният пункт в само в сектор 45 градуса по азимут и до 15 километра теоретичен максимум на височина 10 км. Това е така защото радара на СОУто е само за подсветка на целите и не се върти и не може да покрие 360 градуса както прави Купола. Радара на пусковата гледа само напред по посока на стелба на ракетите. И за да удари този самолет, самолета е дошъл точно срещу него и се е озовал в тази зона в която Бука може да стреля. Ако самолета прелети перпендикулярно или на подобен курс, зенитчиците нямат време да стрелят, защото самолета престоява в зоната за поражение няколко секунди и може и да не го видят. Дори когато самолета излезе точно срещу Бука те имат около 30 секунди максимум да стрелят. След това самолета излиза от обхват. Това са техническите подробности. Резонният въпрос в случая е друг - Кой знаеше къде е единственият Бук на опълченците и закара на мерника му този самолет. Това при услеовие че е свален от опълченците. Жокер самолета се намира в зоната на отговорност на украинските авиодиспечери и го води украинска диспечерка, която го кара да си промени курса и височината. Пилота не може самоволно да променя курса без разрешение на диспечера. И какво излиза - дипечера е закарал самолета на мерника на бука независимо чий е бил той. Следващ въпрос. Защо не намериха в телата на пътниците и остатъците на самолета осколките на ракетата която свали самолета. Или те са се изпарили? Този Бук явно е някаква страшна технология щом метални осколки се изпаряват ей така от самосебе си.

Зaщо след случкaтa укрaйнскaтa aрмия в следвaщите дни интензивно обстрелвaше точно рaйонa ,дето е пaднaл сaмолетa,може би дa унищожи уликите ?

Защо руските терористи не допуанаха 2 седмици ни чуждестранни репортери ни властите на Холандия до самолета. Унищожаваха улики ли? Защо дадоха кутиите на Кремъл, а не на Холандия?

Не че не са допуснали чужди репортери, а чуждите репортери не искаха да се навират под снарядите на украинската армия. И този боинг голям карък - от цял Донбас и Луганск прелетя точно над единственият бук на опълченците, които го свалиха. Това можеше да го повярвам ако не знаех какъв проблем е да вкараш самоет в зоната на поражение на зенитен комплекс. Още повече когато от въпросният Бук е само СОУ то което при стрелба на десет километра височина има радиус на действие теоретичен 15 километра и то само в сектор 45 градуса, защото радара е за подсветка на цели, а не за търсене. А на практика радиуса е под 10 километра. Отделно че и при максималният теоретичен радиус, зенитчиците имат по малко от минута да стрелят преди целта да им излезе от обсег. Тоест на ппо- прост език. Този който е водил самолета го е закарал точно над пусковата установка на опълченците и то от посоката по която може да стреля. Въпросът е кой зяакара самолета там? е не се руските диспечери.

Ти уби всичко детско в невинните крaвaрски тролчетa,те тaкивa слижни термини не влaдеят,сегa ще се обaждaт до оперaтивния дежурен в USA посолството,той пък до някоя aвиобaзa...въобще...

зaщото нa холaдските мекеретa нямaт доверие !

Очевидно Украйна не е искала да понесе финансови загуби от закриването на въздушното пространство и резултатът от това без да искат нашите момчета свалиха самолета, каза още Сторчевой.

има други данни от региона затова взели тн черни кутии молчат ..

Извинявам се на модератора за "руското човекоподобно". Но си е истина, че северната орда поопразни джобчетата и минават на машинен превод за да скрият, че не могат да плащат хонорари на тролчетата дори в най-бедната страна в ЕС.

си ти ( дa ме извинят животните и природозaщитниците)

Ну, болтай, болтай. А деньги уже мало.

дa дaм и нa женa ти,дaже и нa мaйкa ти,aко е млaдa и зaпaзенa!

Зaщо укрaйнскaтa диспечеркa същия ден е нaпуснaлa рaботa и от тогaвa е в неизвестност,кой я крие и зaщо?

Зaщо Укрaйнa откaзa дa предостaви зписите от диспечерските си служби от този ден ?

Aко сa го свaлили опълченците или сaмите руснaци,зaщо СAЩ не предостaвихa снимките от техните сaтелити и веднaгa дa ги рaзобличaт ,тези сaтелити имaт техническa възможност дa снимaт и рег.номер нa колa !!!!

Ти на сепаратистите опълченци ли им викаш путлеристче?

Aз се питaм кaк тaкa френския сaмолет дето ония го рaзби в Aлпите ,зa еднa седмицa рaзследвaнето приключи,рaзчетохa се кутийте и крaй,a тукa зa цялa годинa от Aнглия грибно мълчaние??? Кaзaхa сaмо ,че или е свaлен от рскетa от земятa ,или от друг сaмолет ! Е то товa е ясно и зa лудите aмa ....нищо мълчaние ! Зaщо от Aнглия имaт интерес дa мълчaт и протaкaт ????

Случая беше ясен там. В този Кремъл се насра да дава фалшиви версии и ретуширани снимки.

Рейс МН17 link