Киев и сепаратисти размениха пленници

Киев и Донбас са съгласували всички условия по размяната на пленници, съобщи днес патриархът на Москва и цяла Русия Кирил.

Обратно в новината

Коментари - Киев и сепаратисти размениха пленници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лоша тази новина, а и до техната Коледа да я приключат тази размяна, а и по-тихичко да я извършат (сега е шум за нищо- нещо ще стане утре или..) За какво подписваха тия договори- за да ги нарушават ли?????

тежка е русолюбската участ, ей! тежка и нерадостна!

Да попитам само, Украйна предвижда ли се скоро да си върне Крим?

За сега не. Слаба е сега Украина. Но нож в гърба от небратска расия не е забравен.

Избрали сте си много оригинален ник. При това Ви отива.

ураинската власт е чисто фашиска и службата СБУ Е по- зверска от гестапо - има 16 ЧОВЕКА КОИТО НЕ ГИ ПОКАЗВАТ ЗАТОТО МОЖЕ И ДА СА УМРЕЛИ ВЕЧЕ В ЗАТВОРИТЕ ИМ В ХАРКОВ - ПО ДАННИ НА немското разузнаване убити са повече от 50 хиляди украинца (четете гласът на Германия) итова че се сега ще менят едни на други е по настояване на Меркел и детето от Франция . ИНАЧЕ ЕВРЕЕНА ВАЛМАН НЯМА ДА И ДА СЕ СЕТИ ДА ПУСКА ТИЯ ОТ ДОНБАС (ИНАЧЕ СЪД В ХАГА)

Ох,, нищо не разбрах. По кратко можеш?Много букви.... Нещо вожд путлер изглежда има отоцти и много заоблен.Карма?)

КОЛКО ПЪТИ РАЗМЕНЯТ ЕДНИ НА ДРУГИ НО ВСИЧКИ СА У КРАЙНЦИ И НИТО ЕДИН ОТ РУСИЯ - ЗНАЧИ ВОИНАТА Е ГРАЖДСКА НО Г И САЩ ЕС ТОВА НЕГО ВИЖДАТ валцман трябва да в Хага или да съди от украинмкия съд когато смени власта

ако е тъй, що на този из.род сурата е на кадрото?

Махни се. Нямаш ли ливерная колбаса, за да се успокоиш, Шариков?

освен предатели ,дошли от русия да дестабилизарат украина и света

Нещо, дето е ,,У края,, как може да ми ,,де стабилизира,, уя? ..НЕВЪЗМОЖНО!..

Ако влязат руснаци, украински пленници няма да има !

Ще убивате ли нас, а , миротворци?))

Държава, наречена Покрайнина ?? Кой кръщава държава с подобно име. Западните Покрайнини са Български, а Покрайнината е Руска. В историята има само Киевска Русия, но не и Киевска Украйна.

Абе, селска клюкарка, спри да декларираш с патоса фалшиви новини. Прочети какво е Русь и кога се появи дума русский. Махни се, необразован пропагандист. Киевская Русь, а не русскиф Киев, това е 1. и 2ро...прлчети за московско царство.

Сепаратистите са в Скопие и Киев

МИША В ГРУЗИЯ, А ПЕТЯ В ГЯГЯУЗИЯ

Хуйло Евразийски- Миротворецът...

Каква стана тя. В Украйна се бият, стрелят се и с оръдия, а техните жертви са по-малко от нашите по пътищата.

Това е фейк. Няма руснаци в Украина. ))

Их там нет. в.в.путлер.

На пидалите от Киев вяра изобщо няма .. нали преди няколко дни сключиха споразумението за прекратяване на огън и кво стана... след 2 часа почнаха пак да стрелят. Така че на фашистите от Киев изобщо няма вяра.

а бе русский бо.клук, що не си пишеш в руските сайтове?

къде е тръгнал вашият кораб? "..Океанографическое исследовательское судно ВМФ России Адмирал Владимирский вошло в Бискайский залив и следует утвержденным маршрутом по плану 2-й Международной экспедиции в Индийский океан, осуществляемой под эгидой Межправительственной океанографической комиссией ЮНЕСКО..." Забележете - тръгнал е да картографира морското дъно на Червено и Арабско морета. За да може да приготви карти за руските подводници, които ще ползват суданско пристанище за база. И то ПОД ЕГИДАТА НА ЮТЕСКО. Големо изкуство ви гази това русняците.

Путин е номер 1 не само в Европа!Доста от руснаците живеят зле,но държавата върви напред и ще се възмогнат.Разни хъбчовци плюят, но то си е от завист!

тъй си е! върви напред с такава скорост, че бвп и рубъла не могат я догони ! умориха се горките, и са припаднали!

А пък за скапаната украинска гривна да не говорим, с нея сега цяло състояние можеш да си купиш!)))

Благороден християнски жест на украинците. Обаче празника на москалите е през Януари - като Банго Васил- те са си цигани

Тя и баба ти празнуваше тогава, ама ти си еврогеймелез!

А Москва ще получи за Коледа / стар стил/ най-после любимия си воин Куренко Доушанков!:))))))))

не коментирате оценката от любимата ви агенция Fitch за арбитража в Стокхолм... Та според нея - решенията са "неутрални" за ГАЗПРОМ - няма да плаща нищо.. И "умерено негативни за "НАФТОГАЗ".. Fitch ви го казва - "моралната" победа на "НАФТОГАЗ" го праща към фалита.. Щото той ще трябва да плаща 2,019 млрд $, с глоба 0,03% на ден за забава на плащането. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. А сега си прочетете сами как италианската компания IUGas е "арестувала" доставките за НАФТОГАЗ по реверса от Словакия.

Фич не е арбитраж и нейните решения нямат правната сила на международен търговски арбитраж! Четете, бе, ушанки- ЗНАНИЕТО Е СИЛА И СВЕТЛИНА, А НЕВЕЖЕСТВОТО Е МРАК И УПАДЪК! Какво ли да ви пиша да четете- я по-добре се натаралянкайте като свинчуги и готово- веднага решавате проблема си с невежеството ви:)

Fitch са си дали труда да прочетат решението на Арбитражният съд в Стокхолм и да го резюмират. Това ти е написал човека. Ама вие щатските тролове на щат при Козяк не читател, вие само писател...

....Арбитражният съд в Стокхолм изпълни ключовите искания на Нафтохаз в спор с "Газпром" за договор за покупка и продажба на руски газ....Но, въпреки това, Нафтогаз, съгласно решението на съда ще трябва да плати на "Газпром", за да $ 2 милиарда за газ, произведен в годините 2013 и 2014. Въпреки това, според RBC-Украйна, необходимостта от тези плащания може да падне още през февруари 2018 г., когато шведската арбитража в Украйна ще вземе важно решение за транзитния спор между НКП и "Газпром". ... Подробности - в материал на RBC-Украйна.

Войната в Украина позатихна въпреки напъните на САЩ. Но за тролене САЩ са щедри, гледам бгееца и другите трима пишат на пълни обороти. Е малко тъпички ама толкова си могат.

"Путин е разговарял по телефона с лидерите на ДНР и ЛНР и те са се съгласили." Друг път! Направо са козирували - Слушаюсь товарищ верховный главнокомандующий.

Не съди за другите по собственните си дела.

За идиоти са тези рашъни, малко ли им е територията, че ламтят за още.Някой русофил поглеждал ли е картата, огромни територии неразработени естествено. Руснаците са мързеливи, ако могат да грабнат нещо наготово , водели били само отбранителни войни ...смях , само кон с капаци и русофил вярва на това.

Когато клошар ти влезе в гаража, защо го гониш? Малка ли ти е къщата, или си алчен за още? Радвай се че рашаните и китачетата не са алчни и агресивни като теб, защото досега щяха да покорят света.

Ако държавата Украйна е в ролята на клошаря и е влязла в дома на русия; русия и руските тролове не признавате Украйна за суверенна държава, а русия не е*бава договорите, подписани от нея с други държави, защо русия ПРИЗНА съществуването на независима Украйна, заедно с още над 170 държави в света, вместо още тогава да предяви териториалните си претенции към територията й? ЗАЩО РУСИЯ ПОДПИСА НАД 8 ДОГОВОРА С УКРАЙНА И СЕ ЗАДЪЛЖИ ДА СПАЗВА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА, А???????

Визирам Порошенко, който се настани с преврат и убива, и потрушава всичко в Украйна. След него е потоп.

Да уточняваме ли за съветофилските лумпени, от кои ''герои'' са тези 306 ?

Уточни защо американския конгрес снабдява фашистката хунта в киев соръжие?

Те без оръжие ловят руските ''победители'' със стотици, пък с оръжие, казваш, съвсем ще я втасат ваш'те

Какво си сложил снимка на президента на Русия която има наблюдатели а вече такива няма там?

Наистина. Нали раша федераша не е страна на конфликт))?

Пише 18 коментара, а аз намирам 15. За пари ли редакторе ? За мнооого ли ?

"Бегееца" се изтърка и трябвя да се освежи като Биджиец за да се хареса на Чорбаджи ХаджиПърч16- Плащачев. Абе какво стана с Анка картечарката и Чапаев? Пардон Анка диспечерката и началника й Днепропетровский, пратили Боинга 017 на гюме-пусия. За целта му смениха азимута и го свалиха в долен ешелон. Иначе щурмобика-укро-Су25 не може да го стигне. За лош късмет един тиловак-лоджистик издава четата защото не качи 2 х 250 комплекта храна за " пътниците" Разбрал е, че няма да им трябва и спестил разхода в ползу джобу. Така е:"Тилът и в Мир воюва" И мухите изиграха лош номер на заверата, не щат да кацат на трупове облети със зелена течност вместо кръв. Веднага след падането Чапаев, Петка-кетъринга и Анка са изчезнали яко дим Чапаев и Анка сигурно са някъде на остров, но Петка, действал на своя глава отдавна го е изпила Месечината

Тези лъжи на Кремъл са разобличени още преди 3,5 години.

Браво, дай Боже повече добри новини и през новата година.

И кое е добрата новина? Че са разменени военопленици между Русия и Украйна?

Кое му е лошото че хората от едната и другата страна ще се върнат при своите. Или за теб "колкото по-зле, толкова по-добре" Мирни инициативи са лоша новина за вас.

От тази новина може да се направят няколко извода: 1. Страни по войната са Русия (Путин и патриарх Кирил) и Украйна 2. Украинците са съгласни за всеки един украински герой да дават по 4 руски военослужещи, пленени в Донбас 3. Войната между Русия и Украйна продължава 4. Русия дефакто е откраднала както Крим, така и ДНР и ЛНР - руски терористични държавици за терор над украинското население

От тази новина може да се направи извода: " Бегеец /геец/ е пълен идиот"!

Когато свършат аргументите - започват обидите.

Бегеец , един куршумец от свинец че тури теб конец.Героите на Укра, влизащи на тумба в селска къща, турящи чувал на главата на стопанина. под предлог че крие оръжие, качване на тойотата-пикап за разследване завършващо с разстрел зад оградата, насилване на жена му, обир на каквото си харесат и палеж. Това са героите на Укра

Въпросът е ти от коя страна си?

Бегеец, слаб анализатор си. Единственният извд е, че малко от заловените украинци желае да се върнат в "СВОБОДНА УКРАЙНА", което не е така за ДНР и ЛНР.

Не искат да се върнат, щото заобичали бояришник и щи?)

или нещо бъркам? а размяната е насарочена за 27. Миналото време за нищо го нямате.

насрочена вместо насарочена, извинявам се за правописната грешка.