Сбиване пред ”Александър Невски” заради рокерите на Путин

Привърженици и противници на похода на "Нощните вълци" се сбиха пред храма "Св. Александър Невски" в София. Трима души са били задържани.

Обратно в новината

Коментари - Сбиване пред ”Александър Невски” заради рокерите на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало руские товаришчи България си е платила сметката за освобождението 1878г с 32,5 т .чисто Злато ,за това че руският имератор искал да завземе проливите !!! Затова ние българите платихме тая сметка ,ПИТО ,ПЛАТЕНО !!! За каква благодарност става въпрос когато си си платил .1944г пияната болшевишка 600 000 армия наХлува в България и трябваше да хрантутим тези пияндурници и да им плащаме в долари за това че се гаврят с българите ,ЗА КАКВО ? От кого са поканени ?? Бандити ЗАГРАБИХА ЗЛАТНИЯТ И ВАЛУТЕН РЕЗЕРВ НА БЪЛГАРИЯ ,ЗАДИГНАХА ДЪРЖАВНИЯТ АРХИВ ОГРАБИХА ВСИЧКО КОЕТО ИМАШЕ НЯКАКВА СТОЙНОСТ ОТ СКЛАДОВЕТЕ -РОЗОВО МАСЛО ,ТЮТЮН .ГОРИВА И МАСЛА ,ХРАНИ И ТЕХНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ НЕ РУСКИ А ГЕРМАНСКИ ,ДЕМОНТИРАХА И ЗАГРАБИХА ОБОРУДВАНЕТО НА 150 ФАБРИКИ ,ПОСЛЕДНА ДУМА НА ТЕХНИКАТА ВНОС ОТ АВСТРИЯ ВНЕСЕНИ НА ЛИЗИНГ ,КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД 15 г СЪЩИТЕ ТЕЗИ МАШИНИ НИ ГИ ВЪРНАХА БОЯДИСАНИ НА ДВОЙНА ЦЕНА ,И ОЩЕ МНОГО ЗОЛУМИ ОТ тЕЗИ ПИЯНКИ .ТОВА СА БАНДИТИ НЕ БРАТУШКИ А БАНДЮЖКИ !!!

И защо рокерите са на Путин? Той да не би да ги притежава? Или има акции в някоя компания от рода United Rocker Corporation Ltd? Палячовщина, а не журналистика...

За,да провокират хората и после...нямало "хибрид",а?!...

someone

нас ни е освободила русия, не украина, украина никога не си е мърдала пръста за нас - ти не си знаеш интереса.

е в Руската империя. Повечето руски войници в тази война всъщност са украинци. Има и финландци. Отделно и румънци. И нека към това "освобождение" се отнасяме по-премерено! Стига с тоя робски възторг. Истината е, че Русия си е водела поредната завоевателна война за Проливите или поне за подстъпите към тях (българските територии), а цялата пропагандна кампания за "осбождаването на християнски братя" е просто е един пиар за приемливост на войната както в Русия, така и в целия свят. Има толкова много исторически документи по тая тема - вземи попрочети малко вместо да ръсиш руски пропагандни простотии!

Какви са тия руски рокери с американски мотори?

someone

това са хора, дошли на екскурзия у нас - не разбирам каква работа имаме да им се месим и разваляме екскурзията - аман от балканска злоба.

екскурзианти! Те са от мотоклуб, чието верую е връщане на откъснатите руски земи обратно. Паравоенна част, водеща военна подготовка (има видео за това)!?! Обиколката им е политическа, независимо какво казват. Веят руски и съветски знамена, посещават Чехия, България, два пъти опитват да влязат и в Полша, където обаче въобще не ги пускат. Обикалят "изконните руски земи"?... И искат да възстановят СССР. Кумири са им Сталин и Путин. Влезли са в България БЕЗ български визи! Имали шенгенски (откъде ли?), но България не е в шенгенското пространство. 100%-ва политическа провокация!

"връщане на откъснатите руски земи обратно", казвате?! Ами не е ли нормално, ако някой им е откъснал земите, да искат да си ги върнат? И какво общо има България с това, освен един нормален израз на благодарност, затова че след 500г. робство, благодарение на нашите Освободители България отново се появява на световните карти? Соросоидната Ви логика е впечатляваща, както е впечатляващо и безумното Ви изказване!

КОЙ СЕ МЪЧИ ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. КОЙ НЕ ВИЖДА , ЧЕ РАЗДЕЛЕНИЕТО СРЕД НАРОДА Е ОТЧАЙВАЩО ГОЛЯМО. ЗНАЧИ ДА ИМА ГЕЙ - ПРОСТОТИИ МОЖЕ, А ТЕЗИ ХОРА НИТО ПРОВОКИРАТ С НЕЩО НИТО СЕ ДЪРЖАТ НЕПРИЛИЧНО, НИТО ХУЛИГАНСТВАТ , ЗА ТЕХНИТЕ ПРОЯВИ НЕ МОЖЕ. ТЪПОТИЯТА В ДЪРЖАВАТА Е С КОЛОСАЛНИ РАЗМЕРИ.

someone

а кои кара българите да ходят да ги тормозят?

провокации на разложкия разбойник Прокопиев и неговата банда...ще си платиш скоро кръвопиецо

Спретнат тъп цирк. Няколкото рокера ни пречат???????? На какво?

Дирника пак се опитва да прокарва еврогейската гледна точка. Обаче истината, въпреки тенденциозните им кадри и изказа е, че жалките протестерчета, на надница при сорос, бяха наритани и пискливите им гласчета хич не се чуваха, от истинските българи. Не им помогнаха и няколкото хохли-идиоти.

Какъв Сорос , какви "исински българи" ?!? На някой май седенето пред компютъра му е дошло в повече ? Истината е , че украинците станаха повече от нужното у нас . Нещо сме им допаднали като дестинация за мигриране :-)

Абе и двете групи защо на ходите да работите ами чакате някой да ви подхвърли трохичката за да ходите да се биете като типични пияни селчндури след събор? Големите патритои и двете групи що не гледате деца ве??? Путин или Сорос ви е виновен че след вас няма да соатне нищо???

Голяма новина няма що! И директно Путин е отговорен, че някакви руски рокери с 5-6 мотора са дошли в София!

Ама абсолютно вярно! Тези хора не знам дали са си представяли колко ефирно врее ще им отделим!!!!

Комсомолци, време е да мислите за следващия велик ръководител и за мавзолей. Времето тече.

Балсамиран на мотор??? Ама все пак ако може да е руски макар и стар модел. Че ако е на японкси или някакъв друг ще трябв ада му махаме надписите и да напишен Сделано в СССР.

Ох, олекна ми :) Та по темата: Когато се сближаваме с Украйна, в контра на Русия, какво ТРЯБВА да се очаква, питам аз ??? И ЗАЩО с Украйна ? Която и в Литва и Латвия не искат даже и да чуят за нея !!!! Но неее, ние ще сме братя на украинците !!! Много хубави братя си 'намерихме' :)))))))

Коментар по темата, която е Украйна: Украино - Българската дружба в какво се изразява ?! В развяването на украински знамена в България ли ??? В свалянето на Български знамена в Киев ли ??? Бих си изпразнил пикочния мехур на такава дружба, но не сега... Скоро ! ...след 3-4 минути :))))

Относно така поднесената ни и коментирана тук новина ! ВРЕМЕ е да се запознаят в бтв, дарик, блиц, нова, алфа, за поднасянето и лансирането на българска новина "по тема: Украйна".

Това сороспиите сте големи смелчаци в нета, но в Бургас и София ядохте боя, Кончитки.

Шшшш, т а й н а... новината пак е в тема - Украйна :)))))))

Не и двете групи сте мързеливи селчаци и е време да се вземете в ръце, че няма кой да ви гледа майките и бащите!!!

След сбъсъците в Бургас и в София, Москва ЩЕ ТРЯБВА да вземе отношение към България !!!! Крайно време е !!! Тогава ще купуваме руски газ от Турция за 600$ .... Честито !!! Тръбите от Бургас се преместват в Анкара...

Велико - руски имперски мераци в независима европейска държава България,ДОКОГА?

Кое Ви кара да мислите, че България е НЕЗАВИСИМА ?

Или не Ви се иска да видите ??? Сега България беше зависима пряко от едни украинци !!!

Независима е България, защото от нея нищо не зависи.

е била независима и ще бъде отново независима, когато не се управлява от еврогейове !

НЕЗАВИСИМОСТТА се гарантира от популацията + войска !!! Та в този ред на мисли, колко сме българите и колко ни е войската ?????? КОЕ ни ГАРАНТИРА НЕЗАВИСИМОСТ ??? Слугуването на този и онзи ли ???? Смях :))))))

5-тата колона се развихри пак! нато-полиция срещу рушниите!

По-добре соросоид отколкото путиноид.

Украйна, която е в състояние на необявена война с Путин, купува руския газ по 168$, България купувала от "братушките" газ по НАД 500$, а русофилите ще се подмокрят само като видят пуделите на Путин!

и защо само си сменяте никовете като бръщолевите тъпотии, поне ползваи един и същ.

въобще не е тръгнала да обединява славяните! Самите те казват, че идеята на мотоклуба е връщане на откъснати от Русия земи. Имат си "кът на героя", където е поставен портрет на Сталин и лозунгът "ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНУ!" И съветското знаме със сърпа и чука. Сами признават, че са бойно подразделение и водят бойна подготовка. Нямаха български визи - някой трябва да отговаря за това, че са допуснати у нас (поляците два пъти вече не ги пускат)! А всички, които ги приветстваха би трябвало да отговарят за национално предателство - за поощряване на завоевателна група!

ненормален- никой не е тргнал да те освобождава, а и няма и най малкото намерение за това.България изчезва постепенно а к ретенясалите соросоиди плямпат глупости

абе не разбрах тези ли рокери продават газ на България и дали се държат арогантно и надменно като други такива от западна посока

То, ако си имахме поне 500, като тези 20 "Нощни Вълци", Никога нямаше да четем новини като - как "Митю очите" станал "Митю Ташаците". Ама и това ще стане някой ден, защото е започнало. Пишат с пренебрежение за "някакви паравоенни формирования", но трябва да знаят, че Хич не трябва да им е до Смях. А Руските Рокери се държат Повече от Възпитано. Що англичаните със "шотовете" поне Съвсем малко, не вземат да приличат на тях - рокерите.

(най-славяните от славяните) са много по-възпитани от нас (исторически обусловено), за руснаците въобще да не говорим. А КАК САМО СЕ ОТНЕСОХА КЪМ ТЯХ??? Всъщност поляците въобще и не ги пуснаха. И правилно - и двата народа имат ужасяващи спомени от такива "обединения"! Ние също, но затова трябва и акъл.

всички нови "освободители" незабавно вън от България

Ким Чен-ун напълнял с около 40 кг, страда от параноя ...

Забрана за рушките кавали да цапат земята ни !

Е да, ама господаря ти султан Ердюкян им се надупи и ги пусна.

Это ты научил весь народ трудовой, Как в борьбе ему счастья достичь. Вся большая любовь, все, чем сердце полно, Нами вложено в слово Ильич. Мы идем упорно и уверенно Все вперед, с победами вперед! К коммунизму, по заветам Ленина, Нас великий Путин ведет! Ленин наше знамя! Ленин вечно с нами! Для страны родной Ты всегда живой. Ленин наше знамя! Вечно с нами Ленин!

УКРАЙНА КУПУВА ОТ РУСИЯ ГАЗ ПО 1689$ БЪЛГАРИЯ Е КУПУВАЛА РУСКИЯ ГАЗ ПО НАД 500$!!!! КОЙТО ИМА С КАКВО , ДА РАЗМИШЛЯВА!

УКРАЙНА КУПУВА ПО 168$!!!!!!!

А бе сороспии, в коя миша дупка се беше скрил вашия атаман с виолетовата перука Асан Геновчето.

А уж тоя смелчага щеше да посреща братушките с камъни.

Ама голям си тъпанар! Такива като тебе трябва да увисват на стълбовете за назидание на всички соросоидни отрепки! Да живее БЪЛГАРИЯ! Винаги в Европа, никога против Русия!

Отнася се за "путкоЛКижещи-вън!" и всички вагинини асоцииращи се с този неграмотник!

Живот и здраве тази тема ще бъде в графа най-коментирани! :)

Не е необходимо да се карате и да се делите на '' русофили'' и '' русофоби'' -Всички до един сте виновни за състоянието на България ! По-старите крещяха с пълно гърло БКП ( БСП ) за да си живеят лесно без да се интересуват от нищо и да си крадат от държавата на воля! По-младите станаха мутри с благословията и възпитанието на мама и тате , за да карат скъпи джипове и да си живеят лесно и безгрижно без да се интересуват от нищо ! Накрая България ще бъде ограбена и разделена и в никакъв случай ''стабилна '' и спокойна , а '' умните ганьовци '' пръснати по света да мият чинии и задници ! На всички които участвахте активно през годините за унищожението и ограбването на България ще кажа : НЕ успяхте да надхитрите никого - Пре....хте и себе си , Пре....хте и държавата и накрая едно голямо НИЩО !!!! Карайте си джиповете със здраве и се радвайте на черноморието докато можете !!! Оооо забравих - Вие вече ходите само в Гърция и Дубай - Нали сте баровци !!!!!!

Украйна В МОМЕНТА купува руската газ по 168$!!!!! България е купувала руската газ по НАД 500$! И русофилите търчат да им целиват з...те!

Ако ти вярвам на това което твърдиш: -Украйна В МОМЕНТА купува руската газ по 168$!!!!!Макар,че не съм сигурен дали въобще купува сега. -България Е КУПУВАЛА руската газ по НАД 500$ руската газ по НАД 500$.Ето тук е гадната ти маниполация.Е КУПУВАЛА -НЯКОГА ПРИ ДРУГО НИВО НА ЦЕНИТЕ и за Украйна. Козяк и честност ,айде сега.

манипУлирам, манипУлирам, пише се с У, научете го този правопис, или е късно вече...

ВЕСТНИК "ИЗВЕСТИЯ"!

Българи са бито от руски агенти в центъра на София ! Боко, руска гнидо, вън! България за Българите!

Тия не са българи а сороспии. Тоест платени агенти на Сорос и ЦРУ. А бяха бити от истински българи родолюбци.

Писна ми да слушам заради проблеми създадени от тез руски лайна...Боку Стабилността защо не взе мерки преди да се стигне до това?

Единственият ни шанс е да заменим гейския халифат с дружба с Русия!

Вече е описана и в книга!

България.Пробват докъде могат да стигнат. Пробата е успешна.

бъди бългаирн ,нормален руски гражданин,но е досаден,натрапчив български русофил!

Разпознах два три "фейса" от времето на свалянето на Орешарски дето махаха юмруци и хвърляха камъни пред Народното. Обаче много са вяли сега. Май курабийките на Нуланд са мухлясали...;))

ами .то и аз съм българин,но не ми са приятни българските русофили,досадни и натрапчиви,глупави и примитивни хора,които лъжат,крадат и мамят,свикнали на привилегии от диктаторско време на тяхната бивша ссср ,и искат така да продължават!

Нито те зная, нито съм те виждал. Нито ти ме познаваш. Защо се опитваш да ме обидиш?

Украинците изгониха руснаците от Украйна и сега кпуват газа по 168$. България го е купувала по НАД 500$ и такива като теб търчат да им ближат з...те!

Ние нашите соросоидни мишки си ги знаем,но какво правят тук и си развяват знамето украинските скотове.Да си вървят там в Украйна и да се самоизбиват в Донбас.

Всички руски мишки в капани.

Светът не се гледа с чужди очи!Повечето военни агресии, погроми, кървави преврати, античовешки подлости и коварства през 20 век са предизвикани от тях.... западни травестити, педали и педофили.

И така да е. Но не са виновни само тези, дето раздават бисквитките "Нуланд". Но и тези, дето ги ядат.

чудя се , къде има повече фаши, у нас или в украйна .

Социалисти, преместете си паметника на съветските окупатори на мюсюлманската ви Мекка Buzluça. СССР УМРЯ!

Русия и Турция се разбраха и за туристите, и за България.

не можахте да ги набиете кто хората тия с американските мотори , сигурно са US фенове, а се кланят на пут

Ела посегни на руснаците да видим колко бой може да носиш.