Проукраинска неонацистка групировка взривила Арсений Павлов

Четирима въоръжени маскирани мъже поеха отговорност за убийството на виден командир на проруските бунтовници в Украйна във видео, качено в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Проукраинска неонацистка групировка взривила Арсений Павлов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой изтребва руските интернационалисти в Украйна и в това няма нищо лошо. Сега Путкин да вземе да награди посмъртно "героя на СССР" да си поплачат малко и да чакат да взривят следващия.

Коментарите тук са класически пример за манипулация от троловете. Иначе само луд човек може да твърди, че руснаците избиват полеви командири от въоръжените сили на Донбас. И за какво да го правят никой не може да обясни. Какво и пред кого биха признали тези хора някакви тайни - пред Запада?! Явно така се цели да се прикрият продължаващите провокационни акции на укрите с надеждата им, че евентуални ответни мерки ще аргументират западните обвинения и допълнителни действия към Русия. Елементарно..

Ами - елементарно - тези джигити са станали неудобни със свойте издънки и на самите руски захватчики. Би ли ми обяснил какво търси в Украйна този роден и израсъл при леля си руски гражданин? Явно каквото и да е търсил вече го е намерил.

Руснаците разчистват пионките Вече са им неудобни - станаха много видими

ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!РЕВОЛЮЦИЯТА ИЗЯЖДА СВОИТЕ СЪЗДАТЕЛИ!

на престъпленията на Путин в Украйна. Почистването продължава.

НИМА И в бъгарската преса се появи нещо с донбас !а всеки ден се правят атетати и умират деца (засега 60)и което свърх ценично наемат деца от донбас да взивяват вагони релси градсуи електрически щтитове и водопровод

Абе Иване. Защо си толкова ПРОСТ? Има само няколко правилни думи в това, което си сътворил. А фактологията не зная от къде си я изсмукал, но в нея няма нищо смислено. Така че бягай бързо на курс по ограмотяване, след това се запознай с обстановката, и едва тогава се упражнявай в мрежата.

Що, бе за руснак добре се справя. Българският и руският език не са чак толкова близки.

"Изнасиленото" рускинче в Германия-ЛЪЖА. Савченко-доброволно отишла в Русия за да я съдят-ЛЪЖА. Диверсанти влезли в Крим за да правят саботажи- ЛЪЖА.

вервай, вервай вервай.... дай, още можеш, дай, дай....

Мнного по вероятна е версията да е убит от своите. Съмнявам се, че въпросните проукраински националисти имам капацитета да проследят, проучат маршрути, навици и прочие. Камо ли да направят взривно устройство, сложат и взривят

Моторолата е премахнат свидетел на обстрела на малайзийския боинг. Наемният войник винаги може да се продаде и на друг "спонсор" - Кремъл и Лубянка не могат да рискуват по тая тема! Пък и така изиграно се постигат и други пропагандни цели. Богат е опитът от Афганистан и Чечня! И теоретичните разработки са на висота.

Макар че беше "Моторола", взриви се псето като "Самсунг"

Да се отдаде почит на този истински воин. Каквато и да е каузата , който и да е противника, трябва да се признае , че това беше един истински мъж , жива стомана. И всички, които го оплюват тук никога няма да живеят дори и частица от неговия живот и да достигнат бойната слава , с която е покрит. Мишките цвърчат само когато котката я няма

Нямам нищо против да се отдаде почит по такъв повод на всички руснаци в Украйна!

Налагат евроатлантически ценности. Украйна си е направо за влизане в ЕС! ;)

Да плашиш руснак с кръв е все едно да го уплашиш с водка. Друго може да не са, но не се жалят- това им го признавам. Геройски народ са- с гена на Матросов са половината поне;-).

Геройски народ на изчезване :)))

комунист

Беше тя, беше. Вече не. Да не ги мислим,а? Виж, радвай се, че европейските народи се множат- ето, прочетох, че в Германия имало бум на раждаемостта... на турски и арабски орки;-).

по скоро са с гена на павлик морозов! не се плашат от чужда кръв, дори да е на мама и тате!

vasil

Матросов или по рождение Шакирян Юнусович Мухамедянов,башкир.Традициите на Златната Орда.

Нашенските им фенове пък, платените активисти на проституираща мрежа твърдят, че било покушение извършено от самите руснаци, тоест по подразбиране лично от Путин, тези хора няма ли най-после да си синхронизират малко версиите и медийните изяви, не знам...:/ ....................................................... А иначе, доста по-сериозно, Арсений Павлов - Моторола беше истински съвременен руски герой, който падна в борба за свободата на родната си земя. От това по-славна смърт едва ли може да има... Беше убит подло, не на фронта в битка, а с изстрел в гърба. Любима тактика на всички плъхове в човешки вид и феновете им...

да не се пререждат, ще има за всички самоиздигнали се с външна помощ.

И в Чечня така се дуеха - ама тилифона гръмна и сградата падна.

От американското посолство ми обещаха Iphone 3 и снимка на New York, ако 3 години постоянно сера по форумите, и аз това и правя.... дори и тоалетна хартия не ми е нужна...

ми за какво тогава ще ти служат рублите освен за ВС-то..

и ник ли не можа да си измислиш, че крадеш чужди? Тъпак.

Този терорист не трябва да се позволява да замърсява украинската земя ако го заровят.Направят ли това да се изрови трупът и да се хвърли на рибите....

Няма останало за заравяне. Казват- само няколко парцала са останали -изпарен с една дума!

Хане не си прав! има някои дето се мислят за безсмъртни.

През втората световна никой не е вземал в плен есесовци. Сега обаче по време на кървавия конфликт в Украйна военнопленниците от двете страни се деляха на обикновени редови,и на картечари и танкисти и артилеристи.Едва ли някой и от двете страни е щадил последните. Това си е военно престъпление разбира се,и някой си е помислил ,че ще мине безнаказано. Много хора има с кръв по ръцете и от двете страни. При война невинни командири няма. Всеки е замесен.

Или да си представим взет в плен снайперист...Няма такава игра. Последният се убива на място.

Изниква въпроса ние неонацисти ли подкрепяме или само имсъчувстваме???

А! Ти каза умна приказка!?

Приветствам ДИР и им прави чест, че дали точно определение на това страшно явление в Украина и фактически и в самата Европа.Това е неонацизъм.

... съвсем по кагебистки... явлението неонацизъм си е чисто руско и от доста време в Рашка вилнеят нацисти/нашисти... м-р Путин ги ползва според случая...

Истината е че руснаците са убили конкурентите за лидери на сепаратизма

Трайчо Костов и той е бил върл комунисти и русофил, ама го прочистиха по руски :) Дали докато е взривявал ЖП лиинии и обирал мандри като Опълченец си се е представял пред Народния съд?

Има едно много хубаво разпространено писмо в интернет, пуснато от Wikileaks, от Виктория Нюланд до сенатор Джон Маккейн, в което пише ".. our ukrainian insider Poroshenko..".Друго си е да имаш американска подлога за президент и да обвиняваш Русия за агресивната й политика хехе.

биоинженер-изследовател в Североизточния Университет в Бостон е спечелил 2/два/ милиона долара грант за научни изследвания в борбата с рака и търси други умни българчета, за да се включат в екипа му. Год Блес Америка, славо Богу че я има, инак само простотии и варварщина.

Америка краде и с гАза си от по света и у нас. От Ирак крадоха танкери със... злато. Първата работа в Украйна беше да отмъкнат златния резерв със самолети. Либия. Афганистан. Сирия... Петрола отделно. После с награбеното купуват и мозъците на разсипаните и ограбени държави. За радост на дебилите по света и у нас.

Българчето Николай Славов вече не е българче

Неонацисти продължават да убиват най-вече мирни жители с подръжка на лицемерния и жестокия Запад, на когото славяните са хора от втори сорт, а тези, които с Русия - директно за убиване.

Тая смрад Моторола ако е мирен жител на Донецк ХА ХА ХА Този е руски офицер от спец частите, този изрод е военнопрестъпник от Чечня и Грузия Да гори в Пеклото, откъдето се е пръкнал

Е, бааа - много "вътрешна информация" вадиш??

Тоя е бил обикновен свързочник бре смотаняк, после е станал опълченец! Аман от тъпоглави гейци!

тая смрад Моторола си отиде,следващата смрад-мутра тиквата е на ред,ще бъде голям оборот за цветарските магазини

Че ние тука не сме славяни! Падишахът ни е "облагородил"!!?

По-точното е - "ашладисал"!

Шефа на окупаторите мирен жител ли е ?

Нахрани кончетата!!! Казах!...

ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ И.ДА ИЗЧИСТИ УКРАИНСКИТЕ ИЗРОДИ

Чакаме Путя вече три години, ама оттогава неговите витязи един след друг се превръщат в кайма

В Одеса беше печено!? Каймата могат да я правят онези , като на о-в Дамански!?!?

по минусите ще познаете че гей5875берастите и лизачите на тиквата са малцинство,около 14% от коментиращите в саита.

Добре бе нали имате най голямата територия и най големите ресурси. Що правите войни за още. Вие вашите си земи не управлявате добре още искате да завладявате....

с машината за плюсовете..ще има хонорари.

На украинците май не им се живее,играят си огъня.Въпрос на време е руската мечка да ги сгази...

Слава на Вликия Путин и неговите велики победи със заграбването на Крим и размазването на укрите в Донбас

Руската мечка освен д гази в тинята друго не може да гази. Много е гладна, мършава и беззъба. Само в очите на копейчевци тя е като мамут

Ливадата си е ливада - па макар и канадска!?

Мечката да гази своите си земи. Да не ходи по украинските. Да не дойде мечкаря :D

Какво ще сгази .. по скоро ще си пусне партизаните в гащите. Да воюваш надалеч е едно, а в къщата ти е съвсем друго.

украине, Донецк, да не би да са далеч, та те са си в къщи.

Турски поток ще се строи, този през Украйна ще бъде заличен, с което страната няма да бъде нужна на никой - отхвърлена от ЕС и от Русия, жалко, но с Украйна е свършено..

Хахах, това е примитивно, плоско руско мероприятие . Нещастни алкохолни деграданти !

Сепаратиските лидери в Чечня също искаха мир, ама Путин им разката фамилията, 250 хиляди "умиротворени"! Порошенко с 5 хиляди убити е направо смешник!

Щом не пуснаха чечня да напусне руската федерация. Значи и донецк не трябва да напуска украйна...

Еми путин трябваше да предвиди че ще има партизански движения срещу руската окупация. Кой народ дава така земите си. Украинската армия е по-слаба от руската и им остава само такива хайдушки атаки да правят

Много тъпи украинци. На всеки убит началник на ДНР и ЛНР руснаците ще ги подкрепят още по-силно, с още по-силни лидери и накрая ще пуснат зелените човечета в Киев и ще се приключи!

както кажеш кратунчо

Доказано е исторически, че руснакът се разбягва като таракани, когато му умре политкомисарят с картечницата!

Бе кво ми приказвате тука? Нали зачитаме европейските ценности? Те предполагат ли подобни диващини? Не, нали? Думата неонацисти е забранена в Европа! Следователно Украйна НЯМА МЯСТО в ЕС на този етап!

Украински хайдути въстават срещу душманите

В случая, са хайдуЦи. И не възстават, ами убиват и грабят.

Всички путински бандити и терористи, нахлули в Украйна, Донбас и Крим, създали терористичните организации ДНР, ЛНР и тн ще бъдат терминирани и разградени в атоми

Чак на атоми не, ама за тор стават! Да не бъдем максималисти!

бегай бе подлого на америкоюдеите,идил и всякаква арабска паплач.Русия ще спаси света!

Бай Ставри

Русия вече спаси Крим и Донбас, спаси Литва, Латвия и Естония, опита да спаси Финландия 1939, Полша, Унгария, ГДР, Чехия и тн Да не говорим, че България се спаси ВЪПРЕКИ руската византийска империя и похвати

Това нещо го правеха групи верни на Янукович с лидери на опозицията, те бяха отвличани пребивани или убивани, сега следва закономерно от другата страна подобни ответни действия. За съжаление това няма да доведе до нищо добро и градивно в перспектива. За съжаление също това в което са добри нацистите е да палят войни и след това драматично да ги губят, след тяхната намеса аз нямам съменение че това може само значително да влоши нещата. В момента сепаратиските лидери искат премирието да продължи и полагат усилия за това, докато украинската страна иска по-скоро възмездие, а не траен мир и това е много разочароващо.

На снимката са двамата следващи, Путин си знае работата, дилетантите, които му провалиха проекта "Новоросия" нямат никакъв шанс! Свалям ти шапка, Путя!

Много точно казано - в момента наблюдаваме прословутата "Кремълска благодарност"! :) Хубаво е нашите русослагачи да гледат и да запомнят, каква съдба и благодарност ги очакава, ако товариш Иван ги "освободи"!

Ей не можа тъпия западняк да разбере, че по този начин Руска армия не може да се спре. В Русия командири колкото щеш, да се бяха поучили от Наполеон, Хитлер и т.н., ама то умния човек се учи от грешките си, а тъпия си остава тъп.

В Русия командири колкото щеш! "Много вожд, малко индианец!"

храбра украйна си прочиства земята от боклука ,а у нас изчадията на комуняро сидерастията безчинстват по улиците и късат безнаказано знамената на еу и нато!

С предишният си коментар, се опитах да придам поне малко човешки вид на дискусията. Видеоклипа е едно от многото хубави неща в Украйна. Никой не писа - украинките действително са очарователни. Че даже имам минуси. На този коментар до се поставя минус е тъжно. Нищо не става от нас българите. Може би и за това изчезваме.

А на мен не ми се мисли, ако на онзи малайзийски Боинг имаше евреи, какво щеше да стане. Отдавна "революциите" в Донецк и Луганск щяха да са приключили

Щом проукраинска неонацистка групировка, значи е руска! Иначе щеше да е украинска неонациска група!

укро-фашагите ще го трепат като плъхове много скоро начело с всичките им лидери

Тези ще да са от тия , дето ги пуснаха опълченците!

Затова В Азия пленници не се вземат!

Че колко му е другите в отговор да гръмнат пък...Потрошенко, ба?