В Киев пребиха руски гражданин пред посолството на Русия

Украински националисти пребиха руски гражданин, дошъл в посолството на Русия в Киев да гласува на изборите за Държавна дума.

Обратно в новината

Коментари - В Киев пребиха руски гражданин пред посолството на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците откриват нови хоризонти. След като икономически, политически и морално достигнаха дъното решиха да продалжат да копаят надолу. Молодцы ХЛОПЦЫ!

Напълно заслужено може да се наречеш и ти, както десен сектор ДЕМОКРАТ.

С две думи - настана демокрация в Украйна. Да им е честито!

укро- лумпените са предположили че е тръгнал да им изкупува държавата

Само така украинци.

Ако имаш в предвид продажната украинска измет, подобна на такива като теб у нас, подобно послание е повече от разбираемео! Краставите магарета през девет села се надушват!

какво прави този путинец в украйна .КАКВО !!!!ДА СИ ОТИВА В ПУТИНЛАНДИЯ

тогава 70% трябва да се изнесат. Забрави ли, че там живеят Руси? Или ще кажеш, че в Македония не са българи?

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ. СЛАВА НА ПУТИН. УКРАЙНА НА ХУЙ,ПРОДАЖНА ИЗМЕТ,КОЯТО СИ ДАЛА ГЪЗОВЕ ПОД НАЕМ НА АМЕРИКАНЦИ.

колкото и да се вглеждам, освен един пиян руснак друго не виждам. То без алкохол не може да се издържи този режим. Ха наздраве.

Укрофашистите в действие !

Предполагам, че това са руски инсценировки, но в случай, че не са Путин трябва да реагира както си знае.

скоро и украйнците ще прогледнат и ще изгонят предателите от Майдана, а порошенко ще бъде публично линчуван, ако не успее да избяга, това са предатели, а тях никой не ги обича

Грешиш, че са еднакви. Нищо общо нямат. Украинците са боклуци, а руснаците са боклуци минали през голяма цедка.

Жалко, че политиката принизява тези два народа до улични побойници. А са толкова близки - и като външност, и като традиции....

Рейтингът на Порошенко е около 3 пъти по-нисък от този на Янукович по време на Майдана. Но "Майдан" срещу него не се организира! Защо ли?!

Неприятно за чичака ама да се сърди на путин.

Все едно гледам тумба цигани ,които пребиват см човек :). Разликата е че тези не са толкова мугави.

Твоето видение е за Индия:)))

ФАШИЗМЪТ ГОСПОДСТВА В ТАЯ ПОЛУДЪРЖАВА-И ЕВРОПЕЙСКИТЕ "ДЕМОКРАТИ" СЕ ПРАВЯТ ,ЧЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ... И ПОДКРЕПЯТ ФАШИСТКАТА ИЗМЕТ...КЪДЕ СМЕ НИЕ???

Развей украинското знаме на червения площад да видим руснаците колко са либерални :D

кой развява руско знаме на Майдана? Това е посолство, бре ахмак!?!

Така , Путин и Руската военна машина разделиха двата братски народа! Омразата и противопоставянето са характерни за руската външна политика! Намразиха ни всички.... От Приднестровието до Грузия, и Унгария и Полша и Норвегия и Финландия и Молдова и Латвия! Всичките ни съседи! Може ли едно обикновенно руско семейство да живее нормално , ако всичките му съседи му точат ножа? Пък и не само руско! Това не е нормално! Ами като цялата държавна система е построена на военни начала и въоръжена до зъби като Хитлер? Първо Судетите били негови щото били пълни с немци които си обичали Фатерланда, после поляците го нападнали? Не ви ли е познато това? За Крим има договор подписан през 90те години от тогавашното ръководство на Русия и одобрен от тогавашната руска Дума! Какво направи Путлер? Изплю се в очите на всички! И какъв е отговорът на такава наглост? Да го оближе наплютото! Но дали той ще го оближе? Не! Ще си патят и ближат всички руснаци , но не и той! Дъщерите му избягаха от Русия! Голямата се омъжи в Холандия и живееше там с внуците му докато не свалиха неговите хора малайзийския самолет, който излетя от Амстердам с десетки холандски семейства на борда! С Какво е виновна дъщерята на Путин? Изгониха я от Холандия! Сега не знам къде е? Само знам къде не е ! Не е в Русия!!! Това баща ли е?

много ме е жал за украйна - красива страна, продадена от няколко свои мекерета.

Грозни и неприятни сцени ама каквото повикало такова се обадило в крайна сметка. Малките хора го отнасят за игрите на големите риби. Що не наритат путин той е виновен все пак, не чичката.

Няма по - долна пасмина от украинската. Работил съм с тези " Юнаци" и знам какви мрънкала са. А в ръцете са пречукани. Но като ударят по 5-6 водки и стават големи герои.Дай им да пият водка, за за мезе да миришат хляба. Да, да го миришат, както се мирише цвете. Пият на екс и миришат.А после се чудят с кого да се заядат. На такова..бой по канчето, докато му дойде акъла..

Според путин украинците и руснаците са един народ. Демек това коети си написал важи и за руснаците :D

По-глупави от руснаците са само украинците !

Удриии той си знае защо.

Слава на СССР ! Слава,слава,слава !

наскоро... преди 2 месеца си продадох колата на едни украинци.. изключително ниско културни хорица умрях от срам докато бяхме при нотариуса все едно бях с малки деца на опера... интересно от къде бяха набарали пари за коли...

Счупи кратуна на Укра , спаси България !

Скоро ще им паднат визите и населението ще се изнесе на запад и напрежението ще спадне

НЯМА ДА ИМ ПАДНАТ ВИЗИТЕ...РАЗБРАХА ГИ ЩО ЗА ИЗМЕТ СА!

България на Българите ! Украинците Вън от България !

Украинския народ ОСКОТЯВА с доста бързи темпове след като прегърна европейските "ценности".

Видях го по Руската ТВ , голям позор за Украинските депутати ! Трябва да се забрани на Украинци да влизат в България ! Посолството да бъде закрито и отправено в Киев ! Не толерирам такива извращения , а си представете и в България подобни ексцесии от страна на Укрите ! Руснаците ги уважават по света и в България , а тъпите крадливи с измислена Държава НЕ ! Украта като го хванеш на тясно вика като луд че е руски !Кой направи Убийствата на прехода и на скоро опит , Украинци !

...и на руснаците трябва да се забрани да влизат в България. Наскоро един руснак разчлени 5 годишно дете и го натъпка в куфар! Изверги!

Щом защитаваш Укрите , марш от България !

Гледам украинския и руския народ след 70 години ''съжителство'' са изградили силно приятелство! Защо цял свят така силно мрази Русия, не мога да разбера?

Тази цифра, "70г", от къде ти я спуснаха? Преди 70г. Украйна самостоятелна държава ли е била?

просят си го не гледат че ако стане нещо Русия ще ги заличат от картата точно за 1 ден....

И как по-точно ще стане това ? Я сподели хипотезата си ?

Така му се пада. Да ходи при Фъков да гласува

Това ли са евроатлантическите ценности - да не позволяваш на граждани на друга държава да гласуват ????

Е, това е братска обич...

Тези националисти със същото удоволствие ,ще набият и твоя физиономия. Техния мисловен процес същия ,като на оная агитка, която наби българско момиче. И тях ли приветстваш? До бива идиотизъм, ама вашето...

Браво наукраинците,не е случайно че Обама каза че ще се бие с русняците до последният украинец.А иначе украинците са гаден народ,пътувал съм натам,гадни националисти,постоянно имашпроблеми с тях.Но освен гадно и тъпо племе станаха,щом американците ги използват както си искат.

Добро утро путлеристи! Аз току що закусих изискано, правих страхотен сутрешен се.с и след малко ще дойде служебната кола да ме закара в офиса където ще работя за благото на родината. А на вас кумунисти желая да ви е сладко докато ровите в кофата за огризки от закуската на успелите, красиви съвременни хора с евроанални и трансексуални ценности. Слава Украина!

Ха ха, ще видиш ти кола, гледай да не изпуснеш маршрутката, че и провери за картата си да се чекираш на портала...ха ха ха !!!!!

Първо ти се вързах, после прочетох за "успелите, красиви съвременни хора с евроанални и трансексуални ценности" и разбрах сарказъм.

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

руските комунисти докараха дотам нещата, че цял свят ги ненавижда - включително и най-близките им съседи.

Ами много обичат Украинците руснаците,затова е така.....потупали го по братски,пък той не разбрал братската обич.....:-) Те и в Крим скоро ще започнат с братски потупвания........Пък видиш ли,гласували на референдума за русия.....Ама под дулата на руските танкове......

От снимката на ника ти се вижда,че си нае..ан педал с брада,щото е на мода в холивудските среди...:):)))) Тенекията по кратуната е за да не се давиш когато вали върху теб,сомалийска спер..а!!:)))))) Мууууаааахахахахахаааа!!!!

Пьотр Толстой В деня на парламентарните избори руски политик нападна арогантно страната ни Кандидат за депутат от партията на Путин Единна Русия нападна злостно и грубо България в деня на изборите за Руската дума днес. Пред репортер на БНТ Пьотр Толстой обяви директно: България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й вече купихме. Долу кунките от България гн.ТЛЪСТ.Време е НСБОП да вземе мерки и срещу тези ,които продават България за 30 рубли.

А тези дето подаряват България ,да се харесат на американците , какво да ги правим?

тука русофилистиците се изложиха. голЕм страх имаха от вота на българите в западните държави, а сега пищят и рИват като ощипани булки че украинците не давали на руснаците да гласуват В УКРАЙНА !!! СМЕХ :))))

Европейските ценности са вече и в Украйна ...

На Копринка можа, а в Украйна не? Защо?

А,ето един "справедлив" соросоид бе!!:):)))) Искаш да знаеш защо ли?? Ами...защото Косово не е като Крим и не е като Луганск и Донбас,защото е лошо да се анексира Крим,но въобще не е лошо да се анексира половината от Кипър,Искендерун,Гибралтар,Фоклендските Острови и Хаваи,защото не е Убаво да стават революции освен ако ние правим майдан или арабска пролет,защото не е Убаво да атакуваш освен ако ние не извършваме военни престъпления срещу Югославия,Ирак и Сирия и защото требе нашите стопани - олигарси да лапнат всичко,затова сме глобалисти на "дай" и хитлеристи на "вземи"!! Е,та затова,защото като "демократите" бе - радвай се!!Нали са ти стопани?