Евродепутатка иска ЕС да признае сепаратистките републики

Елеонора Фoренца смята да повдигне въпроса за признаването на Донецка и Луганска народни републики в Европейския парламент и в родната ѝ Италия.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутатка иска ЕС да признае сепаратистките републики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКО ПРОБЛЕМНО В СВЕТА СЕ ПОДДЪРЖА УМИШЛЕНО,ЗА ДА СЕ ПОСТИГАТ ТЪМНИ ЦЕЛИ ОТ ОЩЕ ПО-ТЪМНИ СУБЕКТИ!!!НЕМОЖЕ ДА ИМА ЕС,БЕЗ В НЕГО ДА УЧАСТВА РАВНОПОСТАВЕНО РУСИЯ!!!ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ЕДНОСТРАННА ДИКТАТУРА НА ЦИОНИСТИТЕ НАД ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНТИНЕНТ,"ОБЕДИНЕНИЕТО" Е ОБРЕЧЕНО!!!

А защо първо не признаете приднестровието бе другарке...отговор...за него мяма санкции и никой не плаща за агитация в тази посока

Крайно време е ...

Къде ще идат на майн....си че няма да ги признаят, щом признаха шиптърите в Косово за република, следва да признаят и Крим и когато се присъединят към Русия Русия автоматично става член на ЕС- ето ви мечтаната обединена Европа, а не да си чешат езиците със Турция.

ЕС да ги признае!!!! НО ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ТОВА ЗА ТЯХ? Путя ги признава и могат да ходят в Раша колкото си искат!

Само простаци могат да признаят държава с името Покрайнина. на кого ? На Руската империя разбира се. Само идиоти не считат Киев и Скопие за сепаратистки столици.

Ангажимента на Путя беше да те разпути и е изпълнен !

Ужас, още един високопоставен европейски политик на хранилка при Путин. Това е жесток удар срещу евроатлантическите ценности и младата демокрация в единна Украйна. Това е удар в гърба срещу страна явяваща се преден край в борбата за налагане евроатлантическите ценности на света. Единна Украйна, люлката на цивилизацията, най сетне откъснала се от злокобната прегръдка на азиатите не заслужава това.

Тази червена другарка вместо да ръси тъпотии и защо не се сети за въжделенията на Северна лига, която иска да цепне Италия? Тя гласува за хаос и разцепление в ЕС, който има точно за цел да бъдат избегнати всякакви конфликти. Изглежда само вкиснати домати е яла и се е оклепала накрая, че не знае какво би причинила на родната си Италия?

Ти остави Руснаците, ама какво стана с Косово? Признаха ли го вече? Те сепаратисти ли бяха, или как? А ние признахме ли го? А Македония кога ще има Албанец за президент? А Родопите? То хубаво, ако бяха само Руснаците...

Това ще знаете е ТОЧНО ПО ТЕМАТА!

И какво стана сега, драги соросоиди? Намериха се най-сетне и в Европа (Западна Европа) хора, които разбират що за стока са вашите братя - укросоросоидите. Скоро ще им врътнат кранчето, а дано врътнат и вашето, та да мирнат форумите.

Но на запад те са ПО -МАЛКО!

смее се без причина.

Снимката ти е на пиленце, а не на маймунка с големи уши, това не е мурзилка. Потърси снимка на автентичната мурзилка в Интернет. :-)

Грешка, извинявам се, сбърках я с Чебурашка.

Хора, които разбират що за стока са... Леле как разбира само! А дали се сеща за Северна лига, която искаше да разцепи Италия? Толкова малоумна разбирачка не вижда какви беди би донесла след себе си.

Шило

Достатъчно е само да окажат давление върху Порошенко за преустановяване на действията и вдигане на блокадите. Спре ли войната, нещата ще се наредят от само себе си. Дали отделни държави, дали автономни в състава на Украйна, са неща, които ще бъдат решавани на по-късен етап. Сега е важно да спре войната и военните да си влязат в казармите.

На някой май не им харесва Американският проект "украинска хунта"?

а защо не и 'Приднестровие', или за тях отговаря друга разузнавателна агенция

Браво това е найстина похвално! Следващата стъпка е да признаят оКраина за част от Русия след това ФСБ ще разтури фашисткия змиярник във Киев!

Браво на смелата Жена ! Историята винаги се е писала от такива като нея,а а Не от страхливците и поддръжници на статуквото и олигархията. Обикновените хора от ДНР срещу Киевският Бандеровски исторически Фа-ши-зъм! Това е реалноста и някой я Изкрещя в ЕС и пред всички. Къде са мъжете в ЕС ?!

... на научно-фантастични стихове.

Проектът "Украинска хунта" се руши, създателите му - определени кръгове в Демократическата партия на САЩ вече не разполагат с властовия ресурс, който им даваше възможност да упражняват натиск и контрол над европейските васали на САЩ, а новата администрация във Вашингтон пет пари не дава за този проект. Затова бавно но сигурно европейците и не само те ще бъдат принудени да си плюят на сурата и да се откажат от позицията по бивша Украйна, която доскоро бяха принудени да отстояват...

За Франция ли говориш или за Холандия?

За страните членки на ЕС като цяло.

В Украйна ситуацията е закучена. Бият се разни, считали се за братя. Русия и Украйна произхождат от една държава в далечното минало. Проблема е, че има разни фашистки фракции, които не събират голям електорат, но са много активни. Може дори да са някакъв тип малцинство. Възела който заплетоха е почти нерешим. ЕС подходи към проблема политически и на тъпото противопоставяне с Русия. Те изобщо не се усетиха на къде отиват нещата. ЕС трябваше да спре "протестиращите", вместо да наливат масло в огънят. Те можеха сигурно, въпреки че накрая и тях не слушаха, и провалиха споразумението им с Янукович. ЕС просто не показаха достатъчно разум. Сега ситуацията е като неразвързваем възел. В най-добрият случай ще е с десетилетия тлеещ конфликт. И за това е виновен и самият ЕС. Целият конфлик идва от чисто митническо споразумение. Не може едновременно да има безмитна търговия и с Русия и с ЕС. Самият ЕС не би го допуснал. Друг е въпроса кой как се възползва от ситуацията. Единственият начин да се нормализират нещата, е самата власт в Украйна да се противопостави на Десен Сектор, Свобода и подобни фашистки организации. Ако демонстрира, че ще се отнасят справедливо към всички, вече могат да почнат и да говорят със сепаратистите. Например ако съдят виновните за палежа в Одеса. Но вразките са скъсани и те няма да имат доверие на властта.

Това е добър анализ! Поздравления.

Жертвите от пожара в Одеса НИКОЙ НЕ ГИ РАЗПОЗНА! ДА НЕ СА БИЛИ ИЗПРАТЕНИ ОТ ПУТИН СЪС ЗАДАЧАТА ДА ПРАВЯТ НОВОРУСИЯ?

на север от тях е имало племенни битки.

Браво! С нея ще си говоря вече, защото никой не иска да говори с мен в Европа!

истината е че просъветската пасмина е още на линия. Ще с еопитам да го кажа така че ДИР-ниците да нямат осмнование да го цензурират. В Европа съществуват кръгове, платени от Кремъл, които действат в интерес на Русия. как с енаричат няма никакво значение - те са същите национални предатели като т.н. "социалисти" в България, които се разхождат със съветски и руски знамена и плакати слика на болшевишки престъпници като Ленин и Сталин. Хибридната война на Русия в страните от ЕС е доста по-трудна от тази в България. Тук червени боклуци колкото щеш - едни си мечтаят да сме 16-та република на СССР, други - засдунайская губерния. В Зап Европа такива няма да ги приемат на сериозно. и затова там действат малко по-заобиколно. Но в интерес на Русия. Като класически болшевишки мекерета.

Това вероятно е така, защото има изпрани фашизоиди като вас, които проповядват убийства и насилие над всеки различен от примат.

Ако прегледаш коментарите на такива като теб, че видиш ГОЛЯМ БРОЙ ЗАКАНИ ЗА РАЗПРАВА И ДОРИ ЗА УБИЙСТВО!

Не знам. Оня ден на 9-ти май аз никъде не видах фашисти. Нито пък нацисти. С червени знамена с пречупения кръст. Но пък в замяна на това видях една тълпа национални предатели да развяват знамето на държавата която ни е окупирала - червено знаме със сърп и чук - националния флаг на СССР. То, вярно, СССР отдавна го няма, но съветски мекерета в България - дал Бог. Същата тази про-руска пасмина се разхождаше с портрети на престъпниците Ленин и Сталин. Портрет на Хитлер не съм видял. Това ли са "социалистите" в България, в ЕС? фашисти в България отдавна няма, но е пълно с комундета. И ако продължава така в скоро време нищо чудно да се появят и нео-нацисти. Като противовес на нео-болшревизма

За съжаление сте прав, няма друга източно европейска страна на която значителна част населението да е така е емоционално свързана с комустическият режим и да му дава положителна оценка. Дори Югославия с традиционите си симпатия към Русия, по онова време беше нещо като ренегат спрямо другите комунистически режими от блока.

а аз, мръсния комунист, болшевишката отрепка, най-обичам да режа империалстически тикви

италианци и руснаци някак си се харесват. да ама,... французи и руснаци някак си също се харесват. испанците също имат добро отношение към руснаците, които им помагаха в Гражданската война... ИЗОБЩО НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА КАТО ЦЯЛО НЯМАТ ЛОШО ОТНОШЕНИЕ КЪМ РУСИЯ... това не важи за политическия "елит", който е на служба на чужди интереси, а не на народите си

изключение правят поляците и балтийците.

И санкции и наложиха от любоФ!

Правилно си забелязал, руснаци и италианци имат приятелски чуства един към друг, идва им отвътре. Същото важи между руснаци и французи.

Омазахме с презокеанските братовчеди положението в Украйна и сега се чудим каква глупост да направим, че да се разсмърди още повече. Не харесваме Путин, това добре, но защо трябва да сме другарчета с всеки идиот, който също не го харесва?

Според мен трябва да е ясно, че не само сред украинците има крайно десни националисти, има крайни националисти само че проруски и сред ДНР и ЛНР. Това което са най-добри тези формации е да наливат масло в огъня и да палят войни. Нямам съмение, че конфликта няма приключи лесно или справедливо и за двете от тях.

А пък според мен е редно да се спазва хартата за самоопределение на народите и съобразяване с правата им. Щом може да има свобода за косовските албанци, трябва да има и за руснаците в Украйна, които са половината от населението там и в момента са жестоко подтискани всячески езиково, религиозно и политически.

Освен хартата има и други международни договори и спорузомения, например за териториална цялост на Украйна. Истината е че сепаратистите побързаха да хванат оръжието и да не търсят възможност възможност за решаване на проблемите с преговори, по-простата причина че са крайни руски националисти. Принцпно обаче сте прав за хартата.

Е, ако в ДНР и ЛНР живееха мюсюлмани, досега да са ги признали и включили в НАТО и ООН!

"Голям срам е, че ЕС подкрепя киевския режим." ... който пък подкрепя нацисти и бандеровци. Лично Петро Потрошенко на 8 май каза в словото си: "СЛАВА НА УПА".... и т.н. Ама то това УПА (част от него) е било съюзник на Хитлер бе, Петро! Т.нар. ГЕРОИ Бандера, Шухевич, и прочие са били с немците в началото. Едва когато Хитлер ми отказва да си правят държава, се обръщат уж против него. Да, стоят в лагер, ама не ги разстрелват, а само си почиват там. В края на войната ги спасяват от Украйна в Германия. Бандера живее в Мюнхен, а не в СССР!

Петро Потрошенко: "СЛАВА НА УПА"... това е все едно Меркел да каже: "СЛАВА НА СС"

Мирише гадно - на рубли :)

То е от евтиния френски одеколон.

е русский!

Продажна измет има не само у нас!! Алчността не подминава и такива, явно шавливи, както си личи депутатки, алчни да пълнят гуши за шибани каузи, но парите не смърдят!! Поредната продашна душа, тая и Сатаната ще се опита да прекара!!!

Има и една северна лига дето иска богатия север на Италия да зареже юга. Там ко прайм, а? Там не може нали.

Тази май не е изтрезняла от снощи.

Първо да признаят Северната лига в Италия като отделна държава, пък тогава и другите!

Тя си е отделна държава и без да се признава.

Ще има да драпат за ЕС.........Един и същи им е родителя!

В Европа можеш спокойно да заявиш каквато си искаш позиция без да се страхуваш, че някой политик ще те поръча... Е това е разликата. Аз пък казвам, че не трябва да ги признаваме. Обаче нито аз, нито госпожата ще си пращаме мутри един на друг.

Европа и ЕС отдавна нямат срам. Подкрепата от т.н. Европа на фашисткия превратаджийски режим в Киев, преля всякакви форми на приличие и достигна невиждани нива на лицемерие, които отвратиха всички честни хора. Важното е фашистите в Украйна да избиват руснаци в Новорусия и Донбас и да изпълняват мокрите поръчки на еврогейската олигархия.

И за руската свиня има Коледа

За всяка свиня има Коледа примитивна соросоидна подлого.

Това, че не ми харесва украинското правителство изобщо не означава, че ми харесва руското. Русия и Украйна са изостанали в общественото си развитие държави дори и в сравнение с нас. А в сравнение със Западна Европа са на нивото на отношенията преди 100 години. Та недей да обобщаваш. Ако две банди почнат война честните хора НЕ ПИРЕМАТ ДОВОДИТЕ НА НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ. А за мен положението е такова - едни руски бандити и едни украински бандити започнаха да се бият. И най-лошото е, че заради тези бандити загиват обикновени граждани. Част от тях с промити от пропагандата мозъци, че го правят с някаква идеална цел.

В Европа не биха допуснали разни фашизоидни отрепки да демонстрират с вдигнати за фашистки поздрав ръце и нацистка символика, но за фашистите в Украйна си затварят лицемерно очичките.

Единствената причина да съществуват ЛНР и ДНР е желанието на повечето украинци да скъсат политическата си обвързаност с Русия и да се присъединят към ЕС. На хората в тези територии не им се отенмат никакви социални или демократични права за да се налага да хаващат оръжието да стават сепаратисти. В този смисъл за мен мяна обективна и основателна причина за сепаратизма там. За съжаление след проведените воени действия там съм склонен да се съглася, че има непоправимо разделение и взаимно неразбиране от страна на двете фракции и е невъзможно да продължът съвместното си политическо съществуване.

Не е единствената причина, желанието на някои за ЕС. "Протестиращите" там умишлено провалиха постигнато споразумение между ЕС и Янукович и мира в Украйна. Да не споменавам защо изобщо Украйна излезна така от СССР, че е по друга тема. "Протестиращи" реално взеха за заложници депутате в парламента. Не може да очакваш, че взимат свобони решения, охранявани от въоражена група с автомати навън, "пазещи" парламента. В същата тази ситуация в американските филми, някой замества президента, ако е заложник, а той повече няма думата през това време. И проблема дойде чисто митнически. Защото не може едновременно да има безмитна търговия с ЕС и с Русия. Янукович си направи сметката кое е по-изгодно. Неговата вина е, че сдаде властта на тези и за това е на 100% виновен. И за това с митата нямаше да съгласи самият ЕС! А "протестиращи" викаха как трябва всички неукраинци да се изгонят (само считащите се за руснаците там са 1/5 някъде от населението, а има всякакви, включително българи), палеха знамена и трошаха паметници, сипеха закани и имаше поне 10 убити от тях, като подпалена кола с журналист в нея. Да не говорим за по-късно какво се случи в Одеса, където още се спори колко са убитите. Много рискуват, защото може спокойно да се отцепят много по-големи територии. На разни като Десен Сектор идол им е Бандера, самоопределил се за фашист и под негово ръководство са избити хиляди хора - например поляци. Неясно как политиците в Полша извъртяха нещата, че да ги подкрепят.

Браво Елеонора!!!

и от лев депутат каква свиня ще излезе.

Най-после една нормална евродепутатка.....

значи е изписана с подобрение.

Срам е вярно. Но, фашистите в Украйна са "наши кучи синове", така че "нема лабаво".

А Янукович къде е, той чий "кучи син" е?

Сега хората от там са се наредили на опашка за украиски паспорти. С тях могат да пътуват свободно в ЕС.

Хахахааааа По Информация от Козяк