Доналд Туск отрече за предлагана подялба на Украйна

Бившият министър-председател на Полша Доналд Туск отрече руският президент Владимир Путин да е предлагал Русия и Полша да си поделят Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск отрече за предлагана подялба на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом отрича значи е вярно.

Тази физиономия на обущар е много лъжлива. провокатор по рождение !

Ще стане, ще стане. Важното е, че поляците си го мислат, не Путин.

Подялба на Украйна не може да има. Кой, какво и къде е казал, само той си знае. Дума дупка не прави.

Дони Туск като типичен демагог и евролъжец няма да си признае, съкровеното желание на 40 милиона поляци, Лвов да бъде отново полски. Сикорски поне е откровен, както и в случая когато каза че поляците, са духачи на американците. Явно е широко скроен и не му дреме да казва истината, докато патето Доналд ще се напряга в европейските структури да се доказва на такъв какъвто не е.

На славяни не може да се вярва. Големи сме лъжци, като най-големи са чехите.

Пък американците едни честни, честни. Негрите в Африка също. Гърците никога не лъжат. И т.н. Накратко - такива като теб обичат да се поливат сами с помия.

Според едно ДНК изледвани, ние сме едва 12% славяни. Като в изледването не са включвани малцинствени групи. За сметка на това сме 17% келти! Което важало и за сърбите и за хърватите - примерно 14-15% и 18%. Някога келтите стигали до тук - примерно 3-ти век преди Христа. Основно сме били траки 42%. Някакви паласги 17% (някакво старо население тук). 12% прабългари. А сърбите и хърватите, някакви иралийци, тевтонци и финикийци. Но едните имаха 30% славяни, а другите по-малко. Иследването бе на някакви скандинавци.

stan_posta@

Нямаме основание да се срамуваме от произхода си.

Ей ама не спират да ровичкат бе. Уж намалиха напрежението и поспряха боя и веднага некой се изцепва и пак почват. Явно на някой тази война му е много изгодна.

Хайде сега всички да се извинят за лъжите и глупостите които написаха в медиите и коментарите. Няма нали? Защото нямате ценности.

Гладна кокошка, просо сънува.

Сега и шведите да отрекат за руската подводница. А, най-вече онея, които в хор обвиняваха Русия и опълченците за малайзийския самолет.

Не знам дали ще отрекат ама се отказаха да търсят.

Шило

Лъжата май стана стил на поведение. Първо Барозу, сега Шикорски. Добре, как да вярвам на ЕК и ЕП, при положение, че тези, които са лицата им изричат лъжи?

кво стана с ябълките? Разхлабват ли ....

Украйна никога няма да я разделят. Цялата ще отиде към Русия.

Тя украйна е била вече на 4 държави и една част е отишла към Полша. Може би после е върната като компенсация от Втората Световна Война, а поляците взимат територия от Германия. Нямало е граница СССР-Германия. Украйна са тогава в СССР. Или както са се казвали преди Киевска Рус, Рус или Киевска Русия. Киев е на територията на някаква народност рус, иначе имат още много.

ясно е че поляците искат да прилапат Ъкрайна, ама ги е страх да се покажат сами. затова подхвърлят че уж Путин бил предложил. За да кажат после- ами той Путин предложи, ние не сме виновни

Това да лъжеш целия свят (както направи Шикорски), европейска ценност ли е?

По-скоро славянска

Ми не знам, никой в ЕС не беше възмутен.

В Полша има доста евреи, та не се знае славянин ли е.

Това твърдение направи преди дни бившият министър на външните работи Радослав Шикорски Явно Порошенко ще става вицепрезидент на Полша , а Янукович на Русия.

Е, тоя не е ли председател на Европейския съвет?