Санкциите срещу Русия вредят на ЕС, заяви Медведев

Колкото повече продължават санкциите, толкова по-малко шансове има Европа да запази позициите си на руския пазар, заяви Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Санкциите срещу Русия вредят на ЕС, заяви Медведев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Не всичко е пари, приятелю!"

Но вреди и на имперските амбиции на Русия, което е важното в случая!

РУСИЯ Е НАЙ СИЛНА В СВЕТА. ЕС и ЕРДОГАН първо трябва да целуват ръка. ха сега пребройте се.

ПРОСТ И ГЛУПАВ РУСОФИЛИНО-РУСИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НИЧТОЖНА ДЪРЖАВИЦА ПО СВЕТА!!!

"Колкото повече продължават санкциите, толкова по-малко шансове има Европа да запази позициите си на руския пазар, заяви Дмитрий Медведев. " Ахахаха, дреме и на Европа за руския пазар. Пазар, който по обем е колкото италианския.

Няма ботокс,май?!

По камнем струится Терек, плещит мутни вал, злой чечен сидит на берег, точит свой кинжал.

Нали санкциите помагаха на россията ?! Медведя не си сверил подпорните точки с кремлинския педофил май...

Тоз калъф се загрижил за ЕС вместо за кочината си !?? :))

Недопускането на русия до западните финансови ресурси не е санкця. Никои не е длъжен да им финансира дрънкнането на оружие докато обикновените хора тънат в глад и мизерия. вие допускате ли "бароните" от столипиново до банковите си сметки? Бсъщност, това е путлер които е въвел санкции за хранителни продукти с цел геноцид над собственя си народ който той третира по-зле от сволач!

+1

Не си губете времето на тизи форум - поредното щатско тролско сборище. Нормали или логични коментари напълно отсъстват.

ОпятЬ двойка.

Рашките яко са я закъсали щом на молби са го ударили... Когато се надигнат чеченците да знаете че е близо края на бензиностанцията...

Абе колхозник така като гледам цъфтите и връзвате.Със санкции и без санкции сте гладни.Навремето Хрушчов каза; Ще стигнем американците но няма да ги изпреварваме за да не ни видят голите ЗАДНИЦИ.

'89 СЛОЖИХА ОГРОМНИ МИТА НА НАШИТЕ СТОКИ И ПРЕЕБАХА БЪЛГАРИЯ, А ПУСНАХА ГЕРМАНСКИ И ПОЛСКИ, "ДА СИ ПРАВЕЛИ ПОЛИТИКА" !!! Е ТОВА СА "БРАТУШКИТЕ" !!! МЕД МИ КАПЕ, СЕГА КАТО ГЛЕДАМ, КАК ИМ ГО СЛАГАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ :) СИГУРНО, ЩЕ ВКАРВАТ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗАНЗИБАР ТИЯ ПРИМИТИВНИ МОЗЪЦИ :) ТЪПО ГОВЕДО=РУСНАК!!!

Много си прав. Точно така беше. Руснаците ни построиха заводи с технологии от преди ВСВ. Да имало работа. Ами ЕФЕКТИВНОСТА къде е. Хората добиват 1 тон стомана с 600 кв. а ние с 2300 кв. Дей Киро на кирия.

Еее - днес е друго - западняците ще се изтрепят кой повече високитехнологични предприятия да ни подари!

Какво се хабиш.ЕС нали ни купува стоките.Русия да му мисли.

140 милиона руснаци пазаруват колкото 10 милиона белгийци. Страхотен е руския пазар, няма що. Европа прави завой и ще може и без руските енергийни доставки.

И какво излиза? Колкото повече се плюе Русия, толковя повече одобрение. Виж, за Щатите е друга работа - там не давате да се каже и една лоша дума. Ето затова няма да се оправим - защото сме с робска психика и все си търсим годподари. Който плаща по-добре, той печели.

България е била 5 века под турско робство и около 1 век под руско - та до ден днешен, имала е 5 премиера - руски граждани. Та за какво точно робско съзнание по отношение на Америка говориш, бе лумпен?

Я виж само кои са марионетките, капиите и слугите на Путин в България, виж им профилите, загледай се в крадливата им, предателска и бандитска същност - ДС, БСП, ДПС, Атака, Гоце Спа-хотелиера и Румен Пикаещия във Фонтани, СтаниШеф - лева ръка-десен джоб, Златев,..., Болен, Цветан Василев,. Доган и Пеевски и прочие крадлива пасмина.

През 1982 Великият Рейгън каза в реч пред английският Парламент - гласувайте за мене и г-жа Тачър и ви обещавам, че до десет години Берлинската стена няма да я има и СССР няма да има... Колко прозорлив е бил - само 7 години след това и стената и сесе рето се споминаха... Сега ще е същото ,но с активната помощ на джужето-гей и джужето-мече

Май ти смешния миниевропеец си надупен.!.};-)))) понеделник, 8 фев 2016 г. 19:05 ч. "Тагешпигел" Вместо да коленичи пред Турция ЕС да поиска помощ от Русия. Русия доказа, че е ключов играч в разрешаването на сирийския конфликт. Ако Европа трябва да моли някого за помощ, това трябва да бъде Москва, а не турското правителство. Това пише германският вестник "Тагешпигел" (Tagesspiegel). Европа не осъзнава, че "падането на колене" пред Ердоган в отчаян опит за разрешаване на настоящата криза с бежанците е абсолютно безполезно, се казва в статията. "Днес, Ангела Меркел отново разговаря с Анкара за бежанците от Сирия. Но може би вместо това правилният човек, с когото трябва да води разговори, е Путин", пише вестникът.

Vladimir Borisov

Представител на най-пропадналата част от обществото на пияниците. Вече важи термина "кремълски синдром".

Идиотизиран азиатски боклук, гледай си руската кочина. Не се навирай в българските дела.

Той Путин е проблема.Винаги може да се намерят идиоти ,защитаващи Путин.

Тоз весник да ние на руска издръжка вее смрадливий? Само кво ими?Дневно огледало.Трябва да се казва: дер ферюкте шпиегел или поне ,,атака" А ти си един смрад смрадлив щото риниш лай...та на кочината!

Този вестик е в Германия ве самый мизерный чалгаджия.!. Не ти харесва , как германските журалисти пишат а? Надупен си яко, ша та клати и Rдоганя и катунарите бежанци ша та клатят, щот си беззащитна оФФца .!. Ей така ша те защитава НАТОвска Турция.!. Кипър помниш ли го.!.ха..хахааа Тъпо същество ...

Русия е или във война или се готви за война,тя никога не е в мир. Русия не произвежда, не твори и не създава.Каквото изкопае го продава,без да мисли за следващите поколения.Тя е опасна за света и безполезна за себе.Хубавото е че джужето-гей и джиджето-мече ще унищожят Империята на злото

Не мога да разбера защо сте писали минуси на този, който изрази скръб за Трифон Иванов. И да ви питам като говорите за "родната" безродна мафия, не си ли давате сметка, че не само принадлежащите към модела "КОЙ" и сарайско-библиотекарската групировка са грабили страната ни. Същото е и в Русия - има разни олигарси, не само путиновото обкръжение. Общото между всички е, че са с дистанционно и на хранилка към Щатите. Явно на Чичо Сам така му изнася.

До последните две изречения всичко е точно. После обаче си осрал пейзажа.

Драги "червенушко", а бе като как на вас вече 97 години все САЩ ви акат в гащите? За такива като теб сърбите казват: "Море, оди у курац!"

Абе ти глупав ли си, или се правиш на глупав. Като искаш да пишеш за смъртта на Трифон Иванов - пиши под статията за нея, а вие хем пишете под статия за изказване на Медведев и за Русия, хем споменавайки Трифон питате защо имало минуси. Всичко ли трябва да ви се обяснява, бе? Ако не сте тъпи манипулатори, значи сте много сбъркани същества.

Жужетата ми са много смешни Русия е в батака те за Европа мислят...ха..ха

Днес цяла България скърби за Трифон , тука един -два шороски запъртъка са се развихрили и леят помия . Русия и Европа ще се разберат , важното е да се елиминират всякакви жидо/усарски влияния и техните креатури - ислямските главорези . И това ще стане скоро. Мъчно ми е за Туньо , хора .... Бъдете здрави .

Плачи дете, президента е невинен !

Санкцийте вредят най вече на Русия чиято икономика е 10 пъти по малка от тази на ЕС. Русия трябва да се държи в поза партер за да има мир по света.

Тя Русия вече е клекнала , сега остава някой да я бутне напред и да и свали гащичките.

Всъщност, дир-е пак публикуваш контекст! Медведев в Мюнхен е отговорил на "партньорите" от ЕС, които са поискали компромис за контрасансциите на Русия. Думите му са, че първо се свалят санкции, после контрасанкции. И нишите на евпрпейците успешно се заемат от други... Стига с вашите манипулациии....

И от кои други се заемат нишите в Русия ?

Венецуела ще им доставя петрол сещу тоалетна хартия ( от рубли).

Прадядото на Обама и Чингис хан не са ли една и съща личност?

Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

Когато Господ реши да затрие някого, първо му взима акъла. Явно работи отдавна и усърдно по въпроса в Русия. Веднъж им прости, след рухването на СССР ги остави да живнат малко, но те пак му се качиха на главата. Този път разпадът и рухването ще са тотални.

Само не разбрах и до ден днешен, когато рухна Берлинската стена и СССР, защо американците, и то конкретни хора и кръгове в американския Конгрес прокарваха спасителни програми и помощи за Москва от порядъка на стотици милиони долар, КОИТО НЕ ОТИДОХА МАСОВО В РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА КГБ МАФИЯ! И продължавам да чета мемоарите и книгите на такива и приближените им американски политици и управници, И НЕ ВИЖДАМ СЕГА КАКВО МИСЛЯТ ЗА ТОГАВАШНИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ И ПРИКАЗКИ, И ИСТИНСКИТЕ ИМ МОТИВИ, защото това, което пишат и излагат като мотиви СА ОЧЕВИДНО НЕСЪСТОЯТЕЛНИ ПРИКАЗКИ И ГЛУПОСТИ! Май корупцията и кражбите наистина са сред най-силните оръжия на диктаторите и диктатурите, и особено руските, и рано или късно НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СТАВАТ КЪСИ, и неслуайно има такава омраза към Обама и гняв от санкциите, когато ги удари ... ТОНЧО ТАМ, КЪДЕТО ЯВНО НАЙ-МНОГО ГИ БОЛИ И СТРАХУВА - В ОТКРАДНАТОТО И СМЕТКИТЕ, АВОАРИТЕ И ИМОТИТЕ ИМ ЗАС ГРАНИЦА, В БНИЛИЯ ЗАПАД!

Интересно, защо и Китай ритна канчето на Русия и закрива сметки на руски физически и юридически лица в техните банки ? А китайчетата са умни момчета.

Путин и путопоклонниците не само и църквата включиха за да спасят кожите и откраднатото, и властта си, и чалми ако трябва в един момент ще сложат (той май Путин отиде и в Анкара да пробва почвата при другия диктатор, Ердоган, но онзи взе, че му свали самолетчето и заверата се издуха, щото както при Сталин и Хитлер на времето, и при тези играта е "прееби другарчето", докато му се усмихваш и прегръщаш, и ако можеш му забий нож в гърба в сгоден момент, когато му е трудно. Кво да ги правиш - комунисти! И пишман-диктатори, в 21 век, и то в и около Европа:) И техните троянски коне, или по-точно магарета в България...

А главата на РПЦ е колега на Путин - слушалка от КГБ. Гавра с християнството - офицер от най-мракобесническата организация - най-висшия духовник в Русия. И това ако не е разпад на морала, здраве му кажи.

Европа не е налагала никакво стоково ембарго на Русия. Кого лъжеш бе??? Русия въведе такова жалък лъжец.

Не е точно така. Наложиха им ембарго за стоки с двойна употреба, както и машини, съоръжения и технологии за петролната и газовата промишленост. А Русия наложи ембарго за яденето.

и на турските краставици !

"А Русия наложи ембарго на яденето," В Русия винаги точно яденето е било най-дефицитно, разбира се не за путиновите олигарси. Както я кара Путлер скоро отново ще минат САМО на "капуста и картошки". Те са свикнали и май са доволни от "На гол тупан чифте ракети"...

МНого се е загрижил за Европа този соросоид :)))) Санкциите срещу вашите олигарси приятели на Пу-Винету няма как да вредят на Европа. Точно обратното.

Не се трвожи! Всеки си плаща цената. И Европа и Русия.

ЗАРАДИ САЩ,ЕС СЕ САМОУБИВА!!!

ЕС се самоубивало заради САЩ, а Путин и клакьорите му врещят до умопобъркване, непрекъснато и ежедневно! Один го разбери този сбъркан свят:)

И преди сто години чичкото с каскета говореше същото. Дори не построихте социализъма, да не говорим за комунизъма. За съжаление Русия не иска , а и не може без Европа. В момента страни от Африка напълно и конкурентно изместват суровинна Русия.

Абе ей сега,а всеки момент ще го довършат! Ей го комунизмът, ей там е, зад близкия ъгъл, вече си вижда, може почти и с ръка да го пипне човек (в особено психическо състояние), само и този път да устискаТЕ, само още има няма десетина-двадесет петилетки, дето ше ги вземеме за по три години, само дето мръзните гадове и капиталисти ни дебнат зад ъгъла да ни откраднат "ноу-хауто" как се вземат 5 години за три и да не ни гледат на нас (Путин, Янукович, Гоце, Доган, Пеевски, Златев, Тиквата и прочие радетели за справедливост и социализъм) в канчето и откраднатите милиарди, спечелени с честен труд и безборй потене от лъжи и измами....

задето пуска такива малоумници като штереф и компания да пописват , че ще умрем от скука . Само така !!

Искам награда за цялостно творчество..ха..ха.Сънуваш ли кошмари..ха..ха

Задавя ли те специално тоя смях?

Глупостта на тази фашизоидна клика е невероятна. Докараха страната си до просешка тояга, а той оплаква проблемите на най-голямата икономическа сила в света.

Къде сме ние тогава?

Русия е само и единствено по-голяма, но изобщо не е по-добре.

Ами като мислиш така, бягай в Русия. Няма да го направиш, защото си продажен и малоумен, но не си луд, нали?

Некадърното и некомпетентно джудже дава мнение за Европа. Смехотворен дурак.

Може и на мамчето ти между кълките да е...

Русия отива към икономическа и социална катастрофа, а той плаче на чужди гробища, загрижен е за загубите на Европа. Изключително тъпи хора.

Лицемерните джуджета пак лъжат понеже не могат да преглътнат че са в партер. Народа им гладува, Европата е зле. Егото ще ви изяде главите на вас.

Майтап бе,УЙЛИ,МАЙТАП.....

гледа малко романтично по въпроса за деловите отношения ЕС - РФ. Ако би погледнал по-дълбоко в тематиката на разговорите между Пата Франциск и Патриархът на РПЦ Кирил , би установил следните искания на Патриарха към Папата...!. Да бъде признат транснационалният характер на руската църква, лобираща за руските държавни институции при защита на интересите на Ортодоксалната църква по света сред руски и неруски граждани... 2. Проучване и промотиране сред новите присъединили се към запада страни на христианския морал и срещу светския характер на Европейския съюз. 3. Руската църква и цивилните руски организации да пропагандират руската куртура и език под формата на "ре-христианизация на обществото" С други думи - дайте да си търгуваме, ама руското начало да ви подмокри къщата.

Друг ход за налагане на Русия навсякъде. Включиха и църквата в имперските си стремежи. Искат да наложат руското влияние и чрез църквата - да наложат Русия като център на Източното православие...

тяхната "технология".

Абе човек, вземи пример от нашите мурзилки и се радвай, радваййй. Не е ли най - важно Русия да е добре!?

А да не я мислиш Европа, а?! Виж си рублата.

Че какво й е на рублата ? Струва цели две стотинки.

И, РАЗБИРА СЕ ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА Е: "ЩАТИТЕ СА В ТРУДНА СИТУАЦИЯ, БЪДЕЩЕТО ИМ ВИСИ НА КОСЪМ." :) Един поглед към драматично близкия климатик ме навежда на мисълта ОТ КЪДЕ НИЕ В Русия (авторът на този материал е ... РУСНАК, ЖИВЕЕЩ В Русия!!!) ДА СИ НАМЕРИМ ТАКЪВ КОСЪМ, НА КОЙТО ДА ЗАКАЧИМ ЦЯЛАТА СИ ДЪРЖАВА? СПОРЕД Решетников ХОРАТА Франция и Италия ИЗОИТВАТ ОГРОМНА ЖАЖДА Русия ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ПРИ ТЯХ. Сигурно ще ме попитате: ЗАЩО Е НУЖНО ДА ЦИТИРАМ ГЛУПОСТИТЕ НА ЕДИН СЕРИОЗНО БОЛЕН ЧОВЕК (но този "сериозно болен човек ИЗРАЗЯВА СТАНОВИЩЕТО НА ... ПУТИН И И ПРОПАГАНДНАТА МУ МАШИНА В ХИБРИДНИТЕ МУ ВОЙНИ, той е генерал, БИВШ ШЕФ ВЪВ ВЪНШНОТО РАЗУЗНАВАНЕ!?!?!?!) За това има две причини. На първо място, това интервю е публикувано в АИФ медия, която има значителен тираж и аудитория. Но по-важно е друго. Генерал-лейтенант Решетников СЕГА Е ДИРЕКТОР НА Руския институт за стратегически изследвания, А ПРЕДИ ГОДИНИ Е БИЛ РЪКОВОДИТЕЛ НА информационно-аналитичния отдел на Службата за външно разузнаване на Русия!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? В момента той е ЧЛЕН НА Научния съвет при Съвета за сигурност на Руския към Министерството на външните работи и член на Обществения съвет на Министерството на отбраната.

Сигурно ще ме попитате: ЗАЩО Е НУЖНО ДА ЦИТИРАМ ГЛУПОСТИТЕ НА ЕДИН СЕРИОЗНО БОЛЕН ЧОВЕК (но този "сериозно болен човек ИЗРАЗЯВА СТАНОВИЩЕТО НА ... ПУТИН И И ПРОПАГАНДНАТА МУ МАШИНА В ХИБРИДНИТЕ МУ ВОЙНИ, той е генерал, БИВШ ШЕФ ВЪВ ВЪНШНОТО РАЗУЗНАВАНЕ!?!?!?!) За това има две причини. На първо място, това интервю е публикувано в АИФ медия, която има значителен тираж и аудитория. Но по-важно е друго. Генерал-лейтенант Решетников СЕГА Е ДИРЕКТОР НА Руския институт за стратегически изследвания, А ПРЕДИ ГОДИНИ Е БИЛ РЪКОВОДИТЕЛ НА информационно-аналитичния отдел на Службата за външно разузнаване на Русия!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? В момента той е ЧЛЕН НА Научния съвет при Съвета за сигурност на Руския към Министерството на външните работи и член на Обществения съвет на Министерството на отбраната. Малкият палав сънливец, който превратно разбира човешките намерения, може да захапе неволно пръста ти. Затова е по-добре просто да бъде оставен намира. Генерал-лейтенант Решетников, КОЙТО ЖИВЕЕ В НЯКАКЪВ ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ, СЕ ОПИТВА ДА СЪЗДАВА ТАЗИ ПАРАЛЕЛНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ В СЪЗНАНИЕТО НА ХОРА, КОИТО ИМАТ ДОСТЪП ДО ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ (и ние до болка знаем и кои и в Бългяария, вкл. тук, в този форум). При това ТАКИВА Решетниковци СА МНОЗИНСТВО ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!?!?! (КОЕТО Е СИГУРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НЕИЗБЕЖНИЯ КРАХ НА ТОЗИ ПОРЕДЕН РЕЖИМ И ДИКТАТУРА В РУСИЯ!) И светът ще бъде много щастлив да ги остави на мира. НО ТЕ СА УБЕДЕНИ, ЧЕ СВЕТЪТ ИСКА ДА ГИ ИЗЯДЕ И ЗАТОВА ТОЛКОВА СКАЧАТ. Някои в такива случаи носят шапчици от варак, но не и генерал-лейтенант Решетников, ако се съди по снимките.

Откачено би било да не виждаме скачените съдове на голямата тенденция в света, които преливат руската (не)мощ към ставащото в България. Тенденцията е такава, че световните анализатори броят дните до фалита на Русия. Дори и да го избегне някак чудодейно, и за слепите по задължение руски марионетки вече стана неизбежно видно, че Русия е дискредитирана за много години напред суровинна база на развития свят. За нея днес се говори в комплект с държави като Венецуала, Нигерия, Еквадор, Саудитска Арабия и Азърбайджан- все икономики, зависещи от добива на петрол.

Тук има няколко паляка, който много се джират, че Медведев бил казал това или оноа!! Алоооуу палякондите я ми кажете вашият палякопрезидент ко рече в Геманя , щот и той беше там ,но явно само като слуштел . Показваха го по ТВЦ акк се оглежда като лалугер, и се чуди де да се дене, щот никой него бръсне за нищо!!!

Къде тук става дума за България? И какво общо има президента? Типично руско малоумие. Как да очакваш нормално поведение от подобни диваци?!

За България в последно време никаде не става въпрос, защото робите никой не ги брой за нищо.!. Броят ви само като отидете на ГУРБЕТ-ТУР, че да бачкате а не да крадете.!. Толкова тъпо племе сте станали, че не сте способни даже да предцените ситуацията в която се намирате.!. Робско, племе квичащо, и блеещо безпринципно и тъпо.!. Само турчина ви оправя вас, и пак ще ви го нахлабучи, е тогава ша видиш кой е дивак, чалго недоклатена!!! С гол дрипник е трудно да се правиш на веик, когато знаеш, че нямаш нищо и децата ти нямат бъдеще!!! Аре бегай крави да пасеш, и дренки да береш, от задруго неставаш};-)))

Показваш неграмотност и глупост типична за североазиатски неандерталец. Явно развитието на човечеството те е подминало.

Тебе като не те е подминало развитето на човечеството, щ,о си толкова проста чалга? Вижте се на кво приличте като се влечете из Европа да се гърбатите, държите се като свине и живеете като свине.!. Набивате се по цели катуни из бараките.!.

Статията е за тъпизмите на руското джудже, а идиотът критикува и хули България. Кретенско поведение.

Ай усирай се по-малко де, памперсите нема да ти стигнат!!! Или ти направо у кюлотите се кезаш, както си свикнал.!. Покой не ви дава тая Русия, а вашия палякопрезидент ви прави за смях пред целия свят.!.

...Фирмата на американския архитект Алберт Кан е спечелила със съгласието на съветското правителство повече от 250 милиарда долара (изчислено към днешния курс на долара), изграждайки в Съветския съюз ПОВЕЧЕ ОТ 500 ПРОМИШЛЕНИ СЪОРЪЖЕНИЯ!?!?! В картинта на света този генерал-лейтенант Решетников не се вписва, защото нито президентът на САЩ Хувър, нито следващият Рузвелт са можели да наредят на архитекта Кан да изгражда фабрики в СССР. Архитект Кан просто е обичал да строи и да прави пари. Между другото, ИСТОРИЯТА НА ХИЛЯДИ АМЕРИКАНЦИ, ДОШЛИ В СССР по време на Голямата депресия ПО ПРИЗИВА НА ТАКИВА КАТО Кан, ЗА ДА УЧАВСТВАТ В СЪВЕТСКАТА ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ Е ДОСТА ТРАГИЧНА: ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЯХ ПРОСТО НЕ СА РАЗБИРАЛИ КЪДЕ ОТИВАТ, А В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ СА НАПРАВИЛИ СЪВЕТСКАТА ИНДУСТРИЯ, СА БИЛИ УНИЩОЖЕНИ И ЛИКВИДИРАНИ!?!?!?!?!?, Сензациите на генерал-лейтенант Решетников се сипят като из ведро. Поредните са: "50 хиляди души от върхушката в България, са купени от САЩ, за да осъществяват антируска политика". "Лидерите на много страни се поддават лесно на манипулации и контрол, защото се страхуват от физическо унищожение." "След Сирия ИДИЛ се движи към границите на Русия". (хвърляйки един тъжен поглед към картата на света, с болката си мисля за съдбата на Турция, а следователно и за съдбата на НАТО и Грузия, които трябва да бъдат унищожени от ИДИЛ, ако тя иска да стигне до руската граница). Освен това Решетников говори как болшевиките Ленин, Сталин и Троцки специално СА СЪЗДАЛИ "ГЕОПОЛИТИЧЕСКОТО ЧУДИВИЩЕ - Украйна" Е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ: ДА СЪБОРЯТ Русия. Добре, за Троцки разбирам. Както знаем за него още от детството, той е бил проститутка и Юда. НО ЗАЩО Ленин и Сталин ЩЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!?!?!?! А, да. ЗАРАДИ АТОМНАТА БОМБА, КОЯТО Ленин Е ЗАЛОЖИЛ НА Русия, КАКТО НАСКОРО КАЗА Путин ...?!

Всички хора по света независимо дали се наричат американци, индианци,афганистанци,турци,китайци,индийци и т.н. подвластни на някоя религия са ИЗМЕТ !

Се обади от зоопарка!...

Естествено е че вреди, но на Русия доста повече.

Май са по-вредни за вас. Бензина пада, газта пада, аз лично не виждам с какво вреди на БГ, след като имахме отрицателно търговско салдо с вас за 4-5 млрд долара на година и ни смучехте и налагахте монопол с най-скъпи цени.