Коментари - Парламентът отложи декларацията за Украйна | dnes.dir.bg
назад

Парламентът отложи декларацията за Украйна

Михаил Миков каза, че няма единно мнение за Украйна в парламента и затова е решил да не внесе за обсъждане трите декларации, за да не се стигне до конфронтация.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отложи декларацията за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайните позиции винаги са губещи !ДА удря този ,който не убива!

val55

Ако, въобще се изпрати декларация трябва да се упомене, че е изпратена от еди коя си партия, а не от правителството на РБ. За такава декларация от името на РБ трябва да се направи референдум, и тогава да се изпрати в зависимост от резултата. Нашите управници не са си взели поука, че конфронтациите, и войните винаги са започвали от политиците, а не от военните така, че...умната. То, като погледнат в Интернет, как пишат хората, и да не се вземат в предвид глупостите и обидите, които някои пишат, то на политиците веднага, ще им стане ясно, какво трябва да е съдържанието на декларацията. Да се взема страна в този конфликт не е най разумното решение, защото... и не бързайте, като теле пред майка си... Моля, Ви да не пишете от името на България!!! Ако вземем страна в този дилематичен случай то негативите, ще са много повече от позитивите... Йес знаем на кой е подлога, но защо, ако някой ти каже скочи в кладенеца ние непременно трябва да скочим преди да помислим. Далеч съм от мисълта, че руснаците са най прави в случая. Не трябва да се игнорира, кой по какъв "демократичен" начин, и с каква цел предизвика този изкуствено създаден конфликт.... Не се ли научиха нашите управници, че парен каша духа...

Вместо да отлага по-добре да се откаже от декларации, да си налягат парцалите в парламента като за последно и да направят обща листа за евроизборите-първи от герб,втори от бпс,трети от дпс,четвърти от атака и така по реда до 17. Какве декларации за нелигитимно правителство и власт в Киев, пак бързат да се слагат и подмазват пред Големите от ЕС. Едва ли има декларации от малките в ЕС-Чехия,Словакия,Словения,Унгария...дори и от Финландия и Естония.

..................

..................

Светът проспа оформянето на антидемократичното чудовище Путин още през 2008 г. Тогава изтече втория му мандат като президент! Врътките с Медведев, промяната на конституцията и удължаването на президентския мандат на 6 г. ясно показа, че Путин иска да управлява Русия пожизнено и да работи за възстановяването на СССР под ново име - Евразийски съюз! Запада проспа укрепването на кагебейското чудовище. Даже го канеха в Г-8, метани му правеха, приемаха го в парламентите си за да им скърца със зъби! Мислеха си, че Студената война е минала. голяма грешка! Путин е продукт на Студената война и никога нямаше да се примири с разпадането на СССР. Сега всичко е ясно. Виновните също са ясни - кениеца Обонго, Саркози, Берлускони, Камерън и партайгеносе Меркел! Затова сега са като на.рани! Путин вече подхвана 15 г. начело на Русия. Има повече власт дори Сталин, макар, че залъгва света с фалшива откритост! Смазал е всякаква опозиция, въдворил е полицейски терор и тотален страх! Сега и с външната заплаха съвсем ще си консолидира антидемократичния режим. Руснаците и без това за демокрация не стават, но критиките трябва да са към "ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИ ОТ ЗАПАДА"! Защо допуснаха това? Днешните събития много приличат на това, което е станало през 1938 - 1939 г. След края на Мюнхенската конференция и връщането на Судетите в Райха Хитлер казва на приближените си за британския и френския премиери Чембърлейн и Даладие - Имах срещу себе си НИЩОЖЕСТВА! Днес Путин с гордост може да каже за всичките днешни западни лидери - Имах срещу себе си нищожества! И ще е прав!

Защото една нова икономика се опитва да се противопостави на големите. Та по-скоро на първата световна прилича.

много си наблудателен и прозорлив, дригари те ти от уса не мояха за толкова години да проумеят че всичко тече всичко се изменя.

Много си неграмотен. Ходил ли си на училище някога?

Каквато и декларация да измътят, тя ще е безлична и излишна като изцепките на плевенлиев. От сбиршина на морални скопци не можем да очакваме нищо смислено. А какво декларират българите се вижда дори и от анкетите на дир-а, включително и от мнението на форумните , медийните и социологически титушки.

В момента в който ножът опре до кокъла българинът ще избере Германия, Франция и Великобритания. Русия е някаква абстракция, романтика. Трябва ли да се кандидатства за работа се търси западна фирма, трябва ли да се плаща детето да учи език се учи английски, ходи ли се на гурбет - на Запад. Та не се и опитвайте да сменяте посоката - жив политик няма да остане ако се случи. Няма да се разминете с флашмобове, Украйна ще ви се стори като театър, защото не умните и интелигентните ще излязат, а простите и гладните. Тези, които работят в чужбина за да изкарват за хляба на децата.

Любовницата на Путин споделя на приятелка: "Поисках му крем, а той разбрал Крим. Сега не смея да поискам каляска..."

....."Потърсете друг европейски парламент, да видим колко са европейските парламенти, които са се ангажирали с позиции. Все още няма сближаване, за да се излъчи национална позиция. Тя не трябва да бъде на тази или онази партия, трябва да е максимално обща". Толкова ли е трудно да се види националният ни интерес? Или пак чакаме другите да ни рекат? Какво не е ясно ? Историята? Географията? Инокомиката? Езика? Културата? .... А?

Ако гледаш икономическата статистика България е донор на Русия и една позиция против Русия изглежда най-логичната. Ако гледаш политиката - също. Социалистите и либералите , може да ви е странно, но ДПС са в АЛДЕ, доминират парламента, а Путин открито се обявява за краен консерватор и открито плюе по времената , когато комунистите са управлявали и заради тях Русия е в това състояние. Та и от идеологическа гледна точка би следвало да е ясно, че позицията е против Русия. Обаче в БЪлгария всичко е наобратно. Обявява се колко са готини руснаците, защото ни дават газ на пазарни цени и отказват да купуват нашата продукция, а партиите и в ляво и дясно се отнасят към Путин като към комунист. Просто политиците са ни прости, ама толкова прости, че повече няма накъде. И поради това и народът ни е прост в политическо отношение.

Декларацията, която ще измъти Парламента няма да има никакво значение за Русия, САЩ и ЕС. Вече знаем кой е нарушил договора за целостта на Украйна и специалния статут на Крим. Руснаците в Крим са в еуфория защото се сдобиха с могъщ покровител и спонсор. Разбираемо е.... В същото време ние българите сме в ЕС. Партньорите ни очакват да сме верни и принципни съюзници. По-добре е да сме гладни, горди и достойни за доверие отколкото сити и презряни клетвопрестъпници. Ако запазим достойнството си всички ще ни уважават. Държим ли се, като мижитурки, дори съюзниците ни ще ни презират.

Аз не си спомням при комунизма да съм бил сит, а камо ли пък свободен като мисъл, изказ и пътуване по света! Вечно имаше дефицити, опашки и ограничен брой на покупките от една стока! Ходехме цялото семейство на опашката, защото някой другар-тъпанар решил да не се дава повече от 2 кг. захар! Светът започваше на изток от КНДР и Монголия и свършваше на запад до Бранденбургската врата, ако не си отговорен другар или от партийновярно семейство!

Които си избраха платени американски агенти за лидери на държавата. Които особено принципно допуснаха да бъде продаден суверинитетът им на западна окупация. Които особено принципно обърнаха гръб на системата и обединението, в което бяха част от цялото. Е, нема такава демагогия. Естествено, че никой няма да ни има доверие. Предадохме Левски, убихме Ботев, Обърнахме гръб на Русия. Нема такива мижитурки никъде по света!

Аман от тъпи соросоиди, ама вие не сте ли разбрали, че при "новия ред" Сорос предвижда унищожаването на олигофрените още в зародиш???

Кажи му на Путлер,че тази опорна точка хваща "декиш" при индивиди с двуцифрено IQ и то само в случаите когато между двете числа има десетична запетая!

Много държа да ми обясни някой , защо санкции със страна за която износът ни е десет пъти по-малък от вноса са пагубни за нас. Само да не ми обясняват как евентуално би могло да изнасяме повече- не можем, защото Русия не ни позволява. Затворен пазар е за нас. Ако не знаете според пропагандата в Русия българската селскостопанска продукция е предимно ГМО и затова рупат турски домати, а не български. На вас господа приятели на съвременна Русия оставам да прецените вкусовите качества на едните и другите. Е, естествено ако фирмата в България е собственост на руснаци , явно или тайно, вече продукцията не е ГМО.

няма такава пропаганда...защо лъжите себе си?

Колко е жалка сидерката, тя си мисли, че ще дойде червената армия и на следващите избори ще го вкара в парламента.

Миков,чакай първо да изтеглим още ---5 милиарда кредит ,...''УЖ''за народа. После разваляме СЕДеНКАТА !

Боже! Как ми писна от неграмотници!!!...Хора, вземете прочетете някоя-друга книжка, вижте историята - от нея по-голям учител няма...

Алооо ,Миков ? Кога ще си вдигате заплатите отново ,...вече мина 1 месец ? да не забравите и помощите на ромите ,новият модерен ваш електорат ,......а българите ---ВуЦУТЕ ГИ ЯЛИ,..ТЕ СИ МЪЛЧАТ?!? И да намалите ВОЛУМЕТО ...

Само Атака има адекватна позиция по случая Украйна браво на тези избори ще гласуваме за тях значи!!!

Алоо, първо си свали ЧАЛМАТА,..за да не те познаят .......

Господа, на българския народ е непотребна каквато и декларация относно Русия, Украйна и населението на Крим. Ако на партиите е потребна такава декларация, на българския народ не е. Да напомня, че тези депутати са избрани от партиите си - нито един от тях не е избиран от нашия народ. Партийни представители са, не са народни и не им се полага да говорят от името на народа ни. На соцобразованите и соцобразуваните граждани , пояснявам и още. "Декларация" е разясняване, а в случая - разясняване на отношение към сблъсък. Щом партиите са мераклии да разяснят отношенията си към между-държавен и междунационален сблъсък, то им се полага да разясняват вижданията си от името на партиите си на гражданите, а не от името на България на света. "Всекиму своето", господа! На партийците - партийното, на българския народ - България.

Дойдоха ли всички партии в националната област. Когато всеки трябва да даде мнение положително за националните интереси. Няма как да ви кажат от вън какво да бъде ТО. Трябва САМ да го генерираш.......Ах че труднооо.... Особено за малоумните продажници и дупедавци от ляво и отдясно!!! Ще дойдете на "златния"...../не пръст/ К. Иначе избори - през крив макарон или отрицателен рейтинг.

Ех, мишоци, мишоци... В друг материал Обама и Меркел нарекоха Кримската акция "недопустим удар". Нека видим реалността: Недопустими удари: отцепването на Косово от Сърбия! Заграбването на Северен Кипър от Турция! Нахлуването на НАТО-вски войски в Афганистан, Ирак, Либия, по-рано Кувейт, с което доведоха до обединяване на арабите, активиране на радикалния ислям против християнството и засилване на тероризма. За нашата недалечна история: недопустими удари бяха отцепването на плът от плътта ни, Западните Окрайнини дадени на Югославия, Македония просто отрязана от нас, Беломорска Тракия на Гърция, Източна Тракия на Турция, Северна Добруджа на Румъния... В тези земи до ден днешен все още има значително българско население, въпреки изгонването на огромни маси българи при тези "недопустими" удари срещу България. Е, какво от това - Западът и Америка не се трогнаха от сълзите на дедите ни, когато са оставяли дом и земя на чужди държави. Такава цинична политика, селектиран подход и политическо лицемерие - това е непростимо за нас! Само че, нищо, за съжаление, не можем да направим, дори и защото властимащите ни са потънали в себевлюбването си и не правят нищо за защита на нацията. Примерът на Крим е страхотен, но у нас няма смели последователи!!!

!Почти всичките ти примери са направени от международни коалиции с резолюции на ООН ! Направени от демократично избрани правителства , не от един диктатор

Кой , кой нормален човек ще подкрепи хищническата политика на един анти демократичен режим какъвто е на Путин погазил руската конституция и е на власт повече то 15 години ( също както Хитлер с незаконни схеми става канцлер на Германия ) Аз не съм против Русия а против диктатурата на Путин който смаза всякаква опозиция ! Диктатор с толкова много власт и военна мощ е опасен за СВЕТА !

Светът проспа оформянето на антидемократичното чудовище Путин още през 2008 г. Тогава изтече втория му мандат като президент! Врътките с Медведев, промяната на конституцията и удължаването на президентския мандат на 6 г. ясно показа, че Путин иска да управлява Русия пожизнено и да работи за възстановяването на СССР под ново име - Евразийски съюз! Запада проспа укрепването на кагебейското чудовище. Даже го канеха в Г-8, метани му правеха, приемаха го в парламентите си за да им скърца със зъби! Мислеха си, че Студената война е минала. голяма грешка! Путин е продукт на Студената война и никога нямаше да се примири с разпадането на СССР. Сега всичко е ясно. Виновните също са ясни - кениеца Обонго, Саркози, Берлускони, Камерън и партайгеносе Меркел! Затова сега са като на.рани! Путин вече подхвана 15 г. начело на Русия. Има повече власт дори Сталин, макар, че залъгва света с фалшива откритост! Смазал е всякаква опозиция, въдворил е полицейски терор и тотален страх! Сега и с външната заплаха съвсем ще си консолидира антидемократичния режим. Руснаците и без това за демокрация не стават, но критиките трябва да са към "ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИ ОТ ЗАПАДА"! Защо допуснаха това? Днешните събития много приличат на това, което е станало през 1938 - 1939 г. След края на Мюнхенската конференция и връщането на Судетите в Райха Хитлер казва на приближените си за британския и френския премиери Чембърлейн и Даладие - Имах срещу себе си НИЩОЖЕСТВА! Днес Путин с гордост може да каже за всичките днешни западни лидери - Имах срещу себе си нищожества! И ще е прав!

Д-р МИКОВ НАЗДРАВЕ да отложим дебата с отварянето на нова бутилка.

Големият ни патриот Захарий Стоянов (Джендо) с право нарича такива като Волен Сидеров поцелуйковци. Защо ли? Защото най-голямо щастие за тези дребни душици е да сврат главата си в скута на московския господар, както и да целуват смрадливия казашки ботуш и да играят под звуците на балалайки и нагайки! Волен Сидеров е един обикновен поцелуйко!

Политика се прави с пари или сила,ако нямаш нито едно от двете погледни как постъпи Кипър!

Ей продажен Миков бе защо обслужваш Брюксел и Щатите, а не искаш да приемеш точката на Атака, която е много важна и наложителна да се види, коя партия на каква позиция е спрямо събитията в Украйна! Атака продължава да трупа популярност и успехи както и тяхната телевизия Алфа увеличава зрителите си! АТАКА ПОБЕДА!

Когато атовете се ритат, магаретата да стоят настрана!

Червени парц.ли, (визирам не само политиците,а и гласоподавателите на Червените кхмери) ето точно този тип поведние по стратегически въпроси е ГЛАВНАТА причина да се намираме на това дередже. Когато през 1989-та/1990-та гражданите на другите бивши държави на Варшавския договор се определиха ЕДНОЗНАЧНО и КАТЕГОРИЧНО за евроинтеграция и принадлежност към демократичните ценности,вие тук шикалкавехте,както и днес.И за да бъдат подкрепени другите народи в този техен избор, правителствата на развитите държави изсипаха истински "рог на изобилието" от инвестиции във вид на производствени предприятия.Става въпрос за Полша,Чехия,Словакия,Унгария и Балтийските държави.А понеже вие сте селски тарикати и силно привързани към Русия и не дадохте възможност и ние категорично да заявим че се откъсваме ЗАВИНАГИ от опеката на Москва,днес се опитвате да "реидустриализирате" България,щото ние производство нямаме.И НЯМА да имаме! Мандалото хлопна!Ясно е кой,кой е и кой Троянския кон на Путин в ЕС

когато се разпадаше омразния ти СССР - КАКВО ПОДПИСАНО СПОРАЗУМЕНИЕ НА БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ НЕ Е ИЗПЪЛНИЛА УКРАЙНА през 1991 ГОДИНА!!! ЗА ДА СТАНАТ СЪВЕТСКИТЕ ЯДРЕНИ РАКЕТИ ЗА ЕДНА НОЩ УКРАИНСКИ!!! И СЛЕД ТОВА ВДИГАЙ ЛОЗУНГИТЕ СИ... И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО ПРЕЗ МАЙ 1992 ГОДИНА РЕПУБЛИКА КРИМ ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТ...

И това какво общо има с нашата неопределена(по скоро просъвеЦка) позиция през 1989-та/1990-та година? Щото точно в нея е главният проблем,на който днес му берем "плодовете".

Петък 21 март 2014та - Е на портата на Целия Свят, Българ(к)и ! И ! - имайки предвид Нашите Дискусии тук във Форума-Ни - ето какво току-що изпратих на Президента на Републиката-Ни : Уважаеми г-н инж. Плевнелиев, Президент на Република България, С оглед събитията в Украйна и техния отзвук по Цялата Планета, и имайки предвид : (i) непосредствената им близост до Земите-Ни (ii) историческата близост между Народите на Украйна и България (iii) Реалната ситуация в Република България (iv) Доказаното присъствие на Добри Българ(к)и по Цял Свят, както и Систематичните дискусии, които Всички-Ние Данъкоплатците на Република България водим отдавна в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност чрез Интернет платформата на Dir.bg --> позволете да Взискам Вашето Реално Участие ЗА провеждане на Глобална Среща у Нас в България за Решаване на казуса Украйна ! Позволете да предполагам че Вие като Високообразован Технически специалист - сте Напълно в течение относно Силата на Интернет, както и Потенциалът на networking-a между Нас-Всички Българ(к)ите. Бих очаквал Вашите Лични незабавни Действия ! С уважение, Дървосекачът -------- Бих очаквал да имаме Незабавни Реални комуникации. Глобално ! (Позволете да Взискам Реалната Помощ от Абсолютно-Всички Добри Българ(к)и по Тази Планета !)

Интелигентността няма защитен механизъм срещу простотията.

"По-рано Цвета Караянчева от ГЕРБ коментира, че БСП и ДПС трябва да предложат декларация: "Те са си другарчета. Да седнат и да се разберат. Явно имат проблеми във връзката си". Това е Караянчева. Истинска гербаджийка. А и винаги се издава, че очакванията й от връзката й са, меко казано, проблематични.

Няма ли кой да подскаже на г-н Миков ,че все още е в Български Парламент, и становището на парламента може да бъде Европейско или парламента се разпуска веднага.

Тъкмо обратното: европейското становище трябва да обединява становищата на всичи страни-членки

Цялата дандания около Крим е заради Конан Варварина. Той е родом от Крим. Преди беше украински национален герой, сега е руски. Т'ва е!

Страната на бат Сали ,щяла да решава--- ГЛОБАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ?

БАТ САЛИ ДА НЕ ДАВА ДА СА СЪГЛАСЯВАТ: Властите в Ню Йорк планирали да изтребят всички 2200 лебеда в града. Лебедите нападали хора, унищожавали растителността, пъдели местните видове птици, били заплаха за самолетите, пренасяли гадни бабалюги и т.н. И ще ги отстрелват. Според нас не бива така, трябва да се подходи екологично. Две семейства индобългари ще им пратим, общо към 30 човека, за няколко месеца лебед няма да остане. Нейно Величество кралицата може да потвърди. Още не мога да простя на авторите на Мисия Лондон дето така преиначиха историческата истина

Д...ба яловия ви парламент.Лапачката от Русия си пазите нали, комисионките.

...Е няма как, комисионните от Южен поток, Белене и т.н. са заложени на карта. Поредното доказателство, че хората обитаващи НС не са за там.

Слугите на ЕС и сащ не могат и една декларация за неутралитет да направят ! Отнася се и за управляващите и за опозицията - всички са роби на американци или германци, защото реално в Европа се случва само това, което поискат американците и германците, донякъде и англичаните - останалите само трябва да "слушкат и папкат" ! Това не е демокрация, а западно робство !

Което би било много по-добро от комунистическото робство.Поне не карат хората да маршируват под радиоактивен дъжд...Знаеш,че си ограничен,пачему се пънеш?

При комунизЪма - радиоактивен дъжд, при капитализЪма - ГМО и химия...сега остава да видим кое от двете е по-вредно...

Ако сравняваме със Съветската свобода... Предпочитам западнато робство. Сега поне не трябва да ходя на доброволни манифестации по списък и мога да пътувам, без страната ми да решава, мога или не мога. Другите, ако не ме искат си е тяхно право, но моята страна да решава къде да ходя и къде не, ми идва малко в повече.

И двата народа са приятели на България.И двата народа са славянски като нас и не трябва да взимаме отношение.Все едно между двама братя,които си уважавал,а те са се скарали да вземеш страна в техните отношения,защото накрая ти ще станеш виновен.Доколкото до ЕС и Америка какво хубаво сме видели от тях?Само ако имат изгода от нас тогава ни потупват приятелски.Оставете ги големите да се оправят.

Айде малко за разтуха:В царството господне се разхожда Хитлер.В един момент гледа насреща си Сталин с една голяма тояга в ръка и се разтреперва от страх.Като видял това Сталин му казал:преминавай,преминавай,аз чакам Хрушчов!!!

браво сидеров , само така , не прикланяй глава пред велможите от запад , истински патриот си и политик , още сега отивам да се запиша в твоята партия защото си роден за водач на народа

Абе, голям "националист" е , спор няма! Заяжда се на дребно със западняците и турците и се подмазва на едро на руснаците! На това ли му викаш български национализъм?! Вчера с такова умиление слушаше тъпизмите на онзи недоклатен русофил Малинов в студиото на БНТ!

Защо "демократичните" ни политици не се допитат, не се вслушат поне един път до народа а изпълняват "демократичната" воля на ЕС и Америка? Как се нарича такъв строй?

Частта от народа дето не е съгласна с твоята част от народа, ще бъде въдворена да си знае мястото, нали? :))) Ех, комисарю...

Тоталитарен, Диктатура, Диктатори, Нов ред....упс, обърках се - нарича се демо общество! Уффф, пак...как беше демо..разкрачия?

Зщото политиката на ЕС и САЩ е демократична, а на Русия е варварска.

Горко на тоз народ! Но, за съжаление приятелю, не увират тез тикви и това си е

болният :))) едно "вишо" не могъл да завърши от "казармата" се спасил :)))) разни 5звездни хотели и пиянски скандали навсякъде :)))) баси претенциите има този :))))) руски слуга :)))) един дребен нищожен озлобен комплексиран и мноооого болезнено амбициран човечец :))) вкара в парламента педофили разни уреди сина си в европарламента :))))) и някаква мутра също :))))) луди ли сте бе :)))

и това ли ще изтриете за обиди :))) или ще ме блокирате пак??? ОПИТАЙТЕ СЕ :)))))

Няма да се научиш, човече, че с лъжи, клевети и миризлива слюнка не можеш да навиеш никого на симпатиите и антипатиите си. Сигурно имаш сериозна лична причина да мразиш Сидеров, но не можеш с това да накараш другите да ти дойдат на акъла, защото подходът ти е отблъскващ, примитивен и инфантилен - крясъци по форумите извън темите за обсъждане. Не става така. Още по малко става да навиеш така българите да мразят Русия и руския народ, както си го представят янките - бам 20 човека писачи на простотии срещу Путин и Русия и бам - българите взели да мразят. Не става така. Поне не само за 25 години. Трябва да отминат поколенията, които знаят собственатаси история, да заличат окончателно от българското образование класиците ни, описали тази история - не в учебниците, а в собствените си произведения, и чак тогава - викачи по форумите на първобитни викове а, у... Чак тогава... така инфантилно можеш да се пускаш...

Всички уж български партии, като в това число не слагам Атака, се различават помежду си само по степента на ентусиазма, с който са готови да служат на престъпните държави САЩ, Израел, а също и на ЕС, и на всички останали чужди антибългарски сили. В този смисъл няма значение точно коя партия управлява, тъй като всички те са антибългарски партии. Всички те са марионетки, и получават и изпълняват инструкциите от чуждите посолства - основно на САЩ, Израел, Турция.

Дам, чудя се защо не слагаш Атака? Защото де се на руска хранилка ли? :)))

Крайно време е България да обяви война на Русия! Територията на Русия е редно да принадлежи на САЩ!

Ми, те руснаците са толкова глупави, че са дали за жълти стотинки Аляска - най-богатата на находища провинция. Ха, ха, ха !

Защо лъжеш - Аляска далеч не е най-богатата провинция - най-големите находища на всичко стойностно като природни богатства винаги си е било в Русия ! Или отново Холувуд ти е втълпил, че в Аляска златото е по улиците ... Нещастни и неграмотни марионетки ... подражаваш и съчувстваш - на това те учат нали ?

Позитански трол си!За да пишеш подобни простотии,явно са те оставили сам в мазето без опорни точки!

КРИЯТ ИСТИНАТА - ОКАЗА СЕ ЧЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ОТ АТАКА , ГЕРБ И БСП ЩЕ ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ПАРИЙНИТЕ НАРЕЖДАНИЯ НА ГЕЯ, БЕЯ , МЕСТАН И КОМСОМОЛЕЦА ХОДЖА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ , :)))) ЕДНО ВРЕМЕ ХИТЛЕР И ТОЙ ИСКАШЕ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ , НО СЛАВЯНСКА КРЪВ ВОДА НЕ СТАВА :)))

а истинските БЪЛГАРИ които слугуват в западнала хамерика :)))))