Украйна уволни шестима заместник-министри на отбраната, включително Анна Маляр

Тя редовно публикуваше актуална информация за развитието на войната на Русия в Украйна. Новият военен министър обяви: Рестартираме

Обратно в новината

Коментари - Украйна уволни шестима заместник-министри на отбраната, включително Анна Маляр | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откраднаха достатъчно, ред е и на други да захлебят! Така е разчетено и българското правителство, създадено от Трактора под ръководството на Галя от Козяк!

В крайна сметка селото беше превзето и 72 бригада на Раша унищожена напълно,просто е избързала с информацията.

Не са уволнени, подали са оставка при смяна на министъра. Така е по белите държави.

Защо другарят Магарев не изрева гръмогласно, че дрона при Тюленово е украински модел "Довбуш Т10" а 82 милиметровата мина закрепена за него е дарение от България?

"Правителството в Киев не посочи причини за уволненията" Корупция каквато историята не е виждала!! Между другото, голяма парична награда за този който намери изгубен Ф-35 в США :))))))))))

От кога най-корумпираната държава в Европа е бяла държава?

Да дойдат тук. Веднага ПП -ДБ ще ги назначат на работа.

турчинът УМЕР - оff си назначава гръб, та да може да краде безпроблемно )))))))))))))))))))))

Рестартират само забилите компютри бе Хохли ошашавени!

Е сега вече несъмнено ще победят. Това им е бил проблемът, зам. министрите на отбраната.

всичко върви по план

За дето не могат да плуват в сярна киселина!

Да си вземат Тагаренко

1 000 000 000 ++++

6-ма зам министри?! Бах ма'аму! И при това не са всичките. Надминаха ни ей.

В Украйна има огромна корупция, много по-голяма от у нас даже. Предполагам, затова ги махат. Пък и контраофанзивата им за цикли- взеха няколко села само, град не са превзели. Обикновеният войник не иска да рискува живота си за корумпирани управляващи. Тези смени са и под натиск на САЩ и други страни, които снабдяват с оръжие. Те искат вече резултати, а не само плямпане.

Тагаренко вземете, той е ВЕЛИК п...с

Не ви се искат истини с/у Зеленото?

Российские военные нанесли удар по местам хранения боеприпасов с ураном Минобороны сообщило о поражении складов ВСУ с боеприпасами с обедненным ураном  Российские вооруженные силы ударили по местам хранения украинских боеприпасов с обедненным ураном и крылатых ракет Storm Shadow, объекты поражены, сообщило Минобороны в Telegram. "Нанесен групповой удар высокоточным оружием большой дальности воздушного базирования, а также ударными беспилотными летательными аппаратами. Цель удара достигнута. Все объекты поражены", — говорится в публикации. ООН прокомментировала сообщения о передаче ВСУ снарядов с обедненным ураном Кроме складов, под ударами оказались центры радиотехнической разведки и подготовки диверсантов. Ранее Пентагон сообщил, что США передадут Украине снаряды с обедненным ураном в рамках нового пакета военной помощи на 175 миллионов долларов. Радиоактивность обедненного урана меньше, чем у природной руды, но, как и другие тяжелые металлы, он токсичен и может привести к негативным последствиям для здоровья. ... Кирчо, Бойчо и Бойкикев ДА ВНАСЯТ УКРОзърно!

А можеше по военно-временните закони... Ако иска да хване дикиш, да ги праща на източния фронт.

"Министерството продължава да работи както обикновено", обяви Умеров .

6 зам министри абе кво правят тези хора ужс

Последно време изчезват доброволци в Украйна после ги намират убити измъчвани и давени.

Разбират че хорото което води Зеления върви към блатото. А музиката свири от Хамерика. Време е да си шътнат зеления и кликата му и да си рестартират наистина държавата.

Става все по-тегаво, а жълтопаветна измет?

Имаме един БУКЛУК тук, Можем да ви го дадем. Тагаренко се казва

Да си го взимат!

Манерка с горилка,малко свинска сланина и по един немски шмайзер и да ги пращат на източният фронт!

Не е хана, а ана, ама айде. А тая я разкараха, защото много лъже.

Оставиха Зе само с ПР функции. Недоволните от посолството искат да продължават промяната

Няколко въпроса на вашето внимание" Къде все още се продават потници в България? Защо този чирак беше по потник, а не в защитен костюм когато тръгна да взривява мината? Защо за неспазване на правилата за безопасност, той и началника му още не са уволнени? Същото питане е и към онзи който пушеше около не взривената мина?

Не един, не два, а цели 6 зам-министри на отбраната са разкарани. Това говори за сериозни проблеми в това министерство. Очевидно в Украйна не са доволни от отбраната си, което е логично. Рекламираната контраофанзива засега се ограничава с няколко превзети села. А щяха да си връщат Крим, Донецк, Запорожието...

Хм, нали са много в контраофанзивата, защо така си сменят всички заместник министри ? Аха да си върнат Крим и ги смениха нали ха ха Защо не коментирате и критиките на Мъск към комедианта зеленски, че е пролял твърде много украинска кръв и няма върнати земи ? Докога ще криете истината за тази безумна война, водена от запада с Русия чрез живата сила на украйна ? И докога украинският народ ще търпи синовете им да мрат на фронта и дъщерите им да ги насилват в Европа за кефа на западняците ?

той и хитлер така преди да настъпи яко руската мотика уволняваше налево и десно и накрая беше изтръсен с руската лопата,така наркомана пак я настъпва

Шило

Е, пак бързо реагирайте! Ама дано и соросоиднята да го прочете,че преди малко, като го писахме, нещо не го харесаха и не повярваха!

Тагарюк не е ли добра идея за зам министьр?

ЦРУ продължава да насища ръководството на Украйна със свои храненици.

Шило

Супер идея! И без това работи за Украйна

Нормално е да ги уволнят, не могат да лъжат убедително, каквото се казали до максимум седмица се вижда, че е лъжа. Кадиров е в кома, превзели са Клещеевка, Работино, унищожили са ПВО комплекс в Крим, на 3 месеца са от това да победят Русия, почти са в Крим. Обаче кво става, Кадиров си е разхожда в Грозни и им праща поздравителни видео послания с днешен вестник, нито Клеещевка, нито Работино превзети, имало е успешни Руски контаратаки вчера и по вчера, пак анимации на унищожено ПВО, Русия нито фалира, нито ще е победена, Крим през крив макарон. Уволние на некадърниците, следва нова смяна утописти и лъжци дето ще пращат Украйнците на заколение.

За усраина!

На един отбор не му ли върви играна,започват смените.Обикновено от тренера.

Рано или късно при седесарите винаги започва отлюспване. Такава им е природата, независимо в коя държава са.

Еееее, да им е честито! Сега вече ще могат да намерят достойно приложение на своите професионални умения като тоалетни хигиенисти, проститутки, наркопласьори, както и в други все така нужни и полезни професии в днешна Украйна.

Е те сега с новите зам . министри руснаците ще ядат бахура. До 3 дена Крим е украински, до 10 дена Донбас и Луганск са в Украйна, до един месец Урал става Западна граница на Русия.....Слава Украйне

Сега да назначат Тагарев да ги замести, той ще работи там за шестимата, в името на Украйна!

да взема и новия директор на Терем. И той ценен кадър, също действал като доброволен консултант в Украйна

И ще цоца за петима

И срещу такива хигиенистки, проститутки и наркопласьори елитната руската войска вече почти 700 дни се бие с доста променлив успех?! Тая опорка не ви ли казаха от посолството, че вече е забранена? Наркомани и проститутки бяха първите три дни - после стана малко неудобно.

и да взима новия директор... Пропускат обаче, че бил консултант в Украйна 2014. Калин Димитров е старши-лейтенант от резерва. Има значителен опит в управлението на фирми, свързани с отбраната. Заемал е ръководни длъжности в търговски дружества за производство и модернизация на военна техника. Работил е като консултант в сферата на услугите, свързани с новостите, тенденциите и насоките в областта на военната техника, въоръжение, екипировка и обучение.

А Комика кога ще уволнят ?