Украйна: Русия води у нас световни медии, сред тях и български, ще създават фалшификати

Предупреждаваме ги за плановете на агресора да ги направят съучастници и им напомняме за наказателна отговорност за незаконно преминаване на държавната граница на Украйна, заявиха от местното разузнаване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже,ела си прибери версиите!!!

т.хар. "военни репортери" ако някой по-погрешка ги пита "защо не ходите и оттатък да видите и да чуете и другата страна" редовният им отговор е "Ами много искаме ама тя Русия там не пуска никого, закрита територия..." Ето кой не иска да се чуе и види и другата срана. Странно защо Украйна не иска журналистите от "свободните медии" да документират "престъпленията на терористите, концентрационните лагери, депортациите.."

Тъпанар! Организирани сбирщини с организирани "свидетели"...типичен КГБейску цирк за идиоти.

Бандеровци укри са много нахални,забраняват на руснаците да и показват мародерствата

Голямо безочие се изисква от Руснаците след като обстрелваха Мариупол 3 месеца, има филми , кадри и инфорция за обстрелването така . Какво правят Руснаците в чужда държава ?

Нормалните хора това се питат...Русофилистиците ръкопляскат на руските бандити.

Уплашиха се, че ще разобличат техните фалшификати и нададоха вой

Ей го- още един путкин клакьор ръси мозък...

Правилна реакция на Украйна. Това е нарешение на нейния суверенитет. Трябва да го уважаваме, за да уважават иношия. Да не ни дойде до главата, накой друг да кани чужди журналисти в България - я в разград, я в Благоевград или във Видин например.

Водят ги на гости :))

Какво ни занимавате само с тези Орки !

Каквото повикало това се е обадило !

да не забравяме - СССР ДОКАЗА, че полските пфицери от ВСВ край Катин бяха разстреляни от ..........германците

И кога точно, пред кого и къде го доказа? В Масква ли?

Няма само украинците да правят фейкове! Край...отиде тая! Трябва да се знае истината!

"Осъзнавайки, че световната общност вече не вярва на фалшивите съобщения на руските телевизионни канали..." то световната общност вярва още по-малко на фалшивите украински новини . интересно е да се прочетат коментарите на обикновени французи под официалните френски новини за мариупол. съобщават за евакуация, проведена операция за спасяване, бъдеща размяна на пленнци от азов, всичко е точно и едва ли не точно... ама французите в коментарите хранят яко и украйна, и зеленски и собствените си новинари и управляващи...

Защо избраха тогава онова леке за президент отново?

Крадеца вика дръжте крадеца!

горкичкото зеленясало и зомбитата му.... след създадените ит тях фалшификати никой друг няма да може да ги достигне дори.... показаха ни даже падането на айфеловата кула като че току що се е случило да видят колко говеда ше се вържат а ся ривът.... костана бе, нали вече превземахте москва, не я ли превзехте вече??

Никога не съм мислел , че държава която е нападната , може да изпадне толкова низко в падението си . Тези укри са не само фашисти те са и страшни боклуци . Колкото по бързо ги смачкат толкова по добре за добрите гора по света

Олигофрен си, майна.

Спри до първата запетая в първото си изречение! До там ти е разкашканият мозък...

"Страната-окупант", "престур".... - това кой го е превеждал?

Abe shapka mu svaliam na Zelenski mnogo go biva v Izuitshtinata

Путин много обича истината..

аз на медии "говорить Масква" 99 % не вярвам и 1 % се съмнявам има ли изобщо истина.ха.ха

Крадеца вика: "Дръжте крадеца!" :)

Е, кака сега , защо така? Нали от половината свят ще има журналя, даже и кравари ще има. И на тях ли вече полуидиотите нямат вяра? Тези толкова изплискаха ведрото, че вече не знаят какво да лъжат,и с какво да се оправдават. Абе , верно ли един американски генерал излезнал от мазето да завода? Тц тц тц , лошо!

ОСТИН!

ТЕ СЕРГО И МОНИКА СА СТАРИ ДРУЖКИ НА ХАЗАРИТЕ, ДАЖЕ РОДНИНИ! А В УКРАИНАТА СЕ ПРЕМЕСТИ ЦЕЛИЯ ХОЛИВУД, БОЛИВУД И СИТЕ ПИКЧЪРСИ, ПЪК ТЕ РЕВАТ! А ФРЕНСКИЯ ДОРОВОЛЕЦ ОНЗИ ДЕН ИМ СИЗВАДИ МРЪСНОТО БЕЛЬО НА ПОКАЗ, И ЗА БУЧА И ЗА ГУЧА И ВСИЧКО!

сякаш не са гледли филма и не знаят как се прави ....кога ще ги стигнем

За да снимат какво изпълзя от АЗОВСТАЛ. Няма какво да се лъжем. Всеки който е бил в Украйна разбира за какво става въпрос.

Еми то не може само Украинците да създават новини. Жалки са и БОГ ще стоварва върху тях ръката си!

мале. Рашиската сволач се е активирала и пише ли пише. Не ги интересува България, русия и путин да са добре. Колко и минуси да напишете ще си останете прости ватенки.

ХИТРАТА USA СВРАКА С ДВАТА КРАКА! ОТ ПОДЗЕМИЯТА НА АЗОВСТАЛ ИЗЛЕЗЕ АМЕРИКАНСКИ АДМИРАЛ https://afera.bg/%d1%85%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-usa-%d1%81%d0%b2%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d1%81-%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b0-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b7%d0%b5/

Треперете укри нацисти! Истината излиза наяве!

украински ТЪПУНГЕРИ

Защо рушняците събират журналисти от чужбина в Украйна? Ще им показват нагласени неща и лъжи срещу Украйна.

Да снимат какво изпълзява от АЗОВСТАЛ.

дръжте крадеца! Вече целия свят разбра постановките и нагласените артисти от Буча и други театрални сцени! Сега го е страх,че ще лъсне истината!

Заеби! Сега ще лъснат укрозадниците ви маймунски

Зеленото бега пред вятъра.

Фалшификати е приоритет на англичаните.

Преди малко жега 290 коментарите сега са 287!?!?

То по- голем фалшификат от Украйна в региона нема, те за едни новини се хванали

Има античовешки жестокости и от двете страни, но това с незаконното преминаване на границата вече пресоли манджата.А този Зеленски вече наподобява Гьобелс с непрекъснатото си дърдорене и присвояване на заслуги.След лъжите за българските воряци дойдоха и лъжите,че украинците освободили азовци от Мариупол.Но, те сега ще говорят за действителността.

"".А този Зеленски вече наподобява Гьобелс с непрекъснатото си дърдорене и присвояване на заслуги."" Зеленски не наподобява Гьобелс , а го надминава ,но Гьобелс е по-умен от него и най-вече не действува под чуждо управление

Ние българите вярваме повече на руските медии.

Най -големите лъжци за войната са западните медии сценаристи на украинските информации .

Абе, Путин когото е захапал, няма оттърване. Може и да му стане приятел накрая, Зеленски. Като Кадиров и Ердоган. Да му е най-вярно куче.

Ма не е чесстно

Ся ще разберем, коя е българската световна медия

Представят??? Как да просереш Украина за 60сек.

Зеуенски, неа се пуашиш - зад теб са сите соросоидиотски "медии", заедно.

Световните медии щели да правят фалшификати :) Смях, смях :)

Чи кат са свитовни... ко им пречи.

Чудно защо водевилните изпълнения в Буча ,които устройваха украинците и бяха водени всякакви така наречени лидери се смятаха за съпричастност ,а сега е обявена за манипулация.При постановките,които устройваше Зеленски можеха да се сравнят с театрална такива ,в която активно участие взема публиката.Под публика да се разбират демократично-неолибералните политици,които даваха своят принос в тези постановки.Всичко минаваше в една шаблонна схема ::"Трупът" стана ,изтупа си дрехите,разкърши се,че беше схванал ,пийна стабилна глътка пърцуца,за отскок, оригна се и с весела, кръшна походка се отправи към къщи.Там първата му работа беше да забие два шамара на съпругата си защото е отказала да бъде "Труп" и така е загубила петдесетачка в зелено, за семейният бюджет ,след това мощно изсърба купа с борш с месо ,защото руснаците бяха забравили да му "откраднат" прасето ,напари се в банята и установи че , като "труп" на студената земя се огладнява и изстива,но финансово си заслужава.На фона на този водевил случките на Швейк бледнеят,но липсва още драма

има голяма разлика от методите на украинците и руснаците. докато руснаците носят от къде ли не материали, за да правят постановки - украинците правят нещата по реалистични... докарай два-три автобуса с цивилни, разстреляй ги и ги зарини тук, там - после - след няколко седмици намираш масов гроб - и виновните са руснаците, защото цивилните са засттреляни с калашници!

Бе кой вярва на украинците? Кой неще демократичните парички? Писна ми от лъжите на укрите и осподарите им/ни от сащ!

Ще им лъснат укрокраварсщите лъжи и започва страх да ги тресе.

Кряка, дръжте убиеца, пък и заплашва.