Украйна получи първата доставка от испански системи за ПВО, идват още оръжия от НАТО

Държавници, експерти и оръжейни производители съобщиха тези дни за нови доставки, които може да очаква скоро армията на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Украйна получи първата доставка от испански системи за ПВО, идват още оръжия от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рустките фашисти, пак ще ядат дървото.

"кефи" ме колко малоумен и продажен може да е един псевдо народ като укрпоитеците, които имат изключително крадливи олигарси управници. Целия съвкупен запад им налива оръжия да воюват вместо тях с основния им геополитикчеки конкурент. На западните лицемери не им пука колко украинци ще измрат за техния кеф.

Това същото важи руснаците. Всъщност си е руски модел. И при нас го има, колкото и да сме малки.

Скоро флотът им ще получи и лодки еднодръвки.

мдааа изведени от употреба - за утилизация хахахахаах смешници за пушечното месо мое

Мдааа руските обстрели правят така, че Украйна да се пълни със всякакво въоражение. Чувам даже, че пак има знак на добра воля и бягат още по на изток.

Хитро, продават им оръжие изведено от употреба и така си спестяват и раходите за утилизация.

Втората по сила армия в света вече почти година продължава да се сражава храбро, с променливи неуспехи, срещу наркомани, както кремълските дебили наричат украинците, въоръжени с бракувани западни боклуци.

Защото на Путин му пука, колко руснаци ще умрат за неговия кеф?

Украйна бе (направена от руснаците) третата по големина държава в Европа, след самата Русия и Турция. Без Крим и след Франция. Имаха 44 милиона население, а Русия 144 милиона, но разпръснати на 11 часови зони. Отделно мотива и мобилизация и забрана да напускат Украйна на мъжете. На страната на Украйна реално се сражават от запада и наливат оръжие.

Ми то и ние така да направим, ама руските агенти-български предатели не искат

аааа. ясно.. не знаех, че Русия е измислила корупцията... а фон дер лайнян като преведе леко едни 49 млрд. във фирмата на мъжа си за вакси.. това не е корупция, а демокрация. А знаете ли какво става с оръжията където западния малоумитет дава на най-корумпираната страна???

А бе и аз намерих тука в къщи една стара прашка от детските ми години,ша взема да им я пратя на украинците.

Укрофашистката хунта ще бъде бита до пълна и безусловна капитулация пред Русия.

От сутришната "сводка", която е достъпна чрез много публични източници, е пропусната най-важната новина: ЕК отпуска 100 млн. евро за обучение на 15000 украински воини на територията на ЕС. А това вече променя на тактическо ниво бойните действия, наред с доставката на по-стари, но надеждни оръжия срещу съветското въоръжение. Обучението на украински войници няма да бъде ограничено само за тези 15000 бойци. Но както бе изяснено след "референдумите": "Вече само оръжията ще говорят!" За съжаление!!!

Лъжи. Никой не обучава украински войници, как да боравят с тези системи. Както и с американските. Защото много добре знаят, че както украинците продават оръжието им, така ще продадат и обучението си. Около 70% от военната помощ отива на черния пазар и това беше написано от големите медии в САЩ ( на всичко отгоре поддръжници на демократите ), която вече не помня коя беше, заото го написаха още началото на лятото.

Подбуждането към насилие и омраза на национална основа е престъпление!!!

Другарю путински фашист, ма нали специалната операция започна, за да освободи братският украински народ, от нацистите? После и от сатанистите? Как така, ще го унищожавате? Лъгахте ли до сега?

.. от къде ще вземат още бройки за обучението ?

Така е, но админите нехаят, тоест много избирателно трият коментари и блокират ip- та

А пък от другата страна идват 300000.

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гуу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Много страшна система, от Виетнамската война

Представете си, че през цялата зима вие и цялата ви страна няма да имате ток, топлина, светлина, интернет, нищо. Не просто недостиг, нито просто спирания на тока по някакъв график. Не. Просто изобщо няма да имате ток. Напълно и постоянно изключен. Как бихте гледали на този, който ви причинява това? И как бихте очаквали приятелите ви да реагират? Също така си представете, че в същото време, в части от вашата страна, които са окупирани от друга нация, децата биват систематично отвличани и откарвани в страната на окупатора, за да не се върнат никога. Представете си също, че много от възрастните също биват принудително депортирани, откарвайки ги Бог знае къд

Бе много ви се иска Запада да е наливал оръжие, но истината е друга. Запада не продаваше на Украйна летални оръжия, съгласно Минските споразумения. Допреди нахлуването на Русия в Украйна никога не е имало западно оръжие, нито някога украинците са били обучавани да използват западно оръжие. След нахлуването на Русия, Запада подпомага Украйна, наистина. Но към момента не е дал на Украйна нищо с обсег над 70 километра. Ако Запада искаше да "налива" оръжие, вече да е налял няколко стотин ракети със среден обсег и с дрипавата ватнишка армия да е приключено. Много е удобна тая опорка, как Русия се биела с някакъв Запад в Украйна, но просто не е истина. В Украйна наистина има само ненужни боклуци от арсенала на Запада и то силно ограничени откъм обсег. А руските дрипльовци губят в Украйна щото руската армия е окрадена от кремълската шайка и защото самите войници не виждат никакъв смисъл да се бият в Украйна. Всички ватници в Украйна са там за пари или да гепят някоя пералня.

Как бихте гледали на този, който ви причинява това? И как бихте очаквали приятелите ви да реагират? Представете си още, че държавата, която е завзела властта и отвела някъде децата ви, ви казва, че вашата националност е историческа аномалия, че вие всъщност не сте българи, британци, французи, германци, португалци, литовци или каквито и да било. Всъщност, казват ви, че вие сте част от страната, която е отнела вашата власт, вашата топлина, вашата светлина, откраднала е вашите деца

Влезли на въоръжение през 1960г. и с обхват 40км. Бракувани и заменени с Пейтриът. Сега този отпадък отива в Украйна.

Желанието на Путлер да седне на масата че преговори се засилва. Манафа си мисли, че ще му се размине със заграбените територии. Да не Говорим за Финландия и Швеция. Путлер си докара НАТО на границите и сега ще го еват на почивки докато се разкара от Европа...

Маймун

Идват 300 000 бройки пушечно месо, необучени, демотивирани, не желаещи да бъдат агресори в чужда земя, съзнавайки, че са пратени в една безсмислена война, за да обслужат интересите на малка група самозабравили се военнопрестъпници!

КОЙ СИ ТИ МУТРАФОН КРЕМЪЛСКИ. ИЗВЕРГ, НАЦИСТ.

Ако им пратят пейтриът рИветИ Ако им пратят старо оръжя пак рИветИ. Защо ма?

Сравнението между обучението ти в БНА и по натовски стандарт е нелепо. Аз също съм "обучаван" в БА и зная как се провеждаше то, вкл. и на сержантския и офицерския състав.

С един замах Путин направи от руснаците злодеите на 21ви век. Тъй ката в Украйна се сражават много смели мъже и жени от Свободния свят, в близките 20-30 години рашистите ще заместят нацистите като ултимативния хиперзлодей във филми, книги, видеоигри. И след войната десетилетия младите русначета ще гледат и научават за делата и злодействата, изнасилванията, грабежите от екрана.

Расов ром да та еве Midget

Натовските държави се чистят от оръжия произведени в 60-те години на миналия век с косвеното си и пряко участие във война срещу Русия.Украиската войска и западните наемници се използват само за пушечно месо във войната срещу Русия .Задачата на Запада е да изпробват Русия в подготовка си за нова световна война.Другата им цел е да се разпадне руската федерация и да прилапат суровините на Русия,паралелно с това и ЕС икономически да се срине и разпадне.На НАТО и Запада хич не им пука за украинците ,за мира а само сеят пропаганда. Тизи им номер вече не минава в Унгария,Чехия ,Словакия и това се вижда и чуства по масовите протести срещу Украйна ,войната и милионите бежанци залели ЕС.

Що ревете тогава? Радвайте се, че не им пращат съвременни системи

- Защо реват русофилите, сър? - Защото са незадоволети курви, Джеймс.

Ама то и в България е същата картинка?!

Жалка кремълска пропаганда! Безсмислено е да се опровергава - тя самата се опровергава!

Ами то срещу руската допотопна техника, старите натовски оръжия се справят страхотно.

Напъни Селтак

Смях хахахахахх това все едно да стреляш с прашка по самолет хахахахаххах ! Испания и оръжия бахти вица !

В Укрия мъже не останаха, а жените им са бакткрологично оръжие!

Получили системи изведени от въоръжение, с една дума за нищо не ставащи. Запада напълни укрия с боклуците си, а зеления клоун си мисли, че е голямата работа;

Гражданино като те гледам си наведен ниско и западните лешояди ти го набиват целият ,нали другарю гражданино !

Жалката балканска психика след 5 века робство сега много са се нагъзили на американците и с желание го поемат целият докато нашата държава се затрива ! Малоумник

И що тогава няма ток? Му ха ха ха :)

е пълен капут

Но първо ще изтрепе укрофашистките свине :)