Украйна подаде молба за членство в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие

Членството в ОИСР е един от крайъгълните камъни за успешното възстановяване и развитие на държавата, заяви украинският премиер Денис Шмигал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия направо без да питат присъединиха Русия и към този съюз!!!!

Може. Нека първо минат реферундума за присъединяване към руската федерация.

От официалния сайт на Министерство на външните работи: "На 25 януари 2022 г. бе прието решение на Съвета на ОИСР за започване на разговори за присъединяване към Организацията с България и останалите страни кандидатки". Значи, за нашата страна, членка на ЕС и НАТО, още се назландисват да я приемат в ОИСР, а укрите с разбитата им и разграбена икономика (не от руснаците, а от управляващата там мафия) ще е "добре дошла"? Егати извратенящината!!!

Слава на Украйна- българите сме с вас.

Не, не сме.

предложи да почват производство на тоалетна хартия с тяхното знаме и герб. Ще купя на едро, дори да подпомогна икономиката им. Може и на печалба да излязат.

И този фамилията му типично украинска! Президент - евреин, премиер - евреин...СССР навремето си сложили грузинец вместо руснак, Германия - австриец вместо германец, Югославия - хърватин вместо сърбин...

Тия явно нямат никаква връзка с главния мозък... Във война са, която очевидно не върви добре за тях, не е ясно дали утре изобщо ще има такава държава Украйна, а те правят планове да влизат в разни съюзи и организации, та дори и планове, как ще се възстановяват, естествено с чужди пари...

Членове навсякъде, за да смучат пари от всякъде

То няма да има Хохландия и Укрите като племе , тези щели да влязат в икономическото сътрудничество ! Евреите в Управлението на укрите действат и си правят майтап с Европа , защото една Проста Акушерка Управлява ЕС и си мисли за собствения Джоп ! Гонете укрите от България !

Да да голямо постижение е че са подали молба за членство в още някаква си организация! "Украйна споделя всички цели и ценности на Организацията и се стреми да се присъедини към нея възможно най-скоро" То такива бяха и приказките за членството им в ЕС когато през 2014 година Крим се отцепи и въпреки това 8 години минаха без въобще да се доближат до влизането в съюза! И сега тази година отново със същата реторика колко много мажно е час по-скоро да са част от ЕС и сега и част от тази организация. Добре че е руското влияние в региона иначе въобще нямаше да ги има тези реплики за присъединяване към това и онова. Между другото сега след внасянето на тази молба колко време трябва да чакат за одобрение? Евентуално 8 години ли? Или като се приключи с войната!?

Украйна има огромния шанс, който не е за изпускане, да влезе в Руската федерация а не в това подобие на съюз наречено ЕС

Украйна никога няма да влезе в ЕС. Нацисткия режим в Киев трябва да бъде унищожен.

Руснаците представиха достатъчно доказателства че тази организация пряко потдържа киевският режим

И от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие и подадоха един уй :)

С уточнение: Каквото остане от Украйна. Съдейки по редовното обстрелване на мирни граждани от Укронацистите, удобно игнорирано от медиите, поредната мобилизация, която ще включва индвалиди и жени, разбитата тотално икономика, липсата на прозрачност и директният геноцид към различно-изглеждащи, рачлично-говорящи. Въобще кога ЕС ще се усети да се дистанцира от тези? Или понеже няма опция "лидерите" да си признават грешките, всички ще потънем към дъното заради интересите на банда престъпници от Украйна и задачките им поставени от ЦРУ и МИ6?

Айде, стига с тая Украйна! Писнахте ми! Блудните украинки, които предлагат платена любов- директн в Укайна! И да им се спрат помощите!

Ма всичките ли?

Няма нарушение на човешки права ,няма корупция ....давай ЕС ,края ти се вижда.Жалко !

Кой подал молба?

Белото не прощава!

ЗЕЛЕНко търси от САЩ и ЕС 750 милиарда долара за възстановяване на Окрайна. От ОИСР ще търси още 750 милиарда долара. Оказа се, че станока ПРЕГРЯ и ИЗГОРЯ. Пък и Окрайна няма да съществува. И те така.

хмм тея посмъртно ще им дадат какво ли не грозна картинка

Докато стане част от това нещо тя по скоро ще стане част от Руската федерация

TheBeast

20г какво чакахте ?!