Украйна – най-корумпираната държава в Европа след Русия

Граничари, поискали подкуп, хуманитарни помощи, които се продават – такива истории се разказват в страната от началото на войната насам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DW - "любимото" ми четиво, пропускам.

Списвачът на дв вероятно има незабравимо произношение на "р" :)

В Европа вече има по-корумпирани от нас.

А аз си мислех че сме ние!?

Ще ви попитам : Вие живели ли сте в Русия , та пишете така ? Идете поживейте в Русия и тогава Плямпайте ! А Укрите Крадат и продават Стрелково Оръжие което получаватт от българия , полша и др . Държави , погледнете в Интернет как върви цената на калашници идр . оръжия ! ТАМ ОТ КЪДЕТО Е МИНАЛ ХОХОЛ ЗА ЕВРЕЯ НЯМА КАКВО ДА ПРАВИ !

Гледай тогава клиповете на Мунчо Естонски и се успокой.

А ти живял ли си в Руслямистан? Ако да - защо не си още там, като е толкова хубаво?

Дойчезеле, сър! Няма по-голяма корупция от ДЪРЖАВНАТА / УЗАКОНЕНАТА държавна корупция в ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО. Германия е Царицата.

корупцията е навсякъде във всички ДЪРЖАВИ

Не, по-корумпирани са от Русия. Идеални са за еврогейския, сега евробюрократичният планктон ще пере пари и там, а не само тук.

Глупости - питайте Лайнен - тя не вярва на тези факти

С други думи казано, най - корумпираната държава е Русия.

Ти нещо чел ли си през живота си? Те това е писано 1914 г. Първи писмени доказателства за въвеждането на корупцията по нашите земи. "Въ гр. Свищовъ единъ генералъ слѣзалъ да прѣнощува въ домътъ на единъ гражданинъ. Хазайнътъ, каквото ималъ свое, давалъ за угощението на генерала, а каквото недостигало, земалъ отъ комшиитѣ, които давали всичко, каквото би потрѣбвало, даромъ, разбира се. На отиване човѣкътъ на генерала, натоваренъ да завежда съ разноскитѣ, поискалъ смѣтка отъ хазайна. Послѣдния обадилъ, че всичко разнесено е даромъ». А, това е невъзможно; нищо даромъ не се дава; военно врѣме е: «можи да бѫдите препратени въ Сибиръ», извикалъ интенданта. И заставилъ хазайна да нареди смѣтка въ подробности. Кокошката хазайна пише 2 гроша, а интенданта го заставлява да я напише една рубла; яйцето отъ петь пари — на грошъ и пр. Послѣ заставлява хазайна да подпише смѣтката, нъ безъ да получи нѣщо послѣдния. Лѣсковчане подариха на войската по нѣколко стотини кила ячменъ, жито и др. провизии — фуражь. Интендантитѣ заставиха ги да пишатъ квитанция въ която цѣната на ячмена отъ 20 гроша, заставили ги да я напишатъ 60 гроша. Българитѣ не сѫ прости. Тѣ разбраха, че за всичко се плаща скѫпо, но че всичко влиза въ джобоветѣ на частни лица, на интенданти и на разни евреи, предприемачи. »Та за това Българитѣ се придържатъ до цѣнитѣ, които имъ показаха вашитѣ хора и пр. и пр."

15 години фитосанитарния контрол на ЕС се търгуваше на БГ границата и ВИЕ си мълчхте!

А САЩ е най-корумпираната държава в света защото корумпират други държави чрез различни организации срещу заплащане и после печелят от това.

ЗАЩО ТРИЕТЕ? НЕ ВИ ИЗНАСЯ!!!! КОМЕНТАР НА ДИР СЛЕД СЪСТЕЗАНИЕ ЗА САЩИ РАША: Сащ са предпоследни а раша е на една точка от победителя! ЖАЛКИ ОТРЕПКИ!

България се пише с главна буква!!!

Статия - написана - колко да има нещо казано... Преди години съм живял 1-2 год. в Киев. Градът е красив ,украинките също , руснаците / украинците/ тогава всички говореха на руски - са нещо ужасно , дано никой от четящите - не му се наложи да поживее малко в тяхната среда... Някой открил топлата вода - че там всичко е корумпирано , там е ужас.... На всякъде трябваше да се дават подаръци , да се правим на идиоти и за най-малкия документ , всяко ченге - което ни спираше и виждаше кола с чужд номер - искаше нещо , добре , че бяхме по-млади и гледахме по-весело на нещата... Укрите ще станат толкова европейци , колкото албанците и македонците ще станат любители на оперни музики и да посещават мюзик ферайн... Не мога да си представя , интелигентен чист немски дядо или немска баба и до тях гаден шиптър или напит руснак или украинец / реално няма никаква разлика между едните и другите.../ Не 100 г , а половин хилядолетие трябва да мине , за да започнат да се уеднаквяват ценностите между страните в централна Европа и тези по периферията...

Устието на Камчия е заграбено от руснаците в условия на тотална кражба и ЗАМЕНКИ в България! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ТОВА?

не са ги пуснали, защото мъже на 18-60 години не трябва да напускат страната, пуснали са ги като разбрали че са от ДВ и арестували граничаря, всички тези млади мъже които са в България, как са излезли от Украйна и защо българските власти не уведомяват украинските си приятели за това, или са пуснати защото от нацотрядите заплашвани от руснаците в Донбас, което е много опасно за нас, особено след призивите украинската диаспора да подкрепи правителството

Не бре Кравария е

Че то в Бг е същото...

Виждаш, че помията е дойче лайнойче и въобще не си правиш труда да я четеш.

Ами корупция, там има толкова корупция, колкото и нацисти. А ама то май вярно имаше, ама малко нали, или май не бяха толкова малко? Май само 2-3 организации или повечко с по няколко десетки хиляди последователи... За това ли ги приемате в ЕС? Надушихте ли се, боклуци корумпирани?

А така, наливайте милиони... Баламурници.

Тя крайната, ако не беше най корумпирана, нямаше да има Донбас, репресии срещу руснаци, българи и други. Без корупция, няма как да се стигне до война. И корупцията е най високо, от самия им президент и всички под него, едва ли има и един некорумпиран. Без корумпирани управляващи, няма как да има марионетки, и да се служи на чужди интереси.

Ми то американцире го казваха преди разбира се СВО то, как се промени магически?

Само да питам, не уважаеми те драскачи, защо не сте гледали КРЪСТНИКЪТ?!

Украйна никога не може да е най-корумпираната страна в Европа,тя е страната която ще украинизира Европа:(((

само тъпите европейски "лидери" не го знаят! Или напротив - точно затова са с нея, което означава, че те са сред най-корумпираните!

Изцвъка го, сега обърши задника и тичкай за още папу, че пак ще трябва да се цвъка.

Няма изненада

не е възможно само ние сме по-зле от русия

Не бе... Дезинформация... Те са мили и красиви.

Украйна и България са корумпирани, затова се подкрепят.

В класацията ако включат България ще бием всички с няколко обиколки

Ако, беше написал ,,Милиарди"", щях , да ти постигна. +++

вярвам в Русия да са по-корумпирани от Украйна, в Украйна са несъмнено номер 1 не само в Европа!

Gugnelid

Хапна си, нали? Вкусно ли ти беше?

Еха, сега вече няма България да е най-корумпираната държва в ЕС. А като примем и РСМ, ще се преместим с още едно място.

А честито на Европа кандидат за нов член !!! Слава Украини !!!

Руските корумпета - най корумпираните в света!

Bulgaria - No1

А какви да бъдат, след като са расли и възпитани, в зрелият социализъм? То не се става от раз човек. Я вижте Блядистан - 100 години опити да се цивилизоват и все още не могат. Е какво да се случва с народите които са били под тяхно управление? Всичките съветски републики са на един хал. Трябва да се сменят няколко поколения, за да се изчисти тази рана, нанесена от първобитните блядки.

украинките колко са корумпираниии....само като видят долари и правят чудеса....

:)) Ако знаете Англичани и Германци колко са КОРУМПИРАНИ........в началото пазят поведение, но като усетят, че може да се гепи........ СПИРКА НЯМА.........

Украйна – най-корумпираната държава в Европа след Русия - значи заслужава членство в ЕС !!!

Дойче зеле...веднага ви повярвахне....и на Дира също...да ви у...

Първо да започнат да почитат хан Байбаян , второ да признаят че говорят на български диалект, трето да зашишат българите в конституцията! И после ще говорим :)

Направо си умират :)