17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечна слава на САЩ, че ни освободиха от тежкото руско иго. България бе несправедливо поробена през 1878г., като на простодушните българи им бе подхвърлена лъжата "Санстефанска България"

Ако не беше Ленс Лийза на САЩ , орките щяха да са сега да говарят задължително немски , .

Глупости

Хитлер трябваше да смачка англосаксонската напаст... Подлъгаха го с интрига и влезе на изток за това и загуби 100% спечелена война ! Най голямото зло на планетата е скапния остров дом на интриги и колониални политики! Сега стискам палци на руснаците... Бог с вас православци! Конекрадците само могат да Го ду.ат !!!

Ако не бяха САЩ, светът щеше да пъшка под ненависното рислямско робство! Слава тебе САЩ-мачкай гнусната азиатска педрация, за което Светът трябва да ти благодари! God Bless America !!!

направиха САЩ в Ирак, Лобия, Сирия и т.н. По-добре ли живеят там сега? Май целта ом беше само да им вземат природните богатства. Каква демокрация?

Млък бе руска мърша ! Да не би САЩ да присвоиха територия на "Ирак, Либия, Сирия и т.н. ", да не би да проведоха педерастки "референдуми" за присъединяване ….. Има ли американско присъствие в изброените от теб територии ?! Тора руснаците сте тор, с която ще се нароси черноземът на Украйна!

Руска отпадък, да ти кажа невероятно доволни сме от Демокрацията. Това че на вас руските свине ви бе предоставен друг /алтернативен/ прочит на терминологията ДЕМОКРАЦИЯ, си е ваш проблем. Проблемът ви е на вас Руските отпадъци си е, че освен да се слуша, требе и да се мисли !!! Аре сега чиба към гнъсната ти кочина пРоссия, и ни остави да си живеем "нещастни" в Демокрацията !

защо американците са още в Сирия до петролните кладенци? Мършата си ти защото нямаш собствено мнение мислиш както ти кажат от козяк. Колкото до торта - така разсъждаваше и Хитлер. С вашата демокрация България загива.

Повече оръжие, повече избити укрофашистки свине :)

Ще падат ватни главни...

Ще хвърчат бандеровски главички :)

Човек ще остане с впечателнието, че военната промишленост на САЩ бачка само за Украина. А Зеленски плаща ли си за това или американските военни му подаряват всичкото това железо на стойност милиарди долари?! Ми то така ако американските военни предприятия и заводи работят без пари....ми то ще рухне щатската икономика. "Леле, ми те американците били много прости"? (иронично). Американец нищо даром не дава. Представям си как малки американчета, майките им и бабите им по цял ден и нощ стоят по струговете и правят ли правят оръдия, снаряди. Американските деца с малките си ръчички сглобяват сложните лостове на Пво-тата......а сега сериозно. За да мяташ ей така милиони в оръжие, значи си си направил сметката,че от тях ще вземеш милиарди. Ще видим.....

Могилизация с празни моабети не се спира.Требе си и акъл,ама оно у орките го нема.

С пистолет на челото :)

Ако има световно първенство за най-тъп народ еднолично е украинският...

А най-умните ще да са орките на Руснята..

Такъв народ няма. Колкото има македонски. Основната част от пишещи се "украинци", всъщност са гагаузи, поляци, казаци, бесараби....Украинците-истинските, са една много малка част над Киев, като много от тях живеят в Беларус. Всичкото друго надолу са малоруси, новоруси, поляци, гагаузи, галицийци, казаци, бесараби. Ако Полша, Унгария и Румъния си поискат земите-заминава цялата западна Покрайнина (Лвов е полски). Крим никога не е бил украински, и по-скоро Турция би имала претенции към него. Крим се дава на Украинската ССР с декрет от Хрушчов през 1953 година в рамките на СССР.

Дай на българина тема, после му виж акъла !!!! Многооо "мозък" имаме. Само дето ме ни достига да си оправим държавицата!

Действително е доста странно, защо Израел не предостави на сънародника си Ze своята прочута система Iron Dome, а само САЩ се решиха да им докарат своята - производство на Rayteon (сериозни пичове, няма спор), но основана на Норвежки отбранителни технологии? Как мислите, кое е по-добре - система, произведена от държавата Израел, която от основаването си досега е във война и още не се е огънала пред никого, или такава, замислена и проектирана от лежерната, спокойна, никога не шамаросвана Норвегия, при това - произвеждала и изнасяла за нацистите тежка вода по времето на WW2 ??? Що ли си мисля, че така или иначе - никой никога няма да даде на Украйна своето wunderwaffe??? Дали защото всички ги е страх да не попадне в чужди ръце и някой ден да им се върне тъпкано като wunderbar wunderwaffe ??? Досега само САЩ и НАТО следяха и сгъваха пръсти, броейки и смятайки ефективността на руските оръжейни системи и си казваха - ааа, бива, засега сме наред... Но нещо явно се е случило, почнаха лека по лека да разкриват картите - от животинския страх, че "онези животни - руснаците, просто нямат брой и чет, както и спиране. Явно, през едни 75-80 години това трябва да им се припомня! Пожелавам на себе си и на тях, да ВИДЯ следващото напомняне. А дотогава - МИР, ако обичате! Дайте на поне едно поколение да отгледа внуци, мамицата ви!!!!

А дотогава - МИР, ако обичате! Дайте на поне едно поколение да отгледа внуци, мамицата ви!!!! Евала, по принцип случайно попадам на коментари, но това ми хареса - Мега Макс

Всъщност са им дали. За това руснаците не гърмят по Киев и околията. Удрят само в допреди заетите от нях територии и близко до фронтовата линия където системите нямат покритие

Това е експериментална зона пробват хората,другия месец и тактически чдрени бомбички ще пробват. Аз се чудя на артиста Зеленски как спи като гледа как собствения му народ изчезва,но всъщност нашите "политици"не се рзличават много от него само си чакат реда .

Не подценявай евреите! Никога не биха се забъркали с боклуци като усраинците! А и да не споменаваме те колко земи са анексирали :)

Дронове камикадзе ще им видят сметката

Far away..в една друга галактика… Баси нахалите подкрепете нещо дето не го знаят и те кво е!!

И така до пълното унищожаване на Украйна.

А вторите?

Украинските фашисти са дали 61 хил убити срещу 5.5 хил. руси. Останалото са пропаганда на продажните сороски мекерета.

Не така братле Прав си избиха ги всички украинци Малкото останал си избиват цивилните ! Останалите пратят постановки да изкарат руснаците орки ! чат пат влизат и в американските лаборатории да ги правят извънземни . Остана Зеленски и правителството ама те се друсат по цял ден ! Да се чудиш то некадърен Путин как не може 8 месеца да ги превземе хаха кораби потъват ,самолети заорават танкове валят от небето заедно с екипажа складове гърмят генерали. бягат или директно се погребват кадировци станах тик ток звезди и пак не могат да я превземат тая Украина :):) Хаймарсите ги взривяват всяка седмица а още мърдат не могат да мръднат на 60км от руската граница ;0;00; и сега още 300 000 орки за мишени ?!?!? Екак става така братле шепа укри водени от наркуман а цялата руска армия насрана

То няма значение к'во им дават. Т'ва дето им трябва им го осигури Мъск. Аз още не разбирам, как спътниците му не изпопадаха, явно руснаците не са толкова ербап.

Комплимент на американците: успяха да накарат руснаци да се бият с руснаци! Сега се работи по проекта «Китайци срещу китайци»

Баш

Украйнците искат ЕС а не Русия, защото стандарта в ЕС е висок а в руската периферия е нисък. Русия като не осигурява просперитет и стандарт, всички ще я отбягват.Ако искаше Украйна в своята орбита да им създаде стандарт от поне 1000 евра. Ето за това никой не иска да е с Русия.

батенце не е това което беше. Затрварят големи фирми в Германия, Италия. Политиците в Брюксел са се нафърфорили да правят Европа неспособна да прави бизнес. Хората се изнасят на талази към Англия, Щатите, Канада. На изток не могат и да искат. Големите компании и те към Щатите. То това е и целта на цялата война. Трябва да има възможно най-голяма периферия, която да обслужва ядрото. Ядрото прави продукти с висока добавена стойност, Периферията - с ниска. Замисляли ли сте се защо в България няма фирма, която да се конкурира с BASF, Microsoft, Raytheon итн. Преди промените заради СИВ, след промените заради ЕС. Източна европа е периферията на западна. Западна европа е периферията на САЩ. Украина е периферията на Русия, но запада я иска за своя. Затова валят железата от небето.

ли сте се "защо в България няма фирма, която да се конкурира с BASF, Microsoft, Raytheon итн. Преди промените заради СИВ, след промените заради ЕС." Имаше такива фирми в България преди демокрацията. Лично аз съм работил в такъв цех. Всичко от робокари до машини, складове и компютри беше западно производство Японско, Шведско, Швейцарско и немско. Машините бяха немски по японски лиценз. В този цех можеха да се произвеждаткорпуси на двигарели, скоростни кутии, диференциали и т.н. Чувал съм, че и в Стара Загора е имало такъв цех за CD. За завода в Червена Могила бяха закупени уникални машини за прпиаводство на ротори и статори за генератори за ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове. Даже информацията, че е имало такива цехове и заводи беше унищожена. Защо ли? За да могат сега да разправят че тогава сме правили само лопати и мотики.

Това не променя ситуацията на фронта. Руснаци и украинци, колкото и модерни оръжия да имат, пак ще се избиват с калашници, черешови топчета и лимонки. Все пак трябва да има славянски героизъм, мъченици, 5 пъти повече от нормалното жертви, градове герои... Славянский мир и советский человек са ненадминати в това да удавят врага в собствената си кръв...

Ако още не си разбрал причината да се избиват два братски народа е САЩ! Същата тази причина ще затрие и ЕС, ако лидерите му не бъдат сменени!!!

Така беше и в онзи филм-оня извади ятагана и а-а-а да сече, но срещу него гръмна пистолета и ятагана умря.Това е примамка за изтребване на човешкия род.Вие да не мислите,че сте по умни от Айнщайн? Лайна сте вие и скоро ще се усмърдят нещата.Обреченият иска да повлече със него всичко останало.....шебеци смотани!

Ако САЩ не продават оръжие по света ще трябва да си спретнат гражданска война за да се издържат. :) :) :)

НЯма никога да има гражданска война в САЩ. Там няма американско посолство

Сащ-исаните нямат право да въоръжават държава, която не е членка на нато, чл. 5 тук не важи.Санкции за сащ-исаните, жалкобритите и новите ес-есовци за агресията срещу Русия ...всичко това е незаконно и е в нарушение на всичките международни договори...

Всяка държава има право да получава оръжие от останалите. Единственото ограничение би било оржейно ембарго на ООН.

Не знам как сте с математиката бягащите от Русия хора са правопропорционално число на убитите умножено по получените оръжия

Тия съвсем изчерпаха вместо да седнат на масата и да преговарят те наливат масло във огъня

За едни войната е смърт, за други - пари. ВСВ в по-малък мащаб, но все пак са си пари...

краварите прости един ден ще осъмнат с ядрена гъба - не вдяват от дума

А защо бе простако?

Нека първо си върнем Аляска... Зелени човечета, референдум и хоп, руский мир, водка и кефир.

Там и децата имат пушки. Всички стрелят изключително точно... Ще се задавите!

А кой ще работи с тези системи? Да не би самите украинци да се научиха толкова бързо?! Затова руснаците обявиха мобилизацията,защото там те воюват не само срещу украинци. На територията на Украйна де факто воюва целия свят срещу РФ.

Само ,че русия нахлу в Украйна и е нормално цивилизования свят да подкрепи нападнатите, агресора е само и единствено раша

Русия нахлу в себе си. Не ми излизай с юридически термини като''суверенна държава''. И Сърбия е суверенна държава, но САЩ откъснаха част от територията и имат военна база там. И Сирия е суверенна държава, но САЩ окупираха част от нейната територия с петролните находища и не мърдат от там. И Либия беще суверенна държава, но САЩ убиха президента и я разпокъсаха. Списъкът е много дълъг...

До кога американците ще предизвикват руснаците? Докато накрая не остане население на Земята ли? А след това се правят на невинни душици!

да унищожат Русия САЩ ще унищожат света. Не се налапаха.

Супер,нека боя по празните руски чугунени тикви започне сега!

През 44 година в България е влезнал 3 украински фронт и се знае какво е станало. А сега след края на войната ако отново влезе украинската армия някой може ли да ми каже какво с стане с някои хора.

Уникален коментар. Я вземете и прочетете повечко. Тогава не е влизала украинска армия. Названието 3-ти Украински фронт е условно.

А не така всичко започващо с УКР. е украинско питай зеления !

Названието си е название в пълния смисъл. Нищо условно няма. За да разбереш, каква глупост си написал - при кое условие 3 Украйнски се нарича така? А как се нарича като не е изпълнено условието? А защо изобщо си написал тази глупост?

Фронтовете са наречени по направления, а не по етнически състав. Ама как да го знае това умнокрасивитетът...

Явно е дошло време за това Русия да покаже на Америка колко им струва ракетната система около Белият дом !

Що не си скъсаш дипломата, ако изобщо имаш такава?

Тя се написала "Лудото Ленче", ти за диплома говориш?!? Може да има тапия от психодиспансер, ама диплома.....??

Американците пак сухи, както през Втората световна, въртяха сукаха, войната пак в Европа. Най-лошото е че предизвикаха Русия да тръгне срещу близка и братска Украйна. Руснаците ще постигнат целите си, в това няма съмнение, но Украйна каквито и оръжия да получава ще бъде напълно разорена, 25% територията на Украйна си заминава. Европа пък ще загуби от газа, петрола, въглищата, стоманата, зърното и още какво ли не от Русия. Европа, САЩ и Великобритания защо натискаха по времето на пияницата Елцин да заробят икономически Русия, за необятните и природни ресурси с то изтъркания номер за демократизацията.

да се унищожи и разграби русия не са от елциново време. Вървят от столетия. Понеже разграбиха света и остана само русия за разграбване. Силно се надявам тоя път да им преседне, ама по сериозно отколкото на шведи, французи, поляци германци, латвийци и т.н. Не по тази хрономогия разбира се

Войната е пак в Европа,защото пак в Европа се роди поредния извратеняк с имперски амбиции - всеобщия любимец путя. Какво търси руската безаналогова армия в независима Украйна,призната и от РФ никой не знае. Всъщност вече става ясно,че това е война за територии,никакви нацисти,никакви наркомани,никакви пет лева

Ами Сащ не са нападнали съседите последните сто години и не са присъединявали нито една територия с война. От октомврийската революция Русия има над сто окупации и присединяване на територии , сещам се Литва, Латвия , Естония, Полша , Украйна , Финландия , Унгария, Чехословакия , Румъния , Молдова България на Запад в Европа някои по от тях по няколко пъти. В кавказ и на изток отделно десетки окупации . Не че Сащ нямат ресурса да сторят същото , но не ламтят за чуждото.

Аз от твоите думи преброих 10 "присъединявания". От тях половината са твоя измислица, но както и да е. Но не ти ли прави впечатление, че 10 е 10 пъти по-малко от 100?

И що им е да нападат ? Те си го вземат без бой ! От цял свят търмъчат каквото им трябва ! Американска Империя в 21- ви век !

NASAMS - ДЕН ВТОРИ: ЕДИН УНИЩОЖЕН РУСКИ САМОЛЕТ И ОЩЕ 4 РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРА Загубите на фашистка Русия са невъзстановяеми. До месец, NASAMS ще приземи цялата руска фронтова авиация и дронове :)))

оргазъм? Своето дередже оправи ли, че се занимаваш с другите. Свалени самолети. Нали ти е ясно, че срещу държава като русия няма да има победа. Оня ще ги изкара всичките и пак няма да го победят. А гинат все повече хора. А американците печелят все повече паро!!! Ето къде е фокусът,жа не че ще ли да свалят един самолет, а ти да си пиеш пърцуцата доволен и да пърдиш пред телевизора, тъпанар с тъпанара ти!

ЕДИН самолет от 600-700 колкото е руската истребителна авиация. Ами ако започнат истинска война и пратят 500 самолета едновременно да бомбардират всичко военно и инфрструктурно в Украйна? Благодарение на САЩ натам се върви.

С 38 км. Обхват за нищо не стават. Сметни за колко време се изминават 40км от Кинжал или Циркон. Докато я засекат и вече са ударени.

Напротив, стават. И са с по-евтини "консумативи" спрямо руските оръжия. Но покриват само предна полусфера, 160 градуса, ако не се лъжа. Руските аналози са 360 градуса. Всяко нещо си има и плюспве и минуси.

По-евтини консумотиви ? Я пак помисли. Щом покриват 160° а руските аналози 360° заначи американските трябва да са два пъти повече 2х160=320 за да покриват небето.

Гоите се избиват, бизнеса си върви гнусния чифут го провъзгласяват за икона. Зомбитата крещят слава усраине, май си заслужават съдбата.

Даа, отдавна замислената и подготвена война на САЩ срещу Русия е в пълен ход. Разбира се на чужда територия - плацдарм, далече от Америка и пушечно месо - не американци.

SirBob

Това е била винаги политиката на англосаксите. Нищо ново под слънцето.

Добре замислена война срещу Русия казваш... На чужд терен... А кой спира Русия да отговори адекватно? Удари по центровете за вземане на решения... Референдум и присъединяване на Аляска... Арабите се пробваха с граждански самолети, а втората армия в света не смее.Защо ли е така, а? Пийни един стаканчик и помисли!

Нито САЩ ще нападнат директно Русия, нито Русия -САЩ. Ясно е защо и без много да мислиш. Жалко за държави като Ирак, Либия, Югославия и т.н.

А кога ще почнем да "прочистваме" България от руските фенчета, искам да се включа.

Ела да ме "прочистиш" нащастник. Държал ли си нещо по-остро от вилица ?

Има и такива ,които са държали и държат. Не си мисли, че с насилие ще докажеш нещо. Насислието ражда само насилие! Чета и се чудя ние един народ ли сме или по скоро не. На нас не ни трябват външни врагове ...

Хубавото е, че поне хората имат позиции. Дори и абсолютно противоположни- про- и анти-Русия. Трябва да уважаме чуждото мнение за да сме "народ".

Свинска пържола като теб и вилицата му е достатъчна.

Веднагаа ти казавам, къде можеш да ме намериш и ела да ме почистиш. Обещавам, да те оставя жив.

Преброй минусите и плюсовете под твоята изцепка и пресметни имате ли шанс западните подлоги.

NASAMS 3 има обхват къде 38 км, бая бройки ще и трябват на укрия, а краварите толкова мнага нямат, Зелката ще си ги бодне в Киев, нищо, че никой не стреля по него

Руснак ли е, на дръвника и с теслата Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине!

Руснак ли е, на дръвника и с теслата Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине!

ПАНИКЪОСАНИЯ путин ПРАЩА ГОЛИ И БОСИ МОМЧЕТА НА СМЪРТ , ЗА ДА СИ СПАСИ ЗАДНИКА ! НО ТЕ СА РЕШИЛИ ВКУПОМ ДА БЯГАТ ПРИ З Е Л Е Н С К И ! А С НОВИТЕ СИСТЕМИ , РАШИСТИТЕ НЯМАТ ШАНС !

Дано скоро се гътне

Бой по руските свини долни фашистки.

За сега нанасят успешно боя ...със задника.

А, защо под статията за Зеленски няма коментари?

Защото е използвана забранената думичка - евреи. А се сещаш всички медии чии са.

Пълни глупости. Точно по тази дума най се троли.

Хасан Шилото от Максуда застъпи, сега ще има. Стана 8 00

щото ще акаш там пак

Защото това може да ЛЕГИТИМИРА, че дядо Адолф е бил доста на прав път за ,,някои работи,,!?

Хареса това

за Бойко Методиев Борисов- Строителя на Балкански Потоци!

Но той е успешен политик и помията,която изляхте върху него не можа да заблуди хората.

Добре прикрит руски агент е Баце

Толкова е успешен, че ако ми падне в ръцете веднага ще светя маслото.

Американскити ПВОта до св са сваля ли саму граждански самолети.

Това го прават фашистите в окупираните украински територии още от 2014 г

Най влиятелният евреин в света, според Йерусалим пост Ха ха ха ха Всичко е ясно За това мрази украинците и ги праща на смърт

А най-тъпият, комплексиран и злобен евреин на 21век е Путин Шаломов.

Аз пък си мисля че двамата са комбина. Няма по-тъпа стратегия от руската в тази война. Това да оставиш тила напълно непокътнат със всички комуникации и пътища за доставка на оръжия си е за военен съд. Е сега руската армия ще се научи как се преодолява ПВОто на белия дом. Предишното супер оръжие им отне 3 седмици да му намерат цаката. Мисля че с 10 свалени самолета и 10 въртолета ще се научат.

Пак им се отвяха къщите на американците. Ха ха ха ха Един слаб ветрец и талашита го няма. Война с Русия тръгнали да водят

Да смачкат Русия да воюват от своята територия,руснаците да ги обстрелват,да отидат при тях и да потрошат всичко по пътя си.Некоректно е да използват територията и народа на Украйна.Зеленски или е много прост,за да им се вързва или получава много пари от краварите.Когато войната свърши ще се окаже,че Зеленски е много богат и е изчезнал от Украйна.

Зеленски е евреин. Досещай се какво го мотивира.

САЩ не воюват с Русия, кремълския фашист нападна Украйна..

Путин, който също е евреин, воюва заедно със Зеленски на страната на САЩ за физическото унищожаване на славяните и за поставяне на Европа под военен режим и на купонна система. Всичко останало е цирк за гоите. Зетова руснаците спряха нападението през март и се оттеглиха. И не засегнаха нищо от пътищата откъдето се снабдяват с оръжия. Бърза война не им върши работа. Сега вече Украйна почти няма мъже, способни да се бият. Русия има доста по-слаба армия и разгонва хората по света, като прави мобилизация без да затапи изхода навън.

SirBob

Е, да де, ама американците по израза на Сталин обичат "да вадят кестените от огъня с чужди ръце". Украйна им е необходима като театър на бойни действия срещу Русия за това е всичко.

САЩ са си купили земята на Украйна и си я искат без навлеци.

Слава на Украйна- вечна и непобедима!!

за украйна само смърт!

смърт за путлерофашизмъ- свобода за народите.

Братчед, пита ли пановете и маджарите какво смятат по въпроса?

За какъв уй да славя Украйна, бе келеш?

Вечна й памет.

30 години откакто съществува, обаче била вечна.

След задължителния рефрен за Русия като „главния бъдещ губещ във войната“, NI посвещава остатъка от статията на аргументирането защо интересите на Москва не могат и не бива да бъдат пренебрегнати. „Няма причина да се надяваме на промяна в политиката на Кремъл: това не е войната в Афганистан, която се води от „стария лидер на изтощената съветска държава“. Путин е такъв, какъвто е, „защото Русия е такава, каквато е“. Просто да го ругаете, очаквайки безусловна капитулация, включително и предаването на Крим? Това не е печеливша стратегия. Безсмислено е да очакваме Путин да напусне Украйна с празни ръце. Не се заблуждавайте: войната тепърва започва.

Е, ако загуби войната, ще се върне с празни ръце. Това им се случва на загубилите войната. Даже по принцип губят и територии. Няколко републики може да обявят независимост.

SirBob

Аха, кога са губили територии през 20 век като Русия, ако изключим Брест-Литовския договор? Айде да не говорим небивалици.