Коментари - Украинските бежанци в Полша ще трябва да поемат част от разходите си за храна и жилища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа,не... Окрайнците не трябва да плащат никъде за нищо! Да бъдат настанявани само в 5+ хотели ала карт защото олл инклузив не дава достатъчно качесТво!

Ами сега? Те не очакваха ? А и като гледам леглата на етажи. Държавните ни бази са 4 * . А те си мислеха, че отиват в 5 звездни морски хотелчета. Ама няма.

Да си плащат или да се омитат!

правилно.

Бачкай, Ганьо, дебелите украински тьотки трябва да ядат, да не пропускат масаж и джакузи, пък и тия коли искат подръжка, иначе няма да могат да правят екскурзии по черноморското крайбрежие. Е няма по.прост народ, няма.

Прави и здрави украинци лежат по 5* хотели и реват ако им се развали кефа, а продажниците от парламента искат да пращат българи да умират за Украйна. За мен който гласува в подкрепа на това, е за незабавна смъртна присъда.

Да се обадим на Урсула и Шарл да спрат европарите за Полша!

и това ще стане ... Споко. Полските политици се канят да присъединят 5-те западни украински области към Полша.

Нямате сърца!!! Веднага баба Урсула да тегли кредит , пък бъдещите джендър поколения ще го плащат по бизнес модела на Бангкок в Тайланд.

Време е укро нацистите са бъдат върнати към реалността! Нагли и неприятни са като цяло - света не им дължи нищо. От 2014 убиваха в Донбас цивилно нацелени и провеждаха политика на геноцид - до кога си мислеха че руснаците ще седят и ще гледат?

Нацистите сега ще тръгнат насам защото тук всичко е безплатно....

това Не може да Бъде - Санкции за Полша!

Империята на доброто усрайна: Сменя насилствено имената на хората. Забранява ползването на език, различен от полското им наречие. Отгледа си неонацисти Азов, а сега ги възхвалява като герои. Изби хиляди от собствения си народ. Затвори българските училища и запали с бензин етнически българи.   

Осем години мълчат за 14000 убити цивилни и 500 деца. Фашисткото Нато създаде фашистите в Украйна. Ген Залужни,командуващ ВСУ носи на дясната ръка златна гривна на квадратчета.На всяко квадратче е инкрустиран немският пречупен кръст. Зеленски заявяваше ..Нашата ПВО е Западна и муха не може да прелети над Киев.Освен това руснаците нямат повече ракети. Какво стана бе дребно хазарски чифутче? Защо сега призоваваш да не се ползуват електроуреди? Путин е мек Отдавна трябваше всички центрове за вземане на решения да са ликвидирани. Днес да ударени с преки попадения сградите на СБУ, ГРУ и Министерство на отбраната. Да и моста на Кличко след 20 г.не могат да го пуснат

Молодец!

Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!

Не може да бъде, само в България ги настаняват в концлагери...

А нашите курортисти КОГА

украинци да хващат Зеленски и да го изправят до стената....хората няма да ги хрантутят без пари! Абе ще се осъзнаят джендърите и ще им теглят и те една майна, то не може само да викат дайте пари дайте оръжие без пари! Както се видя руснаците няма да ги оставят току така ще ги млатят до побъркване и докато цяла Окраина заприлича на кенеф

Кирето ще ги поеме оттука

украинците ще видят кон боб яде ли, няма кой да ги хрантути без пари....а руснаците знаят как да ги прецакат отворковците джендъри с украинската измет, като им ги стоварят на главите и тогава ще видят те санкци и оръжие на найси

ама с устно фелацио!

как член 5 на НАТО омекна под руските удари, а сега ще видим и как украинците тежат на джендърите като воденични камъни!

Полска човечност. И някои промити мозъци си мислят, че от тях става нещо смислено

Да се връщат в Крайната, Зеления ги чака с повиквателни, елха без светлини и палатки с кюмбета, яденето на корем, ако намерят, и да не забравят, запада ще ги подкрепя до последния украинец.

Вече мина близо година, и още на никой не му е минало през ума да им намери някаква работа. На никого от тях. Никъде. Никой. Навсякъде и всички ловко заобикалят темата, сякаш е по-лесно да ги дундуркат.

Дааа, навсякъде гостите започнаха да поомръзват на домакините. И нищо лично, но това, дето са решили бременни жени да не плащат нищо, знаете ли до какво ще доведе?

Лошо впечатление ми направи една украинка, която работеше в магазин за хранителни стоки.Аз я питах нещо а тя си гледаше в телефона замечтано с усмивка и ме подмина.Викам си-абе аз невидим ли съм?Върнах се и я попитах същото и тя тогава неохотно отмести поглед от телефона но без да ме поглежда ми посочи след което си продължи обиколката с телефона в ръка.

Малко късно поляците схванаха, че скъпоценните "приятели" тежат на бюджета, а ес дава жълти стотинки за бежанците. А вероятно се задава нова вълна бежанци, заради студа, та решението е съвсем на място, но все пак, защо чак от март?

Още един от масата коментиращи, които си говорят през г*за. Работа се намери на много англоговорящи украинци, работодателите винаги приветстват кадърни кадри. Когато правиш добро то ти се връща. За жалост мнозинството българи никога не са извършили една похвална постъпка, затова са най-нещастни в Европа, а най-вероятно и в света

на мен всеки ден десетки българи ми правят къде къде по лошо впечатление, клоака ще сме си винаги, приятел

няма да се хванат на работа докато не ги накараме да си плащат за масрфа

ти си пълен олигофрен педал цър цър цър цър

се превежда дебел.

Ще присъединят, ако Русия им даде, което е малко вероятно! Силно ме съмнява, че руснаците ще искат да възнаградят така една от най русофобските нации в света! Така че по вероятното е Русия да вземе цяла Украйна (като част от нея ще стане руска територия, а останалото - неутрална), а за поляците ще останат укро бежанците!

до ебанйе

че укробежанките в България почнали да раждат циганета

подкрепата за укрофашизма си има висока цена

интересен факт 4: тъп си като галош!

турският език в затвора в анадола добре си го научил виждам

Поляците са агенти на ПУТИН - искат да внесат раздор и го правят точно преди зимата. Нямате ли милост към бедните украинци - и те са майки, деца, хора?!?

Изчезвай за хукрайната

приятели приятели ма брънзата с пари

Великата Америка - ами направете един въздушен мост бре, пратете си прехвалените огромни Lockheed C-5 Galaxy, натоварете сичките тия 2 милиона украйнци от Полша, нали сте първи дружки с поляците все пак (и имате огромна полска диаспора у вас)! Вкарайте ти ги тия 2 милиона БЕЛИ хора там, малко да ви се притеснят негрите, че нещо много са надигнали глава! Бийте ги с числено превъзходство, не с коляно във врата отзад, мамицата ви мързелива и трътлеста краварска!!!

В България ще получат много добри условия в държавните бази безплатно. Само дето българите няма да могат да си ползват тези бази, но нищо, доброто дело е по важно, но наистина няма програми за интеграция.

А стига бе? Що така? Нали щяхме да ги гледаме като писенца ди победата на Украйна? Едно от двете: или Украйна няма да победи, или няма да ги гледаме.

а кризата и затрудненията са за да се помагана Украина да воюва по-дълго. Украинците трябва да почват да работят. Или да отидат да воюват. Или да се откажат от Украинско гражданство. Щото става малце нахално

95% от територията на УСР, чийто 'правоприемник' е украина, не е и не е била никога преди СССР 'украинска'. 100% от расистките изцепки в региона са украински. и са спрямо коренно население, вкл и БЪЛГАРИ.

Ако имаше такова нещо, щеше да е най-отгоре в новините ден след ден. Има кой да я плати тази реклама, но не е истина. Така че - не важиш!

През лятото в България при обявена държавна програма за трудоустройство на украинци( с обявена заплата над 1300 лв,), нито 1 украинка от пълен с укратнци хотел, не прояви желание за работа.