Украински генерал: Трябва ни ракета, която може да удари Москва

Причината за твърдението е очакваното прекратяване на Договорa за ликвидиране на ракетите със среден обсег на действие

Обратно в новината

Коментари - Украински генерал: Трябва ни ракета, която може да удари Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юдо-масон.

тия съвсем се САЩисаха!

Ето такива индивиди като този генерал и горби , доведоха света до това състояние...

Аз

Мбухахаха... Знаем, че ви трябва. И на САЩ им трябва, ама няма кой да им даде.

На тоя "генерал" некрологът му е в джоба. Изглежда дементен, т.е. страдащ от старческо слабоумие.

от днес - в статията "В Малайзии призвали отказаться от обвинений против России по делу MH17" Старчока сто на сто е в час със случая - и като нищо е вътре в съмнителната история.

Този "генерал", (като го гледам на снимката) мирише на пръст, така че, за него е все едно, какви ще са последствията!

Руските агресори и терористи ще си платят за Гладомора и всичките си претъпления спрямо европейските народи...

каквото и да било за голодомора? точно Украйна е имала винаги много развито селско стопанство и плодородни земи.

защо тоя рептил подобно на Сорос мърси земята, а светлия човек, 77-годишният Коста Янков, е убит от някаква измет?

Баба ми казваше,че на бодлива крава господ рога не дава, Та и този генерал ще има да чака и като гледам фотографията няма да е много.

Браво Генерале, вие сте една истинска родна душа, готови сме да се присъединим към Вас

Този войнствен генерал вместо ракети до Москва, да си поиска оттам да му изпишат един катетър!

Много руска смрад в този форум, у нас живеят около милион руснаци, руски копелдаци, родени от руски шлюхи, докарани от комуняките и каманисти.

ами бачкай там по морето, да не те уволнят.

Евреоин, ма що търсиш в България бе, айде марш на майка си у израиля. Нямаш си раборта в българия. И не си ти и вашата измет, които ще ни кажете в нашия дом какво да правим и как да мислим. Айде сиктир!

Прав е генерала, муджиците се въоръжават до зъби..

Този е ударен в главата - мирише на пръст...

Трябва ви, ама нямате. Няма и да имате. Има и защо.

си е затраял като г-з - прегледах списъка от статиите му в украинския портал.

защо толкова активно ни занимавате с украинците и техните изказвания и деяния - толкова ли ги харесвате?

При евентуална война между Русия и Украйна си мислиш, че имате шанс? Кой го е направил генерал тоя миндил?

Путин и дугите диктатори разбират дамо от тояга в главата Украйна да си възстанови ядрения статут, а Москва е на 600 км

Украйна никога не е имала ядрен статут. Пий си хаповете и си извади страпона от гъза.

Украйна ще бъде ядрена държава в НАТО. Руските идиоти ще кротуват на няколко стотин километра :)

Е то това остана. Някой празноглавец да изтреля ракета срещу Моска. После не НАТО ами Господ не може да ги спаси. Ще ги изринат в открита война, не чрез някакви сепаратиски партизански движения с които уж Москава няма нищо общо. На този генерал да му дадат от розовите хапчета, преди да е станало късно.

няма партизански - има народно опълчение. срещу бандеровците - което се почна заради забраните на руския и преврата през 2014.

aко може, пътьом, да удари и бсп- то? мерси боку!

поредния, който ще скочи от терасата на апартамента си в Киев, с викове - Руснаците идат!

Поредния мухльо готов да жертва народа и родината си, само и само да угоди на американските лешояди.

По принцип безмозъчни изказвания на изкуфели старчоци не бива да се коментират. Според мен сега проблемът ви е далеч по-сериозен и той се нарича ДОГОВОР ЗА ТРАНЗИТ НА РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА! Ако той не бъде подписан, от 1 януари тръбите в Украйна ще останат сухи и спокойно могат да си ги нарежат за скраб. Едни 3 милиарда долара ще се излеят в канала и ще настъпят тежки дни за Украйна. Има и друго, което малко хора знаят. А то е, че за да функционира газопреносната система на Украйна нормално, в нея трябва да се поддържа определено налягане. Да де, ама тази система е правена отдавна и тръбите са с голям диаметър. Което ще рече, че за да се поддържа нормално налягане, ще трябват значителни количества газ. Задала се е голяма сопа и вместо да се занимават с абсурдни глупости, украинците трябва да се замислят сериозно. Нали не сте забравили, че над 2 милиона от тях работят в Русия и изхранват семействата си?! На тях подобни изказвания няма да им харесат. На тия от Донбас, Луганск и от смесени бракове, също!

те успешно вървят към пропастта, най-много могат да разчитат на удължаване на договора за транзит за 1 година, докато руснаците изградят заобикалящия ги тръбопровод, натягат се да искат дългосрочен за 10 години и са получили категоричен отказ. освен това украинския газ се кани да води дело в хага за някакви обезщетения, така че и едногодишния договор май ще им се размине.

коригирам се.

Въпрос на време е Свободна Украйна да стане член на НАТО и в нея да се разположат ракети за възприране на кремълските мераци! Целият руски тролетариат в Дир квичи на умрело! :))))))

след като генералът твърди, че украинската армия е по-силна от армиите на няколко членки на нато?

Жалкото е, че в края на ВСВ, американците не са имали достатъчно ядрено гориво за няколко бомби, с които да думнат кремълската бърлога на Империята на Злото и веднъж за винаги да се приключи с мераците на руските варвари за господство над безброй близки и далечни народи...

Смешници ...

А ответната ще удари Киев, тия не са наред.

И като ги имате какво ще направите, вие и в Крим имахте 16 000 души армия уж, обаче като почна войната за 1 ден се презаписаха в руската.

Най-голямото нещастие на българския русофил е невъзможността да убеди който и да било , че освен него има и други идиоти които да обичат Русия! До такава степен са обсебени от тази си кауза , че в старанието си допринесоха много повече нормалните хора да намразят и руснаците!

имате си доста аецове (потенциални бомби) на територията и дано там не бачкат идиоти изкукали като тебе.

Като се абстрахираме от дивотийте на руските подлоги, тази новина има много важен нюанс! Това е че: 1. Границата между цивилизацията и азиатщината е с 1500км.на изток от линията на бившата "Желязна завеса". 2. Ще се охранява и то решително от народ изпитал най-добре "братската любов" на Русия! 3. Ще е пряко уязвимо сърцето на звяра! 4. Едва ли вече има някой - който да се съмнява, че УКРАЙНЕЦ не значи РУСНАК(изключвам нашите проруски пачаври) и този народ се бори за свободата си! 5. Всеки честен човек е на страната на украинския народ!

да си чувал за нещото смесени бракове? огромна част от населенито са наполовина руснаци наполовина украинци. що се хабиш да цвърчиш бе мишко смешна?

ИМАХТЕ РАКЕТА,АМА СВАЛИХТЕ БОИНГА С НЕЯ

Тоя няма деца и близки или всички са далече в Америка и не му пука за Украйна, Европа, а въобще и за хората около него.

със статии на тоя "генерал" - специалист по всичко. Ще приведа само едно заглавие - "Армията на Украйна е по-силна от няколко армии на НАТО взети накуп." Пък вие преценете колко е нормален.

Украйна можеше още през 1999 година да стане член на НАТО.

Може и да силна по фанатизъм. Пълно е с радикални кратуни и пушечно месо, т.е не ги е страх от жертви. Другите армии имат модерно въоржение, но не им се губят хора.

вече мирише на пръст и все му е едно , ако има ракета , веднага ще натисне копчето !

Как пък намират тези изкуфели генерали че и акъл да дават този си носи некролига в задния джоб и му е все тая

Ми да пробват бе. Да си купят от щатите. Да видим дали онези са толкоз луди да им продадат. Ама не мисля, че ще им дадат даже и рпг. Щото сега разлайват кучетат чат-пат, ама ако пратят ракета по Русия никой няма да може да ги отърве.

колко трябва да си изкуфял, изтрещял и малоумен, та за еднити парици, дето я вземеш, я не, да си готов да продадеш и майка си, и баща си, и всичките си братя, и земята, и всичко!

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ...........КАК ЯДРЕНА ДЪРЖАВА ЩЕ УДАРИ ДРУГА-ЯДРЕНА? МИ НАЛИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИ СВЕТА, МАЙНАТА МУ НА ТАКИВА ГЕНЕРАЛИ, АМИ СВЯТ НЯМА ДА ИМА..... ПЪК ТОЧНО МОСКВА ЛИ БЕ ПЕЛТЕК-ПОПУЛИСТ....

досега мислех че нро-тъпи от "македонците" няма ама на човек се учи докат е жив

тия яко са налапали въдицата, щом и на Москва пръст размахват вече... Само свобода и демокрация ги чака за напред... В огромни количества при това...

тоя ако знае каква ракета че му забучат отзад че си трае))))

сърмички - по двечки по трички...

а, може точно на това да се надява, да го разпорят като за последно

Такива като това продажно куку ни натикаха и нас в блатото и няма излизане. С подкрепата на безмозъчни дебили с комплекси, които умрят да ги тупат по рамото чуждоземци и да ги хвалят, докато бъркат в джоба.Не в техния, в нашия.

По колко стаии на ненормални майданци ще пускате сякаш нашите ненормални властващи малко глупости ръсят ежедневно.. Като го гледам завалията е на път и името си да забрави ама седнал да говори фантасмагориите си...Явно искат да кажат на урките колко са ''велики и стабилни'' както нашите вече толкова години манипулират и лъжат по същия начин

Този генерал вероятно е бил действаш офицер в съветската армия! Този генерал е УКРАИНЕЦ! Този генерал е командвал украински воиници! Има родители, приятели, наследници, и т.н. УКРАИНЦИ и иска да унищожи Москва! А според нашичките русофилчета в Украйна, Сорос плати на шайка превратаджии и направиха "Мейдан" та свалиха законното правителство! Горкия украински народ гдето го управлява ХУНТА, а той обича Русия, ама хунтата не дава да я обичат! Та браво на Сорос щом с една шепа хора и пари настрой най-голямата държава в Европа срещу ОБИЧАНАТА от всички Русия!!!!

няма никакви данни - нито какво е учил, нито кога и къде е роден - биографията му почва от т.н. "независимост" на украйна. нали е "разузнавач" - яко се е засекретил.

$5 милиарда не са шепа пари. Бандеросите нито са шепа, нито са хора.

Бил съм и в Украйна , и в Русия ... По правило украинците не обичат да ги наричат руснаци и не изгарят от обич към Русия ! Но и не ги мразят ! Омразата я създадоха и използваха политиците и тези, които споменаваш-хунтата ... Отношенията между украинци и руснаци са същите , както между сърби и българи...не се долюбваме, но никога няма сами да тръгнем да се бием помежду си ! Виж, ако такива като Сорос помогнат - може и да стане! Добре е да го знаеш!

А "ГОЛОДАМОРА" украйнците казваш го имат като приятелска шегичка! Пък руснаците са радостни от участието на украински войски на страната на вермахта! Абе Сорос е виновен! Инак се обичаха и преди пък и сега!

Т.нар. "ГОЛОДАМОРА" е измислен и пропагандиран в средствата за масова информация през 20-те години на миналия век. Това е било пропаганда срещу новата Съветска власт. Осведоми се първо.

те и да закарат някоя ракета до Москва, това ще им е последното, което ще направят

Дядо ми който бе про-немско настроен винаги ми казваше, русите ги спасява огромната и необятна руска степ. Пеш да тръгнеш да я обхождаш един живот нема да ти стигне.

Ама дядо ви успял ли е да я обходи живейки няколко живота за да твърдите и вие подобни ''умни мисли''

да успееш да направиш и няколко крачки из необятната руска степ, ако предварително не си питал дали да влезеш в нея ! Камо ли да обикаляш цял живот, защото ще се окаже твърде кратък....

Тоя твоят дядо е от малцинството и то от глупаците, подобни на тия които ни управляват, особено оня с къща в Банкя направена на мястото на зайчарника.

И този е издухал.... Не му ли е ясно, че ако Питин рши за два часа ще бъде в Киев и всички ще се осе рете...

Не съм фен на Путин, но не искате да удряте Москва! Питайте французите и германците...

Що бе? Французите ги накараха сами да си я запалят!!!!

Факт е! Пък си пишете колкото си щете минуси!

"Накараха ги", за да изпукат от глад. Наполеон губи 2/3 от армията без много-много битки. Май историята никак не ти е сила.