Украинската армия обяви, че се е изтеглила от Лисичанск

Превземането на града означава, че руската армия и сепаратистите вече контролират напълно Луганска област и сега ще могат да се съсредоточат върху превземането на Славянск и Краматорск

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не се изтеглят посока Москва ..... според зеления олигофрен е така !!! хахахаххахахахахахахахахахаххааххаха

"в условията на многократно превъзходство на руските войски" Които руски войски са между 100 и 200 хиляди. А Украина мобилизира 600 000. Само дето не искат да воюват, повечето се радват на освободителната руска армия.

Лошото за укропия е ,че мобилизирани войници от източните региони след като се предадат на руснаците минават на тяхна страна.

Мобилизират ги на сила, не могат да стрелят, не знаят да ползват ефективно оръжие и не искат да воюват. Украйна губи и го знаят и американските им поддръжници и това ги вбесява

АКО ГИ ВИДИТЕ КАК ДОСТОЙНО СЕ ОТТЕГЛЯХА ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАШ ФИЛМ НА ЧАРЛИ ЧАПЛИН НАПРАВО ЩЕ УМРЕТЕ ОТ СМЯХ СЪР

Мдаа...бягаха като зайци из храстите :)))

Той обясни, че "в условията на многократно превъзходство на руските войски в артилерия, авиация, ракетни установки, боеприпаси и личен състав, продължаването на защитата на града би имало фатални последици". Ами къде си тръгнал с трици маймуни да ловиш, бе пръдлива американска ПОДЛОГО ???? Нови помощи и оръжия не щеш ли, или вече премина на СУХИ ПАЧЛКИ?

Могат до полската граница да се оттеглят, че чак до Брюксел, нали са кандидат за член...

Малко по-късно оня профан Зеленски ще измяука,че са почти до Москва. Украинци,станахте за резил и пред марсианците ! А първият смешник е тъпото еврейче нацистче Зеленски,който ви избива целенасочено . А ако тоя циганин си бе дал оставката още преди три месеца,както бе редно,днес нямаше вече да има СВО,а Мир. Украинската армия ще бъде обявена за най-смешната в историята на човечеството.

Абе,Зеленясалия нали побеждавахте.Усещаш ли какъв х...й те чака плъх такъв.Съсипа си държавата.

Бит и ебан не си признават

Зеленски победи и се изтегли

Оттеглиха се като американци от Афганистан...

Гледам русифилите са в еуфория с подмокрени гащички.

Иди в Украйна и се бий като мъж! Какво си седнал да се обясняваш като пачавра с подмокрени гащички! Аре бе, ако ти е останало капка мъжество, върви и защитавай Украйна.

Ходи ти да трепеш жени и деца, щото са нацисти!

"Нямаме предимство там, вярно е. Това е нашето слабо място, но на други места напредваме", заяви украинският президент. Напредвате разбира се, към Полша.

Вчера за ташак четох укроновини /езисът го зная, доколкото въобще има укр. език/ ...Та там пишеше, че "ми твердо стоїмо і тримаємо місто", че окупатора понася колосални загуби и т.н Пък виж днес се изнизали.... И един въпрос - как 200 000 руска войска са повече от 700 000 ВСУ?

Какви ти 700 хил.? Те са само нечия фикция, много яко лъжат! Сега ловят бъдещите си войници по улиците, с милиция и им връчват повиквателните. Да му мислим ние, че нашата армия няма и 100 хил.

Да му мислят Козяшки еничари като Мравояда ако ме мобилизират - да види накъде ще гърмя с Калагата.

Храбрата украинска войска храбро се е изтеглила, като храбро е оставила най доброто натовско въоръжение за стотици милиарди в ръцете на врага, нека врага се мъчи с него !! Както в Афганистан при изтеглянето на американските войски, талибаните се сдобиха с американско оръжие, напълно безплатно !

Оттеглила или панически избягала? :D

Русия е по силна от САЩ във военно отношение и ще победи в тази война ! Мачкай Русия , ти си най ВЕЛИКА НА СВЕТА !

Смело настъпваме на Киев !!!!!

Бягат та им пушат подметките! Страх ги тресе,цялото въоръжение ,работещо са заегали,страааах! Никой не мож спря руската мечка,раздразниш ли я!

Абе и янките се ,,изтеглиха'' от Афганистан.

При това без да пукне пушка от отсрещната страна!!! Какъв беше този вълшебен ход, с който ги иземтоха от там???

Намери си раиран плат и си уший костюм защото това ви чака вас СОРОСОИДНИТЕ ШПИОНИ ,чети за Богдан Филов ,как циганите го обесиха в централния затвор

Абе къде е храбрата укровойска, въоръжена с най -доброто натовско оръжие за десетки и стотици милиарди долари, евра и паунди ??

Руски фашисти сме изгонили, още 2,3 хиляди трябва

Не е ли по правилно,бити,е--ани и прогонени.

Ебана е майка ти, тия неща не са ти понятни или как му викате много си невнятна мурзилко фашистка

Ебана е майка ти

Щом си роден, значи и твоята е ебана.

И като я е ритал ебача по корема е ритал и тоя посерко по главата

Това сигурно е фейк :-) Ами, че украинските официални съобщения до преди няколко часа бяха, че украинската армия контролира Лисичанск. Хахаха! Отново героично отстъпиха от поредната позиция :-)

Била се изтеглила...лекинко... хахахаааа БегАла бърже украинската армия, за да не ги изтрепят!!!

...за десант отряд Болгар .... момчетата сме грозни ама си знаем работата.... 137:0.2 напредваме ...скоро Одеса...после каквото БОГ и за мечтата ми БълГЕЙрия да стане пак Народна Република БЪЛГАРИЯ... С нами БОГ и верният Драгунов и Беретата. Амин.

Ако искаха да запазат животите на хората придворният шут на Байдън щеше да се изтегли от Украйна, а нямашеда се крие в бункера посран от страх че ако се покаже украинците ще му теглят ножа Палячото като не си показва носа от бункера няма абсолютно никаква представа какво се случва и затова говори само глупостите които мупишат американците и англичаните

Някой от Еврогеовете сещат ли се кой е генерал Скобелев??? И какво е направил?

Къв Лисичанск, това е старо вече, новината е, че директно почна битаката за Северск и има данни, че влизат вече в крайните квартали, а украинците бягат и от там. Анализаторите очакваха да има седмица, две затишие, за да презьаредят и прегрупират руснаците, но са втрещени от скоростта, с която руската машина прегазва украинците. Пресекли са и реката от северозапад и подкарват Северск към обкръжение. Колапсът на украинците е тотален. Сигурно ще се опитат да се прегрупират на няква линия преди Славянск - Краматорск, но след такъв разгром и толкова загуба на техника и жива сила в битките за Северодонецк и Лисичанск, не е ясно какво могат да направят. Мораълт е под нулата, войниците им бягат, отказват да изпълняват заповеди, предават се, които оцелеят или тия дето бягат, захвърлят всичко и пълзят по полянки, на колелета, мотори, кой квото хване и търчат през глава, имаше филмчета из нета днеска. А германците рИвът, че Панзерхаубиц-ата 2000 паднала вече и тя в ръцете на руснаците. След ЦЕЗАРА, сега и германска си имат за да си я почовъркат руснаците. Пълен разгром е това вече. А господарите на оня дрОгар явно са му казали да не се предата, остатъците от армията ще продължава ги хвърля нещастно да мрат в мелачката.

_stankow

Както винаги "новините" ни ги сервират два дена, след като ги прочетат от украинските медии. Там също ги бавят два дни, така че ... Наистина Лисичанск е стара новина. Сега въпросът е дали изобщо ще има някакво съпротивление при Северск, или се отива направо пред Славянск !?

Абе верно ли било, че Лукашенко обвинил Украйна, че стреляла била с ракети по Беларус??? Баааси гнусната лъжа!!! Украинците нямат толкова оръжия че и да нападат чужди държави като Беларус! Те защитават само родната си, украинска земя!

Защо Русия няма бъдеще ли много просто.По принцип всеки народ се стреми нещо да постигне да подобри качеството на живота си да се рязвие а при рашъните няма такова нещо те съществуват единствено да са суровинен приятел на Германистан.Е така живее ли се

Азиатците взимат Сибир а за Московията емиграция към немската дупка кат Зверев

Видиш ли укра, бий го! Той си знае защо!

И за това желая виновните за тази война укри да бъдат избити до крак! С Божията помощ!

Пацифист-Фашист - демек рашист! Или с една дума "футка"! И твоето време ще дойде скоро!

Гледам вашето дойде, слава на русите и на Бог!

Русь Иван - той е виноват!

Ами пак са се евакуирали, щели да се върнат според Зелето, след като получели достатъчно оръжия. Скоро ще се евакуират от Донбас, после следват градовете Харков, Днепро и Одеса и се молете Руснаците да спрат и да почнат да чакат Зелето да се върне, защото другите алтернативи включват приключването на държавата Украйна. После Зелето не знам как ще се връща, с парашут ли, галактически десант ли ще прави, просто не мога да го измисля.

И да си славянин не е за хвалба цел живот роб

Католически педофик!

Само не отстъпвайте към Крематорск, че звучи много тематично ...

Поздравления за точния коментар...

Мрете ли, мрете ли :)

Славяни от Европа срещу орки от Азия...

Ако славяните ви почнем, укра върху укра няма да остане!

Ти да не се имаш за славянин, мангал черен?

Кадировците ще ви се видят като тимуровчета!

te ne sa slaviani a sa protiv slavianite i si go kazvat otkrito

Така или иначе Сибир ще е китайски доскоро слабонаселявян поради непригодните за живот условия с покачването на температурите ще налазят там други народи а рушняците ще бягат на Запад

С белото :)

Не видя ли руснака Зверев се е писал германец и играе тенис другите руснаци от прасталюдието играят казачок щото до корта не ги пускат

Зверев ви се подиграва, ма да акъл да го схванете :)

А ти какви мислиш че са българските деца родени в чужбина...българи ли....той Зверев е роден в Германия ...

Няма да бягат, а ще ги колят.

Много ясно!

Кадиров отивя към Турке

Сибир няма как да е Китайски...тъй като именно е слабо населен Русия може да използва дори ядрено оръжие там...но ядрени ракети разположени във Владивосток ще държат под контрол и китайци и японци и гринговците. там всичко е на 2-3 мин разстояние

Чв руснаците са не особено способни е ясно.Но зятова са виновни китайците трябваше бързо да си вземат Сибир а не да си губят времеро със суровинният придатък на германия

Да видим какво ще стане с Аляска :)

Там никъф шанс.Как виждаш тия руснаци ако тях визираш да направят десант в Аляска та те един десант в Одеса не могат а на всичкото отгоре ги изфършиха и от Змиини

Одеса е руска!

Що не са вътре щом е руска те утре и за Тулон могат да претендират

Руската армия освободи и прогони Украинските окупатори и фашисти от Лисичанск. Това е добре.

Добре е, разбира се, но това е само началото!

А турската армия, кога ще прогони българските окупатори от София, дебил миризлив?

Слава на България!

Тактиката на усреинците е ясна държат хора за живи щитове и пискат

Към отвъдното!

Обаче Байдън каза, че ще има локализирани атомни удари. А Кокорчо каза да се готвим за военна икономика, ПП закриха посолствата, следващата крачка е да обявим война на Русия и се чудя дали великите сили не са решили да потестват туй-онуй на наша територия.

Какви Велики сили, дебил? Ти в 19-ти век ли живееш още?

Бързо бате

И не поглеждай назад ...

Зеленски пак нещо не разбрал

има ли туканката останал некой , който да верва че москалите имат армия способна да води бойни действия и да побеждава ? върнали остров Zмийский на добра воля :)))) ? все едно върнали Берлин на добра воля :)))) от април тече прочутата втора фаZа на специалната военна операция , Za над 80 дена от началото ѝ , москалите са напреднали десетина / дванадесет километра , само при иЗюм са напреднали с 23 км ! Смех в Zaлата , за 80 деня 23 километра , срам и поZoр Za руските военни !

направих големи :))) иZчисления и иZлиza , че Za 80 деня братушките са напредвали по 287,5 метра на ден

80 дена са взели територии колкото почети 2 БЪЛГАРИИ и то без да падат авио-бомби по 5000 кг. едната! Ти си направи сметка! А гейската натовска войска 20 г. “показваше” на талибаните как се прави (смях в залата)!

Важното е че на ден дератизират по 1000 укроплъха :) Му ха ха ха :)

град след град след град.....

Пичове, помните ли Горбачов? Тогава той опита да направи невъзможното: Съветския Съюз от Империя на Злото да се превърне в нормална държава, както всички останали. Думи като "перестройка" и "гласност" изведнъж станаха международни, разбираеми за целия свят (дори за японци, китайци и други азиатци)! Сега дойде на власт пенсиониран полковник от КГБ, и изведнъж се появиха английски думи в руския език (неизбежно е). Такива думи като ф

Опита се, защото бяхя стигнали до просешка тояга да пият антифриза на танковете и да рупат дръжките на автомата от глад. Вече и в честността на Горбачов не вярвам - все пак и той си е уралски орк. Едно е ясно, че Бай Регън натисна кочината в земята.