"Уиз еър" защитава новата такса за ръчен багаж

Според компанията новата й политика за багажите е прозрачна и справедлива за всички, тъй като предлага най-голям избор на багажи за клиентите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уис еър не ми върнаха парите,които казаха,че ще върнат .Долнопробна компания!

Уиз летят само с нови самолети за разлика от др компании,поне от гледна на на сигурността са ок. Относно обслужването в националните превозвачи-плащаш 100 евро отгоре за да ти дадат "безплатно "същия гаден сандвич и летиш в антика

може да са съвсем нови, но винаги, повтарям винаги по дестинацията Кипър седалките са ожулени, направо жалки, плюс си личи, че не са оригинални, а претапицирани

"..допълнително заплащане предоставя неверна представа за реалната цена на билета и вреди на сравняването на тарифите с други авиокомпании, въвеждайки в погрешна преценка потребителя." - АБСОЛЮТНО ВЕРНО! Единственото хубаво нещо на тия нискотарифки е, че имат директни полети за дестинации, за които с нормалните компании трябва да се прекачваш. Иначе ако летиш като нормален човек с куфар и раница, може дда ти излезе и по скъпо с Виз Ер. За 5 кг свръхбагаж оня ден искаха 70 евро!!! Правят скрита нелоялна конкуренция и трябва да бъдат одрусани здраво!

Простете, но стандартната такса за свръх багаж е 50 евро за вътрешен полет и 100 за международен. Взели са ви с 30% по-малко пари.

е, вече няма да си носите сланина и домати като пътувате към европата да си купите кола на старо!

И що да не си я носим? Трябва да идем да си купим МакДоналдс, пълен с боклуци и отрови ли? Та да се чувстваме богати и успели? Аман от жалки нещастници, избиващи си комплексите в нета!

Райън и Виз са най-хубавото нещо, което се е случвало в авиационния бизнес. Свалиха цените на всички компании. Докарват туристи, които иначе не знаят къде е България. Идват с билет от 20евро за да видят София и за по питие. Те са и причина и ЕърБнБ да набере популярност у нас. Буквално направиха Европа достъпна за нас.

накрая за да се ползва т.н. нисък бюджет - голи до кръста, по джапанки. багажа - четка за зъби стисната в устата

Защо ЕС не направи като в САЩ - Една Авиокомпания - 20 долара за билет , без ограничения в багажа .

защото не е сащ -пpосто!

аф

Какво е това жалене, все едно някой ви заставя да летите с тези авиокомпании? Безплатен обяд няма.

Понеже са монополисти в картел на измислени дестинации като нашата лъжат хората/ щот знаят че сме тъпи бедни и нямаме друг избор/ че ни продават евтини полети а скубят пари за скъпи куфари и кабинни багажи . Лънгондрят хората да плащат за прайорити с абсурдната екстра че ще се качат по напред в самолета, което когато нямаше запазени места си струваше за да си избереш по хубаво но сега е безсмислено Не те чекират онлайн и те изнудват да дадеш пак някой лев за да се чекираш овреме и да си спокоен от рано че всичко е уредено , ако не го направиш те тормозят да чакаш и да го направиш безплатно само два дни преди полета. Като си платиш всичките им измишльотини плюс пътя от и до летището цената на пътуването ти става доста по различна от очакваното.

Тъп си и това е ТВОЯТ избор!Моят избор е на умен и богат Български Гражданин!Както и на повечето Ми Сънародници!Е! Ти,иво Христон,Нинова,Слави сте от твоя избор.Тъпи и бедни!

Баньооооооо, то избора ти е да си умен и богат ама У кочината няма как да си. Цивилизованико. По добре спри ракията вземи огледалото и после се огледай около себе си....

Уиз еър никога не спазват времето, ако летиш от Лондон за София, винаги се чака много и ние българите сме единствените чакащи, това не го разбирам. В самолета предлагат продукти - боклуци меко казано. Нищо общо с картинките. Ръчният багаж ти го взимат и си го чакаш после с куфарите. Цените не разбрах как ги определят, на моменти е евтино много, но в други е доста скъпо и по-добре да летиш за нищожна разлика в цената с много по-добра компания.

Нека си въвеждат справедливо таксуване на чекирания багаж, но ръчния багаж във всяка друга авиокомпания е грарантиран. Освен това очевидно става дума за картел - и ден не издържаха само една от компаниите да предлага различна услуга.

Тия пикливи компании се самозабравиха. Самолетите им са коптори, мръсни и смрадливи. Набутват ти на борда магазин с боклуци. Прекаляват. Да не говорим колко несигурни са полетите. Може да не те качат независимо че имаш билет.

И двете компании разполагат най-новите самолети в Европа. Летя с тях вече 10 години и съм имал само един проблемен полет, при който ни качиха в самолета и два часа чакахме слот за да излетим.

Ти не си статистиката. Това, че някой е спечелил от тотото не означава, че тотото е печалба за всеки. Не можеш да говориш от името на всички свалени от самолета, закъснели с часове и т.н. Аман от тъпанари.

Колко процента от полетите са според Вас. 0,01%? Това, че някой е изтеглил късата клечка, не означава, че нещо на компанията не и е в ред. И Луфтханза имат отменени полети.

аф

Ами купете си билет за друга авиокомпния. Никой не ви задължава да летите точно с тези или въобще да летите . Искате евтино, получавате евтино.

easyShit, LajnarAir, ВъзAir всичките са долнопробни компании, всички тези компании Overbook-ват всеки полет....напишете overbooking flights в тубата и ще се вханете за главата....трябва някой да им спретне едно мега дело и ще се кротна....

Като се види контингента,който пътува от/до Beauvais Paris, наистина е мъчително с Wissair...особено летния сезон, когато "елитът " на България, пребиваващ в Париж се завръща

Gal1974

Уиз Еър са най-долнопробната, крадлива авио компания, която обира клиентите си и не плаща обещетения. Обявени са за авио компанията, която е най-малко вероятно да бъде на време....почти никога...избягвайте ако можете...

В пъти по-добро обслужване от ер франс и българия ер!

За България ер съм съгласна. Това е найщотвратителната авиокомпания, която ми се е случвало да ползвам. Никога вече с България ер. И аз съветвам да я избягвате, ако не искате да ви откажат бординг, защото са сменили самолета с по–малък, тъй като вашия са го пренасочили към друга дестинация. За компнсации да не говорим. Но сега им готвя едно дело в съда. Та ще има изненада.