Удариха айтоска фирма, точила милиони от ДДС чрез фирми "бушони"

,Внасяла и строителни материали, които може да създадат опасност и при строителството както на сгради, така и на промишлени съоръжения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма толкова добри хора в тази държава за да се справят с мафията и укриването на данаци и избягването на ДДС!

поредната партенка на служебния министър!

Като ти чета коментара, май ти си дал парички на “НЕзависимата журналистка” Катето да махне новината от Флагман. Цялата Бургаска област знае, че Марко Груп/ Бау,мяу са ДДС мошенници! Айде яжте попарата сега!

Поредната манипулирана статия. Очевадно фирмата е на голям играч и затова е заповядано да се набляга на Айтос. От 100 км личат започна ведите и командите как да се манипулират мнението.

Хи Хи, Флагман flagman.bg изтриха новината. ТОва е НЕзависима журналистика - махат новината докато не се остановят нещата на 100%. ХВАЛА на таквиз журналисти

То е по-трудно да се хване фирма, която не източва ДДС.

КОГА ЩЕ ПОДХВАНАТ ТИРАДЖИИСКИТЕ ФИРМИ ТАМ Е ГОЛЯМАТА ЯМА........

такова нарушение, какво следва? Фирмата се затваря и никое физическо лице не носи отговорност. Бай уй е с 2млн под дюшекаи следгодина пак ще синаправи фирма.

То за това и ДДС-то ти се възстановява след шест месеца, а не веднага. Когато си на минус - данъчна проверка - задължително! Ей за това! Ама "бай уй" се е помислил за много грамотен, ще прехвърли стоката на загуба през 6-7 бушончета и държавата ще му даде едни парички! Но "бай уй" е прост като галош! Тази схема е стара колкото света, отделно с дигитализацията можеш да я разкриеш с два клика. Сериозните схеми са много по-сложни и законни. Най-много се хлеби в обществените поръчки. За саниране на блок по програма - 1 милион лева. За бай Кире, дето е купил материал и го е направил - 200 000, щото е подизпълнител. Къде отива лъвския пай?!? Как така монтаж/демонтаж на климатик е 500 лева? И пак - за да влезеш в схемата трябва да си наш човек. Това е по устава на ГЕРБ. А и много преди тях. Иначе, ако си направиш сам схема, особено в България, дори и да е печеливша и законна, ще дойдат и ще те бият през ръцете и ще ти кажат - имаш семейство, близки, мисли за тях. Даваш всичко на нас! Това е България, приятелю! Една мафия си има държава, и само тя има право да цоца. Не, че на всякъде не е така, но нашата мафия като малки са прекалили с филиите с мас и са чели прекалено малко книжки на Карл Май, холестерола и приключенията са им размътили мозъка!

А дано, ама надали...

поредния изтрит коментар от ДИР.РУ

Нормално,шефа на НАП Спецов ,беше експерт по източване на ДДС.Как така той може пък други не могат?

ПОРЕДНИЯТ КЬОР ФИШЕК , ЩЕ МИНЕ И ЗАМИНЕ...

Сещам се как Братя Диневи си бяха прехвълили фирма с близо 200 милиона задължения на някъв мангал. Писаха статия после се им се извиняваха че всичко било законно.

От първото изречение човек остава с впечатлението, че акцията е организирана с цел източване на ДДС.

Единствената такава фирма е в страната , шЪ знайтИ! :)

Тия са наши момчета! А т.нар. безимотни собственици на фирми,са наши гласоподаватели!