17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО МОЛЯ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ "КРАСИВИ", "ХУБАВИ" И "ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРОЕКТИ" В СОФИЯ! ИДВАТ ИЗБОРИ И НЕКА ТОВА ДА ГО РЕШАВА СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ НА СОФИЯ! /АКО ИМАМЕ КЪСМЕТ С НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ОТ ГРАДОУСТРОЙСТВО/ ТОЗИ КМЕТ И ЕКИП ВИДЯХМЕ КАКВО МОГАТ/ СТИГА ТОЛКОВА!

Ами , че той следващият ще си е сегашният .

Дали съм син или червен няма да обясняван на отрепка с интелект на зелена еуглена ! Метални ограждения си виждал в затвора откъдето явно идваш ! Не си виждал "зелените" релси на "Руски паметник" та явно си софиянец колкото козите си !

Цървукьо , виждал съм ги , за разлика от теб примерно . Също така знам , че са проблем основно на перничани и селтаци като теб които държат да минават именно през тях и ги глобяват последствие ! Огражденията са там където тепърва ще слагат зеленина по релсите ама нали рейса ти спира само на паметника , въртиш един кръг около него и пак се качваш за село но вече си спец "софианец" .

за да е успешен този проект, трябва да насадят коноп вътре. да, от онзи.

Застрояват всяка градинка и зелена площ, но ще пуснат 100 метра кал покрай трамвая и ще отчетат "озеленяване " на София. Постоянни малоумия. Утре линейката и по този участък ще закъса в калта, ако се опита да избегне задръстването .....

квадратният метър в отчета си е квадратен метър в отчета.

колко ли квадрата в градинките на Младост ще оправдаят квадратите по релсите? за един преател, кандидат-кмет на общината питам. Вече е бил в затворите и не се плаши.

Така ще затворят улицата да не се пресича пеш както на кръговото

Ха ха ха, шегуваш ли се !? Кога някой се е спирал да не нагази тревата ? И това ли е гениалният замисъл ?

Докога някой трябва да мисли вместо тъпите каруцари и да им осигурява паркоместа ! Кога ще се научим , че след като си пуснем мустаци трябва да си купим гребенче. Все някой трябва да мисли заради тъпите селинджъри с таралясници на годините на децата ни !

За да направиш нещо различно от утвърденото трябва да имаш причини за това и някаква полза ! Ще струва по скъпо, ще иска непрекъсната подръжка. При дерайлиране на трамвай ремонта ще е много труден, а при катастрофа, задръстване на автомобилния път или ремонта му не може да се отклони потока коли по релсите. Изобщо кой даде тази мъдра идея !?

Павел козарчето я даде !

"не син" по подразбиране ще рече "върло червен" ли ?!? Кога и как е било възможно да се "отклони" потока точно по тези релси ? Не ми е ясно най-вече варианта с прескачане на металните заграждения как ще се случи та за това питам . Веселяци сте общо взето образи като теб и охкащият дето идвате в София колкото да изкарате колата от гаража веднъж годишно но пък за сметка на това сте капацитети относно всичко в града !

Дали съм син или червен не е нужно да обяснявам на отрепка като теб ! Като гледам какви олигофрении пишеш е безмислено да ти се разяснява предвид интелектуалното ти ниво на зелена еуглена ! Метални ограждения дрънкат само в кухата ти кратуна ! Явно не си виждал "зелените" релси на "Руски паметник" и си софиянец колкото козите си !

Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак ! С кого се сравняваме и защо внедряваме у нас само грешките им !?

Голяма недомислица са тия зелени релси. Кой трябва да спечели ко'нкурса, щото нали, едни пари тябва да отидат в правилните ръце?!

Я се обоснови защо да са "недомислица" ?

Не той, а ти се обоснови ! С какво са по добри кал и плешива тревица от асфалт или бетон ? Непрекъснато поливане и подръжка, затъване на автомобили срещу 10 - 50 години само помитане през седмица и сигурност за евентуално преминали коли !

"Затъване на автомобили" ?!? Абе селчо , да те питам каква работа имаш с автомобила ти на зелените релси та ще затъне ? Иначе малко тревица за разнообразие е за предпочитане пред Хасфалт или бетон особено на места където по подразбиране би трябвало да се сети човек , че няма работа там .

Рядко тъп селяк се, Павеле ! Там на село нямате такова движение и тревата ще ти е изгодна за козите ! Прочети, ако можеш по-горе "не син" накратко ти е обяснил неудобствата !

Мамин и да охкаш едносричково с ох и да не охкаш отдалеч си личи , че си от столичаните в повече с ищаха ти за бетон !

То хубаво, ама тая трева много мека. Виж какви коловози са станали....

Според мен ще боядисат съществуващото пространство със зелена оградна боя останала от някое военно подделение, и ще отчетат зелени релси преди изборите...

Преди близо 20 години бях в командировка в един малък европейски град, целият разкопан заради изграждане на трамваен транспорт. След 3-4 години отново бях в командировка та, Първо се зачудих къде са трамваите. В средата на платната имаше големи зелени площи. След малко се задава трамвай. Със супер модерен вид, движи се тихо. Тогава забелязах две ивици сред тревата - линията на движение на колелата. Не съм виждал другаде такова нещо, но разликата със софийския трамваен транспорт е като между Лексъс и Дачия.

Тази община се чуди вече за какви глупости да харчи данъците

Браво на Фандъкова. София започва да прилича на град. Опитва жената със всички сили, въпреки че с българското говедо прогресът е почти невъзможен.

Моля? За това прецака трамвай 6. А можеше да стане перфектен зелен трамвай... То кой ли мисли в тази община.

Трамвай № 6 е като подвижен концлагер.Топлината в него през зимата е почти като външната само дето не духа много.Гениалните конструктори са измислили в тази кубатура две дехалки до втората и последната врата.Пожелавам ви приятно мръзнене с центъра за градска дебилност.Да не говорим , че и 6 и 1 пътеват на около 20-30 минути.Да ти е кеф да ги ползваш.Всички общинари да бъдат задължените да се возят през седмицата в старите мотриси душегубки.

Super :-)))

Зелени релси са отлична идея, виждал съм ги в Барселона

Само дето наименованието им общо обаче на софийските с тези в Барцелона:((((((

Айде ново чудо , Абе тая самоковската , защо не ходи да си сади компири , ами се прави на естет в чужд град , Графа още прилича на гробница , тя за бул. Македония се захванала .

Това е идея. Да насадят картофи по тези зелени релси. И после на пазара - ако се преборят за маса, разбира се. И да си платят данък печалба.

Аванта за наш човек трябва да има защото не са никакви ''зелени релси'' а едни пари влезнали в някой джоб...

Като гледам кво направиха с Дондуков и Графа направо не ми се мисли този път каква ще е издънката....

СБОГОМ п-д "Македония"...

Зелените релси са голяма тъпотия