Удължават учебната година за част от децата

"Всички ще завършат присъствено", увери министърът в оставка Красимир Вълчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този министър още ли не са го привикали в прокуратурата? Има да отговаря за много неща, които причини на децата и техните семейства.

Материал няма да отпадне но си го учете сами. Тоя министър скапа образованието. Така е когато за министър се слага човек който не е бил нито учител нито преподавател. Аман от калинки.

Триете коментари,

Такова некомпетентно и алчно същество! Съсипа ни! И хора, уж са в оставка, ма пак проекти за хиляди левове за догодина, хора!

slaveina

И какво ще се постигне с това....

Усвояване на много пари!

- червей в оставка. Едно от най-гнусните лица на кабинета Борисов. Дори и в оставка е все-така гнусен. Даже не е необходимо да си отваря устата, та да осмърди атмосферата с бруталния си заралийски диалект. Да идва някакво служебно правителство, та да спрем да гледаме тази гнус.

Ей няма такъв темерут като тоя министър! Ми няма пък да си пусна детето което е 4ти клас на външно оценяване. Дреме ми, ще му взема бележка и няма да ходи, за да задоволи ината на тоя тъпак. Зор за това външно оценяване, егати напъна да се види какъв ще е резултата в годината на пандемия, аман от статистици. И не му пука за децата, ще ги употреби като лабораторни мишки, не стга че цяла година се гаврят с тях ми сега и външно оценяване, да върви на майната си тоя!

Някои още не са разбрали, че има пандемия. Не ви е лесно. Но като стане въпрос за ваксини, които ще помогнат да се нормализират нешата, тогава измисляте конспирации.

Мой ваксиниран колега бере душа в болницата, с течност в белите дробове и критична сатурация. Но ти се ваксинирай, не го мисли......

Съм с две дози на Пфайзер. Чувствам се екстра. Както и поне още 100 човека около мен. Ама си прав. Една жена каза на пазара, оня ден,че братовчеда на съседката й познава един, дето и той бере душа в болницата.

Учителите са в паника, защото децата нищо не са научили през време на ДО. А сега ще им взимат от ваканцията?! Нали всичко беше наред с ДО? ???? Нали така твърдеше министъра. Децата напълняха, прегърбиха се, имат диоптър от висенето пред екрана. Да напомня, че в момента всичко друго работи, само децата са на ДО все още в къщи!

Защо се заблуждаваш, че има разум в действията на министъра? Та той е кукла на конци, каквото му кажат - това прави. Няма не искам. Казали са му да говори/прави това и той слушка. Иначе има 5->5 по дупето...