Учителка танцува неприлично на абитуриентски бал

Учителката е подала оставка след качване на клипа с танца в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Учителка танцува неприлично на абитуриентски бал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроатлантически ценности в чист, изкристализиран вид! Това е светлото бъдеще, което очаквахте от т.нар. "Преход", нали? Да ви е честито платени шорошомолци е евроатлантици!

И старата коза иска да ближе сол.

Това си е нейното свободно време и право да си го прекарва както желае. Работата си е вършила жената, както се твърди. В такива малки градове не е трудно да попаднеш в един ресторант с абитуриенти. Да, като всеки подпийнал човек - не е приятна гледка, но истинските кандидати за порицание са този дебелан и този, който си позволява да я снима и разпространява. Тази култура на селфита, клипчета и споделяне води до там, че дори при инциденти и нещастни случаи вместо да помагат, хората си вадят смартфона и почват да снимат ...Сега жената се е принудила да напусне в години преди пенсия..а този тлъстия и този снимащия се кефят като големите герои на вечерта...прецакаха работата на един човек и позабавляваха други сеирджии...Отврат...

Това си е нейното свободно време и право да си го прекарва както желае. Работата си е вършила жената, както се твърди. В такива малки градове не е трудно да попаднеш в един ресторант с абитуриенти. Да, като всеки подпийнал човек - не е приятна гледка, но истинските кандидати за порицание са този дебелан и този, който си позволява да я снима и разпространява. Тази култура на селфита, клипчета и споделяне води до там, че дори при инциденти и нещастни случаи вместо да помагат, хората си вадят смартфона и почват да снимат ...Сега жената се е принудила да напусне в години преди пенсия..а този тлъстия и този снимащия се кефят като големите герои на вечерта...прецакаха работата на един човек и позабавляваха други сеирджии...Отврат...

Повечето коментиращи дори не са разбрали, че жената е начална учителка-от първи до четвърти клас. Тя НЕ е била на абитуриентски бал, а е била с приятели на заведение. Танцът е в 4 сутринта, когато нейните ученици сладко спят. Кого е трябвало да възпитава в ресторанта?! Мразя чалгата, но всеки избира къде и как да се весели. Изумителни са част от коментарите. Като че ли тази учителка трябва да е моралният стожер на нацията, а не корумпираните ни политици, депутати, прокурори, полицаи... Слушате и гледате спокойно дебелашките шегички на вожда, а сега възмутени!?

То пък един танц...

Всеки има правно на частен живот - такъв, какъвто си го избере, щом не прави престъпление. Важното е, че на учениците не е "преподавала" по такъв начин. Сигурен съм, че това не й е първата "изява", но пък за пръв прът се е случило някой да снима и да го публикува (мразя думата постване, като че ли пости, и всички останали ненужни чуждици в езика ни.)

да снимаш и да разпространяваш такива клипчета. А и заглавието е отвратително.

Haide sega, bezgreshnite - pyrvi da xvyrliat kamyni! Golemi moralisti, goliamo chudo! Scenata ne e nikak priatna, osobeno shkembeliata uchenik.. Da snimash niakogo i da go postvash v neta, protiv voliata mu, e nezakonno.

Малка случайност и се е открило това което обществото ни се прави ,че не съществува.Явни са само последиците- съжителства без ангажименти,,изоставени деца или просто поредния аборт и нов партньор, бързо топяща се нация,хора живеещи без перспективи и морални задръжки..вилнеене по улци и заведения,депресии...и накрая ще дойде Погрома...

не й одобрявам поведението, но и танцуващия мъж има вина - той я окуражава, снимащия също е виновен - редно е да подходи по друг начин, не да подиграва.

От лицемерие и нравоучение, какво толкова е станало? Га че ли Вие не пиете и не се забавлявате. Седнали сте да ревете за едно нищо. Да е жива и здрава даскалицата

А дали някой не е спайкнал оитието ий за джумбиш?. аз на нейно мясъо бих разнищил тази история...

Вън от класната стая, да си намери работа извън училището.

Сестро, ти да не си монахиня?

Как ли преподава тази "учителка", която се забавлява като съблича ученик и се търкаля и пълзи в краката му... Интересно, дали е омъжена, има ли собствени деца? Как ги възпитава? Как реагират близките на начините и на "веселба"? И как е възможно ред пишещи тук да отмятат с лекота темата ... карай, на жената и е весело... какво като е учителка с ученици на абитуриентски бал...Това, което се вижда на клипа е грозно и уродливо... в нормална държава можеше да стигне и до съд за разврат.

Коментатори, а какво да кажат франсетата? Техният президент си е взел за жена учителка на годините на майка му, че и връзката им е започнала още, докато й е бил ученик... Ако беше се родил в България, сигурно щяха да ги линчуват публично и двамата! Не забравяйте, че учителите не са светци, те също познават физическите удоволствия, създават деца, забавляват се, танцуват... Да не мислите, че това, което е заснето на клипчето, не се случва всеки ден по заведенията?! В тази новина всъщност няма скандал - скандалът го направиха журналистите с преекспонираните си заглавия: "Учителка танцува неприлично на абитуриентски бал". Пък жената нито е била на бала, нито учениците са били нейни възпитаници... В малък град няма толкова много заведения, в които да се веселиш - засекли се случайно с абитуриентите в ресторанта, даскалицата си пийнала и си потанцувала... Чудо голямо!

Мале ама и ученикът с който танцува си го бива. Запомняща се картина....

Понеже повечето от жените забравиха, че първото е да бъдат жени!Понеже станаха кариеристки, консуматорки, само пътувания и лъскави играчки и гледащи винаги да се продадат по-скъпо.При всички демокрации раждаемостта спада толкова много, че на правителствата им се налага да вкарват емигранти, за да оправят прираста.Защото жените загубиха способността да бъдат жени, съпруги и майки, заради самата страст на отношенията.Мъжете, че деградираха е ясно, но винаги жените са били водещи и определящи в тези отношения. И сега една ЖЕНА, която има все още това усещане, макар и на 58, за което моите поздравления, е посечена и заклеймена. Жалко е, защото много от сочещите и хулещите са родени от подобно проявление на страст между мъж и жена.

Мм..ситуацията е "Люба,звезда Ютюба" автор и изп. Симеон Слепаков

А ако е танцувала неприлично ,но не е било на бал, ако се е натискала с някой ,но е видяна от ученик напр.под 18год.?Щото нали знаете,че нашите ученици не ходят в сладкарница?Е , какво правим тогава?

След като учителите не успяват да издигнат подопечните си до по-високо интелектуално ниво, явно се налага да се принизят до нивото на учениците! Един вид - скъсяване на дистанцията! Ако не беше трагично, щеше да е направо смешно!

Очаквам следващия път учителки да правят публично свирки, а по форумите да ги защитават, че нищо особено не е станало, просто се забавляват жените!

В 4 сутринта могат да правят каквото си искат. В 4 сутринта учениците би трябвало да спят.

Хей, Гнус, свирка се прави най вече за удоволствие на мъжа, а не на жената. Ако ще правим такива аналогии, помисли как щеше да е, и кой кого какво. А ако чакаш за свирка от жена, и то да я забавляваш с това...продължи да чакаш.

Лечение трябва на жената. Един преглед от съвестен специалист щеше да установи проблема преди да преподава на децата.

е те тая е спирала развитието на държавата и народността. Уволнете я и до 50 години ще сме ОК. А мобилните телефони в кръчма се оказват голям проблем. Човек не може да се "осере" на свобода от сиирджии-олигофрени.

Вече я уволниха. Сега в България всичко ще цъфне и върже.

партньорът не е зле да намали яденето, много неестетична физика. толкова млад и толкова дебел...

Ako bеше по-слаб всичко щеше да е естетично нали ?

Като чета коментарите си мисля, че деградацията ни като общество е почти завършена. Аз лично не бих искал тази за учителка за децата / внуците ми. Който я одобрява, да си я ползва на здраве! Иначе самото изпълнение е долно, пошло и отвратно! И не може да е извинение, че хората са пийнали. На определени места човек трябва да си знае границите.

Хайде, хайде... Тия "дечица", дето са гледали и снимали клипчето, знаете ли какви по-гнуни неща са виждали? А знаете ли, че са открехнати в тайните на кекса още от 10-годишни? А знаете ли как се консумират на живо по сепаретата на чалготеките? Реално учителката не прави кой знае какво в клипчето - заголва бедър и подхвърля салфетки. Поведението на кавалера й е много по-предизвикателно, но заради нейната професия, изпълнението им влезе в новините. Не се правете на прекалени моралисти - който е безгрешен, нека пръв да хвърли камък!

Хайде сега пак обвинявайте родителите.

Не е важното да ни е весело, важното е да се обвиняваме и да има виновен...

Точно родителите са виновни!

или постепенно започват да ни налагат "моралните правила" на резняците? Следващата стъпка сигурно ще е черно фередже? Не жената, ами снимащия и журналята са за отстрел! Както и животните, които са я уволнили! "Евалата", темерути!

Отврат, гнусно.....

Свинщина и деградиране това е.....

Ако това са абитуриентските балове в България, боже опази България...Пълна свинщина....както е тръгнало в тая държава така и ще свърши. Жалко, а беше хубаво... :-(

Мдаа, пълна деградация... 90% от коментиращите са имали ей такива учители, нали? Затова и такъв е продукта на образователната ни система... приемат за нормално покачването на първичните инстинкти на обществено място! Пък после защо девойките налитат да стават проститутки, а пищните мачовци стрийптизьори... та те следват светлия пример на "наште" съвременни народни будители...

Да закриват ресторантите и дискотеките. В 20 часа всички по къщите. Никакви веселби, никакви компании. Никакви приятни преживявания. Без цигари, без алкохол, може и без храна, щото е отровна и вредна. Който се засмее или запее на съд. Само с вперен поглед в монитора и телевизора да не изтървем някоя важна стъпка на вожда и учителя. Опасани сме с камери телефони като в "1984" Добре е гражданите да са бдителни и да докладват за всяко нарушение, това май вече е в сила.

там катинарчето и фереджето!

Какво толкова е станало, жената се забавлява в нощно заведение и не прави кой знае какво. Евала, че на тия години изглежда по този начин. И се забавлява а не се е сбабичосала.

При това в 4 сутринта. Учениците в началните класове по това време би трябвало да спят.

Така е но до някъде. Все пак е учителка и трябва да дава пример. Учителите трябва да са за пример и не ,че не трябва да се весели по този начин но трябва да е в компания с хора с които се познава много добре и някъде не на публично място. Това е моето мнение. Родители и учители заедно са отговорни за възпитанието на младите хора.

Учителка танцувала и се веселила на празник. В почивен ден. В свободното си време. Колко възмутително. Направо ужас. Сега цялата държава, медиите/моралният стожер на обществото/, моралните родители, всички ще плюем отгоре и и ще я замеряме с камъни. Хора, нормални ли сте? Никога ли не сте танцували, пък било то и кючеци? Никога ли не сте се отпускали в приятна компания? Никога ли не сте се веселили? Кой ви дава право да се разпореждате с личните емоции на човек в свободното си време? Защо не бяхте толкова смели да искате оставката на пияната Цецка Цачева, когато се веселеше в ресторант докато беше председател на НС? Защо не линчувахте журналисти, е политици, които се излагаха като кифладжии в пошли предавания по телевизорите?

Това прилича на пародия. И без това кючека стана национален български танц. Не виждам нещо различно от това, което става през останалите дни. Чалга от горе до долу. Вижте хората на високи постове(пародия) и тогава съдете учителката. Няма кой да защити националният интерес на върха на държавата а тук искат да съдим учителката. Преведените гърбове на президента и мин председателя пред господарят им по-красива гледка ли са? Едва ли? По-грозни и жалки са. Оставете жената и осъдете предателите на българските интереси.

Не видях нищо кой знае какво неприлично и опасно. Ако не е била учителка надали някой изобщо щеше да и обърне внимание.

Правилно. Ако не беше учителка нямаше да и обърнат внимание. Но тя е учителка, учителка ,учителка!!! Тя си е избрала професията. А има професии като учителската ,които учат и възпитават ,възпитават ,възпитават младите хора! Родители и учители заедно са отговорни за възпитанието на младите хора. Така мисля аз.

Тук се чуват и гласове на одобрение, което всъщност подсказва колко болно е обществото ни. Там е големият проблем, а не в това че някаква баба се е напила и забравила че е учителка на 40 години по-млади от нея (някои още непълнолетни) ученици. Човек трябва да се държи достойно и сред близки и приятели, а камо ли е ако е учител, който иска да бъде запомнен като учител, а не като някаква нощна гювендия.

Да, определено живееш в едно отминало време. Моето мнение е, че е г-жата е показала поведение "достойно" , колкото е достойна заплатата и правата й. Всъщност, тя е показала огледално отражение на това как държавата се държи с учителското съсловие вече 25 години.

От некачествени храна и напитки, които се пробутват по баловете ЖИВОТНИТЕ НА МОН ПОДИВЯВАТ!!!

Голяма концентрация на първични личности, на едно място...

bravo i na 58 da znaesh da se veselish da go duhate seliani

Обществото ни е смешно в желанието си да се покаже морално.Все повече се превръщаме в държава на абсурдите.Медиите ни заливат с кич и секс.Ежедневието е брутално,изтребване се безжалостно.Но ние обсъждаме и обвиняваме някаква госпожа,която се е забавлявала.В ресторантите се пие и се танцува.Там не проверяват каква работиш.Всеки има личен живот извън професията.Да се срамува дребната душица,която е снимала.

Кака, кака, ама с нейните 58 години малко е позакъсняла, да не кажа позакъсала. Виж ако беше Десито Ебанова, щяха да хвърчат пера и перушини!

що не дойде някой келеш да ме шпионира в извън работно време, ще му набутам телефона в най-тясното отверстие

никой не я шпионира. нали това е общественно мероприятие?

Снимането без разрешение, да не споменаваме и изнасянето в публичното пространство, все пак е подсъдимо.

Ти ли бе,ШУШУМИГО?

Простащина - това се вижда на видеото... Това, че учителката е дебил не е проблем на самата нея, а на образователната система, която е недофинансирана и нереформирана... Овациите за вакханския й танц във форума само допълват картинката...

на учител е около 800 лева, ти какви искаш да практикуват тая професия, ангели и херувими ли

Да смени професия тогава. Виж тя може идруги работи, способна е.

Стига сте оправдавали простотията, корумпираността, липсата на интелект, достойснтво и самоуважение с ниските заплати! Двете неща нямат нищо , ама нишо общо!!!! Да не би утре на тази, ако й дадат заплата от 5000 лв., ще стане достойна дама?! Напротив, още по-разкрепостено ще го дава - направо в холандска клетка може да се зачекне. Гнус, гнус, гнус! Горките ми деца! При кого ли ги изпращам на училище?!

докато другите се забавляват, той шпионира и снима, а каката е яка , да е жива и здрава и да не съжалява, че е напуснала скапания даскалък

Иванчо кани Другарката на подобен танц и признава че я иска. Тя отвръща, че не обича да се занимава с деца. Иванчо: - Не се притеснявайте Другарко,....аз ще ви пазя.

Ааааа, има какво да покаже и да преподаде каката! :D

А така, само непълнолетни чалгарки могат да се разголват...а момчето е страхотно - каква физика, каква грация, истински представител на мачо българина, бъдещ премиер...ще го поканя в следващия ми клип, а тоя с телефона ще ми бъде оператор!