Учителка крещи и обижда първокласници в час, родителите искат уволнението ѝ

"Моето дете е системно тормозено от госпожа Анета Колева, всеки ден е наричано тъпак, тъпунгер и лигльо", разказва майката на един от учениците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Всички критикари - бегом в училищата до 65 години да възпитавате отрочета без домашно възпитание, че да ги видим...

Едната майка с татуировката на ръката и просташкото излъчване не мога да и вярвам,че нещата са така еднозначни. Децата от малки стават копия на родителите си в лошото. Не мога да коментирам.

Браво на даскалицата. Скоро и други. С подкрепата на фигуранта и кликата около него. Това е бъдещето на България след преврата.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

А някога, преди много десетилетия учителите са биели с пръчка и са раздавали шамари на килограм.

.......и израстна комплесирано и подтиснато поколение, с чувство за малкоценност изразаяващо се в агресия и омараза, далеч от човешките ценности, резултатът е на лице във всяко едно отножение в държавата!

Я иди на училище!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Как може запис да бъде незаконен??? Е това не проумявам. Доказателство имаш, ама не било законно. Щото за закон е това?

Много ясно, че трябва доказателство и потвърждение чрвз автентичността на гласа от отсрещната страна! Защото запис може да бъде направен навсякъде (може да не е в самото училище или класна стая), и говорим за аудио запис(не за видео запис). Затова съдът може да го допусне, но само като косвено доказателство а не категорично, защото трябва да се установи че не е манипулирано и гласът не е преправян или е на друг човек. Такава е дефиницията, защото има и случаи за набеждаване! Нека компетентните служби установят и проверят дали аудиозаписите отговарят на твърденията им!

Ами нормално, ако не знае как се носи правилно маска със сигурност е някое дебилче. Цяла година ви обясняват как се носи маска и пак не можете да се справите.

Мястото й е в обора , да крещи и обижда кравите на воля . Такъв човек няма място при малки деца .

ми то зависи от родителите да не се дзверят ми да го възпитават :-)

Очевидно родителите на учителката са се провалили.

Очевидно си наглец и родителите ти са се провалили навремето!

Има деца с Дислексия, недоносени деца, при които развитието е забавено, и ред други проблеми! Не стига че те се измъчват ами и една психарка отгоре им, това води до трайни и сериозни последици за целият им живот за в бъдеще.

Проблема се решава много лесно. Детето с родителя и учителката отиват при директора и му се дава да реши дадена задача. Ако го направи учителката се извинява. Ако ли не продължава да му вика тъпунгер. Това е.

Браво. Това е соломоновско решение. Така ще лъсне истината. Генийче или дебилче е детенцето.

Соломоновото решение е да се даде на учителката да реши дадена задача и ако не успее, на нея по-цял ден да се вика и да се нарича... как беше...

Ами да им вдигнат заплатите на учителите, бе! За неколко хиляди на месец и само с два месеца годишна отпуска кой нормален ще ти работи?!?!

Първо са 4 месеца отпуските, а не два. Второ, за 4 хиляди лева няма да си мръдна и пръста. Ходи ги работи за тази мижава заплата.

хахаха това ми хареса!

Потресаваща случка. А коментарите на някои коментиращи, които не намират нищо нередно…. Клета майка България!

Злобни троли, които нямат деца.

Аз пък бих завела дело за психически тормоз и нараняване на достойнството на непълнолени деца. Записа няма доказателствена стойност, но се взима под внимание. Децата се разпитват от психилог, като свидетели и жертви(те са болшинство). Освен това записа не е ясно как е направен, (забравен часовник Майки с отворена линия например...:) и делото - задължително в Стразбург където наистина се гледат човешките права, особенно когато се касае за непълнолетни деца, процедурата е бърза. Ще я натикам тая в кучи гъз, където и е мястото!

И аз. Къде е това Стразбург? До Бургаз някаде ли е?

да там е на 5-6 км. от Бургас!

НякЪде там, ще да е.

Ами вместо тъпунгер да му викаше Аинщайн , така като се прибере и каже няма за какво да се хванат. Но истината боли.

Ами учете си дебилчетата вие сами. За 2 хиляди лева заплата нямам никаква мотивация да ги уча. Нали всички сте със вишо образувание, мили родители?

Като не ти харесва ела да ми го лапаш за 5 бона. Защо се преструваш на учитвлка, като си просто проститутка.

В деморализираната съвременна българска образователна система няма как учител да се държи на нивото на западните си колеги. Държанието на тази госпожа е адекватно на цялата местна действителност.

Двама от бащите отиват без предупреждение при директора, грабват го от двете страни и заедно се спират пред въпросната стая по време на час. И ако въпросното нещо се случва, тогава учителката и директора заминават още на същия ден да си търсят нова работа на борсата, докато прокуратурата подготвя делото.

И така ще стане, ама днес не мога, че имам запазен час в козметичния салон и трябва да ме епилират и оправят ноктите.

"очакване от страна на госпожата тези деца да не са агресивни и помежду си" - явно госпожата очаква децата да имат елементарно възпитание и да умеят да проявяват мъничко емпатия към околните.Но за дебила родител е ок щом са деца да са агресивни към другите, стига срещу тях да няма агресия от други зверчета или от дебила учител...

Да проявяват емпатия, докато ги навикват по цял ден ли? Учителката кога ще прояви емпатия? Това са малки деца, за пръв път сблъскващи се с училище... май и ти нямаш емпатия никаква.

ВИНОВНИ са Братя Галеви.. Тия са Турски Шпиони. Братя Галеви са турци и с турски паспорти Ако някой ги разпознае, най- добре да ги убият.... Ще има два турски башибозука по- малко. Турците изнервят всички, за да се караме по- между си , а те да завземат България.

Госпожата явно не е за тази работа! Особено пък за работа с малките. За работа с най-малките е нужна много любов и търпение, каквито при нея очевидно липсват!

на ДИР.

Такива учители трябва да бъдат уволнени. Едно са деца в пубертетна възраст, друго - първи клас. За тези в гимназията е ясно, че повечето си заслужават наказанията, защото масово се чувстват велики, само защото ги тресе хормона и обиждат учителите, но децата в първи клас още са на такава възраст, че просто експериментират с границите на възрастния. Очаква се, че с тези малки деца ще работят професионалисти, които са наясно с особеностите на възрастта им, и ако имат проблемни ученици, ще се свържат с родителите и други инстанции - психолози, педагози и т.н., за да решат заедно проблема. Поведението на тази учителка (не че заслужава званието) е тотално неадекватно, тя няма никакво право да раздава "правосъдие". Никое дете, дори най-палавото няма да се възпита с обиди, крещене и побой. За мен това не е учител, а просто човек със срината нервна система, който трябва да се лекува.

Долу един умник се е изказал за какво да учил колко е висок връх Мусала и какво съдържа амебата? Защото после като завършат (ако) ще имат общи познания с критично мислене и няма да вярват на партенки във социалните мрежи и на теории на конспирацията.

Сляпата вяра в науката въобще не е по-малко зомбиране и също е средство за манипулация посредством т.нар. учени, които са на къса каишка на властта.

Ти не си "антитъпанар", а точно ТЪПАНАР. Без анти отпред.

работят подобни психясали мърли.....кэито тормозят деца 4-10годишни...ВСИЧКИ ВЪЗПИТАТЕЛИ НА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТЕСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРИГОДНОСТ...

Каква държава искаме, когато нямаме човеци… Добре, че не сме на 3 морета!

учителката няма никви шансове за успех - кво ти учене, кви знания

ако тръгнеш с тая нагласа, че 80% са дебили, по-добре сменяй професията.

Шамари,кви завратници съм ял,и съм си ги заслужил.Не учителката а децата са проблем,родителите сме длъжни да спазваме правилата в училище,а не да изискваме само,осигури му всичко лесно после кои ми се с.... в гащите.

да си ял, ама едва ли от първия учебен ден. По принцип тръгването на училище е една от стресовите ситуации за малкия човек. И ако отначало го подпукаш с лошо, какво ще стане с и от него? Ами едно голямо стресирано и комплексирано нищо. Затова не може да се почва с "рогата напред" от първите учебни часове.

Родителите трябва да спазваме правилата и да възпитаваме добре децата си , това е така... И има такива, които понякога заслужават "задвратник", особено в по-голяма възраст ... Но за малки деца шамари, крясъци и обиди ли са инструментите на учителите?

Абсолютно неприемливо поведение, такива хора не трябва да работят с деца. Подобно отношение освен да насади агресия в децата, друго няма какво да постигне.

Отказал да слуша записа?!?! Идиот.

нема ли некой да и ковне един на другарката

че го заслужава - заслужава го но нито ще реши проблема (може само да го влоши)

наемам я за детегледачка веднага!

Ами то са ни такива всичките учители, това едва ли има някой, който не го знае!!! Само заплати може да искат, но реално работа никаква не вършат, само депресират децата! Не знам защо учителите така и не разбраха, че това поколение просто не е като тяхното! Сегашните деца искат динамични часове, мултимедийни продукти, съвременни методи на преподаване и т.н. А не някой си, който вече е на успокоителни да седи и да им мрънка пред дъската някакви неща, които от преди 50 години е ясно, че не са верни! Сега вече живеем в демокрация и това не знам защо на учителите не им харесва! Минимална заплата за такива или моментално уволнение!

И кое от изучаваното в първи клас не е вярно? Буквите ли? Цифрите ли? Или знаците за събиране и изваждане имат различни функции? За децата е ясно какво искат ... всичко друго, но не и да учат. И някой трябва да ги бута, докато станат на възраст, в която част от тях ще разберат защо е цялото това нещо. А останалите ще си бъдат тъпаци за цял живот. Тъпаци с претенции, като родителите си.

Ами другарко (понеже то е ясно, че си начална учителка от старата генерация), искам да ти кажа, че новите ученици не искат някой да им натяква постоянно какво трябва да правят. Те, за разлика от всички в твоето поколение, сами могат да решат какво им се учи, какво им трябва в живота и с какво реално искат да се занимават! Те искат да знаят: как се прави бизнес, как да развием меки и лидерски умения, как да копаем биткойни и т.н. необходими за съвременния човек умения! Те не искат да знаят: как се смята с 8 (има калкулатор, ако не знаеш), от какво е направен връх Мусала или какво има в клетките на амебата... Това са неща, които на вас може и да са ви трябвали, но пък като гледам докъде сте се докарали, едва ли сте ги ползвали правилно! В днешно време, всеки работодател иска умения, не знания, това няма как да не ти е ясно, защото ако не ти е ясно, имам много лоша новина за тебе... Друго, учителите нали много си харесват професията, защото искат все по-големи заплати, при положение, че така или иначе никой млад и модерен човек не иска да го работи това?!?!? На какво отгоре, след като децата ни са все по-неграмотни, т.е. учителите работят все по-лошо и по-лошо? Да им се дава по една минимална заплата, да имат колкото за най-евтиното ядене и да са благодарни, че не им хвърляме по един бой всеки ден, защото според мен много си го заслужават и просят... Така или иначе учителите много скоро ще бъдат заменени от компютри!

Най-важното е децата да се научат да мислят. Калкулатурът няма да развие мозъка им. Ако не могат сами да сметнат колко е 2 + 2, дали 8 е повече от 5, никакъв калкуратор не може да им помогне някой работодател да им даде работа.

Какъвто матрялът, такива и децата му, и учителите му, и всичкото му. Простите, глупави и невъзпитани хора, с които изобилства територията, раждат прости, невъзпитани и глупави отрочета, част от които после стават учители и преподават на други прости, глупави и невъзпитани хлапетии. Омагьосан кръг, от който няма излизане. И не, неуважаеми, не съм учителка и слава Богу.

Излизане има ... и то е едно-единствено - възпитание и образование ! С шамари и крещене само се подхранва омагьосания кръг.

Ами ако наистина децата са тъпаци и кретени? Тогава това отношение е единственият начин да влязат в правия път. Аз бих изчакал да ме уволнят, след което бих завел дела за неправомерно отношение и незаконно подслушване.

И дори целият клас да пълен само с тъпаци, като ги обиждаш и им крещиш дали ще станат по-умни ... или ще научат нещо смислено ? Или по-скоро ще научат да крещят и удрят на свой ред по-слабите и ще станат поредните психари ?

"Тогава това отношение е единственият начин да влязат в правия път" Остави го/я - с толкова сиво вещество, толкова и ще те разбере. А още по-малко и ще научи някого на нещо - "тъпите" няма да схванат, "интелигентните" ще го/я отсвирят...

Може наистина да е тъпак? Обикновено 90% от сегашните са с недоразвити мозъци.

Да се разследва кои от родителите са автори на незаконното подслушване и да им се търси най-строга отговорност. Има си ред за такива неща

Какъв е реда?Какво прави човек когато учителката тормози детето му?Взима я за ръчичка, отиват при директорката и там я пита - "Вие, госпожо такава и такава, тормозите ли детето ми? И тя, нали не може да излъже, казва - "Да, тормозя го". Стига с тия простотии! Хората вече не са овце!Като няма предвидени работещи законни механизми, хората ще използват незаконни за да защитят децата си.На зла круша - зъл прът.