Учителката на Спас/Александър: Той ще продължи с измамите

Една от измамените от добилия известност Спас/Александър от Кочериново – учителката му по музика, е недоволна от предстоящото му излизане на свобода.

Обратно в новината

Коментари - Учителката на Спас/Александър: Той ще продължи с измамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защитникът на крадливия мошеник, адвокатът Георги Ценев е същият селски тарикат и наглец като подзащитния си. За пари ще излъже и че слънцето изгрява от запад.

Ще те излъже ако коефициентът ти на интелигентност е равен на тоя на градинска лейка. Тичай сега да хвърлиш няколко хилядарки през балкона.

Като искате да минете тънко и гледате далаверата, така е.

могат да го вземат и в герб

Спас Василев, Спас Георгиев Ценев, Александър Мартинес - и всичките света вода ненапита, и все на свобода. Кой от тях е платил на прокуратурата и съда - троица са, голям наплив за даване на парици се очертава!

Е защо да не продължи ? Те нямаше за какво да го съдят даже , човек е хващал балами тип "аз съм голям тарикат са ще фана най-яката оферта щото съм по-голям от другите" и са се наиграли. Се оправят като искат така помеждодругото да минат.

на това му се вика ученика да надмине учителя си!

някой ти предлага да ти купи билет по фейсбук и ти му пращаш пари... сори но си го търсиш - и ако не познаваш рисковете на интернет и правилното му използване, може би е по-добре да не го ползваш въобще - за самолетен билет отиваш до туристическата агенция на крака и тя ти издава билета. Не, че ще тръгна да защитавам някакъв кокошкар, но за 2Хил лева те вкарват 7 месеца в затвора, а когато убиеш няколко на пътя , те осъждат условно и дори книжката не ти бива отнемана - кво е тва правосъдие не знам.

Убийството на пътя, обикновено е нещастен случай. Измамата е съвсем умишлено престъпление. И за двете има сериозни наказания ако са извършени с умисъл или при утежняващи вината обстоятелства.

тук съм напълно несъгласен - когато пиеш или дрогираш и след това се качиш в колата и шофираш - това е умисъл - ти си решил да убиеш някого. Когато караш със скорост над допустимата - това е умисъл. Също е умисъл, когато не спазваш знаците и правилата за движение...

За да продължи с измамите не трябва ли да си намери балъци като тази на снимката или аз нещо бъркам ?!

Прав си. Но трябва да ги пази закона такива защото иначе става джунгла.

Никакви закони не действат срещу човешката глупост !

Измамници е имало винаги и винаги ще има. Вмсто да мрънкате като ... за ... вземете се ограмотете, че вече става смешно. Всеки глупак който е клъвнал на бастун в интернет почва да обвинява всички около него за собствената си тъпотия.

Няма да продължи. Сега като се знае кой е и като излезе, ще го набара някой и ще потроши от бой! Вероятно не веднъж щото като гледах, бая народ е прецакал! И ако наистина е интелигентен, както казва адвоката, като го обработят няколко пъти, повече няма да се сети да пипне РС!

Все сте големи биячи докато не видите винкелу....айде у левои тарикати.

Ей, Къци, ти ли си ?

Лековерната даскалица дето е искала евтинджос сега реве,а га даваше малкото кинти не ревеше....

Така като мислите само за давери.Народа го е казал.лаком.г*з кръв сере.Другия път отивате на почивка като всички останали граждани.

Ще попадне на някой бабанка, така ще му разпори г.за, че никога повече няма да помисли за измами.