Учители скочиха срещу връщането в клас след 4 януари

Настояват присъствените занятия да бъдат възобновени, когато заболеваемостта и смъртността са силно ограничени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учителите искат явно децата да останат още по - глупави от тях, за да им е по - айляшка работата.

Така ще да е Дами и Господа,щом свършат парите които се дават от Е.С за този Ковид,демек Лапачката щом свърши,всичко ще си дойде и бъде по старому,на който му изнася изнася,а на който нев му изнася да се оплаче на Папата,това е,не видяхте ли че цялата история със този Ковид19 беше голяма далавера за пари.

Май им хареса да са си в къщи,родителите да им вършат половината работа,а те да чакат само повишенията и отпуските.

Глупакът си е все глупак! Родител - простак, родител - убиец!!!

Подкрепям ги, върнат ли се учениците всичко ще започне отново.

И защо скачат? Дали защото им е по-лесно да не хода я и да си вземат пълни заплати! Или заради ковид само! Защо в Германия децата ходят на училище? Разбира се при по -специални мерки

ей, тъпаци прости, ходете вие на работа с по 25 деца в час, на ден по 6 часа - колко деца са това, тъпи прости селяндури, кой ще се жертва заради вашите отрочета, вие ще се жертвате ли за нашите, айде у лево

То било много лесно така? А кой ще работи да ви изкара увеличените заплати на вас, а?!!! Аман от мързели!!! Държавата трябва да се намеси не е редно да отглеждаме тъпунгери. За съжаление като се има предвид че такъв ни управлява се надявам на 28ми март да си ходи, че да има шанс нещо да се нормализира.

Лесно е да скачаш срещу нещо когато си взимаш заплатата всеки месец, независимо дали работиш както трябва или не.

Моите ходят цяла година с циганите на градина и ясла. Как пък за цяла година един път нямаше проблем мам* ....?!!!

Добре де,аз примерно искам да ме баксинират да съм от първите,да видите че не ме е страх,и как трябва да стане процедурата,или първите ваксини ще са за познатите и богатите а?Даже две да ми сложат,още по добре,а защо не и три.нося на тия неща.

Колко удобен се оказа вируса за работещите в сферата на образованието. Стоят си в къщи, а заплатката си идв а редовно. Който научил- научил. Циркът ще продължи с години. Сега всеки на държавна издръжка ще иска затваряне на всичко, защото за него това си е много удобно.

Хареса им на завалиите да си стоят по домовете и да им увеличават заплати и отпуски и сега бе искат да ходят на работа реално...

водете си децата ако искате и на луната, учителите не са ви опитни зайчета, роптаете защото сега децата ви учат повече от преди и това вече е ясно, вашите лигльовци не желаят да учат, мързи ги и вие поощрявате този мързел, няма да се върнат учителите ..... идват избори управляващите да се замислят!

Всички НПО та са се развихрили. Знайни и незнайни. Всеки настоява че именно неговото мнение най меродавно и не трябва да се взима в предвид ненията на другите. Така е цялата държава всички са само експерти.

Даскалкий простий отваряите училищата и почваите да работите. Маи ви хареса да си стоите по цел ден в къщи и да си взимате заплата без да работите. Необразовани селяндуркий. Аз сам учира много и сам постигнала много във живота ама сега не мога да работя защото трябва да сам при децата си на 16 и 18 години и да им помагам със уроците. Пропилях си кариерата на брокер на недвижими имоти заради вас.

Абе друга група учители казват точно обратното. Я кажи сега защо точно тия да слушаме а не да слушаме другите?

Няма да скачат, който не иска да напуска, шматките от американската фондация ще ги заместят. Майтапа на страна, децата трябва да са в училище, по домовете нищо не става.

Е ако смяташ че училището трябва да ти отглежда децата....... Много обичам такива като вас, захвърлят и си детето в детската градина в училището или в мола и смятате че сте си изпълнили всичките родителски задължения.

Хвала на такЪви преподаватели! Да, преподаватели, а не учители - истинският учител не би вменявал на децата вина, че са заразоносители - би ги учил да бъдат Човеци. Това изявление показва защо образованието ни е на такова ниско ниво. Те т.нар. учители са се зомбирали и не разсъждават разумно, ние искаме да научат децата ни на нещо... Хайде, да се ваксинират всички, които се страхуват и животът ни да започне да се нормализира! Бъдете живи и здрави, всички, независимо от отношението ви към цялата К19-истерия и ваксините!

А не се ли чувстват застрашени, така изобщо като професия? Ако се въведе перманентно електронно обучение, то за какво са учителите? Аз казвам: Да не бъде!

Става. Но като другите хора. Без заплати.

Си си избрал Ника. Ако ти смяташ че някой друг е длъжен да ти учи децата, В грешка си. Училището ти дава образование, само че децата трябва ти да си ги възпитаваш а не да чакаш в училището да ти ги възпитават.

Колко удобен се оказа вируса за работещи за ИТ компании. Стоят си вкъщи, а заплатата редовно им идва. Или да се откажат от заплатата или да се връщат в офиса.

Скочили били ! само заплатите им скачат последните три години нищо друго. Повечето са в тази професия за парите, не по призвание.

много си се загрижил за учителите, не бой се, и да въведат изцяло електронно обучение супер, тъкмо няма да ви виждат тъпите физиономии, с големите претенции без покритие, учителите могат и на частни уроци да карат идиот

Който не се върне в клас минава на минимална заплата, щото по цял ден си седи вкъщи и нема разходи!!!!

Липсата Ви на интелект и грамотност е потресаваща... Впрочем, децата учат - не Вие...

селянко сдухана, ако това го кажеш на някой учител на Запад ще те изгонят от града, тъпа сламарка

Да беше се научила къде се изписва Й !

минимизирай си мозъка малко, че ти пречи

Не се ли чустват изобщо хората работещи от вкъщи, че ако работят перманентно от там, няма да има нужда от тях и ще ги уволнят? Говоря за програмисти, ИТ специалисти, архитекти, инженери, счутоводители и други.

Те доказаните са над 40%, а недоказаните сигурно са над 60% Не може да се разчита на официалната информация, защото епидемиологичното им проучване е пълен таш@ак.

Нали се досещате, че родителите "захвърлят" децата си, за да могат да работят. Вие вашите, ако имате такива, сте ги гледали без да ги "захвърляте" и без да ходите на работа?

99% от коментарите са направени от хора, които смятат че училищата са място,където да захвърлиш детето си за да не ти се пречка между краката. Както и че родителските задължения се изчерпват с завеждането на и прибирането на детето от училище. А учителите са длъжни да учат и възпитават децата им вместо тях.

Като гледам онлайн изявите на половината даскали - ме те си плачат за превъзпитаване!!!!

Аз искам цяла година да не работя и да взимам заплата. Ха-ха-ха.

Пускайте им неплатени отпуски, уволнявайте ги или каквото там ви дойде на ум! Това в момента не е никакво образование! Не се справяте уважаеми ми учители. Колко човека трябва да изгубим работата си, за да можете вие да продължавате да не си изпълнявате задълженията?

На всички мои програмисти съм казал, който не се върне обратно в офиса, минава на минимална заплата.

Учениците се нуждаят от учители и обратното! А с този речник, Вие едва ли сте по призвание учител! Извинете се и благодарете за работата си! Рекох!

..."Учители за безопасно образование" - УБО

Това обаче да се отнася за всички, които работят от вкъщи. Към 500 хиляди човека заети в частния бизнес.

Няма да виня учителите, водят се от една шепа хора който едва ли са действащи учители. Но децата от 1 до 4 клас имат нужда от редовните си посещения в училище, не казвам че и другите деца нямат но най-малките са най-застрашени от това да не научат нищо в началото си на образованието. В къщи всеки може да прави каквото иска, но не всеки му плащат за това да седи в къщи и да дава обяснения виж сега стоя тук и се пазя а в магазините отива за храна но там нали няма риск от това да лепне Ковид. Стига вече, стана ясно че това нещо ще мине през всички нас независимо колко се пазим и стараем. Всяко живо нещо иска да живее, така и тези вируси и Бог знае още какво ще излиза за в бъдеще. Живейте спазвайки правилата но не ограничавайте да се лишим от образовано бъдеще! Ще изгубим, ако не и вече губим образовани поколения.

Да излизат в неплатен или на борсата?

Истинските учители и от къщи дават всичко от себе си,но има такива,които и в клас пред децата си признават,че не искат да са учители.

Добре де,защо вдигнаха хляба на 1.79лв,по време на тая пандемия питам аз,както и много други стоки от първа необходимост,със какво тия хлебари ги натовари тая криза,че вдигнаха тоя хляб толкова много а???Дами и Господа,не искам да ви плаша,но цените горе долу ги изравниха със другите държави.

Глупости са това Училището е образователен орган, който е утвърден да се занимава с децата ни докато сме на работа

Да се прилага ново правило: ако те задължават да не работиш, да се изплаща една компенсация, а ако ти не ИСКАШ да ходиш на работа "от страх" компенсацият да бъде минимална. За 3 години им вдигнаха заплатите с 120-130 %, АБСОЛЮТНО никакъв резултат, видимо от матури,въшно оценяване и т.н. и накрая не са искали това, онова...Нещо мнооооого сбъркаха с даскалите, за по високи заплати задължително трябва да се обвържат и по високи резултати, а не поголовно на куцо и сакато,завършили педагогика да се плаща на калпак.

Че преподават на децата онлайн не го броиме нали? Между другото, ако гледаме основното им задължения да си преподават уроците, спокойно могат да го правят онлайн.

На мойте ученици съм пуснал филма Карате кид. Събличането и обличането на якето е супер тренировка и действа възпитателно.