17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и този прелез, както и всичко останало е огледалото на управлението на настоящото правителство, където и да погледне човек - всичко е прогнило от безхаберие и лъжливи обещания, много искам от там да минават управниците и депутатите

Ще ядем жито скоро.

Това ни остава за спомен от дългогодишния екс-министър и убиец на деца - Ивайло Московски и неговата хайка

Най-бързия, най-евтин и най-ефикасен начин, за да се оправи ситуацията, е да се спрат всички влакове по тази линия. Всички ще са доволни и ще изчезнат предпоставките за рискови ситуации.

Не е редно училищните бусчета да се ползват за частни превози през свободното си време, но и сто пъти да го напишем няма реакция, каква е тая държава никакви правила не се спазват.Явно началството си мълчи защото масово се ползват за пренос превоз по лични курсове.

Такава ни е аварирала цялата държава.

Важно е че Тиквата се повози тия дни в нов, лъскав влак, специално за него БДЖ докараха и единствения си работещ вагон -ресторант. Това, че се самозапалзват влакове и прелезите са разбити е без значение.

Тук за такова нещо шофьорите влизат в затвора и никога повече не виждат книжка. Много е лесно - ред и наказания.

къде това тук ? там "тук" едва ли бариерите дефектират по четири пъти в седмицата.

Отговарям веднага. НЯМА бариери. Автобусът е ДЛЪЖЕН да спре и пусне сигналните светлини за 10 сек и тогава да продължи НИКОЙ не си помисля че може да мине без да спре, защото си подписва директно книжката за затвора. РАЗБРА ли сега къде сме ние, къде са хората и най-вече СЪЗНАНИЕТО. На Ганя му дай да НАРУШАВА, и през стени ще мине, не бариери само и само да не спази правилата.

Европааааа .... кво става?

С тоя матрял няма Европа..

с прескок ли минават бариерата или в стил ламбада?

Сигурно по час стои бариерата паднала.

Може и с месеци да седи спусната. Нали се сещаш, че минавайки с автобус пълен с деца, нямаш реална представа идва ли влак или не. Големите катастрофи стават при струпване на повече от една грешки.