Училище в Благоевград отвори врати за всичките си ученици напук на МОН

Оправданието - не е получило навреме официално разпореждане от властите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на вируса са децата оказва се. Карат го безсимптомно и се заразяват помежду си многократно и го прехвърлят на дъртите ... ама това няма кой да го обясни от учените глави.

Това училище е в циганската махала. Какво друго очаквате?! Бил Гейтс иска да ги чипира!! Заедно с кокошките в зоопарка на близо.

тъп министър. Остави до 6 клас да ходят на училище понеже не могат да стоят в къщи, и да улесниш родителите. И от 6ти нагоре в къщи, те вече могат спокойно да са в къщш без надзор.

Браво! Пълен БОЙКОТ НА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ...ЛИНЧ И СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!

нема лошо! а сега мон напук да им спре заплатите и социалните плащания!

и некадърно правителство а Дира са микерета !

Oct 13, 2021 — "Ако се стигне до пълно затваряне у нас, последни ще бъдат училищата". Това заяви на брифинг в здравното министерство д-р Стойчо Кацаров.

Толкова много лъжи казват,че чак се бъркат. Лошото е ,че няма хора от преди 200 години да станат и да режат глави.

Трябват Куршуми по министрите- Мошеници... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари... Хората НЯМАТ Пари за Храна и дрехи, а тоя министър иска да купуваме и носим МАСКИ..Здравния Министър е Трафикант на Китайско- турски МАСКИ и китайски турски ВАКСИНИ . Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците... Като УБИЯТ Здравния министър, ще се РАЗБЯГАТ надалече от България, всички араби и китайци, които се въртят около него да му ПРОДАВАТ маски и ваксини..

Браво на училището. Дано и други последват примера. канадският ни пемиер не за друго тук. Поставен за да НАЛОЖИ мерките на психарите

Бойкот на мерките или ще ни избият.