17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега пак ревете ,че все сме на последните местс в ЕС! Децата ни отсрамиха!

като няма полиция така е.. полицията я има само като РАЗХОДНА позиция в бюджета.. на улицата полиция нама, само дилъри.. на нашата улица е така... пиротска, а и в ЦЯЛАТА СТОЛИЦА.. ПОЛИЦИЯ ИМА САМО ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО, МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПАРЛАМЕНТА... ЗАДА ПАЗИ ДИЛЪРИТЕ.. ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Следва да направим извода, че при вноса/производството и разпространението също сме на челно място в ЕС.

И все пак имаме още няколко първи места по пушене и употреба на алкохол,и едно последно по образованост.Защо такева не спретне една стачка и да закрие т.н.училища.?Те тежат на бюджета ,а ученици и учители няма в тях.

ще гледа децата докато родителите са на работа?

Нищо ,те МВР арестуват само за една цигара трева , разпорстранението на амфетамини е под чадър!

Почнахте в правилна посока, че амфетите са навсякъде, щото политическата мафия директно цуца от тях, след това изместихте фокуса отнова на тревата. Що ли?

да легализират марихуаната и употребата на амфетамини ще изчезне....

то за да оцелееш в БГ психически си трябват наркотици...

И кой ДС другар ги вкарва

Преди това е била работа на Бойко за трафика от Турция, според изказване в съда под клетва на подсъдим бивш бодигард на Бай Миле.

Трябва ни Родриго Дутерте. Нагледно да трепа дилърите и оставя да лежат няколко дена на улицата за пример на останалите. И дилърите сами се предават. А в статията някакъв се е изказал, че наркоманите били жертва. Каква жертва? Те умишлено са нарушили закона, поне първият път! После вече са слаби да се откажат. Нямат волята за това. Ако в затвора нямат достъп до дрога, то той може дори да е полезен за тях, да видят, че има живот и без наркотици. Проблема е в техните глави. Нормалният няма и да му хрумне да опита. Защо да го прави? Дори да нямаше никакви закони забраняващи го. Водят се по тъпи моди. Виждаш ли това лайно било супер хубаво. ;) И те хайда да пробваме.

Ако някой искрено вярва ,че наркоманът НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за това че краде и тормози всички и че ОБЩЕСТВОТО му е длъжно ,то е напълно свободен да си го прибира у дома и да си го отглежда. Категорично съм против да нося отговорност и да ми бъде вменявана вина заради такива ''безценни'' ,които са дотегнали на собствените си близки и са били изгонени.

И много моля , не ми ги пробутвайте като жертви нуждаещи се от защита. Имаме много лош опит с протекциите към малцинствата и всякакви НПО-та които се борят за правата им. СТИГА ПРИВИЛЕГИИ!

поколение. и държавата не взима никакви мерки.

това е защото съпоставящите не са видяли учениците в UK... Или тях вече не ги броим заради брекзита?

Демокрацията, Съвременното Образование и Холивуд, не прощават на никого ...

Бодра смяна... :(((((

Ако някой трябва да се преследва това са дилърите и производителите разбира се. Наркоманите не са за оправдание обаче! Щом държат да си правят мозъка на оризова каша, ще си носят последствията.

че последствията ги поема цялото общество, по един или друг начин, денек - всички ние...