17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо се връщат точно в края на учебната година, когато вече всичко е свършило, на никого не му се учи, никой вече не иска нищо да прави, всъщност, точно както това си беше и преди, само, че преди нямаше пандемия и всички си мислеха, че на учениците много им се учи, но реално не беше така, никой не искаше и тогава нищо да прави, да не говорим за учителите, които постоянно искат само заплати и увеличения да получават, но няма да стане, защото реално нищо не правят и те, само повтарят една и съща информация денонощно!

Те така се научиха на мързел. А я влезте в някой фитнес. Залата пълна с ученици от 7-8 до 11 клас. Ако аз бях родител, щях да вляза с камшик във фитнеса и да шибам наред де кого свърна. Всичките ученици щях да изгоня. И да ги подкарам в свински тръс към даскалото. С псувни и камшици по гърба. Лентяи!

Прекратяването на занятията беше най-голямата гавра с децата! Следвана от това че ги накарахте да носят маски!

Никой не се учудвам че не си родител. За това не всеки става.

Пускайте всички деца веднага!

Каква е тая нашата сбъркана държава ?! Почти на всякъде по света учениците са в училище , въпреки другите строги ограничения . Всички наопаки ,само ние натерсене Нощните заведения отвориха. Сигурна съм че там е пълно с ученици, на които мястото е в училище ....

Гавра с децата до кроя

А студентите? Или за тях е по-безопасно в нощните заведения..