Учениците няма да се върнат в клас и през следващата седмица

Възстановяването на присъствените занятия за децата от 1 до 4 клас ще бъде оповестено поне два дни предварително

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са във вакнция понеделник. :-)

Всички под строй с маски в концлагери за кастрацията им....ще ми ядат кура тия деца като изключи гумен гадев ядрената и въглищната централа, трябва да ги избият до крак иначе кво ще ядат, ще ръфат костите на родителите си ...кви ще работят!?

Всички под строй с маски в концлагери за кастрацията им....ще ми ядат кура тия деца като изключим е ядрената и въглищната централа, трябва да ги избият до крак иначе кво ще ядат

И на вас, господа управляващи ви пожелаваме да сте живи и здрави. Има ли някой за последните 30 години, пред който не клекнахте? За лична изгода и против вашия народ? Тръгнал брабар Петко с мъжете - кой ви каза на вас, че вие може да прилагате мерки като в развити държави?

Още по- зле ще ви оставят да се влачите в болести,студ и глад , докато умрете като кучета....след като са ви инжектирали в парализиращи препарати обаче, за да ви е пълна агонията...

Едно училище нъл има фейс

Ваксинация=евтаназия!

Ама, ако си мислите, че само това е начина да се предпазят децата, грешите. Праблемът е комплексен

От какво точно предпазват децата? Те карат ли Ковид тежко или с летален край? Всички специалисти по света са единодушни - всички ще минем през Ковид. Никой няма да го пропусне, освен ако не се заключи доживот в някое мазе и спре контакт с външния свят.

Като в хирушима и Нагазаки ще ви избият с копелетата ви без да има м мигне окото, още малко ще ви потърпят ..гледа една плоска грозна дъска с кода на метла вчера в аптеката подвикваше на нЕкви надрано лайно кресливо след нея - "съкровище, съкровище"....психично болни дебили, да пукнете дано - кой от килгеноцидовските, й й от биологичните му оръжия, К й от студ , кой от глад...Не заслужавате живота и свободата си повече, роби нещастни

Тия министри ПРОВАЛЯТ Образованието на децата... Като стоят вкъщи, НЯМА да научат НИЩО... Тоя път трябва да ЗАПАЛЯТ Министерски СЪвет и Парламента... Някакви араби и китайци разпространяват ВИРУС, подобен на ГРИП, по целия свят и искат да продават на КОРУМПИРАНИТЕ министри- на Б.Борисов и СЛужебните министри, Китайско- турски МАСКИ и Китайско- турски ВАКСИНИ, за да ни ОГРАБЯТ. Всъщност, българите умират МАСОВО, заради мобалните фирми- А1( Емтел) и Вииваком, които ни разболяват с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват. Емтел беше собственост на Владимир Грашнов, който умря от СОбствената си ОТРОВНА фирма от РАК.. А Виваком е на Цветан Василев- Измамник, откраднал няколко милиарда лева, чрез банката му КТБ и избягал в чужбина. Тоя е и МАСОВ убиец с Вииваком. Но Служебните министри и на тия на Б.Борисов не ги интересуваше... Явно ПОДКУПИТЕ от А1 и Вииваком са големи, а също и ПОДКУПИТЕ от арабите и китайците, както при Стефан Стамболов и поп Кръстьо. Ако ИЗГОНЯТ арабите и китайците , ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.

Кацаров да го туря на майка ти в лайняната уста!!!

И без друго нищо нужно за живота не се научава в училище. Мое ли да питам що ми е да извличам корен квадратен? А половината държави в африка, които учехме на глобуса вече не се казват така. Някой ходил ли е до ЧАД и Тринидат?

Тринидат е в Карибския басейн, който пък изобщо не е в Африка, обаче спокойничко лъжеш,че си учил.

Закрияте училищата. Не им са нужни на безмозъчните ваксъри.

ЗАТОВА УТРЕ СА ПОКАНВНИ НА КАФЕ В МОЛА, ОБЯД НА ВИТОШКА И ПИЦА ЗА ВЕЧЕРЯ. БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ:))))

Стига с тази пародия!

Не ви е срам! На гърба на децата изнасяте ковид!

НЕЩАСТНИЦИ ДОЛНИ

Защо МЗ дава 13 милиона за "плюнки",а в същото време умират деца, за които няма финансиране или обучени кадри?

Има 13 милиона за тестове, а събираме пластмасови капачки за кувиози и детски линейки.

Това в начален етап да преподаваш едновременно онлайн и присъствено е невъзможно....освен ако не искаш само да отбиваш номера... Трябва допълнително един учител да се занимава само с онлайн... При 20 Мин час само проверката е 5мин....всичко друго е отбиване на номера за сметка на децата ни ... Слезте в реалността министри и т.н.

даскале ти май си на 2-3 ракии

tonk11

Даскале, при нас на програмата излиза списък с имена и бройки. Проверката отнема 15 секунди. Това да не е поименна проверка на вечерен развод от казармата.

goose

С други думи - протакаме докато минат изборите, после новите да му мислят :)

И без това няма какво да научат в това училище! Внучката 12 клас в най- елитната езикова гимназия НЕ/АЕ, дистанционно втори срок 10, 11,12 клас- НУЛА! Цяло лято уроци, сертификати,справи се отлично, ама въпреки училището, ами да е жив и здрав зетя и дъщерята, че да образоват децата на частно!

Служебния кабинет с Радев предадоха народа и легнаха на СЗО и Сатаната. Почнаха да ни мачкат и плашат с локдауни, също както е Бойко правеше. Проклетници, да го горят в Ада.

Който и да е така щеше да прави. Няма Радев, няма Мадев!

Взели са ги заложници.

И по следващата.