Ученик беше нападнат от връстници в Русе

Работи се сериозно за превенцията на агресията, твърдят от училището

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Побоят е започнал след 18 часа в двора на училището" "Инцидентът е станал в голямото междучасие зад физкултурния салон" Хем в 18 часа е станал побоя хем в голямото междучасие,въпреки че по това време(18 часът) учениците е трябвало да приключат с учебният ден! "Настояват обаче да се изгради по-стабилна ограда на двора." Аз пък настоявам за втори охранител, така че един да пази от безредици вътре в училището и един от вън за да не стават подобни работи!Но явно няма как да стане това защото охранителите са пенсионери които се чудят как да не се занимават с нищо през цялото време.

от гугъл карти е видно че е в правоъ-к със страни ~12о & ~5о м ,сумарно дъ-а ~з4о м & при прим.з м висока тел.ограда иде ~ 1о2о кв.м ,но не ми е известно настоящата такава с каква височ.е та да се спести откъм вис-на ако е стабилна на земетр-е ,а&примерно може се изгради контр.пункт с база данни пръст.отп-к сензор активир.за всеки който е записан да учи там,живи&здрави

В БЪлгария, жени и мъже винаги се женят или по Любов, или за повечко Пари. А тия Олигофрени, дето са го били това момче, трябва някой по- як, да отиде и да ги пукне от бой. Това че тия ще пребият това момче, НЕ означава че момичето ще иска да се занимава с тях... НО, виновни са и телевизиите, които показват Негърско- китайска Пропаганда и филми в които двама мъже се бият и по- силния взима някаква жена. МОже да има бой, ако някой Нападне момичето. и тогава нейни близки да пребият побойниика. В случая, както преди 1 месец убиха журналистка в Русе, може нейни роднини да отидат и да Убият циганина.