"Ученически отдих и спорт“ отговори на проф. Денков: Министърът е в нарушение на закона

От дружеството подчертаха, че отказват да бъдат "залог в политически сблъсъци и предизборна кампания"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като са невинни, защо Райчев е против назначаването на още двама директори, които да го контролират...? Като си невинен и няма от какво да се притесняваш, тези двама човека няма да те бъркат - ще ти я все тая дали те контролират или не? И що не каза нищо в позицията си, за заплатата му от 10 000 бона? Кой му даде такава заплата? Защо му я даде? С какво я заслужи?

мале тва ако стане в друга даржава затвор а тука никои нищо не знае ма 8 милиончета ги нямааа

Даваха журналстическо разследване по случая и показаха няколко бази по бг Черноморие, в които уж са реализирани почивки. Пълна разруха, не са виждали човешко същество от немай кога, но иначе "приемали" деца по програмата.Даже говориха с Директорката на едното и тя отрече при тях да е имало хора...съсед по имот даже каза, че мястото е необитаемо... Ще се разбере кой крив, кой прав?!

А кога ще влезнат одитори в СУ да направят ревизия на частната фирма на г-н министъра и жена му във факултета по химия и фармация. А някои могат да наминат и в биологическия факултет в мазата, където се помещава фирмата им с ортака му Киро Шмекера. Ало, няма ли някой който да подскаже на г-н ректора на СУ и той да се поразрови.

Герджика СУ вече и в частна фирма ли е го е обърнал. То ясно, че го закопа този универститет откакто го избраха, ама чак токова. Нищо чудно, че сега напира за имунитетче.

Вие не разбрахте. Идеята на министъра е че не са регистрирани почивките. Най вероятно ще се окаже че такава регистрация не е задължителна.

Ще стане ясно. При всички положения дружеството ще трябва да представи списък по училища кой колко дни е ползвал субсидия ... съответно в кои почивни станции. Без тази информация или с невярна такава (лесно може да се провери) някой от дружеството изгаря. Ако пък я представят надлежно на мунчо пионката гърми за клевета.

Все пак ми прави впечатление че внимателно е спестил конкретни имена. Това го правят обикновенно като има лека несигурност и искат да си спестят проблеми с закона за клевета. Там няма кой да го съди ако е обвинявал държавното дружество само.

Страшен отговор! И в какво се изразява нарушението на закона? А почакай сетих какво е нарушението! Нарушението е че са им уронили престижа и доброто име като публично са заявили измамите им вместо първо да заведат дело!?! Точно така това е най-ужасното престъпление което някой може да извърши в България, въпреки че при всеки случай има доказателства за твърденията.

Ужасно не ужасно има закон. Той е да се чака какво ще каже съда. До тогава всеки трябва да го спазва закона. Подали са жалба чудесно. Да я публикуват тази жалба също никой не ги спира. Но да определят по медиите собственоръчно присъди ... това нямат право да правят.

Всъщност, тази паралелна структура бе създадена именно с такава цел - да се източват пари от МОН към.... частни и партийни джобове! И сега, ако т.н. гешефтатура си е на мястото, още днес трябва щефчетата в "Ученически отдих" да поемат към следствените арести, а не да им се дава трибуна за да обясняват колко неправ бил министърът, че си бил позволил да изнесе данни за част от наглите им кражби!

Как по-точно е в нарушение на закона? Кой закон? Герб са си узаконили кражбите ли?

Евах си и наглостта. Опитват се да откраднат милиони и сега някой им е виновен, че ги разкрил. „Това, на което се натъкнали проверяващите, "надхвърля всякакво въображение". Тези са за обесване, а имат наглостта да говорят за закон.

Нищо не разбрах, как така е в нарушение на закона, като изнася информация? Тоест, не казват, че не е така, а какво?