Учени унищожиха вируса ХИВ с помощта на стволови клетки

Пъпната връв и течност от костния мозък са използвани за приготвяне на противовирусните съставки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир.бг пак копира новини на принципа разбрал недоразбрал. Новината е стара от 2014 година и метода е неуспешен! Хив се е завърнал в "уж" излекуваните пациенти. Друг път като копирате новини, направете си труда поне да проверите от кога аджеба е новината!!!

Сега някой вярващ ще изтърси, че човекът е оздравял заради чудодейната намеса на Бог или нещо такова.

Първо няма нищо уникално и методът струва 400 евра!!! Практикува се законно в друго направление от началото на 90-те. Съгласен съм , че заплатите на персонала са поне около 1000-1300 на час, но при един Хенри Форд вариант си е направо евтинийка. Апропо вярвайте им - те и сега ви лъжат , че има ГРИП !!!!!!

Със стволови клетки от пъпната връв, хирурзите от Валдеброн (Барселона ),върнаха живота на моя приятелка със 96%изгаряния

5000 лв прибират с тия лъжи от родилка да й замразяват пъпната връв на новороденото, ужасни мошеници в частна генекологична болница в Разсадника ги видях как го "правят" с една некадърна нахална кифла там с неясни знания

Защото са станали 10 години от оздравяването на г-н Тимоти, са скалъпили цяла статия за нищо ново.

Това, че открили нов метод срещу Рак,СПИН и тн. го слушаме от 30 години! Защо не излекуват хората с най-сериозните болести като е толкова голям напредъка? Явно нямат интерес. И след 20-30 години ще слушаме пак същата песен ако сме живи.

аз си помислих че тези учени са руски а то пак старата песен!

Пий си хапчетата.

Руснаците освен оръжия за масови поражения друго не са измислили с пияните си мозъци.

На пациента с ХИВ ли!?

Унищожиха го, защото такъв вирус няма и трябваше по-някакъв начин да се отърват от него за да се спрат разговорите за спин.

Тя и земята е плоска, нали? Лошите рептилии ... А защо не поговориш с някой, който работи в ДНК лаборатория, а? Специалисте :-)

да то и рак не съществува.....

Schilo

Дано резултатите покажат устойчивост. Това си е за Нобелова награда. Най-малко