Учени произведоха нерадиоктивна водка от Чернобил

Екип от учени започва проекта по дестилиране на водката, като засажда посеви във ферма, разположена в забранената зона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учените

Водката ще помогне на едни хора да се изправят на крака, а на други - да паднат под масата. Законът за запазване на заряда важи точно както при адронния и лептонния.

Къде ще я продават? Веднага ще почна да пия само от нея. Като се прибирам по тъмните улици - ще си светя, пък и ще ме виждат от далече.

Тамън да те видя на прицел с точилката

От обикновен водород деутерий е много трудно да се получи, дори и с много силна радиация (която от десетилетия липсва там...). Кислородът няма радиоактивни изотопи. Остава въглеродът... C14 е единственият трайно устойчив. От вода и спирт - толкоз радиация! :)

Немой така бе, Пене Немой с лошо. Нали знаеш - аз може да съм пиян през ден, може и всеки ден - важното е, че не е системно.

Черпим всички комуняги с нея!!

Да си я пият !!!!!

Украинците биха си я пили и радиоактивна стига да е водка и стига да я има.

Цар Киро ряпа да яде...

В тази зона живее стадо диви зубъри. Само през зимата стадото отива до хранилките поставени от слежителите на огромния резерват за развъждане на зубъри в естественна среда. Зубърите се размножават и нямат генетични малоформации. Част от тях се изнася за разплод в другия огромен развъдник на диви зубъри в Беларус.

Както се казва – де що има ИДИОТ по тая земя ходи.............

изобщо не се изнесоха след аварията и си гледат всичко в стопанства тип "Заден двор" и са по здрави от доста пищещи глупости тук

Чудят се откъде да изкарат пари и пробват разни рекламни трикове, но пазара е препълнен и ще има ограничено търсено. Тези пазари са превзети от "големите" и едва ли ще допуснат някой друг.

Тя тая радиация избива и дезинфекцира всичко! От 30 години бацил не са хващали!

Много полезно откритие при ядрена война, хора и храна тогава може да няма, но водка винаги ще има :).

която се добива от чернобилската зона - направили са сондаж и черпят водата оттам. който желае да я пие - аз съм пас (и без това не пия нищо, не нося на пиене).

Много Шум за Нищо ! Лъжа и измама е всичко и не ни занимавайте с тази територия !

Аман от прости хора. Радиацията ще се намали наполовина след некакви си 100 на хиляди години там, за какво водка, за каква дестилация се говори. Радиацията е на под атомно ниво, не на молекулно. Вие малоумнили сте?! Просто питам за един приАтел

пълна глупост, ще правиш производство само на 1 бутилка, вземат на за идиоти.

се извървя там на ексурзия само българина го е страхпт радиация. вас и от ток сигурно ви ре страх щото не го виждате,но ине си признавате за да сте големи мъже

след като ЕИО колонизира Източна Европа, успя да запази за около 30 г. сравнително устойчив стандарта на западняшките държави. обаче колониални приходи започнаха да се изчерпват и ЕС набързо фашизира Украйна, откъдето ще продължи да смуче чужди природни богатства за около 10-15 г. остават му единствено /като суровинна база и пазар/ останките от бивша Югославия… а после го чака кратка агония /около 20 г./, след което ще се превърне във васална зона на новия политико-икономически център, който е в процес на формиране в Азия…

Тридест години оцеляват, но Боко Тиквата може да им прати бригада "специалисти" от БАБХ и ще ги ликвидира за три години.

Само да не увеличават местата от които може да се прави такава водка...

е радиоАктивна, но на дир-ниците е простено...

англо-американския филм "Чернобил" и после коментирайте...

Егати тъпите коментари!

Мдааа то затова има толкова заболели от рак...защото са много здрави