Убийството на овчаря в Скутаре – заради 60 лв., задържаха 17-годишен младеж

Младежът му поискал пари и го заплашил. Мъжът дал всичките си налични средства, но тийнейджърът продължил да настоява за още, след което го пребил

Обратно в новината

Коментари - Убийството на овчаря в Скутаре – заради 60 лв., задържаха 17-годишен младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой малоумен следовател е класифицирал случая като "убийство по непредпазливост при нанасяне на умишлена телесна повреда"?

ЕС ни води към светли бъднини! НАТО-то ни подпира отзад!

"Светлото" бъдеще на България...

Това убийство не се брои, защото ц….. убива Б…. , за да краде! Ако беше обратното ще гръмнат всички медии . Както е защитата на закона и държавността от полицая при мол Парадайс .България на българите!

А малдъжът случайно да е бил гнусен, шибан мангал???

"Той беше толкова добро момче! Само шестици изкарваше! Всяка неделя на църква ходеше!" Дежурните бъртвежи на наивните овце! Ше му дадат 3 години условна на "младежа"! Чавета има да гледа!

Убиваш някого от бой при грабеж - средна телесна повреда. Убиваш такъв, който граби хората с помощта на бой - убийство.

Дето сега протестират,колко са плащали на овчарите.

Средна телесна повреда,пък човекът умрял, бахти класификацията...

Младеж значи мангал?

Много вероятно. Кокошкарството е запазена марка на мангалите. Виж, ако беше наркоразпространение с чадър, разчленени жени, нарязани с ножове жени, убити деца, измами за милиони, опити за обири на молове, прегазени в пиятно състояние деца на пешеходни пътеки - това вече са особеностите на българския етнос.

Като каза измами за милиони включваш и телефонните измами, нали? Също май забрави за оня мангго дето си свари и изяде дъщеричката. Че чупят на децата си стави за да са по-добри просяци, че от малки ги подготвят за проституция и джебчийство Също забравяш, че ако бяха на брой колкото нас злодеянията им щяха да са значително повече. И също забравяш, че данъкоплатецът ги издържа, което си е измама, защото техните богаташи спокойно могат да инвестират и да създадат за тях работни места. А защо не го правят? Защото малкото, които почнат работа ще откраднат каквото могат. Та да обобщим, не че ние сме за чудо и приказ, ама няма смисъл да го играеш адвокат на дявола. И да го правиш и да не го правиш дяволът си остава дявол.

Мангал?

Убеден съм, че е чист швед!

Не знаеш колко си прав,особено ако имаш предвид младото поколение шведи.

В този ред на мисли,някои глупаци ореваха света, че вчера полицая думна един пропаднал айдук! Нещо по случая с убития овчар да кажете?!?!

Една дама орева пространството,че едно крадливо дете нямало шанс да се поправи. Това ще стане атомен физик и виден хуманист

и причинена средна телесна повреда, довела до смъртта на възрастния човек. Това до скоро се водеше убийство, сега ще го съдят за средна телесна повреда. Смятайте как е бил пребит човека и даже няма да получи на онзи свят възмездие

Имам някакви спомени,че кметът на с.Скутаре беше осъден за кражба.Някъде в интернет го видях.Тези хора как може да гласуват за крадец?

Напишете Стоян Добрев Скутаре в Гугъл и ще видите за какво е осъден.

Ако му дадат да убиеца по-малко от 10 години, да си прекръстят селото на скОтаре.

lu4ka

Къде са тея, които обвиняват полицая за стрелбата, след която умря един КРАДЕЦ? Я да се развихрят тук, та да видим за каква защита ще говорят!!

Въртят телефони да видят да не е техният хубостник.

Интересна формулировка: средна телесна повреда, довела до смърт.... значи 5 години и ще излезе след 3 за добро поведение... Доста е паднала цената на човешкия живот.... за изнасилване дават повече....

И защо не се пише, че става въпрос за циганин или българин? Как когато ни броят се самоопределят като цигани с безкрайни права, а когато вършат престъпления са само- български граждани? Не ги мразя, но мразя държавните чиновници, защото те ни донасят тези престъпления- иначе дори циганите се обиждат, когато им казват- роми....

Вече е негласно ясно за България, че щом няма име, значи виновния е циганин.

Аматьори. Да го бяха затреляли в гръб.... ( това е ирония ) за приматите...

На 17 и вече системен алкохолик. При бай Тошо щеше само да пуши.

щом убиецът е "младеж", ясно от кое малцинство е. Без да съм чел статията, където едва ли пише етносът на "младежа".

А какво стана с онзи длъжника дето го намериха до ЖП линиите? Излезе ли аутопсията - влак ли го е блъснал или човек?

пуснете го... тича му се...

Боклук си ти...

Битово убийство ?!?! Грабеж придружен с тежка телесна повреда довела до смърт - битово убийство?????

отпускат ли на пенсионерите по селата детски, като им дойдат на гости да имат с какво да почерпят, да дадат - да не стават такива сакатлъци ?

Като паднат до 5 лева ще са завършили промяната.

Да командироват софийската полицайка в Скутаре за два дни, ще реши проблема поне за пет години напред.

Абе , по-добре си я вземи у вас да ти реши проблемите....

Ало, тея дето вият срещу полицайката стрелец, тоя 17 годишния да не е "детенцето" на някой от вас? "Без паника", да не е твоето чаве бе?

Ето ги миличките беззащитни "деца" какво правят.

Еми дай да ги застрелваме за 60 лева от упор ??? Абе това българина оскотял и озъбен дебил....

Не всички българи, но ти със сигурност.

Значи те да убиват е ок а педал мръсен

Задържаха овчар в моргата Другите , да знаят, да си носят повече пари, с 60 лева не става 17 + 12 годинки ако му дадт и ги излежи - 29 в разцвета на силите си, които от нас са вече дядковци тогава да си приготвят поне по 100тачка Бог да го прости човека!

Колко би било добре ако се опита да избяга. Два предупредителни и един терминален.

няма софийски патрули в прованса...

Убийството на овчаря в Скутаре - заради 60 лв., задържаха 17-годишен мангал

много буйни тия... младежи...

Деца бе, деца!!