Осама си живял спокойно- сред жени, деца, животни

Три жени, десетина деца, стотина кокошки, две крави и зайци. Противно на всички очаквания, чак до смъртта си, лидерът на "Ал Кайда" Осама бин Ладен явно е водел в това обкръжение тих и спокоен живот, събирайки реколти от своята фермичка в Аботабад, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Осама си живял спокойно- сред жени, деца, животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умрял сред добитък. И какво направи: САЩ бълха ги охапала, а той пукна! Следващите моля!

Ако вярвате и на една дума от тези глупости направо се хвърляйте от някой мост, да намалите малко общата дебилност на човечеството.

аха, тихо и мирно си живеел човечеца с 20 жени и друг добитък (то според корана жената се води именно като такъв) и в един момент дошли лошите американци и гo утрепали... ваи ваи ваи, даите кърпичка да си бърша сълзите...

ако всички пишещи вав форумите бяха изработили нещо поне за 1 левче бг икономиката щеше да се сазиви

Мда умно,всъщност това ми напомня за 1996 година и как се редяхме по пощите да си купуваме бонови книжка,аз като студент ползвах намаление и си я купих за левче!Така от целокупния български народ се събра по левче и стана кефче в нечие джобче!Та това ми напомня още нещо...,че приватизацията е подготвена от Фондацията на Националната Камара на САЩ.Приватизацията у нас е известна повече като "Планът Ран-Ът"...може да направиш справка,ако искаш.

"Три жени, десетина деца, стотина кокошки, две крави и зайци. " А прасенца?

Всичките прасета - на мезета!

Този Бин Ладен е бил някакъв агент на ЦРУ. После Американското правителство и ЦРУ ни каза, че той бил виновник 1, после американското правителство го застреля, дъпреки че са можели да го отвлекат и да го изправят пред съд и всички се зарадваха много. Обаче аз МИСЛЯ!? и тази история смърди. Защото ЦЯЛАТА информация идва само от едно място. И трябва да си промит мозък, за да вярваш на всичко това!

Всъщност, с убийството на Осама американците имаха за цел да сринат рейтинга на кралската сватба и така си отмъстят на англичаните, тъй като Обамови не бяха поканени.

Ххаххаха...има нещо1

още ли има идиоти,които да се ловят на американските измишлиотини?всичко е една медиина обработка поръчана от кукловодите,които искат да превърнат планетата в един световен концетрационен лагер.роби доедин!бутат кули нападат страни,от които могат да крадат природните им богацтва и един ден ще им одерат коята от гърба ,а простолюдието тъпо нека се лови на уловките дето ги пускат по тв преса(не всичката обаче се манипулира като тв скат например) .по-доло някои беше написал,че или смятат хората за идиоти,или въобще не им пука от наглост ,кои какво мисли за тях.и ще стават все по-нагли само следете какво става,сега ще съдят журналисти, които си позволяват да критикуват америка,после ще ги набиват на кол и т.н.само имаите търпение!

Гоце, ти ли си?

И КАКВО НЕЛОГИЧНО ВИДЯХТЕ? ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕ, ЗА ДА НЕ ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕ И ДА НЕ БЪДЕ ЛОКАРИЗИРАН. ТА НАЛИ АКО БЕШЕ СИ ВКЛЮЧИЛ ТЕЛЕФОН, САТЕЛИТ, ИНТЕРНЕТ... ВЕДНАГА ЩЯХА ДА ДОПРИПКАТ ТЮЛЕНИТЕ... ИЛИ АКО БЕ ДЕМОНСТРИРАЛ ОХОЛСТВО В МИЗЕРИЯТА НАОКЛО... ТОЙ НЕ БЕШЕ ЧАК ТОЛКОЗ ПРОСТ, АМА ТИЯ "КОМЕНТАТОРИ" ТУКА СА В ЧЕЛОТО НА РЕЙТИНГА ЗА СВЕЩЕНА ПРОСТОТА...

Хе,аз пък не вярвам,че на са знаели къде е десет години...със затвори като Гуантанамо,а за другите дето не знаем и методите на разпит.

Бързо забравихме двамата БГ шофьори, дето им рязаха главите,а? Сега и мъченик ли го направихте този фанатик. Едно ще ви кажа,..когато се биеш за кауза,се бий не с жени и деца като щит, да трепеш невинни мъже, жени и деца от засада, а се изправи срещу армия и съдебна система!!! Това е. Естецтвено глупаците тук , това няма как да им се "преведе" ...и да го набият в тъпите талибански кратуни.

Работата стана кокошкарска и заешка работа.

ДАЖЕ СИ Е ПОЛУЧАВАЛ СУБСИДИИ ОТ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ,НИЩО ЧУДНО ДА ПРЕВИКВАТ СТАРИЯ МИНИСТЪР НИХАТ КАБИЛ

... абе важното е ,че потрошиха САМО - 2 000 000 000 дОларА да го пипнат ...

2 трилиона долара,а не 2 милиарда,както си написал...........

На времето бяха питали бай Тошо какво е правил през партизанските си години и той беше отговорил ,че бил "полулегален"На въпроса как се обяснява това понятие той отговорил"Ми аз се криех,ама те не ме търсеха.Ха ха ха ха ха !"

Ххахахха

Не разбирам. 5 години си пасе кравите, гледа някакъв смешен телевизор увит с одеяло в мизерна стая с висящи от всякъде кабели и си прави безумни домашни видеоклипове. В същото време ръководи огромна терористична организация, инвестира милиони в атентати и успява да паникьоса "модерния свят". Или ни мислят за тотални идиоти, или са толкова безпардонни и нагли, че не им пука кой какво ще мисли и каже. Но да пуснеш безумното видео е интересен ход, определено...

Това е вярно: "те са толкова безпардонни и нагли, че не им пука кой какво ще мисли и каже". Вярно е също, че обикновенните американци са природно тъпи и лесно се маниполират.

Ми погледнете и нашата образователна система как я сриват ежедневно - искат и нас да ни превърнат в немислещ добитък. В баласт, който се интересува единствено от Биг Брадър, Слави Трифонов и всякаква подобна чалга.

...да го клюкарите. Славата на Херострат трябва да бъде помрачена.

той се крие, ама никой не го търси

И двете са верни - нито Осама е образът от американската пропаганда, нито са търсили наистина. Амер. армия е огромна бюрократична машина с точно разписани действия, които да върши всеки,без да се отклонява на милиметър. Огромната част от времето на можещите да мислят минава в изготвяне на презентации и доклади за шефове - значи,копи-пейст на компютрите. Масата не може да мисли,нито да чете,да носи отговорност,но е ужасно стресирана от пропагандата. Например, налагало ми се е да координирам действия с техни контингенти по избори - те не са в състояние да запомнят имената и характеристиките на повече от две партии - нашите /добрите/ и другите /лошите/. Тази картинка, която виждат в държавите на Балканите - десетки полит.партии със сходни имена и платформи, ги хвърля в ужас - нищо не могат да схванат,това е задача със запределна сложност. Тъпички са,а това не предполага успех в разузнаване, където се изискват съвсем различни неща. По принцип им трябва бос да каже кой е добрият и кой - лошият, за да го гръмнат - това е целият разклад. Няма мислене.

как може човек които никога не е живял в Aмерика, да дава мнение как работили институциите в щатите -това е пълно безумие......аз живея тук от доста години и мога да ти кажа ,че институциите са толкова бързи и ефикасни,а бюрокрация както ти си измисляш няма почти никаква-;винаги документи са ми издавани в срок след спазване на съответните процедури и изисквания, без никакъв проблем;живяла съм преди това в англия и там както навсякъде в европа институците са пълен кошмар, особено хоум офис са безнадежден случаи/лост коузе;всичко в Aмерика се процедира суперекспедетивно и бързо , това което си насътворила сигурна ли си че не се отнасия за любимия ти съвецки съюз?леле, какви лъжци сте се извъдили тука , какви ли не лъжи изписвате по адрес на Aмерика само и само да я дискредитирате;и нищо от kоето не е вярно........

уфсъ-пейстърка.

А стига си дрънкала тия глупости дрисло! Всеки втори превод към фирмата ми който идва от САЩ е грешен по вина на тамошните велики администратори. От цял свят преводи получавам, ама такива смешници и некадърници няма никъде.

Аде стига дивотии бе Теди. На кого са нужни тъпите ти изхвърляния. Не си единствената, която живее в щатите, а и като ти гледам стила и маниера на писане се обзалагам, че не си и много умна, така че едва ли си "успяла" кой знае колко тук. Голяма работа, живеела в Америка... Че тук живеят над 100 хилади българи.

На мен ми е интересно кво ще стане със зайците.

Те сигурно вече са последвали кокошките в тенджерите на комшийките ...

5г. там си е живял необозпокояван. Аз лично не мога да проумея как е възможно да стане това без нечия много силна протекция на държавно ниво. Напълно са прави американците да се гневят на Пакистан, защото там се изляха реки от пари за "борба с тероризма".

А можеше и доста по-рано... Ако там беше Столична топлофикация - можеше да му изпратят съдия -изпълнител(топлъл климат ама някога може да стане и студено) . Имал кози от къде на къде декларирал ли ги е пред Найденов по пол и години маркирани или немаркирани! Събирал реколта а ДДС-то внесъл ли го е или го е укрил (Цветанов да му е разказал фамилията като дребен производител. Единствено за жените не могат да го пипнат защото , ще се позовем на Митьо Пищова и достайно ще го защитим.

Големи разбирачи сте.

Най-издирвания човек на Земята 5 години е живял на едно място. Изводите са два или Осама е някаква медийна бомба или никой не го е търсил.

Понякога когато се изгубите сред политически лъжи,не е нужно да крещите в ноща. Просто спрете и послушайте сърцето си. То ще ви покаже кой е правилният път. Разобличителя

Кокошарник или коКошкарник е правилното според вас?

Xa Xa Xa

Според мен и двете - в кокошарника живеят кокошките, а в кокошКарника - кокошкарите...

Честно да си призная,вече започнах да се забавлявам с цялата тази ситуация,велики са бре,е сега ги признах.

Защо завиждате на Теди.Какво лошо пише-нищо,но ние трябва всичко да оплюем.Гадна нация сме.

Баница ли да им спретнем бре,то и ние си имам последици от тях,ама още мълчат,чакат още да ни влезе,тогава някой ще почне да пищи,какви са злодеи.

Тодорке ма ,хамериканко .къф команден център бе, 4адо,нали нито са се провеждали телефонни разговори от там ,нито интернет е имало в къщата.

А куриерите ми къде ги изпусна бре, въобще знаеш ли, чувал ли си, видял ли си СТЕ как действат и какви средства за комуникация имат ислямистите КОИТО живеят в 15-ти век, КАКТО често се изразявате? А мислете върху написаното

Ох ,голям смях .И кво ? оня колега с кравите ви срина небостъргачите ли???

Ххахахха...да не повярваш а,а били супер сила...хаххахах!

Всички фермери - извън закона! Фермерите са терористи! ;)

каква порода крави са били?

е, ама каква идилична пасторална картинка описахте,на човек чак да му дожалее за бедния безобиден старец с козичките- страшни сте манипулатори,страшна пропаганда е в този саит, ....как може да се излагате и да публикувате такива тенденциозни и откровенно пристрастни и съшити с бели конци "статии"-в стремеж за изграждане на "благ " образ на този фанатичен масов убиец-......домът му всъщност е бил активен команден център, където заслепен от нечовешката си омраза към прогресивния свят до последно осама е планирал терористични акции, масовиубииства в християнския свят и е записвал часове с терористичи послания до "неверниците"-вие, християни ли изобщо, че жалите за този радикален ислямист-убиец;какви хора сте?

Та какво разправяше за пропагандата?

Теди, Теди... Радваш! Така е, светът е пълен с врагове на голямата "демокрация" :) Единствения въпрос е "Защо ли?"

прост отговор:много им завиждат на американците , пък са и некадърни да постигнат 1/10 от това което те са постигнали.......

Като америка е толкова "Християнска " държава и е против мюсюлманите ,защо толкова държи турция да влезе в Ес а?? Целта на Америка е християни и мюсюлмани да не са единни ! Разделяй и владей ;)

Теди, защо е нужно да си сложиш "USA" в ник-а, мила? Доста комплексарско, не мислиш ли? :) Иначе по темата пишеш пълни глупости, при това неграмотно, но като за някой поамериканчен е разбираемо. :)

Де да беше само по тази тема :)))))

Това ми звучи ка някой соц лозунг който са ти набили в главата преди да отидеш в най-комунистическата държава САЩ. Що не намериш някой тамошен мангал ( сиреч негър) с по-голям да ти избие тези простотии от главата.

Този "команден център" прилича на командния център на Кадафи с трите невръстни деца дето ги бомбардираха. Страшна техника за комуникация по цял свят -- спътници, инвънземни и телепати. Май самия алах му е помагал да комуникира. Със суперкомпютри и да не забравяме -- 5 атомни бомби маскирани като кокошки. Страшна работа! Та колко стуваше на американците?

Ей, ама много си тъпа, верно! Дори любимите ти американци написаха, че живял с три жени, десетина деца - прочети! - сто кокошки, зайци, крави и отглеждал пъпеши, с които си лекувал бъбреците...Като се има предвид, че в арабския свят американската идиотщина "ин-витро" е непозната,значи човекът си е обичал жените, правел е деца,хранел е всички с пилешко и еко-зарзават, гледал стар телевизор, имал и компютър, ама какво точно е намерено в него - амеропропагадната не казва.Това ли ти е страшният команден център на световната конспирация?! Не чудовщния Пентагон, който изглежда страшно и на снимка,ами точно фермата на чичо Осама със зайци и крави и с дребните осамчета...Ти си изкукуригала напълно в тая уса, дето я пишеш и в ника си - да не се усъмни някой!

Това по СНН ли ти го казаха? :))))))) Или го прочете в брошурка на ИРС? Я ходи да си платиш налога на частния ИРС, че ФЕД да са хепи от вашето поробване. Теди, каква част от американския ДЪЛГ ти виси на шията като "гражданка" там? Ще можеш ли да си ги заработиш, ако утре затворят границите и ви шитнат из концлагерите?

Браво Теди, не обръщай внимание на негативните коментари. Повечето нормални хора споделят мненията ти. Каквото и да си говорим САЩ са една от великите сили и страни. Дано нормалните хора които живеят в България, да успеят да запазят трезвия си разсъдък, че виждаш какви лумпени има по форумите %)

ПО ВРЕМЕ НА РУСКО-АФГАНИСТАНСКАТА ВОЙНА РАБОТИ ЗА ЦРУ. ВПОСЛЕДСТВИЕ СТАВА НЕУДОБЕН И ЦРУ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ОТРОВЯТ,НО УСПЯВАТ САМО ДА СЪСИПЯТ БЪБРЕЦИТЕ МУ. КАК ДА ГИ ОБИЧА?

Дребен пакистански фермер, живуркащ в селска феодална идилия. Същевременно военна цел 1 или поне в топ 3 на САЩ. Или някой си е объркал приоритетите, или гледаме Туин Пийкс и Зоната на здрача.

Цялата серия от "новини" за Осама, които са ориентирани за гламавци и по-гламавци, вероятно е някакъв тест за медийното влияние и обема на най-силно зомбираните, поемащи като достоверен и най-големия абсурд.Ако тази част от хората да речем надхвърля 50%, то явно успехът на манипулаторите е достатъчно висок, за да разчитат на стабилно влияние и контрол върху общественото съзнание. Естествено интересни са и другите части .- на хората, които опонират - как и в какви рамки се разпределявт. Иначе не мога да си обясня примитивно скроените версии на кукловодите. Те имат достатъчно качествени специалисти, за да могат да изработят убедителни и подкрепени с нагласена, но реална фактология верисия.

И аз си помислих това,може би не са очаквали такива реакции и скептицизъм след операция Туин Пийкс...хаххахах!Осраното вече положение,явно събуди доста мислещи хора,и сега се чудят как да закърпят нещата.Но това не е първия случай на недодялана операция!

Ами не може да лъжеш 10 години и да не се оплетеш.Като гледам обаче какво пише някакъв/ва си Теди,там у тях,може да са ги минали 50-те%.

Остави я,тя е на щат...хаххахахх.

Организираните от Ленин и Осама групи още тероризират милиони хора. Затова: за кокошка няма прошка. Вижте как "сополистите" го жалят.

ОБама се ... тоя път. От колко време тарашат Афганистан и други места в оправдание, че го търсят, а той ... съвсем случайно, пак в спонсорирана от тях държава.

Мдааааааа мегазлодея-терорист си гледал кокошки и картофи със семейството си и ДВАМА телохранители. Това някак си контрастира с образа на Осаба обитаващ пещери и водещ тумби въоръжени фанатици. Ама някои си вярват де че той е виновен за световните несгоди

Да ви кажа само, че не се казва кокошкарник, а кокошарник - това и в реклами го виждам вече - аман от неграмотност!

Американците са най-силни срещу невъоръжени, дай им да убиват жени, деца и старци. Където има въоръжена съпротива, затъват моментално! Корея, Виетнам, Афганистан! За втората световна война не наблягам, защото там се знае кой е победил Хитлер- СССР начело със Сталин! :)))

то голямо жалене, голямо чудо за този психясъл изрод и масов убиец в този саит......много си ги обичате конунистите и терористите тука.....стига я дъвкахте тази фанатизирана изкукала чалма.....гръмнаха го американците и го метнаха в океана;браво, професионалисти!герои са момчетата.аиде вече сменяите темата,че ставате досадни вече ...пфу....

Пак те е заляла гореща вълна. Аман от климактериумки:)))

Леле,Теди,голяма излагация-мно-о-ого нискобюджетен филм.Дали новите ти сънародници се хващат на такава плоска измишльотина?

Определено се хващат.Работя с американци и да ви кажа,че по-елементарни същества няма...Щом им се каже нещо-вярват,еле пък ако и президентът им го спомене...Има и някои по-умни,но са малък процент.За Тодорка from USA важи същото-тя си е била толкоз "умна"и у нас та затуй сега се кефи на простотията и я мисли за нещо нормално.

Щом е за истината: И ЛЕНИН НИКОГА НЕ Е СТРЕЛЯЛ С НАГАН И ДОРИ НЕ Е ЛОВУВАЛ КАТО ПЪРВАНОВ, АМА БАЯ ХОРА ЗАГИНАХА ЗАРАДИ ИДЕИТЕ МУ.

Ти пък от къде знаеш, да не си живял по това време?:))))) То и за Хитлер важи същото, но тези хора остават в историята не такива като теб! :)))

Не е верно!! Ленин като е бил на "заточение" е имал две ловни кучета и е ходел на лов. Има исторически свидетелства, че е обичал собственоръчно да разстрелва хора. Стига сте писали каквото ви падне!

Върни се 100 години назад, само и само да не забелязваме какво се твори В МОМЕНТА. Масовите убийства се правят от САЩ, най-мрачните и ужасни затвори са техните, а единствения, незаконен, международен затвор за 'тези не ни харесват' е в тяхна военна база.

Точно така, Владимир Илич е вървял по улиците на Петроград и е гърмял по минувачите за удоволствие. Само това не бях чувал от седеругите!

Само дето Ленин и руската революция навремето са ги спонсорирали западни банкери.... С други думи Русия е била контролирана от вътрешния кръг на тайни общества от Америка. Даже през виетнамската война руснаците са строили военни заводи с американски технологии и финансиране от Чейс Манхатън Банк на Рокфелер. Нашите ДС-КГБ кадри сега са сътрудници със САЩ и си се чувстват много добре от това! Така че, някой ако си мисли,че от Позитано мразят САЩ се лъжат много. Тези които не вярват на измамите за тероризма просто са по-мислещата част от хората - това е неудобната истина.

Браво!Точно така е.Еххххх,ако може Тодорка от Уса-то да го "сдъвче" този факт,та белким спре да се пенява тук...ама нейсе.

Боже,боже...един кравар ли ви гръмната кулите...хаххахаххаха! Кравари по света обединявайте се,ама тия яко се е.ват с нас,направо виждам как този мозък е организирал атентата на 11.09!Сега ми стана ясно,че Америка е много,ама много загазила,щом един фермер от организира и извършва такъв умел и скъп атентат! п.п.Получена е информация,че атентатите са спонсорирани с продажбата на пет кокошки,десет крави и стадо диви зайци! Бог да благослови и пази Америка от побеснели фермери!

вземи си един ксанакс и един лексотан....ще ти облечкат душевното и емоционално разстроиство.

На теб ще ти дадат зелена рецепта за тях,човека няма да се дореди:)

Взех ама драмата е жестока...и един пакет пуканки...чакам да пуснат и новина,как кравите са обучавани за тюлени!

Да, и аз мисля, че Осама е едно рекламно лице. Даже просто говорител някакъв. Да не са луди да изтъпанчат пред камерите същинския си водач и мозък? Взел е човечеца някакво хонорарче затова, задето толкова години го ползваха за отвличане на вниманието и фалшива мишена. Американци-идиоти! :D

Точно така ! Рекламно лице ! А истинския "Осама" е съвсем отличен човек ! "Браво" на поредното насиране на хамериканския "воин" !