Общинар се самоуби ритуално с 24 прободни рани

Мистериозната смърт на 33-годишен варненски общинар се разследва от полицията и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Общинар се самоуби ритуално с 24 прободни рани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние в ЮАР се бехме нагледали на много по-жестоки самоубийства... Твърденията на полицията са смешни.БГ режисьори-Направете няколко филма в които лицата и събитията да са измислени и съвпаденията да са случайни...Обаче всички да се сетим за какво и кого става въпрос

Спомням си, че читателите тук веднага след новината за трагедията написаха и разбраха, че става дума за явно и типично самоубийство. Ето че и полицията подтвърди правотата на пищещите братя. Поумнява българската нация.

Много хлъзгав и центрован този под брях.Туй да 24 пъти да падаш, ставаш и все върху ножа баси хлъзгавината и центровката. Сега сериозно, тези "наши полицаи" дето ни пазят за малоумни ли ни имат?.24 рани с нож(ако ще и прорезни да са) са си 24, а и ако добавим опита за скалпиране работа съвсем загрубява.Тук има нещо много гнило.Погледнете местоработата,длъжността и се замислете.

Е, как пък с един поглед установиха, че "няма насилствено посегателство, няма проникване и на външен човек в дома му"!? Това, че човекът не е гъкнал, може да е, за да не буди жена си и да я предпази от някого или нещо. Тя не би могла да го бродира, не само заради любовта им, а и защото след първия опит, просто би яла шамари, докато се напикае. Много е съмнителен подходът на разследването, че веднага минава на вариант за психическо отклонение и самоубииство, така че да не се търси друг вероятен изпълнител. И... Бог да даде сили на жената и близките на момчето!

патоанатома дето твърди ,че е самоубийство д ани демонстрира на живо до 23-тото намушкване и после д аго поеме медицински екип. Всяка ран а, накар и мака КЪРВИ и БОЛИ. Дори да е мазохист и да издържа на болката от загуба на кръв се припада. Дори от една единствена рана.

След първите няколко пробождания,едва ли ще има силата да ги издокара до 24.

Глупости .... как ше се е самоубил ве..то това като вица " по радиото съобщават :намерен е мъртъв негър със 134 огнестрелни рани .... какво нелепо самоубийство." Най-вероятно жена му го е усвиткала ... няма кой друг.

A 3ащо са го погребали веднага? като не са имали докасателства да открят дали е убит или самоубит от гроба ли ще го вадят, са да разберат истината? или са бар3али да го погребат, 3а да не се ра3бере никога истината.....

абе аз крави ли паса или разследвам престъпления ... вероятно пак днател е решил че това е самоубийство н о квалифицирано по особено жесток и мъчителен за жертвата начин .. 15 години затвор за трупа и справедливостта ще тържествува !!!!

Това е характерно за ритуално УБИЙСТВО при сатанистки ритуали. При тех се нанасят многобройни рани и кръвта а понякога и вътрешностите на жертвата се събират. Един от пишещите много правилно посочва странните съвпадения с други случаи от подобен род. Аз бих споменал и таксиметровия шофьор от Сливен, и сестрите Белнейски... И вероятно има и други. Ще спомена само че такива ритуални УБИЙСТВА се практикуват от изповядващи определена религия и принадлежащи към определена нация, като за такива има данни от началото на миналия век. Някои хора които са чели повече може да се сетят кои имам предвид. Не го пиша директно защото сигурно няма да ми пуснат коментара...

Mда.. каква уникална страна сме - няма друга като нас. Заповядайте в България. Тук се самоубиваме ритуално по следния начин: падаме 23 пъти върху ножа, след което скачаме за последно върху него така, че почти да ни скалпира. Междувременно си мълчим никой да не чуе. Може и да се застреляме 3-4 пъти в гръб докато бягаме за трамвая. В случай, че решите да си отнемете живота, ние може да измислим за вас най-екстравагантния сценарий, който ще се запомни и овековечи по вестниците. Например може да се самоизнасилите , след това да се самоотровите, после да скочите от някоя сграда и най-накрая да се самоубесите... какво по-хубаво от това а?

Макар на пръв поглед да е обидно на този етап да се коментират причините за смъртта на този млад човек, все пак моята версия е по-правдоподобна.А тя е че всеки мъж /не говоря за жена/натрупва огромно напрежение, което намира апогея си при навършване на 33-тата си година.Т.н. Христова възраст.В този период вътрешните психически фактори, сами или в съчетание с външни психотропни, като алкохол,дрога, скандален адреналин, оказва огромно и даже зловещо влияние. Човекът си е устроил патрицианско самоубийство в баня.Възможно е жестоко да е накърнена неговата душевност, /служебна, полова, възрастова и т.н./ преди това, от неизвестно лице. Не претндирам да съм прав.Но предполагам, че помагам в питанките. Мисля че е безпредметно да се хвърля обвинение директно, в съпругата, при това жена и при това бременна, срущу този достатъчно як, и млад при това мъж и да няма никакви следи от борба? Повтарям, че според мен е възможно изобщо да не е имал физически контакт с причинителя на смъртта.

Такива неща се случват в щатите с хора които използват антидепресанти като прозак, например.

Вярно е! Преди няколко години по подобен начин се самоуби и бащата не един мой познат. И умря прав, с високо вдигната дясна ръка. Няма майтап - според заключението на следователите и прокурора.

този човек е убит. поне да си мълчаха от мвр, за да не разберем резилите им. това, което се описва, от психологическа гледна точка е невъзможно. единствено при сомнамболизъм могат да се очакват случаи с подобен трагичен краи, но не чрез самонанесени наранявания.

Sled kato se e namushkala na 24 mesta, vkliuchitelno i na tila, zertvata reshila da se skalpira. Interesno zashto parvo ne si e otriazala glavata i posle da se skalpira?

мисля,че това са пълни глупости,познавах Петър Четников и няма как да ме убедят че го е направил сам.Това беше един страшно весел и уравновесен човек.Немога да го повярвям и тези който са го познавали ще го потвардят.Нека почива в мир.

Поредния самоубит общинар.На дали ще се намери безпристрастен и независим съдебен медик, който да го потвърди.И тях ги самоубиват/професора патоанатом,който се обеси на детска катерушка/Майката и съпругата са заплашени и не смеят да гъкнат.

"24 прободни и прорезни рани" не значи непременно, че 24 пъти си е забил ножа до дръжката. "Прорезни рани" може да значи и че си е рязал китките примерно. Пък и това, че е направен само опит за скалпиране също говори, че може да е опитал сам - нещо, което би било доста трудно и логично не е било довършено. Ако друг го беше опитал, не виждам защо да спре само до наченките, а не да довърши работата. Също така, жена му действително е невинна и не е чула нищо, значи той не е викал, което пак говори, че сам си е причинил раните. Ако някой друг тръгне да те коли, все веднъж ще извикаш. И между другото, за да се самоубиеш не е нужно да имаш цялостна предразположеност към такава постъпка. Може причините да са моментни. В крайна сметка близките на почти всички самоубийци, за които съобщават по новините, твърдят, че човекът никога не би направил подобно нещо. ПП Не искам по никакъв начин да опетня паметта на човека! Нека почива в мир! Не казвам също, че се е самоубил, няма как да знам, прочел съм просто някаква статия в интернет. Има си следователи, които са запознати със случая, те ще кажат. Просто казвам, че версията за самоубийство не е чак толкова абсурдна, колкото изглежда на пръв поглед.

Да бе да - и един мармот завива шоколада... Все едно да кажете че някои се е самоубил с 5 изстрела с пистолет...чак искал да се самоскалпира?!? тоя човек ако е ял гъби или взима някакви халюциногенни наркотици пак трудно ще си причини такива щети..

Един полицай казал: "Аз не мисля, аз съм полицай." :)))))))))))))

А майка му като и тя е била в апартамента защо и тя нищо не е чула? Пък и толкова бърза да обвини снахата в убийство (която би трябвало да е доста силна и мускулеста за бременна жена след като уж се е опитала даже да го скалпира)? Никой не убива с повече от 3 удара, никой и не се самоубива с повече от 3...или е измъчван, или е убийство в истерия, на което е способна жена или любовник...Това е. Просто логика.

да бе..и при самоубийството 12 от тези 24 пробождания са били в гърба му. Вервайте на родната ми...извинете полиция, щом те казват че се е самоубил-значи е така....

и без да криминолог, човек няма никога да повярва на тези глупости - 24 пъти сам, хьйде и едно 5-годишнж дете ще се пръсне от смях, а ЦЦ трябва да се покрие дълбоко, като атомна подводница, за да не говори глупости...

Най-добре е да кажем `мир на праха му` и да замълчим. Има десетки други места, където можем да си начешем езика.

Е, вие в дир-а - не чувствате ли, че се излагатв.. Преди актуализацията на тази статия в 17.30 нямаше идея в заглавието й за "РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО'. Цветанов ли ви нареди какво да пишете? Или сами си го решихте. Щото, ако Цвъ Цвъ така е разпоредил - това донякъде Ви 'оневинява'. Но и показва сериозното ви малодушие да се съгласявате да пишете подобен род глупости. Защото в криминалистиката има златно правило - всеки намерен труп със смъртоносни рани се счита за УБИТ. А след това се разследват причини, търсят се извършители, и мотиви, като последна работна версия версия може да е - самоубийство.. А не - първа версия - констатираща и спираща всякакво разследване. Не може, недопустимо е да има само една работна версия, а още по-нагло е тя да се лансира веднага публично! Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Защото представлява нарушение на всички действащи добри практики, дори в България отпреди 1990 г., за която се твърди, че е биола диктатура - нямаше такива комични и пошли изяви от страна на тогавашната Народна Милиция. Сега е направо - театър на Абсурда! и тио - пошъл театър! Няма да се впускам в действащи текстове за неразгласяване на следствена информация в досъдебно производство и т.н. Тези, които вършат нарушенията са тези, които знаят, че ги вършат... или поне БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЯТ какво вършат...

Мисля,че самоубийството е в резултат на замесване на общинския съветник в нечисти дела. Дано греша!

Главна Дирекция за Бойковата Организирана Престъпност. Случая може да има общо с работата на общинския служител където са засегнати интересите на "Нашия Град"-ТИМ, а то кмета Д.Джиков бил техен?

Ритуално са го самоубили...То така се се самоубива човек с 24 прободни рани...Това само гербаджиите може да го повярват.

Стига сте писали глупости че било самоубийство познавам Четников никога не би направил такова нещо.Жалко немога да повярвам. VARna алоооо, село Варна, хората живеят 40-50 години заедни и разбират едва тогава, че другият е имал паралелна връзка, а ти ще ни убеждаваш в собствените си инфантилности...

Не е важно какво е станало. Важно е Цветанов да има поводи дадава пресконференции.

Да. Категорично самоубийство. Довършил се е с 299 изтрела от 12 различни огнестрелни оръжия. Има много такива "самоубийства"в държави като нашата, където "родната полиция ни пази", а общинските съветници "не са мафиоти" :)

ЗАЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ МАЛКО,АКО НЯКОЙ Е БИЛ ТАМ И ИСКАЛ ДА ГО УБИЕ,ЗАЩО ЩЕ СЕ БЯВИ И ГУБИ ВРЕМЕТО ДА МУ НАНАСЯ 24 РАНИ,НАЛИ ТОЙ ЩЕ ВИКА,ЩЕ СЬБУДИ ОРТАЛЬКА?!МНОГО ЩЕ Е ПО БЬРЗО,ЛЕСНО ,БЕЗБОЛЕЗНЕНО И БЕЗШУМНО В СЬННАТА АРТЕРИЯ С НЯКАКЬВ ОСТЬР ПРЕДМЕТ,ЗА УЛА ВРЕМЕ И ИЗЧЕЗВА.ГЛЕДАХ ЕДИН ТАКЬВ ФИЛМ В АСАНСЬОРА,КАК НАМУШКАХА ЕДИН МЬЖ.ИЛИ ЩЕ КАЖЕТЕ ИСКАЛ Е УБИЕЦА ДА ИСЦЕНИРА САМОУБИЙСТВО?!ЧЕ НА КОГО МУ ПУКА,ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ ОБВИНЯТ,НЯКОИ ОТ БЛИСКИТЕ МУ?ДРУГ Е ВЬПРОСЬТ,АКО И ТОЙ САМИЯТ НЕ Е ЕДИН ОТ ТЯХ?!НО ПЬК СИ ИМА ДРУГИ НАЧИНИ,КОИТО НЯМА СМИСЬЛ ДА ИЗБРОЯВАМ.ЕДНО Е СИГУРНО,ЧЕ СЕ Е САМОУБИЛ,МОЖЕ БИ КАТО Е НАУЧИЛ НЕЩО,КОЕТО ГО Е ИЗВАДИЛО ОТ РАВНОВЕСИЕ.ДА РЕЧЕМ,ЧЕ ДЕТЕТО НЕ Е НЕГОВО.ВЯРНО ОЖЕНИЛИ СА СЕ ПЕДИ 10 ДЕНА И ПОСЛЕ НЯКОЙ МУ Е ПОДШУШНАЛ ЯВНО,ТИ СЕ ОЖЕНИ,НО ДЕТЕТО НЕ Е ОТ ТЕБ,А ОТ МЕН.ДОСЕГА НЕ Е ЗНАЕЛ,ЗАЩОТО НЕ СЕ Е ОЖЕНИЛ,А СЬПЕРНИКА ЯВНО Е РАШИЛ ДА МУ КАЖЕ ПРИ СВЬРШЕН ФАКТ,МАКАР,ЧЕ НЯМА ГАРАНЦИЯ ДАЛИ Е ИСТИНА,МОЖЕ ДА Е БИЛО ОТ ЗЛОБА ЗАВИСТ,ЧЕ ТОЙ ДРУГИЯ НЕ Е НА НЕГОВОТО МЯСТО

мъжът е погребан часове след смъртта си - още в неделя. А невероятната жестокост и големия брой рани човек не може да си ги причини сам.

Това е невъзможно. Какъвто и да си, най-много след третото намушкване, ако не припаднеш от болка инстинкта за самосъхранение ще надделее и сам ще потърсиш помощ. Едва ли ще продължи да се ръга. Нападал ме е пиян /или дрогиран/ и съм стрелял в земята пред него - изтрезня за секунди, осъзнавайки какво може да стане! А какво остава някой да се намушка сам 24 пъти, че и да се самоскалпира!!! Невъзможно!!!

Инстинкта за самосъхранение никакъв го няма ако си решил да се самоубиваш. Найстина има случай на много странни самоубииства, но ако си доведен до такава психоза няма начин близките ти да не забележат

Не може да се коментира случая без да се знаят фактите и това какви отпечатъци са открито върху и около тялото,както и колко хора са пребивавали в жилището по време на престъплението.Фактите определящи хода на разследването се пазят в тайна,поради което лаици,като нас не могат да се произнесат компетентно.Освен това полицията често пуска подвеждаща информация с цел събиране на допълнителни сведения и е напълно възможно умишлено да са го обявили като самоубийство..............

Както до всяко кметство, така и до това на 20 метра има барака, в която се извършват всички услуги, които се извършват от кметство, че и такива, дето не са за пред хора. Може и там да е ключа за банята. Ама и тоя народ никога няма да се научи да пие.

Ta тя тая спи кат китюк

Общинар = ясна е работата. Иначе явно е искал и да се скалпира - дали на огледалото го е правил?

МАРТИН БОРИЛСКИ- около 90 прободни рани с нож, студентката РАДОСТИНА- около 50 прободни рани с нож, СЕГА ТОЗИ ЧОВЕК 24 прободни рани , абе само аз ли ги виждам тези неща ???

Абе и други ги виждаме,но полицията,водена от дясната ръка на Вожда ни прави на луди...

Открит в банята с 24 прободни и прорезни рани!!! Съпругата и тъщата нищо не са чули!!! А вие разследвате самоубийство!!!!!! Не мога да повярвам че има толкова олигофрени.

Оженил се преди 10 дена....и се самоубил.... Е ха сега ако ви стиска - и вие се женете.

Защо са опитите за скалпиране. Това е безсмислено , ако ще се самоубива. Или ако ще го убиват . Или се е дрогирал , не е чувствал болка и се е наранявал. Или е бил изтезаван от някого. В отговорностите му по служба се включват освен невинните " Контрол жалби" , "озеленяване" и не толкова невинни като "Контрол по строителството" , "екологичен контрол" ... във Варна от контрола по строителството може да се окажа много смъртоносна дейност.