Безредици в Катуница след убийство на 19-годишен

Две момчета (на 19 и 16 години) загинаха за 24 часа вследствие на размирици в пловдивското село Катуница.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в Катуница след убийство на 19-годишен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

балгари унаци !!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

балгаря над всичко!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Системата в България е такава, че партиите генерират престъпност. Феодални бизнесмени от типа Цар Киро са характерни за всеки град или област в България. Криминогенни фактори в България след прехода бяха направени "бизнесмени" за да могат да обслужват партиите и да финансират определени хора. В замяна получават политически и правен чадър и стават недосегаеми. Мангала е представител на тази класа, трупаща пари от престъпност (фалшив алкохол, наркотици, проституция). Мангала плаща на всяка партия редовно и получава полицейска протекция, за да си прави каквото си иска, стига да внася редовно пари в касите на съответната партия. В действителност всичко е разпределено между партиите и съответните крими уроди, които движат нещата - имоти, магазини, хотели, програмите по ЕС, всичко се държи от некадърни, прости мутри, чиято едиствена задача е да пълнят сметките на определени другари. Престъпността в България е легален бизнес, който се пази от съдебната и изпълнителната власт. Местните феодали стават все по богати за сметка на местното население и фирми. Даже в много случаи крими-бизнеса конкурира честният бизнес и го съсипва с нелоялна конкуренция и рекет. Така, че проблема не е само етнически, а дълбоко социален и управленски! Всички управници са едни и същи мишки, златната кокошка никой не я закача.... Мисля, че мутро-бизнесмените ще отидат на заден план, когато България се превърне в държава със силна икономика и печалбите на партиите започнат да идват от други източници (легални). За съжаление крайно некадърната комунистическа пасмина, свикнала да краде и да мързелува, не е способна на друго освен да развива криминална дейност и да събира данъци и такси от бедното стадо, което става все по бедно. А колкото повече обеднява народа, толкова ролята на криминалните става по голяма. За производство се иска акъл, който мутро-комунистите НЯМАТ.

Сега ли се сетиха за проверка на стари преписки и проверка на имоти. Късно е вече. Искрата пламна в огън!

Това са лъжи! Пазят последните 2 къщи, всъщност това са основните къщи със скъпите коли в тях! Долни лъжци, ако не взимате страна, защо ги пазите???? Дайте и тях да запалят и така поне да се знае, че има някаква незначителна справедливост...

Съвет към протестиращите пред къщата на Киро: дори когато протестирате мълчаливо, шпнешком, наум, но едновременно всички казвайте: "Киро! Умри!" Когато го искате всички, то ще стане.

Това,което става е предисвестено от рехавата работа на полицията,толерирането на определени групи за сметка на народа ни от страна на политиците ни,за ползване на гласовете им в избори,липса на инвестиции и работеща икономика,унищожаване и на малкото български предприятия за сметка на молове и подобни простотии и т.н.червен картон за правителството и всичките ни политици.

ТОВА Е НЕТЪРПИМО!!! ДА НАКАЖЕМ ВИНОВНИТЕ ГЕРБ ЗА ТОВА НЕХАЙСТВО И НЕГЛИЖИРАНЕ

на родителите и приятелите на убитите -моите съболезнования. Ще е добре да се види ще има ли въобще наказани или всеки може да коли и беси както си иска по свое усмотрение. А и този цар Киро, който отдавна вече трябваше да го няма с цялото печатане на пари и производства на алкохоли...и този Бойко, който няма насищане...трябва да има спешни реформи...но аз няма да се връщам , за да ги правя, а българите в България само се бият в гърдите, че не "са избягали", а всъщност само спят - най-лесно винаги е да не правиш нищо.

мутрите са нат обикновените хора не с само в ктуница няма политическа воля за прилагане на закона герб се иложи

Може би и в България ни трябва един като Андерш Брайвик ,който да влезне в циганските гета и да си "сварши работата". Може би и на "цар Кирчо" му трябва един като този който гръмна Жоро Илиев в Сл. бряг преди години. А може би вече има такав с насочено дуло и зареден патрон, който дебне подходащия момент ... неизвестно кога и неизвестно къде но....след като държавата не може да се справи с тях явно трябва някой друг да го направи, може другите ромски барони или конкуренциятаим.

По езика на журналята (включително и на Дир) виждам отношението на властта към случая: "безредици". когато това в Катуница е ПРОТЕСТ! Може да не е мирен, но протест е! Чашата на търпението на българите е преляла. Безредиците са в държавата, и то вече 20 години.

Тъжно е човек да се роди от неправилния човешки материал...Но пък за това има лек: спрете да се възпроизвеждате и с времето проблемът ще се реши.

БРАВО на агитките !!!

По взетите мерки и приложени заканови положения си умирам от желание да видя една силна предизборна кампания на ГЕРБ, защото това по време на Костов нямаше да се случи и всички българи от селото щяха да бъдат с подвити опашки, хайде давайте ГЕРБ-ери, народът е с Вас..., защото и Вие сте с народа!

ГЕРБ сплашват циганите да гласувт за тях, това спокойно балъци

колко са некадърни българите и 10 000 да се съберат не могат да убият един циганин.накривили капата на цар Киро-той ако поиска небостъргач сте си вдигне в катуница

Стига сте ревали бе мухльовци. Ако вземе всеки да пали къщите на хората, преди да има разследване, къде ще му излезе края. Тогава ще почнете да ревете, че някой ви запалил къщата. Вземете се стегнете малко. И всички плюете Бойко, сякаш той е виновен за всичко. Я си спомнете при кои правителства пихте ракията на цар Киро и ослепявахте от нея. Вие сте виновни, защото с покупките на алкохол без бандерол по времето на Жан Виденов, Костов и Симеон направихте цар Киро и внуците му толкова нагли.

Мухльо, точно защото разследването е в полза на престъпниците, хората знаят, че и да чакат закона, закон няма да ги защити. Както не ги е защитил, когато Киро си върши престъпленията, а бандата му убива. Причината за гнева на хората е постоянната безнаказаност на циганите. Иди да живееш в циганската махала и тогава да видим колко ще си склонен да чакаш закон.

няма да навлизам в полемики, но едно ще кажа след 1 м. има избори, след 2 г. пак идват и така вече 20 г. никой не обръща внимание на циганите, на техните безчинства, погроми и какво ли още не. Всъщност никой не обръща внимание на непрекъсното растящата агресия, защото това може да се случи и се случва и м/у българи, ако не се вземат мерки ще стане страшно.

пребиваха студентите пред парламента през зимата на 2009г.Това е комуниста,той е сращу народа си!

Когато някой управляващ в случая гербераст няма какво да каже той се мъчи да отклони темата гледайки назад,така можем да се оправдаваме и с турското робство.

Браво бе tansel76. Червения ти гъз каза нещо умно. Ще се съглася с теб само днес. Между другото: Наблюдаваме как платен драскач на БСП затапва платен драскач на ГЕРБ в dir-a :D

Абе стига с тези лъжи. Тези пред парламента изобщо не бяха студенти, а платена агитка от герб и то доста агресивна. Студентите протестираха с право и достойно и самите те заявиха тогава, че тези хора не са студенти

една запалена къща,цялото ръководство на държавата да се струпа там !Професионално е да се остави полицията да си върши работата!Стига истерии!Искам дпокойствие без да се издигат политически простотии!

срещу Бойко,защото ме настройвате срещу себе си!

Боко и Цвъки откриват предизборна кампания в Бургас.Според Цвъки ситуацията била овладяна.Тия двамцата не можеш ги свали от облаците ако ще и цялата държава да пламне.За М.Бенатова и други подлоги мислещи се за журналисти няма какво да коментирам

От "татово"време журналисти публикуват материали за золумите на покровителствания "цар",смениха се властници и партии,но явно интересите са си същите.Ставащото е закъсняла ,но закономерна реакция.Дай Боже сегашните държавни мъже да имат волята да избавят народа Болгарски от своеволията на тази напаст! Прочее,там където има гнилостни процеси-нашето общество-там се въдят паразити!!!

Моите съболезнования на близките на загиналите младежи! Моите уважения и към полицаите, които не заставт срещу народа! Моето уважение към достойните български граждани, които като виждат че в тази страна няма нито закон, нито справедливиост, нито милост към измъчения ни народ, докато откровени престъпници благоденстват и мародерстват безнаказано, взеха нещата в свои ръце и защитават в момента гражданските си права! Българи юнаци-палете и не ги жалете!

Повече трябва да се пали, не трабва да спират до тук. Всяко село знае кои цигани са им крадците и там кметове и полицаи нищо не правят. Обикновените хорица страдат неистово!!!

Защо ми отнемате правото на реплика до rasko, а него го пускате... Май някой още не може да влезе в час?!

......... Само справедливите закони, равенството пред тях и тяхното спазване гарантират българските граждани да са групировка в ЕС а не парче раделена на групировки земя. От много царчета някога България остана под робство за 500 години...Нека не повтаряме историята. Ясно е че киро беше назначен като други царчета . На кого му трябва етническа война срещу избори..Кой има опит в делението на гражданите по всякакви признаци...ТОЗИ избор на ПРЕЗИДЕНТ ще НАЗНАЧИ следващото ПРАВИТЕЛСТВО. И ако изберете СТАРА МУТРА за много от избирателите този избор ще е последен. Надявам се и цигани да има на погребението на Павел. И на тях им трябва равенство и те знаят да обичат болно дете. Трагедиите както разделят, така и обединяват хората със сърца. Избора е ваш. За дълго.

до кога ние българите ще живеем като малцинство в родната България

хора умират а Боико и Компания си правят избори а полицията пази мангалите, защото мангалите гласуват за Герб

Полицаи биха деца пред парламента, а дете с болно сърце във война със "цар" загина. ББ да не пази киро а да плати от и моите данъци достоен паметник на Павел. За смелостта да защитаваш РЕПУБЛИКА. Защото този дълг не е плод нито на произход, нито на мускули. Не учете децата да бягат в чужбина- учете ги на труд, смелост и на разликата между преходно битие и непреходно бъдеще...следва.. ............

Наистина доблестно момче! Светла му памет!

Едно нещо се разбра от това нещастие за семейството на загиналите деца. А именно че Българите можем да се обединяваме и да бъдем единни. Стига са ни делили, стига са се гаврили със съдбите и единственият ни живот! Днес Цар Киро, а утре и другите псевдо царе! Този народ Български заслужава след 1400 години да живее щастливо!

Мамин, я кажи ти за какво живееш и имаш ли роднина, турко-цигане, мамино... Не виждате ли, че само ви използват и когато стане голямата патъклама, вие първи ще го издухате,ей!

Това беше краят на ГЕРБ, едно добро нещо от цялата ситуация. Прост, страхливец е бате Ви Бойко. Цар Киро от ГЕРБ, това е......истината е такава ....

Къде е мутрата премиер? Къде е комсомолския секретар от Гоце Делчев, назначен от мутрата за кандидат президент? Къде е напудрената съдийка, повярвала си че става за вице? Къде са слугинските телевизии, за да отразят набезите на циганите? Защо полицията брани циганския "цар"? ЗАЩОТО Е ЧЛЕН НА РАЗБОЙНИЧЕСКАТА БАНДА ГОРДО ИМЕНУВАЩА СЕ ГЕРБ! Гласувайки за избраните от мафиота от Банкя правиш същия избор като циганина от Катуница и самозабравилата се циганска пастмина!

На концерт в Бургас. Откривали си били кампания... . Може би пак режат ленти... .

един голям минус за герб в тази ситуация,заради циганските гласове ще изгуби българските.нека дадем власта на атака за един мандат,друго може да не направи,но пне ще ни избави

Просто не мога да го понеса, убити момчета, ранени полицаи (със счупени ръце), какво още чака да се случи правителството на Бойко? Нима не виждат, че българския народ просто се топи, изчезва!

Гадните цигани най-предизвикателно и зловещо са убили детето пред баща му! Той е бил безпомощен пред набезите им... Умря и приятелчето му благодарение жестокостта на циганите! Къде бяха 200-те души полицаи, които пазят самозабравилия се цигани, да защитят българите, които нямат спокойствие дори по домовете си? Страхувам се за българските момчета, които искат да помогнат на населението в с. Катуница, страхувам се за тях, защото ще гиизкарат виновни! Може би трябва да се направи подписка срещу убийците от селото!

от парламента вони.......първо там трябва да ринем

Народната милиция е много добра в спирането на безобидни граждани по улиците, в побоя срещу подпийнали младежи и във въртенето на слънчогледа в дЪлгите часове на безделие. Тя е създадена за репресии над протетиращи мирни граждани, а не за борба с престъпността. Такава си беше и по комунистическо време, нека някои тук да не си кривят душичките... В момента МВР има 60 000 служители - много повече от армията ни. За какво са ни тези хрантутници? Скъпа, неефективна и корумпирана институция, в която честните хора не могат да надделеят.

Изобщо не е било така по комунистическо, недей лъга!

Всички срещу дебелия и плешивия....

За балъците и глупендерите гласували за рапона от СИК(Бойко Борисов) стана ясно че е циганофил, некадърник, българоотстъпник-обикновен мафиот ! Лично той е вкарал цар Киро ш ГЕРБ ! Мафиотско циганска партия !

Време беше някой да скочи на тези нагли цигани, които само крадат и чакат помощи