Кметски син отива на съд за жестоко убийство

27-годишният син на кмета на пазарджишкото село Братаница и още двама мъже отиват на съд за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин.

Обратно в новината

Коментари - Кметски син отива на съд за жестоко убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"....мъжът заедно с трите си деца отишъл да събира необрана царевица от нива ..." , такова поведение имат само дивите животни(примерно стадо глигани), когато те тръгват по полето за да намерят някаква храна. Но все пак става въпрос за човек , а не за диво животно?!

Редно е да бъдат унъртвени изродите по одобено жесток начин-бавно прегазени с валяк!!!

Погледнете само разсъжденията под тази новина!!! Дискутира се редно ли е да се убие човек защото е откраднал чувал с царевица!!! Без коментар! Хора без морал, без ценностна система , без чувство за грях ! Когато човешкия живот изгуби стойността си в едно общество, това е краят на това общество! надявам се, че това не е представителна извадка, а просто тук се събират повече ненормалници от обичайното!

Абе, има нещо мътно в цялата тая работа, щото: - ако наистина през декември е събирал необрана царевица, все едно е събирал боклук, но пък тогава - кой ще ходи да убива някого, заради един останал на полето боклук, от който така или иначе ще трябва да се отърват... - и накрая - каква е тая нива, която през декември не е орана? Всеки е наясно, кога се оре за царевица или след нея - за пшеница...

Извратени копелета са убийците и коментиращите тук техни поддържници.Заслужававаме си мизерията,в която живеем!

Само в престъпна държава задържани за убииство ги пускат до процеса. Престъпен съд.

за индийците, надълго и нашироко, а дали е вярно, не е сигурно. Това е бъдещето - арендатори и индийци по селата.

Ако журналята? Дайте подробности ква е тая НЕОБРАНА НИВА С ЦАРЕВИЦА декември месеЦ? Ако циганина е събирал останалото от комбайна то е като да си изхвърлиш отпадъците в кофата пред вас и циганин да ги вземе. Ако наистина е НЕОБРАНА ебати случая къв е тоя презимуващ сорт царевица? Може да е некъв мутант и да не знам и циганина наистина да е бил за бой.

Пич, иди на село и зяпай къде се държи царевицата - отвън на проветриво, на мамули, в кафези. Царевицата издържа на студ. Пълна е с растителни мазнини. Частната собственност е неприкосновенна и никой няма право клечка да изнася. Че също така и общинската и държавната. Поне така е било до Девети.

Дори много дълги години след девети имаше въоръжена охрана по полето, полски пазачи, повече известни като пъдари.

Ех, едно време какви цигани имаше. Държаха яко на бой, работеха и рядко дръзваха да крадат, камо ли да убиват.

Бе ако са верни фактите които дават тоя даже не е и крал.Едно е да крадеш ОЩЕ НЕОБРАНА ЦАРЕВИЦА ,а съвсем друго да чопкаш за некой кулен след комбайна и то декември месец то квото е останало вече не е и царевица мухлясало и спаружено от студ и дъжд.Пълен отпадък собствениците обикновено палят противозаконно тия ниви за да могат да ги изорат по-лесно.

"29-годишния земеделски производител Илиян Николов" .... "кмески син" ... А депутатуте и техните бандитски изчадия, ами онези продажници от ДС???? Да ви таковам всичките женски в родата! Белким я променя към по-добро!

И истински наглите които обикновенно са повече от 3 ма и наистина крадат и наистина заслужават бой-нищо. А тоя нещастник го убили.Нема справедливост на тоя свят.

В статията е написано така, че сърцето да ти се скъса от мъка по рома, влязъл в чуждата нива да си събира царевица. Я, сега помисли в колко ли ниви и дворове си е събирал царевичка, желязо, колко ли кротко пасящи кобилки и магаренца е разфасовал на полето, колко ли баби и дядовци е цапардосал и пребил, за да им отмъкне пенсийката и обере зимнината и домошарката. Колко ли пъти е бил заловен от полицията и колко пъти не. Колко пъти е пускан без да е осъждан. Има и свестни цигани, но за съжаление процентът им е едноцифрено число.

Пич аз съм истинските крадци да ги пребиват от бой на местопрестъплението, е не чак да ги убиват. Ма царевица декември месец тва е като домати януари без оранжерия т.е. за собствениците е пълен отпадък и се чудят как да се отърват от него.

Пак повтарям ако данните в статията са верни тоя е бил от свестните които си ровят по кофите или обират отпадъци по полето. Не от ония наглите които грабят къщи или обират готова продукция със щета за собственика.

То бива мъка ма чак пък толкова.. На 6 ДЕКЕМВРИ царевицата е отдавна обрана обикновено ожъната с комбайн. Близко е до акъла, че квото не е ожънал комбайна ще иде в земята. Циганина обаче решил да го дообре - с две думи НИКАКВА ЩЕТА ЗА СОБСТВЕНИКА. И тия го убиват като зверове.

Въпросът за дообирането е малко по-сложен. Първият въпрос е - има ли право да влиза в чужда собственост и да си взема оттам ненужни /според неговите критерии/ вещи. Какви мерки може да предприеме собственикът? И т.н.

и Меркел не ги ще тия боклуци , мръсни , мазни , миризливи , мързеливи , нагли и необразовани !

Под благосклонните пигледи на мугрите от държавната адмкнистрация мангалите си "берат"(крадат) на воля, каквото им душа черна поиска: кабели, коли, царевица, злато, пари, тухли, дограма, телевизори, компютри, телефони, ... не само, че не ги зКамат, ами ги показват нато ВИП по телепизьията: 100 кила, Стораро, Азис, Джино, Джена, ДЕТМайка циганска.

те това е единсвеното нещо дет трябва да внесем от арабския свят - хванат ли те да крадеш - реже се ръка. то всъщност и преди 1300 години у нас е важал същия закон...

Отишъл са събира царевица??? Абе защо пишете глупости, бре? Правилно е да се напише "отишъл да КРАДЕ царевица"!!! И ако държавата (която липсва) си беше на мястото, тоя ЦИГАНИН сега щеше да е жив в затвора, а не умрял в трапа!

Не съд и затвор, а орден и дупетатско место в Плямпамента на кметския син.

Викам, да се дигнем до редакцията на Дира- да си приберем необраните компютри ,телефони и портфейли.

Отишъл да събира несъбраната царевица, колко безобидно, даже трогателно е описана кражбата на циганина, направо човек да се разплаче от умиление... как не ви е срам бе изроди, да омаловажавате циганската престъпност? До кога ще тъфпим мангалите дс ни крадат, бият и убиват деба техната мръсна вера. Само бой и трепане на това мръсно племе, никаква милост, това са изроди, не хора.

Тези минуси за коментара ти от цигани ли са поставени, или са просто хора с цигански манталитет?

И за това давай да убиваме,така ли,а утре някой ако те подбере че си минал по частния му път?Не прави това което не желаеш да се прави на теб.Два шамара са били достатъчни,но Ганьо Балкански до както не се олее не спира.К-човек ли си изобщо или си урод като тези двамата дето се взели живота на човек,без значение какъв е.Какво поколение отгледахме,сигурно за това и господ ни наказва.

Не, не са били достатъчни два шамара! Трябвало е да му счупят двете ръце и поне единия крак, но пред децата, за да знаят какво се полага когато крадеш чуждо!

Едно време падарина е стрелял на месо по крадците. Сега кой да ти защити имота? Ами като няма кой ти поемаш нещата в ръце ако не искаш утре да дойдат в дома ти и пред очите ти да изнасилят децата и жена ти.

"Берем си тухли" и други такива сме ги виждали. Тази новина не казва какво точно се е случило и няма интервюта със задържаните, а те са важното нещо. Съдът е с ниска репутация и дори от европа казват че е жив ташак, за което ние сме длъжни да го коригираме линч на площада. Та по темата ... проблемите с кражбите са главно заради слабият и корумпиран съд и чувството за безнаказаност и голямата мизерия, която е следствие от държавната корупция.

Цялата сила на закона ще се стовари върху хората , само защото са посегнали на поредната крадлива орка ...... И на важна електорална единица . А можеше изобщо да не ги пипнат... Мислете , бе хора !

За какво е трябвало да го убиват, а?

За какво ли? Ти явно не знаеш, че циганин само от бой разбира!

Тия сега какви са? Патриоти, расисти или национал социалисти?

Колко трябва да си ограничен, за да съдиш хората само по цвят на кожата, етнос, религия, без да го познаеш. Това което са направили е изключително жестоко. Пребили са човек до смърт и извършителите трябва да си понесат вината!

тъй де! само по цвета, и по торбата с крадена царевица не трябва!

Хайде сега да ревем за всеки крадец ли? А, иначе не се и съмнявам, че ще си понесат заслуженото. Само не мога да разбера къде е полицията и правосъдието, когато ежедневно от цигани са пострадват не един, а хиляди българи. Убийството на българи от влезли да крадат цигани е ежедневие, а не прецеднт като този случай. Така че моля без крокодилски сълзи.

В България има пустеещи свръх качествени земи. Пазарджишко е златно място за царевица и каквото се сетиш. Питам. Защо ромът с трите деца не взе земя, да я засади, да отгледа цареяица и каквото му е по сърце. Да научи децата на копаене. Защо другите роми не научат децата си и не садят. Защо? А в главата им е единствено и само да вземат на готово. И сега псевдохуманни плачове ау как така убиват човек за царевица. Не е за царевица. Убит е нагъл мръсник, който плюе върху всички нас, които имаме глупостта да се трудим.

Сложих ти минус защото си циник, защото си ограничен умствено или може би обсебен и промит вече мозък, за който ИСТИНСКИЯТ ВРАГ е циганинът "плюл му в мутрата" за една една кола царевица, я байно ВИДЯ ли тези КОИТО окрадоха 100 милиарда лева за 26 години и продължават да крадат и сега ???Нещастник !

Значи според теб заради тези които ограбиха 100 милиарда, другите с кокошките и царевицата имат амнистия, така ли??? Ами да почваме да крадем всички тогава!!! Нали отнякъде трябва да се почне, по-лесно е от тези с царевицата, но да не се спира, да се продължи с тези дето безчинстват по селата из къщите на старите хора и т.н. !!!!

Повярвай ми, тези, откраднали 100 млрд. за 26 год. всеки българин ежедневно си представя как ги застрелва и ги провисва на дърветата като мартенички.

Никой няма право да отнема човешки живот, ама защо ми се струва, че извънредно много сили е хвърлила държавата за убития от другия етнос, а изтезаваните за стотинки баби и дядовци - кучета ги яли.

че кой е отнел човешки живот?

Не може всеки да раздава правосъдие , да се съдят тия които са убили , да се съдят и тези които са пребили момчето за сливите независимо какви са по народност !

Не чакай на правосъдието

С голяма тъга ти давам +-че!

За тези, които защитавате крадливата спиртната кубинска напитка. Спомняте ли си как преди месец едни други негови събратя пребиха едно момче, което им направило забележка, задето берат сливи? Как бихте го коментирали?

Предполагам минусите ти са ги цвъкнали юристите от БХК - борците за свободен достъп до храна, пари и напитки от малцинствата за сметка на трудещия се българин.

"отишъл да събира необрана царевица" да се чете "да краде". Щото и аз в къщи имам неприбран телевизор и захвърлен на бюро компютър

А колата дето си я загубил на тротоара пред вас?

кметя като краде цяло село що не са го пребили досега:)

Смърт за крадливата циганска пасмина! Браво на момчетата!

Ромей отива, открадва 500 м. кабел, продава медната жица за 50 лв, и нанася щети за 50 000 лв. Няма имущество, не работи, не могат да му запорират заплатата. Няма лагери за принудителен труд, където може да отработи, и да възстанови нанесените щети. Органите му са увредени от дипане на лепило, евтини наркотици и фалшив алкохо, така че и тях не може да продадем... Някакви предложения за адекватна защита от подобни примати?

Когато си отговориш на въпроса : ЗАЩО преди 26 години не се крадеше и гореше кабел ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ, АКО СИ В СЪСТОЯНИЕ, рзбира се !!

БРЦК

Защото нямаше хел-зински комитет. За кражби полицията биеше и то не само циганите ,а и ромите.

Сега е така, както е, защото това са последствията от 26 годишното управление на бившите комуноиди, техните копИлета и марионетки. И ако ти си въобразяваш, че не те управляват бившите комуноиди, а някакви "деморкрати", значи си абсолютен ГЛУПАК!

Потресен съм ! Толкова тъп, прост и злобен народ НЯМА !! Няма равностойна вещ, която да оневинява убийството, предумишлено, жестоко и цинично на човешко същество ! Някой ми пожелаваше да видя как циганин бърка в хладилника ми - да ще му дам сирене, домати и хляб и ще го изпроводя ! Имам законно оръжие, но НЯМА да го употребя, освен ако не се застрашава животът ми ! Това е моето възпитание !

Абе до колко ви е работното време в Хелзинкския комитет, та продължаваш да дрънкаш простотии?

Нямам и няма да имам нищо общо с Хелзинкския комитет, просто сърцето ми е топло и изповядвам умерени християнски ценности !

и да ти се наложи няма да го използваш! Въпрос на възпитание. Бъди здрав!

Зависи от нападението, но ще го използвам по краката, ако не се уплаши от предупредителния изстрел!

Разбира се, ти си толераст. Аз пък не съм. Да ми дойде в къщи. Чакам го с гьостерицата да му раздам демокрация

Е, той циганина ако е влязъл у вас смятай, че животът ти вече е застрашен. Тях не обичат да ги хващат. И да знаеш, че и за един домат и калъп сирене ще те пречукат. Абе ти у България ли живееш? И ако у нас имаше държава нямаше нито да има крадливи цигани-убийци, нито убити цигани. Нямаше да има и бити френски парашутисти, помислени за среднощни берачи на царевица.

Това не се ли нарича кражба? И не са роми, а цигани, а действията на собственика са защитени от Конституцията - той пази своята собственост, която е СВЯТА! Защитава гражданските си права!

Не у нас. Това е само по каубойските филми... У нас стареца дето беше прострелял с ловната си пушка тримата пумаци дето го заляли с бензин да го запалят да си каже къде крие пенсията, го осъдиха!!!

Да убиеш човек пред децата му... Дори "най-долните цигани" са на светлинни години пред тези изроди.

как е при "най-долните" цигани, но при "най-горните" такива мелета си спрятат..

Я, първо прочети статията, преди да се изказваш. Не е убит пред децата.

30 мамула пребили човека, циганска работа:)

На това разчитат циганите, на добрата душа българска... Но се трае до време!

Циганина е крал посред бял ден.но не е бил въоръжен и затова ще осъдят българите.това е.пишете квото щете.все пак ще има един циганин по малко а той би направил още поне 5-6 циганета.така че.

...така че сме на далавера .Отсекъде. Щото тия се множат в геометрична прогресия...Днес един, ама това са 20-30 мангали по-малко след петнайсетина години.

Свобода за тях! Вършат работата на целия държавен апарат. Гнусни крадливи цигани да се махат от хубавата ни Родина!

Беше ми писнало да случам за Очите, Черепите, Кокалите и всякакви други анатомични органи. Друго си е Георги Фашиста. Те това е прякор. Хем всява респект, хем ти става едно такова благо на душата като го чуеш.

ей сега ще те репликират:)

доживотна!!!

Да пратим децата му в твоя апартамент да ти покажат на какво ги е научил баща им в нивата пък тогава раздавай присъди, а?

Глупак. Да го беше закопал...

На този крадец мястото му е в клетката , но е трябвало да остане там жив и да го показват за назидание на другите като него !

...но панаири и сборове.

Не за 20 мамула - за един е ставало убийство и то не на ром/ Та той не е ли човек ?/ а на българско момче . Млади сте и не сте чели романа "Снаха" на Георги Караславов.Няма значение в социалния статус на българина- озверее ли - равен няма.

Мразя насилието във всичките му форми! И затова пак ще хвърля камък в градината на българското правосъдие: ако всеки път си вършехте работата така, както повелява закона, а не както е политкоректно, малцинственокоректно или целесъобразно, сега нямаше да има толкова постове в защита на иначе абсолютно гнусното деяние! И докъде в крайна сметка докарахте делото за убийството на професора в Захарна фабрика - там беше подобна безсмислено жестока гнусотия, но ролите на жертвата и нападателите беше разменена?!

с разликата, че професорът нищо не е крал. Просто е бил в кафето къдоте ромите се развилняват. Осъден нямаше, защото българските власти не установиха извършител. И не е само това убийство на българи за което няма осъдени. Интересно ми е как когато жертвите са крали роми има по над 50 свидетели

Ами за съжаление, насилието е там , където липсва правосъдието.