Двама 17-годишни задържани за убийството на таксиджия в Русе

Двама 17-годишни младежи са задържани за убийството на таксиметров шофьор в русенското село Николово.

Обратно в новината

Коментари - Двама 17-годишни задържани за убийството на таксиджия в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

Е,дадоха по ТВ брата на единия.Не е циганин.Ще се окажат българчета,най-вероятно наркоманчета.

Защо ли, като чуя или прочета за сиганин се сещам за Хитлер?

смелчаци... наръгали го в гърба... сега да ги ръгат у гъза дано.... какъв трябва да си за да мислиш за убийства на 17? на 20 предполагам ще са идялни за терористи...

паплач ги натоварете и обратно на луните на Сатурн.

17 годишните видяха, че като трепят им се полагат 5-6 години максимум и се развихриха. Законът е повече от мек, че били непълнолетни...

или цигани или наркоманчета или просто агресивни българчета. Защо не дават повече информация ?

МЛАДЕЖИТЕ СА МЕКСИКАНЦИ!!!

около 40 % от циганскитероми са далеч от понятието човек! 20% не стават и за домашни животни и трябва да се евтаназират!

Вие сте непоправим оптимист! Какви 40%, какви 20%, минимум 99%!!!

Значи тия двамата са признали убийството, но то още не е разкрито...?! Добре де, какво трябва повече? Нотариално заверени показания от жертвата?

Така става ,когато територията е фронтова. Войната се води по всички направления. Смъртта дебне от всеки ъгъл и никой няма да бъде пожален.

Аре стига ТОЛЕРАСТИЯ! Какъв е етноса на тия двамата?

105% шведи.

Научи се на български правопис , преди да се изтъкваш , като голям български патриот .

Точно ти ли ще правиш забележка за правопис?!

А вие двамцата, кои сте? Смених си ника заради един, а сега даже двама го използват?

Признали си и не са го убили те,не са престъпници,убийци!Що ти не си признаеш,че си го убил!Били допуснали грешка както всеки друг!Абе ти нормален ли си!!!

М.нгалите в изпадналата ни държава имат две основни занимания да крадат и да правят и раждат престъпници.

И какво ако за роми? Те не са ли хора, нямат ли право на достоен живот? И нямат ли право да правят грешки, както всеки един друг човек? Значи ли, че след като са се признали за виновни, то трябва да ги наричаме убийци? Не! Защото няма нищо доказано! Ако бяха българи така ли щяхте да ревете или щяхте да ги оправдавате, защото видите ли то всеки можел да се обърка?

НЕ,НЕ СА! И освен права имат и задължения! А ти я пак пробвай да напишеш пост,но изоди от позицията на роднините на убитият!

Написаното от теб , важи и за всички българи , които отдавна са по цигани и от циганите . Когато циганин направи мизерия веднага го бесим , а когато българин извърши престъпление , веднага започвате с оправданията . Отдавна ме е срам , че съм българин , вие се бийте у гърдите , като животните .

Да, ман..лите не са хора!

те устройва, че наръгването на човек в гърба и убиването му, е ГРЕШКА, ти си знаеш...

След като са си признали, че са убили човек, не трябва да ги наричаме убийци!А как да ги наричаме, ще благоволиш ли да ни осветлиш?

На тебе да не ти се е причуло, че някой оправдава онова говедо дето уби момчето в Борисовата градина. Въпросното говедо няма нищо общо нито с ромите нито с циганите.

Какво означава "Направили грешка"?!? Като са направили "грешка", ще си понесат последствията! Те са отишли и съвсем преднамерено са убили човек!!! Говорим за престъпление - умишлено, нагло и необратимо!!! И сега, в най-добрия случай, аз ще трябва да ги хрантутя няколко години, докато те се излежават по наровете в някой затвор! Айде, стига вече! Въобще не ме интересува циганин ли е, българин ли е или марсианец!!! Аз съм за реципрочно наказание!!!

За една година имаше само едно убийство на циганско момиче от братовчедите ѝ цигани. Всички останали жертви на убийци-цигани са българи. Та, откъде идва разделението, да ви попитам аз?

vasil

Ами! Цигани си посягат на други цигани като стой,та гледай!

Двама. На по 17 години. Извършили грабеж през нощта. Удар с нож в гърба. Познайте от кой етнос са.

че държавата ни не се разпада, тя ВЕЧЕ се е разпаднала. Поколенията са ни загубени, необразовани, алчни за лесни пари, чуждата мъка и живот са нищо за тях. Заливани от порнографска (във всеки смисъл) информация, подклаждаща низки страсти. Алчни и крадливи политици, даващи пример. Всъщност и те са част от тези загубени поколения на прехода! Егоизъм в най-висша степен. Продажници трайно заселващи чужди по култура и етнически особености "бежанци" в територията ни и за дребни суми продаващи всичко мило и драго на предците ни. Това е истината.

Няма такъв факт. Това са бълнувания на кретен. Днес имаме по-малко убийства от преди 1990 г. това е ФАКТА.

Много си млад за да знаеш и коментираш изводите в горния коментар!

цигани?

не бе - младежи, момчета...

Ужас! И все по-зле ще става.